|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
6.1.2008 10:38:27   
Tanayya29
Jutro drage moje!

Mi smo imeli spet fajn nočko,spal je od 11-7.30,pojedel sedaj pa spet spiuser posted image .No,bo pa čez dan akcija.Tako,sem se tudi jaz fajn naspala,in niti ne vem,kdaj je prišel moj domov,sedaj pa je odšel zopet v službo.
bom poskušala odgovoriti na vprašanja(upam,da ne bom kaj pozabila,se opravičujem vnaprej).
VB, jaz nisem še nič razmišljala o kašicah.
Nicolina moj si tudi tlači roke v usta,ravno zadnjih par dni to ugotavljam,pa je sit..ne vem,verjetno mu je to v veselje,ker je zraven nasmejan.Kremo,hladilno mazilo uporabljam iz lekarne,sem pa tudi jaz nazadnje imela Bebival,in full pušča madeže ja.
Pleničke uporabljam pampers ali milerjeve 3-6 kg.
Ajtak razprodaje,mogoče bom kaj skočila,ampak ne z malim,ker sedaj je pa res strup s temi virozami,januar je vedno tak mesec.
Sling,tudi jaz razmišljam o nakupu,tiste,ki ga imate ,kako se obnese?Jaz imam kengurujčka,pa mi je mal neroden...user posted image
O nošenju sem že odgovorila.
Žirafa upam,da bo kmalu kaj bolje.
Vanja v. s knjigo napredujem,berem vsak večer,ko tamal zaspi,sem že nekje na polovici.
Gruška helov....spet ti naročam,da pozdravi sestro,saj ji bom kaj pisala na Z.S,vendar ne vem več njenega nicka.user posted image Bom pobrskala po Z.S.Super za Tajo,da je tako pridna.Leg magic imam tudi jazuser posted image ,in moj je trenutno nekje v osamiuser posted image .
Sliva upam,da ti bojo hčerke več pustile na računalnikuser posted image .
Potepinka si kaj žurala na poroki?user posted image user posted image

Kako pa vi  dajete spat otročke?Jaz na bok ali pa na križ,kako pa je s spanjem na trebuščku?Nekje sem prebrala,da ni priporočljivo prav zaradi smrti v posteljici?
Kje pa jih uspavate?
Ali v istem prostoru kot spijo,ali npr. v dnevni?

Iskrene čestitke tudi vsem za dopolnjene tedne.

Naš Taj T. je danes star točno 2 mesecauser posted image user posted image .
Hitro šiba čas.

VB hvala za tortico in kavico.

Lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
6.1.2008 10:40:26   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Velika britanija hvala za kavico. Ena taka dobra turška ravno stoji pred mano. Mnjamsk.

Naša noč je bila še kar ok. Je princeska spala od 8h do polnoči, pa potem do 3h. Ob treh pa ni hotela zaspati nazaj. Sem jo previla in crkljala v naročju in po kakšni urci je zaspala do 9h, zdej pa tudi pančkata skupaj z očkom in ima mami mal miru user posted image .

Murenček kako lepo te je spet brat user posted image . Srčno upam da tvoja vnetja hitro minejo. MI je prav grozno da imaš take težave .

Gruška tudi tebe sem prav vesela da si se oglasila. Sej vem da s tremi sončki najbrž ni lahko najdet časa še za RR.

Nayya jaz sem gledala Titanik  - že 100tič in sem prav presenečena kako jim vsakič znova rata zadeti tisto isto ledeno goro user posted image . Ma pa tale titanik dve napaki. Ena je, da se je potopil pregloboko in druga da se je potopil v premrzli vodi. Bi z veseljem naredila kak potop nanj in šla mal firbcat dol user posted image

Mamathea tudi jaz komaj čakam da se začne Lana malo bolj odzivat. Imam občutek da se še vedno smejčka nezavedno. Pa že tko se mi topi srce ko me gleda in smejčka, pa čeprav takoj ta tem začne prav grdo gledat user posted image

Velika britanija jaz kašic sicer nisem še nič gledala, sam verjetno se bom kaj švercala z njimi. Ker ko se bomo hodili potapljat bomo hodili v kamp in tam bom bolj težko kuhala sama kašice. Bom vidla no, ampak po moje vsaj za sem in tja bo kar treba kakšno kupljeno.

