Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 22:55:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris LuNca, a so mal prej pr teb tud štrom vzeli? Sem tolk jezna, mi je zginia večina težko prigaranih podatkov,... Hej, kakšen odvzem štroma???? Jst ga mam skoz... no vsaj mislim ... a nimaš nastavlen, da ti sam shranjuje natipkano?????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 22:55:40
|
|
|
|
netka34
|
Oj, hvala punce za vse tolažilne besede in objemčke!! Ampak, ker morava na nov postopek počakati 3 mesece, se še en cajt ne bomo veselili.... Zej bomo malo počivali, malo tudi , da ostanemo v formi , spomladi pa, ko bo narava že res lepa in se bo pripravljalo na dišeče poletje, grmo v nove boje!!!S puško na rami......(beri z inekcijami v trebuh...) .......... Vsem še čakajočim držim pesti, nosečkam naročam, naj se lepo pazijo in lepih , ostalim čvekam pa , da bom mela kaj brat. Lp, D
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:05:58
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 .... al pa o tem, kak se bi lahk cote same zlikale...al pa o..... sej ne smemo preveč kej druzga čvekat , tak da boljš da grem ninanana.... Jaz pa še kar čakam na škrateke, pa jih kar ni in ni
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:07:45
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Hej, kakšen odvzem štroma???? Jst ga mam skoz... no vsaj mislim ... a nimaš nastavlen, da ti sam shranjuje natipkano????? Zdaj imam, ja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:09:27
|
|
|
|
LuNa73
|
bejš na ZS, pa bova rešeevali zadevo, kolko se je še rešit da... a škrateki ti pridejo peglat??? vidim te, vidim te... moja argojuhca ...kako si?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:09:50
|
|
|
|
polaris
|
Netika , a veš kolk hitro minejo 3 meseci, kot bi pihnil...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:16:03
|
|
|
|
polaris
|
Ja, jih nagovarjam že ves čas, pa me še kar nočejo prav slišat, da se je nabralo kar za nekaj strojev perila. No, če jih ne bo, bom tako al tako prisiljena sama, zato bom še mal počakala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:27:04
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ja, jih nagovarjam že ves čas, pa me še kar nočejo prav slišat, da se je nabralo kar za nekaj strojev perila. No, če jih ne bo, bom tako al tako prisiljena sama, zato bom še mal počakala no, ko boš ravn v šunku, pa bi ti lohk še jaz mojih par strojev uturila edino rjuh ti pa ne dam...te pa njaraj peglam... še rajš pa če mi jih moj pomaga
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:30:36
|
|
|
|
polaris
|
Ti z veseljem prinesem še moje (rjuhe mislim), čeprav bom raje počakala, da se jih še nekaj nabere, da ti bo lepše
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:32:38
|
|
|
|
polaris
|
Potem morda ne boš tolk dolgo čakala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:36:10
|
|
|
|
LuNa73
|
hmmmmmmmmm...veš kaj, ker sem fajn, ti rjuhe kr prepuščam... sej jih pa morta tud vidva izkoristit, al ne? Oz. sej morta tud vidva peglat, da bo še letos kej kričečega pr hiši
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:40:55
|
|
|
|
Lupita
|
Jaz ne morem spat! OK, mogoče imam preveč energije zaradi tortic, ampak... Luna, če odkriješ sistem, da se bodo cunjice same zlikale - prosim lepo, you know, where to find me! Če kaj sovražim je to likanje... Polaris, a potem greš lahko v postopek na vsake 3 mesece? Verjetno, kar hitro minejo, če odmisliš, pa pomlad je res najlepši letni čas za delanje otročkov... Takrat se imajo vsi radi... Evo, nazdravljam na pomlad
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:42:46
|
|
|
|
Lupita
|
A ni res Netko!!! Pomlad rulz!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:44:52
|
|
|
|
LuNa73
|
