mojčca
|
Matic je šel spati, je bil tako zaspan, da je komaj pojedel malico. No, ko sem ga položila je kakšno minuto malo stokal, sedaj pa čista tišina. Očitno je res utrujen. No, pa sigurno se tudi pozna, ker je malo prehlajen in se ne počuti najboljše. Me zanima, če bo podru včerajšnji rekord v spanju ena ura in pol (no, je pa to tudi vse, kar je včeraj spal v celem dnevu ). Meni je tudi MSN bolj všeč, očitno sem se ga navadila. Skypa pa ne uporabljam, čeprav me je brat hotel prepričati, da je to boljša zadeva, ampak vztrajam na MSN-ju. Nimam pa nobene kamere. Valika, prej nisi imela samogovorov oz. pisala si res samo ti, jaz pa sem brala. Sem ravno hranila Matica in vmes malo gledala na RR, samo pisati pa mi ni zneslo. Hariba, moj tudi ful rad gleda šport. Meni je bilo včasih ful dobr gledat smučanje, sedaj pa mi še to ne potegne. Sploh pa, ko vidim, kakšne rezultate imajo naši. Ne vem, nimam potrpljenja, da bi sedela pred tv in gledala šport. Sploh pa mi ne potegne formula, ki jo moj ful rad gleda, Manca pa tudi kriči: mami, glej formula, kako dirkajo . Potem se pa voziva z avto, pa mi skoz teži: mami, bolj počas, prehitro greš. Otroci. To bo šele pestro, ko bo začel govoriti še Matic. Če bo vsaj malo po sestrici, potem je najboljše, da kar takoj kupimva čepke za ušesa. Bo pri nas doma tako kot v šoli, bo potrebno dvigniti roko, da boš prišel do besede .