Česttitke vsem ki praznujejo svoje male jubileje user posted image

Sigurno sem še kaj pozabila. Brez zamere, me kar pocukajte za rokav če morm še kaj povedat. Sem bolj pozabljiva user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
6.1.2008 10:42:12   
scubadiver
Taj Tristan vse najboljše za dva meseca z naše strani. Lana ti pošilja enega lupčka user posted image  user posted image user posted image

Nayya midva zadnje čase uspavava LAno izključno v spalnici oz če se le da celo v njeni posteljici. Jo čimmanj dvigujeva ven. Sej ne vem če pomaga, ampak probavava še to.
Midva dajeva Lano na bok, izjemoma v njeni posteljici tudi na trebuh, ker mislim da je dovolj močna da sama obrne glavo. Imava pa tam angel sounds tko da sem bolj mirna. Včasih so dajali otroke spat SAMO na trebuh in so bile vse ostale lege prepovedane. Tko da mislim, da take hude nevarnosti pri teh močnih dojenčkih ni. MIdva je edino na hrbet ne dajeva, ker včasih precej poliva. Me je strah, da ji ne bi kaj v sapnik priteklo.

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 6.1.2008 10:43:40 >

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
6.1.2008 10:42:17   
Tanayya29
Scuba veš jaz sem ,ga tut gledalauser posted image .Pa sm spet jokala zravn...user posted image user posted image user posted image in tudi že stotič.

Pa poljubček nazaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1279
6.1.2008 10:56:49   
potepinka
Dan

VB-Hvala za kavico in tortico
kašice-jaz jih bom sama delala,sem jih pri hči tudi.Juhice bom pa tudi sama pripravljala.

No spali smo dobro od 22-4 in od 4.30-8.30

Res da Mark čez dan nič ne spi samo drema po 15 min zvečer je pa tako zaspan da se na je in že spi tudi ni potrebno nobeno uspavanje.Potem ga kakšnih 20 min pustim v dnevni na sedežni in ga prestavim v spalnico v zibko in se ne zbudi.
No jutri imava posvetovalnico,ga je dodoatno naročila pri 2 mesecih.
Pri 1.mesecu se je P zdel Mark trd in je rekla če bo še pri 2 mesecih bova morala hoditi na fizioterapije.Sploh ni važno sam da bo potem vse OK.
No vam jutri poročam

Lepo se imejte in lepo preživite nedeljo

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
6.1.2008 11:02:02   
potepinka
nayya-žurala 3 ure na poroki je kar pasalo

spanje-na bok
TAJ ČESTITKE ZA 2 MESECA

KRAVICE- samo če sem zraven in opazujem

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
6.1.2008 11:37:55   
martita
Pozdravljene!

Najprej naj vam zaželim vse najlepše v novem letu!!

Jaz sem imela kar pestra zadnja dva tedna. Je bil moj na dopustu in smo skozi neki vandrali okoli ali pa imeli doma obiske. Še danes čakamo eno rundo! user posted image Maja kar lepo prenaša nove obraze in ne dela težav. Edino včeraj, ko smo bli pri kolegici na večerji, je bila malce nemirna...je pa res, da je bilo malo glasno, pa še ni bila na svojem teritoriju. Sicer pa sem bila presenečena, kako se mali otročki nežno obnašajo do male. Res neverjetno, kako jo z občutkom božajo in ji prigovarjajo...pa ni važno ali gre za fantka ali punčko...kot da bi imeli otročki med sabo eno posebno komunikacijo. user posted image

Drgač je Maja ful pridna in zdrava punčka. Edina težava (to je seveda bolj moj problem user posted image ) je, da je ne moreva spravit spat pred polnočjo ali eno zjutraj. Takoj ko jo položim v njeno posteljco je budna ko user posted image in vključi sireno. Čez dan tega obreda nima in lahko mirno spi v svoji posteljici. Sva probala že vse možno. Tudi če počasi premikava uspavanje na zgodnejšo uro ne pomaga...posledica je, da traja uspavanje dlje, zaspi pa vedno ob isti uri. Seveda potem spi do 12 ali celo več naslednji dan (pa ne v enem kosu user posted image ). Spi pa na hrbtu in to že od meseca in pol dalje. Sprva sem jo dajala na bok in jo podložila s pleničko, kasneje z brisačko, pa sem jo pol zjutraj dobila obrnjeno za 180 stopinj, z brisačo pred usti, ali pa na hrbtu! Zdaj smo ukinili podlaganje in mala spi na hrbtu z dvignjenimi rokicami (ki so zjutraj posledično ledeno hladne user posted image ).

