|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
6.1.2008 11:21:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Mislila sm montessori vrtec sam se narobe napisala. To je angelin vrte v uršulinskem zavodu. Ga nune vodijo in je fulč fajn bl humane so in živijo sam za vrtec in te otroke kr svojih nimajo. Delajo pa po montessori pedagogiki bl je otrok in njegov razvoj na prvem mestu k kavice

to pa sem mislim da enkrat gledala en doku na tv. in se mi je ful dopadlo. ne vem sicer, če se je šlo za ta vrtec, ampak so ga vodile nune, in otroci niso bili deljeni po starostnih skupinah. so jih kar imeli vse skupaj, da se potem kao lahko vsi povprek igrajo in ta večji tudi malo popazijo na ta manjše. meni je blo v glavnem všeč. ampak pri nas na žalost nimamo takega vrtca, drugače bi se verjetno tudi za takega odločila. ne vem pa kako je s plačilom? a ti občina tudi sofinancira?

(odgovor članu marijaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
6.1.2008 11:33:45   
Anonimen
taška30 - ko si včeraj pisala o tistem dokumentarcu o otrocih. ja, to je bil že 5 del. in je na sporedu vsak petek ob cca. 17.40.
jaz tudi ne bi  vedela, ampak pri nas imamo v dnevni sobi - kjer se povečini zadržujemo, ko smo doma ali pa v kuhinji (no, saj več možnosti pa nimamo pri teh naših 53 kvadratih), no imamo skoz prižgan tv- ampak bolj tako da nekaj sveti, kot pa da bi ga gledala in ponavadi imam kar na slo1 - ker so včasih tudi kake risanke vmes za našo evo...
joj, sedaj pa sem čist iz teme sklizala.... v glavnem nasldenji petek je še zadnji del. in meni je ta dokumentarec ful dober - marsikaj zanimivega zveš.samo meni ne uspe, da bi ga v miru gledala - saj veste - al je mala tečka, al jo je treba hranit - v glavnem koliko pač spotoma uspem videt...
zadnjič so enkrat imeli, kako se 8-mesečnik že zaveda številk - ful zanimivo. so ga dali v eno sobico, in mu kao na nekem odru pokazali dve enaki igrački. in kao da je ena odšla. in je ostala samo ena. nezanimivo. potem pa so spet pokazali obe igrački, potem pa je ena tudi odšla, prvo igračo so malce prekrili in od zadnje strani hitro dali nazaj tisto drugo igračko, ki bi naj odšla. torej bi na odru moral ostati samo eden, pa ni - sta bla dva - in je mali tako gledal - ker je vedel, da nekaj ni v redu. potem so isto finto naredili s tem, da je bila samo ena igračka, pa je druga prišla. sta bile dve. tudi nezanimivo. potem so naredili, da je druga tudi prišla, so malo prikrili, in eno od zadnje strani odvzeli. in spet je mali gledal z odprtimi usti, ker je vedel, da nekaj ne štima. isto so poiskusili pri 6-mesečniku, ampak mu je blo vse skupaj nezanimivo, torej se pri 6. mesecih še ne zaveda števil ena in dva in manj in več, pri 8. mesecih pa že.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
6.1.2008 11:43:06   
Anonimen
joj, sedaj se ful spomnim za nazaj,, kaj sem mislila še napisati, pa sem pozabila. za SKYPE - sem včeraj malo nejasno napisala. v glavnem deluje kot en telefon - se lahko pogovarjaš. pri MSN ali pri gmailu - pa moraš pisati in tipkati. pri skypu, pa pač moraš imeti ta program vžgan, in te tvoj kontakt lahko pokliče kot po telefonu, ti dvigneš, mi imamo slušalke, z mikrofonom, pa še videokamero smo si nabavilil (sploh ni tako draga, mislim, da sem dala enih 5000 sit), in se lahko z dotično osebo pogovarjaš in vidiš.
mi imamo sorodnike v canadi, in se ful pogosto z njimi pogovarjamo, pa še vidimo se. pa zadnjič je hodila s kamero po stanovanju in nam malo razkazala stanovanje. pa zadnjič, ko so imeli pol metra snega, je pokazala skoz okno  - v glavnem ful dobro - kot v kakšnem james bond filmu - ne moreš verjeti, kako je tehnika napredovala.
vsega skupaj pa ne stane nič, če imaš seveda mesečno zakupljen internetuser posted image .
pa s kolegico iz ljubljane se tudi pogovarjam prek skype, saj če se prek gsm grejo impulzi kot nori v višave, to pa ne stane čist nič

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
6.1.2008 11:46:37   
Anonimen
tak, vidim, da imam danes pa jaz samogovore - grem kuhat kosilo -
pa še nekaj me ščipa danes po črevesju in po trebuhu - sedaj pa ne vem , al je to mogoče od tega sezamovega napitka in teh semenuser posted image

v glavnem bolančki čim prej pozdravit in se vrnit na rr - da ne bomo imeli samogovorov tukajuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
6.1.2008 12:13:21   
hariba
Valika po msn se da tudi po mikrofonu pogovarjat, pa video klic je tudi mogoč, če imaš web camero. Samo moraš imeti windows live mesenger varianto dol potegnjeno. Jaz imam tako skype kot msn, samo mi je msn nekako ljubši,ne vem no sem ga pač bolj navajena.
zdaj hladim juho za Zojo, sem ji gris not zakuhala, upam, da bo kaj pojedla. še vedno je samo zelo hladno.
Moj tavelik in mojuser posted image  pa bulita šport. Tokrat tek na smučeh, sploh ni važno kaj je, samo da je šport. Sem htela enga po špinačo poslat, ker sem ugotovila, da je nimam več za Zojo, pa nihče ni imel časa. Je Lara tekla zadnjo minuto. No je prinesla prav. V takih primerih pa prav Mercator pred nosom pride.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
6.1.2008 12:15:44   
hariba
Valika mene tudi danes nekaj ful črviči v spodnjem delu trebuha, pa niesm sezamovega čaja pila. Sem se mogla kar vležt malo Po sezamovemu napitku mene ni.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
6.1.2008 12:23:00   
mojčca
Matic je šel spati, je bil tako zaspan, da je komaj pojedel malico. No, ko sem ga položila je kakšno minuto malo stokal, sedaj pa čista tišina. Očitno je res utrujen. No, pa sigurno se tudi pozna, ker je malo prehlajen in se ne počuti najboljše. Me zanima, če bo podru včerajšnji rekord v spanju ena ura in pol (no, je pa to tudi vse, kar je včeraj spal v celem dnevu user posted image ).

