mamuška
|
Hoj! Samo na brzino, za malo vmes: spali solidno, ob 6h sva se previla, pojedla in hrčala naprej do 10h Ati je pa ta velikga porihtal. D ima spet en poskok v rasti, mi pomlati po 180 ml na obrok , jaz ne vem, kje naj jemljem. Rabil bi eno mini kravco, da bi ga prefutrala, pa kaj, ko se je skregal z njimi Tko spet samo na meni visi, jaz se s sezamom futram po 3x na dan, jeljem spet tudi tametil, pa še ravno za dlako prideva skoz, včasih ga moram tdui malo s čajem našponat ponoči si naredim zalogo še za čez dan, ker ponoči se mi res dela mleko, čez dan pa več kot 120 ml ne spravim skup, pa če se pretrgam. Plenice: meni so bombažke super, itak pa moram tudi v plasične plenice dajat not predloge, sicer takoj faše vnetje. Pri na sočitno tega čuda nihče ne prenaša, tudi jaz recimo niti pod razno ne smem always vložkov niti pogledat, kaj šele nosit. Murenček , ti pišem na ZS. Aja, fixies: jaz sem jih imela tako pri K. kot pri D. in jaz ne vidim razlike. Sem hotela za D. kupit tiste za nedonošenčke, z izrezom za nezaceljen popek, pa jih menda ne delajo več. Mi naokoli ne hodimo, imamo itak prepoved obiskovanja in obiskov. Moram rečt, da mi čist paše Niti se mi kaj dosti da lazit okrog, niti nimam energije še z obiski se dajat, imam s tem, da bo popedenam oba otroka in da imam dovolj mleka, čez glavo doolj dela. Vmes je še razvojna, nevrofizioterapija, pa K-jev logoped - čsit dost mam brez tega dela. Kašice in prehrana: pri prvem nisem uporabljala nobenih kozarčkov in praškov, če bo pri tem ostalo kot je, da bo še vedno alergik, jih bom še toliko manj. Meni otroku dajat 3 mesece staro zelenjavo enostavno ne potegne, pa amen. Da bi otroku dajala postan krompir, ki je ene 2 meseca stal v trgovni na polici in se pripeljal nekje iz Švice ali Belgije - bljak, ne hvala. Jaz prisegam na sveže pripravljeno hrano, vse ostalo je samo izhod v sili, vsaj zame. Edino, kar sem pri K. kupovala, so bile borovnice in kasneje tista kombinacija marelice in skute, vse ostalo pa sem kuhala sama. Zdaj pa itak moramkuhat tudi za ta večjega, tko da ... Pa tudi cenovno so tile "glažki" ornk zalogaj. Grem še malo po delu. Lepo nedeljo!