Plenični izpuščaj tudi jaz napadem s Sudocremom in fajn pomaga, sicer pa jo umivam z vodo in vato, namažem pa s hladilnim mazilom iz lekarne. Pleničke smo do zdaj imeli Pamperske pa Mullerjeve, na zalogi mečaka trojka od Fixies, včeraj pa sem kupila še eno dvojkico v Leclercu in sicer tisto francosko znamo. Bom danes sprobala. Pamperske so mi na začetku skoraj vedno premočile, sedaj, ko je malo zrasla, pa je malo bolje.

Tudi jaz komaj čakam na razprodaje. Če se bo dalo bom skočila sama do CP, da še zase kaj pogledam, sicer pa bom skočila s tamalo samo do HMja in v Italijo v Prenatal.

Toliko za danes. Lepo nedeljo vam želim.

Aha....še to sm pozabila. Sem za en teden ukinila AD3 kapljice in krčkov ni več!! Izginili! user posted image user posted image user posted image   Moram P poklicat, da mi da recept samo za vitamin D. Če pa jo bo spet zvijalo bom pač še malo počakala s kapljicami.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
6.1.2008 12:44:34   
murencek
Živ!
O KAŠICAH še ne razmišljam. Bom kupila stekleno strgalce (v obliki ribice) - menda parkrat naribaš kaj, pa imaš za malčka (npr. banano). Da ne mažeš multipraktika - itak pol gor ostane.

Res vas občudujem, ko gledate večerne filme. Jst grem s Stašem vedno po 20.uri v sobo, kjer se umiriva. Pol pa še jst z njim zaspim. K itak ob polnoči, pa ob 3h dežuram. Tko d večernih fimov ne pomnim.user posted image user posted image  

SPANJE NA TREBUHU - nikar. Meni so vsi rekli, na hrbtu al pa na bokih izmenično (tudi kolega, ki sta zdravnika). Zaradi preventive.

PLENICE FIXIES- kolegica ima sinčka, ki je imel izpuščaje. Pol ji je pa zdravnica svetovala Fixies plenice, ki se dobijo v Baby centru. Jst jih ne uporabljam. A ima katera izkušnje z njimi?
Ja, jst pa plenice kupujem v Tosami (dobavlja iste v P po Sloveniji). K Staš pralnih ni prenašal (user posted image  - AJA, une moram zdej prodati dalje user posted image ; no, važn da smo probal. V P k  sm mela cajt klepetati z med. sestrami, jih je blo kr ene par, k so tud probale najprej pralne, potem pa enkratno uporabo... No, če je kdo zainteresiran, mam doma user posted image . RESNO.

Tud moj STAŠ je že cel dec! Zdej k ma 3m, se slini in ima krče. Menda je to za ta mesec normalno. Jst še zmeri prakticiram vetrovne kapljice - MAMATHEA in NARAŠČAJ, hvala vama. Kapljice kombiniram z vitaminčki AD3. Pa ni panike. Bomo že prežveli. Zdej velik jokajo zaradi vetrov, potlej bodo zobki... Sam da smo zdravi, a ne user posted image user posted image ?
LP in LEPO NEDELJO

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
6.1.2008 12:47:04   
murencek
Aja, še to. Dobre ste, k hodite okol. Jst sm do zdej samo prakticirala sprehode (ko sm bla OK) in za božič obiskala domače. Z malim pa ne hodim ven po štacunah, k se bojim, da bi kaj fasal... No, tko jst delam.
LP

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
6.1.2008 12:55:33   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Velika britanija jaz kašic sicer nisem še nič gledala, sam verjetno se bom kaj švercala z njimi. Ker ko se bomo hodili potapljat bomo hodili v kamp in tam bom bolj težko kuhala sama kašice. Bom vidla no, ampak po moje vsaj za sem in tja bo kar treba kakšno kupljeno.

Mi tud hodimo kampirat - palični mešalnik dela čudeže iz kašicuser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 1285
6.1.2008 12:56:09   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: nayya29

Kako pa vi  dajete spat otročke?Jaz na bok ali pa na križ,kako pa je s spanjem na trebuščku?Nekje sem prebrala,da ni priporočljivo prav zaradi smrti v posteljici?
Kje pa jih uspavate?
Ali v istem prostoru kot spijo,ali npr. v dnevni?

Iskrene čestitke tudi vsem za dopolnjene tedne.

Naš Taj T. je danes star točno 2 mesecauser posted image user posted image .
Hitro šiba čas.