likanje cot - nimam ideje, razen za rjuhe kar se pomladi tiče.....juhuuuuuuuuu, naj bo hiter tu (pa še rima se)...ko se narava prebuja pa..... ne vem no... ampak midva sva res pomlad, poletje, jesen-zgodnja, velik bolj aktivna pri delanju bebice, kot pa pozimi... zdej pa se nobenmu nič ne da...itak jst zaspim, čim se vležem v postlo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:48:29
|
|
|
|
polaris
|
Lupita, za 3-mesečne postopke še na srečo ne vem, zaenkrat še ne rabim nič čakat. LuNca, a mi pustiš rjuhce? Lepo od tebe. Veš, pa bi se znašla tud brez njih
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.1.2008 23:53:47
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris LuNca, a mi pustiš rjuhce? Lepo od tebe. Veš, pa bi se znašla tud brez njih to ti vrjamem...sam slej ko prej bi si jih želela peglat kr sama.... flekci pa tak ...rjuhe le niso brez namena
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 0:03:34
|
|
|
|
Lupita
|
Hahahaha, no pa smo tam, skor sem se polulala.... Luna, grem js flekce delat, če že ne morem spat, lahko to vsaj izkoristim!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 0:05:43
|
|
|
|
polaris
|
Ha ha ha, mi nič ne flekamo in skrbno čuvamo dragocen material
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 0:14:09
|
|
|
|
polaris
|
Haloooo, nobene replike????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 0:35:29
|
|
|
|
LuNa73
|
hmmmmmmmmmm, tole s flekci pa ti misliš, da jih ni... od česa pa bojo pol otroc nastal pr vama, če ne od flekanja? A maš svilene rjuhe, al kak, da so tak dragocene, da jih čuvaš? Polaris, če čuvaš dragocenosti, kot so rjuhe, pol mi jih pa drugič ne ponujaj v peglanje, ker se zna mim grede kaj zgodit in ostat na njih.... Jih raj res kr sama speglaj Al jih pa mogoč čuvaš tak, da stoje pa sveče delaš Lupitka, upam, da to odvečno energijo že sproščaš s peglanjem in flekanjem rjuh
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 2:37:56
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Al jih pa mogoč čuvaš tak, da stoje pa sveče delaš Kako pa ti veš za sveče? A sem spet pozabila rolete dol potegnit???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 7:46:22
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro punce! Netka34 in vse ostale žalostne borke Navijam za vse, ki je ne pričakujete , tako da bo čimveč rozik ta januar. Jaz je sicer ne pričakujem danes in zaenkrat je še ni... Upam, da bo tako tudi ostalo! Po službi grem po testerček (KAHLO, tistega ki je tebi tako všeč s srčkom ), ki ga bom delala jutri zjutraj. Če se seveda hudobnica ne bo prej prikazala. Lep dan želim in veliko !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 8:39:35
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro punce Tiki55 s tem testerjem ti pa mora uspet....meni je takoooooooooooooooo všeč držim pesti pa hitro poročaj!!!! Drgače pa drage moje jaz sem danes tako tečna da grem sama sebi na živce..............pa nisem lih neka tečnoba...pa zaspana k sam hudič.................pa k sem vas malo nazaj brala.....mi je kr , k ste me spomnile kak kup cunj, me čaka za zlikat, je kr vse stalo od novega leta...........tako da vabljene na likanje party, ampak enourni popoldanski spanec pa mi ne bo ušel pa pika ajmo danes pa nekaj rozik jasno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 8:44:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro, sem včeraj čaj pa kavo obljubljana ne? Tako da tukaj imate tiste, ki imate rade kavo pa še niste noseče , tiste, ki pa ste že srečke pa ki nimamo rade kave pa .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 8:46:47
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: skrivnost pa se eno prasanje mam... kok ste stare tiste k se trudite za 1. ? Pozdravcke vsem Jaz se trudim za 1. sem pa še "trenutno" stara 24. Moj pa 26. Tako da na slovensko povprečje sva še res mlada, pa sem tudi prepričana da še marsikomu "ne bo všeč" ko bom ,predvsem zato ker še nisem v službi. Samo na to ljubo službo čakam že leto in pol in če si mislim, da bo šlo tako na prej potem bi lahko imela otroka po 30, to pa ne bi rada.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.