Spanje - na boku, na trebuhu samo če sem zraven.
Uspavanje - mi ga uspavamo kar v dnevni in ga pol nesem v posteljico in spi naprej. Nč ne kompliciram, pri Eneju tud nismo pa smo ga pol kamot navadli da je zaspal v posteljici, res pa je da dokler se je dojil je itak pri meni na zizi zaspal in sem ga samo preložila.

TAJ TRISTAN VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image .
Nayya bravo za knjigouser posted image . Kako se ti zdi?

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 1286
6.1.2008 12:59:05   
Mamathea
Pozdravček

Mi smo tudi kr ok spančkali, sicer šele od 2 ponoči, prej pa se je mali kraljvič cartal na kavču z atojem. Me pa ful zanima kako bo v ponedlejk, ko mora ati v službo in tudi jaz ne bom več mogla na prejšnji večerni spanec, kot mi ati zdaj omogoča, medtem ko on čuva malega. No ja nekako se bomo že znašli. Mi je pa zanimivo in se mi zdi, da se me Tijan  boji, ker imam masko zaradi prwhlada in me ful čudno gleda, moj možek pravi, da sigurn misli, da ga ena vesoljka da na zizo ne pa mamicauser posted image user posted image user posted image . No zato se zadnje dneve tud ati več ukvarja z njim in govori v njega saj se bojim, da bi mu dala svoj prehlad. Počas gre na bolje in kr srce se mi trga ker ga ne morem in ne smem lubčkat.
Spančka pa naš malček tudi izključno na levem, ali desnem boku pa tudi na hrbtu včasih, predvsem v vozičku, na trebuščku pa mu ne paše, mogoče kakih 5 min, pa še to se zelo pritožuje zraven.
Evoi ga larm je že tukaj, grem ga mal ogovarjat.
Taj tristan vse najboljše za dva meseca, pa vse najboljše tui ostalim, ki karkoli slavite.
Lepo nedelejo želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
6.1.2008 14:05:26   
tintin
Hoj še od mene,
včeraj sva končno ugotovila, kaj muči našega mladiča - zakaj noče spat...Zadnjih nekaj dni je zavračal dudo in včeraj sem probala še eno dudo, ki sem jo imela na zalogi in jo je sprejel ter je ful bolj miren. Tudi spali smo kar ok. Zadnje dni mi zaspi okoli 21h in spi do ene 2.30, nato pa do 5.30 ter nato še do 9h. Razmeroma okej.
Murenček: meni so bile plenice v P ful fajn, koliko stanejo v Tosami?
O pralnih plenicah ne bom izgubljala besed - sem jih na srečo prodala. Sicer POD ceno, ampak okej, glede na to da se je javila samo ena interesentka sem jih raje kar prodala. Mali je bil v njih kot puran, vse je imel zažrto od elastik (je le konkreten fant) in itak nimam časa še zase ne....tako, da smo zdaj na Muller, Pampers in podobno. Kupila sem tudi plenice v Lidlu, so fajn, imajo indikator koliko je mokra (neka modra črta se obarva rumeno). Ker so mu še malo velike (4-9kg) jih imam na lagerju, probala sem le eno. Danes bova začela s plenico 4-7 od Pampersa....
Spanje: ker spi že dva tedna v spalki, ga dajem na hrbet. Tudi če ga dam na bok je hitro na hrbtu...
Pasenje kravic: očitno ne bo pastir, kmalu po rojstvu je držal glavo kot za stavo, zdaj pa je pretežka. Tudi sicer je v zadnjem tednu ratal pravi debeluško.
Krčenje: Tudi moj se ob dojenju včasih tako zvija, pa glavo nazaj, pa bradavico ven...kmalu se ponavadi pokaka in je mir.
Toliko na hitro telegrafsko od mene.

LP
vsem!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
6.1.2008 15:21:05   
mamuška
Hoj!

Samo na brzino, za malo vmes:

spali solidno, ob 6h sva se previla, pojedla in hrčala naprej do 10huser posted image Ati je pa ta velikga porihtal. D ima spet en poskok v rasti, mi pomlati po 180 ml na obrokuser posted image , jaz ne vem, kje naj jemljem. Rabil bi eno mini kravco, da bi ga prefutrala, pa kaj, ko se je skregal z njimiuser posted image Tko spet samo na meni visi, jaz se s sezamom futram po 3x na dan,  jeljem spet tudi tametil, pa še ravno za dlako prideva skoz, včasih ga moram tdui malo s čajem našponatuser posted image ponoči si naredim zalogo še za čez dan, ker ponoči se mi res dela mleko, čez dan pa več kot 120 ml ne spravim skup, pa če se pretrgam.

Plenice: meni so bombažke super, itak pa moram tudi v plasične plenice dajat not predloge, sicer takoj faše vnetje. Pri na sočitno tega čuda nihče ne prenaša, tudi jaz recimo niti pod razno ne smem always vložkov niti pogledat, kaj šele nosit. Murenček , ti pišem na ZS.  Aja, fixies: jaz sem jih imela tako pri K. kot pri D. in jaz ne vidim razlike. Sem hotela za D. kupit tiste za nedonošenčke, z izrezom za nezaceljen popek, pa jih menda ne delajo več.

Mi naokoli ne hodimo, imamo itak prepoved obiskovanja in obiskov. Moram rečt, da mi čist pašeuser posted image Niti se mi kaj dosti da lazit okrog, niti nimam energije še z obiski se dajat, imam s tem, da bo popedenam oba otroka in da imam dovolj mleka, čez glavo doolj dela. Vmes je še razvojna, nevrofizioterapija, pa K-jev logoped - čsit dost mam brez tega dela.

Kašice in prehrana: pri prvem nisem uporabljala nobenih kozarčkov in praškov, če bo pri tem ostalo kot je, da bo še vedno alergik, jih bom še toliko manj. Meni otroku dajat 3 mesece staro zelenjavo enostavno ne potegne, pa amen. Da bi otroku dajala postan krompir, ki je ene 2 meseca stal v trgovni na polici in se pripeljal nekje iz Švice ali Belgije - bljak, ne hvala.  Jaz prisegam na sveže pripravljeno hrano, vse ostalo je samo izhod v sili, vsaj zame. Edino, kar sem pri K. kupovala, so bile borovnice in kasneje tista kombinacija marelice in skute, vse ostalo pa sem kuhala sama. Zdaj pa itak moramkuhat tudi za ta večjega, tko da ... Pa tudi cenovno so tile "glažki" ornk zalogaj.

Grem še malo po delu. Lepo nedeljo!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
6.1.2008 16:50:06   
Laubica
Pozdravljene-danes je bila čudovita sončna nedeljauser posted image
Kašice-sem pri prvem delala vse sama in tudi zdaj mislim,pa čeprav tudi MI KAMPIRAMOuser posted image user posted image user posted image si bom kot tudi Vanja z paličnim mešalnikom pomagala,tudi meni te kupljeno sranje ne potegne kot pravi Masmuškauser posted image nisem za umetno hrano in nikoli ne bom
Pasenje kravic-jaz ga dam ampak tak da sem zraven -se pa mi iz trebuha že obrne na hrbet-zdaj sem videla kaj je Mamuška napisala bom bolj pozorna user posted image
Spi -mi vedno na boku podložen z tistim delfinom ko smo ga dobili v telegramuuser posted image Uspavam ga -da ga dam v njegovo posteljo
Murenček-tudi meni so bile iz p. plenice fajn-koliko je cena?
TAJ TRISTAN VSE NAJBOLJŠE
Tudi jaz ne gledam večernih filov ker pol pa tak nebi nič imela od spanjauser posted image
Moram se pohvalit -da moj sine mi pa že VRAČA NASMEŠKEuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
6.1.2008 17:02:42   
Tanayya29
Laubica jaz gledam film tako,da zraven dojim,kopam,uspavamuser posted image user posted image .Včeraj sem vse to naredila med filmom,ko je Rose dijamant vrgla v vodo je pa Taj zaspaluser posted image user posted image (na koncu filma).
Drugače pa tudi jaz vedno,ko zaspi,grem kmalu  tudi jaz.user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
6.1.2008 17:12:37   
Laubica
Mojega pa komaj zadržim da vzdrži do 19h bit buden,je vedno ob 18h že zaspal samo se mi je pol že 21h prvič zbudil takrat ko sem jaz šla spat -zdaj pa se zbudi ob 22.30h ,da jaz že malo odspim ,med prazniki je pa bil tako priden da mi je 1. rundo spal 7 ur skupaj ,zdaj pa je spet kot v začetku-ne vem zakajuser posted image no ko mali ob 19h zaspi še z večjim delava -malo bereva ali piševa narek ,pregledava zvezke ,povečerja se stuširava in greva spat-smo zvečer skozi sami ker ati nočne dela

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 1292
6.1.2008 17:50:54   
Dajica
Taj Tristan- VSE najboljse!user posted image  user posted image user posted image

Mi jo dajemo spat na bok-izmenicno, podlozimo pa z zvito plenicko, na hrbtu je le takrat, ko je kdo zraven, enako takrat, ko je na trebuscku. Zaspi ponavadi med dojenjem, v dnevni sobi, nato pa jo samo prestavim v posteljico v spalnico. Vcasih se prebudi in gleda ko cukec, pa jo se malo nosim po rokah, pa kmalu zaspi nazaj.

Joj, danes se je pa tako pokakala, kot se nikoli. Se nad popkom je bila vsa rumena, pa po bokih, pa bodi ves pokakan. Tako da smo jo mogli kar skopati, ker samo z vatko pa vodo ni bilo dobro. Jo je moj poslikal, da bo videla kasneje, kaksna pokakanka je bila. Sej sem hotla se slikco gor prilimat, pa se mi ne da, ker je se na fotkicu...

Kar se kasic tice, bom tudi jaz sama delala, ampak mislim, da ni nic narobe, ce kdaj pa kdaj tudi kaksno kupljeno das.

Spali smo spet kar vredu, od polnoci do pol sestih, pa potem se do osmih, pa se ena runda do enajstih. Joj, me je kr strah ze, ko bom mogla nazaj v sluzbo pa vstajat ob sestih zjutraj, ne pa ob enajstih.

A ste vi toplomerje kaj kupovale? Jaz premisljujem o tistemu, ki ga das v usesek in takoj izmeri. Sej trenutno hvala bogu ne rabimo, amapk verjetno bo prisel tisti cas, ko bo imela kaj vrocine, pa je dobro da ves, koliko ima.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
6.1.2008 18:01:57   
barika
Taj Tistan vse naj, naj za 2 meseca!!! kam ta čas beži, če pomislim, da bi mogel biti Martin v torek tudi že 2 meseca staruser posted image

Nayya, sling lahko kupiš na www.ekokamra.com (takega ko imam jaz, je fajn ojačan, ima še en žepek za kak mobitel al pa €, ko kam grešuser posted image , pa mali je kot  polhek not, zaspi pa v sekundi dvajstuser posted image ), drugače pa lahko pogledaš še na njihovi uradni strani www.babaslings.com)

Kašice, jaz sem ful proti frutekom, ko je notri krompir pa piščanc, al pa goveje meso...ne vem no, jaz tega ne bi jedla, malemu pa tudi ne privoščim, bom jih pa delala sama.
kje se pa kupi ona steklena zadeva za ribat (to je stara mama uporabljala za mene pred 23 leti, pa še verjetno za koga pred menoj...a to še obstaja????user posted image )

Glede spanja: naš mali ga sračka, čez dan mu ni problem zaspat, a zvečer, ko je čas za spanje ima sokolo okolouser posted image , pa zaspat pa ne, naštimama mu vrtiljak, je 20 min. mir, ko pa ugasne pa spet cel user posted image , morem ustat (cela zblojena, ko mi rata zadremat), pa spet na gumb pritisnat, da je spet 20 min miruser posted image user posted image , no po enih 4-ih poskusih pa zaspiuser posted image ...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
6.1.2008 18:23:24   
scubadiver
Barika sem šla gledat tvoj link. Men je pa tole tkoooooooo všeč:

user posted image

Sam se bojim da pri nas ni dost močan strop. Tole najino stanovanje je narejeno bolj tko šlampasto. Je prejšnji lastnik sam delal, pa ni prav talentiran. S tem da so bli prej ful visoki stropi z oboki in jih je nižal s knaufom, tko da ne verjamem da bi tale mreža zdržala. Je pa res genialna stvar.

Men ni problem gledat večernih filmov ker Lana takrat vedno pridno spi. Pri nas je problem tm od polnoči naprej ko se prvič zbudi. Takrat potem noče nazaj zaspat tko kot bi blo treba. Jest pa tko zgodi ne znam it spat. Ne grem nikoli pred polnočjo, potem me pa ubija ker Lana ne zaspi user posted image

Dajica jaz sem kupila toplomer - tak za ušesek, ampak se mi ne zdi fajn. Ker recimo v treh poskusih v roku minute izmeri tud za stopinjo drugače. To se mi pa ne zdi ravno dovolj natančno. Ah ja, upam da ga nikol ne bom rabila.

Laubica si kr predstavljam kako se topiš ko ti vrne nasmeček? Čeprav imam občutek da se Lana tud vedno bolj zavedno smeji. Prej sva bila z mojim oba v veži in ko sva prišla nazaj, naju je pogledala in se prav prisrčno nasmejala. Pa še par je blo takih situacij. Čeprav po drugi strani pa vem, da je s svojimi dobrimi 5 tedni še premajhna da bi se res zavedno smejala.

Martita: jaz sem ravno včeraj gledala pleničke znamke Eco v Leclercu pa se potem nisem odločila. Dej prosim napiši mi mnenje ko jih boš sprobala.

Murencek: jaz sem imela eno rundo Fixies plenic. Po občutku se mi zdijo mnogo bolj naravne kot pa Pampers in po mojem boljše za občutljive ritke. Ampak premočijo pa bolj kot pampers. Vsaj pri nas so. Tko da mi smo šli nazaj na Pamperske, ker Lana očitno ni občutljiva.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
6.1.2008 19:11:08   
ajtak
Taj Tristan vse najboljse!!!

Hej, Barika sem sla tud jaz gledat ta link... a ni tisto tvoja previjalna?? A to sta tu idejo dobila al sta jo dejansko patentirala??? Aja, kdaj ti bo tvoj dovolil jit na kavo?? Zdej so pa nasi ze tok velki, da bi se loh dobile a? Pa Narascaj in Nemrak!!

Frutki 100% bomo sem in tja kakega kupili (sej gremo mi tud kdaj ven jest a ne user posted image )ampak doma bom kuhala in pasirala.

Plenicke zaenkrat sem sprobala nemske Pampers 1in2, mullerjeve plenice 1, huggies 2: najbolj so mi nekako vsec pamperske ampak se iscem kako alternativo ker mi ni za v Velenje se furat... Razen ce nam v Ce zgradijo Mullerja potem pa ne menjam user posted image .

Spanje mi nimamo tezav, cez dan je kar precej buden a ko zacne zehat in dobi crtice pod uckami ga malo poujckam in dam v posteljico ali lezalnik in spi. Zvecer pa sploh ni tezav, ko ga skopam (ali naredim nego) in oblecem v pizamo navadno zadrema ze med hranjenjem... Hranim ga pa v spalnici zraven posteljice, da ve da gre potem spat- na istem mestu je tudi ponoci. Spi pa prvo rundo 6ur potem je in spet 4ure pa spet je in potem se 3ure potem pa vstanemo.

Mamuska, kateri ti spije 180ml?? A nisi ti pisala da je za 1mesec starega 120ml veliko, ja kok je pa tvoj star da spije 180ml??

toplomer mamo tak za merjenje v usesu in na celu (nam ga je barika priporocila) ampak sta se mami in ati tok spilala, da je ze sla baterija in bo treba novo kupit user posted image

Sigurno sem kej pozabila! Vsem zelim lahko noc, grem mal tv pogledat.

Aja, jutr grem torej mal v H&M pa C&A, upam, da ne bo prevelike guzve, ker grem z malim, pa se darilo za Tasco morm nabavit. Ma jutri roj. dan.

No se enkrat lahko noc!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1296
6.1.2008 19:37:44   
barika
Scuba, ja to zadevo mamo tudi doma (iz te spletne strani)user posted image  in se obneseuser posted image user posted image , midva imama to namontiorano v dnevni na lesenem stropu, sej bi mogla bit slikica na onem mojem spodnjem linku od picase. zdrži pa 30 kg, men je pa ona zadeva všeč, ko lahk dva odrasla not ležita, sam za to pa ni placa, razen, če postlo vn vržema.user posted image user posted image

Ajtak, ja to na sliki je najina previjalna miza, naredil jo je pa stric iz te firme. v bistvu so naju prosl, če lahko objavijo najino sliko (in kopalnico..je moj ploščice polago...fajn ne??user posted image )

Plenice: trenutno uporabljamo Lidlove z rumeno črto, ko se pobarva v modro (ko je polulana) in poljske pamperske (smo jih dobl),in so nemške pampers ful boljše. sprobala sem tudi DM-ove babylove in fixies, pa mi do zdej še nobene niso premočle. naš mali ma pa rito za 4-9kg plenice

Ajtak, kaj pa če bi ti k men prišla na kofe???zdej ga še ne bom pelala v center, ko so razprodaje, pa baciliuser posted image

tak, zdej grem pa dedca gnjavit

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
6.1.2008 20:30:22   
naraščaj
dan

dobrodošla nazaj  Murenček kako lepo te je spet brat user posted image . Srčno upam da tvoja vnetja hitro minejo. MI je prav grozno da imaš take težave .
prav tako gruška dobrodošla

nayya, čestitke Taju za 2 meseca. jaz jo dvam ležat sam na bok, na trebušček pa sam ko je ful kriza s krči, vendar sem takrat poleg nje.
uspavamo ponavad v dnevni.

jaz mam tut bebi val kremo, je ena a. ne menjam kljub madežem

nicolina, naša taja si tut tišči pešice v usta in pol ful cmoka, vendar sam ko je lačna

naša taja pa se že **** odziva, ful "gruli" spušča neke čudne glasove, se smeje. jaz se kar topim poleg

o kašicah nisem še nč razmišljala.

IZVIRNO SPOROČILO: martita

Drgač je Maja ful pridna in zdrava punčka. Edina težava (to je seveda bolj moj problem user posted image ) je, da je ne moreva spravit spat pred polnočjo ali eno zjutraj. Takoj ko jo položim v njeno posteljco je budna ko user posted image in vključi sireno. Čez dan tega obreda nima in lahko mirno spi v svoji posteljici. Sva probala že vse možno. Tudi če počasi premikava uspavanje na zgodnejšo uro ne pomaga...posledica je, da traja uspavanje dlje, zaspi pa vedno ob isti uri.

no jaz je tut ne spravim spat pred pol nočjo po pa spi tam med 4-6 pol jeva in spet čez cca 3h jeva, sam naša pol tut čez dan ne spi

PLENICE FIXIES-  A ima katera izkušnje z njimi? ODLIČNE, ZLO ZADOVOLNA

nč šibam kopat, jutr mamo posvetovalnico, bom prebrala drugič do konca

Neposredna povezava do sporočila: 1298
6.1.2008 21:07:33   
marinci
Hojla
Joj kok pa naš Jan različno kaka!
Je dojen. Prejle je imel čist zelen kakec (a je možno, da zarad ad3 kapljic)?  Pa še tečen je bil kot user posted image . Par dni nazaj je driskal. Potem bolj poredko kakal.
Pa zdi se mi da nimam dost mleka za cel obrok, ko je še kr tečn. Ko je blo dosti mleka sem si dala zamrznit in ko je sila mu tisto pogrejem, sam bo zmanjkal in bo treba dodatek dat.
Dojima se na uro pa pol do dve uri.
Ko sploh nevem zakaj je tečn a zarad tega ko se dost ne naje, ali zarad krčev ali zarad kaplic.

Zadnjič sem krvavela 8 dni fejst rdeče. Verjetno zarad injekcije za zaščito- stranski učinek.

Krstit boma dala februarja ali marca. Se bodo najini starši prvič spoznali. Aprila bova pa 5 let skupaj.

Lep pozdrav

Jan 16.11.2007
Julija & Glorija 25.11.2010

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
6.1.2008 21:13:35   
nicolina
Čer,
mi smo se danes potepali, smo bli pri tašči na kosilu in prej ko smo pršli domov se je ful drl skoraj2 uri, ga je ful zvijalo user posted image . Po moje sem ga jaz danes mal sračkala pri kosilu. No, zdej je zaspal in upam, da bo mirna noč.

Nayya, čestitke Taju za 2 meseca user posted image user posted image .
Jaz dam ponavadi Tina na bok, ampak se mi vedno obrne na hrbet in to že skos. Na trebušček ga nisem dala še nikoli.

Naraščaj, jaz uporabljam Fixies plenice in so mi res fajn, edino za pomoči imam Pampers, ker Fixies niso zdržale čez noč. se mi zdi, da je dobil izpuščaje od Pampersk, amapak sem s Sudocremom rešla, danes nima nič več. Mislim, da bom ostala kar pri Fixies, Pamperske bom občasno uporabljala samo ponoči. user posted image

Naš ponavadi zaspi med 20 in 21, amapk se zbudi nekje ob polnoči do enih, pol še med 3 in 4 in med 6 in 7, ponavadi potem potegneva do 9.

Toplomer imam jaz tistega 4 v1 in mi je fajn, res da ga nisem še skoraj nič
uporabljala, razen na sebi.
Jaz bom tudi definitvno kašice sama pripravljala, razen ko to pač ne bo možno, bomo pojedli kak frutek ali kaj podobnega.

Najbrž sem še kaj pozabla, ampak sem zdejle tolk utrujena, da grem pod tuš in spat. Lahko noč...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?