Meni je tudi MSN bolj všeč, očitno sem se ga navadila. Skypa pa ne uporabljam, čeprav me je brat hotel prepričati, da je to boljša zadeva, ampak vztrajam na MSN-ju. Nimam pa nobene kamere.

Valika, prej nisi imela samogovorov oz. pisala si res samo ti, jaz pa sem brala. Sem ravno hranila Matica in vmes malo gledala na RR, samo pisati pa mi ni zneslo.

Hariba, moj tudi ful rad gleda šport. Meni je bilo včasih ful dobr gledat smučanje, sedaj pa mi še to ne potegne. Sploh pa, ko vidim, kakšne rezultate imajo naši. Ne vem, nimam potrpljenja, da bi sedela pred tv in gledala šport. Sploh pa mi ne potegne formula, ki jo moj ful rad gleda, Manca pa tudi kriči: mami, glej formula, kako dirkajo user posted image . Potem se pa voziva z avto, pa mi skoz teži: mami, bolj počas, prehitro greš. Otroci. To bo šele pestro, ko bo začel govoriti še Matic. Če bo vsaj malo po sestrici, potem je najboljše, da kar takoj kupimva čepke za ušesa. Bo pri nas doma tako kot v šoli, bo potrebno dvigniti roko, da boš prišel do besede user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
6.1.2008 12:24:47   
mojčca
Še to. Tiste, ki ste bile bolane in vas je bolela glava. Koliko časa pa traja tale glavobol?????? Jaz sem počutim, kot da bi mi štemali v glavi. Če moram iz tal pobrati kakšno igračo, to pa je skoraj misija nemogoče user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
6.1.2008 12:51:00   
*piškotek*
Pri nas imava trenutno spet "borbe" da bi zaspal, letim vsaki 2 minuti v sobo, da ga popravljam v ležeč položaj, ker vedno sedi ali stoji ali kravce pase ali ... Ni da bi govoril, dudo pa itak iščem po celi sobi, ker jo kar zabriše nekam, pol naj jo pa hitro najdem ker durgače je še hujši jok. Včasih je bilo tako lepo - sem ga položila v posteljico in ker še ni obvladoval vseh teh svojih veščin je zaspal brez vsakih problemov, zdaj pa....

Mojčca: mene glava boli tako že 4 dni! In res je kot praviš kaj s tal pobrat - prava misija nemogoče.

Hariba: našemu tudi ne uide niti en šport! Pravi da mu edino nogomet nikakor ne potegne - ampak če pa ni drugega športa po TV pa tudi to gleda, ne moreš verjet!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
6.1.2008 13:18:46   
sabri
Porkaduš punce, jaz ne vem a bom izkrvavela al kaj, tolk krvi kot sem jo po porodu izgubila, čišča pa zdaj dve rdeče tete, je nisem v celi menza karieri user posted image . Kaj si nor, to je pa kot naliv, se mi kar v glavi vrti, da bi kar ležala pa mal počivala, moram sam še tamalo pregovorit, da bi jo zagrabilo nedeljsko lenarjenje. Ja, pa kaj še, ma energije ko...

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
6.1.2008 13:19:24   
hariba
piškotek pri nas pa je nogomet number 1 šport,m sledita mu pa smučanje in formula
mojčca Koliko je pa tvoja manca stara? Saj si že verjetno napisala, ampak sem pozabila. Ja moji odkar so bili zraven, ko sem enkrat v naslju zaradi prekoračene hitrosti plačala kazen,takoj začnejo če vidijo v števcu, da je malo čez 50. UJe bilo pa kaki 2 leti nazaj obdobje, ko je tamali zlasti na avtocesti težil:daj gas, gas! Poglej kako si počasna, spet te je eden prehitel. Pa hotel je od me da jaz druge prehitevamuser posted image  pa če sem kdaj kakega so bili ful veseli in mahali adijo. O joj boga jaz, ko bo še zoja spregovorila. Se bo še ona vmešala v mafijske prepireuser posted image .
Zoja je čisto malo juhe z grisom, špinače ni hotela, je plunila ven. Je pa pojedla cel bananin lumpi jogurt.
Zdaj jo pa moj uspava. jaz se grem pa mafiji posvetit, pa jo malo opomnit, da je jutri spet šola.

Neposredna povezava do sporočila: 3661
6.1.2008 13:40:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

Valika po msn se da tudi po mikrofonu pogovarjat, pa video klic je tudi mogoč, če imaš web camero. Samo moraš imeti windows live mesenger varianto dol potegnjeno. Jaz imam tako skype kot msn, samo mi je msn nekako ljubši,ne vem no sem ga pač bolj navajena.

to pa nisem vedelauser posted image . sem mislila, da se samo tipka...

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
6.1.2008 13:44:59   
Anonimen
no, naše kosilo je že za nami - hvala bogu.
sem delala pohane piščančje prsa, pomfri, solato, pa še juhica prej. lari pa sem skuhal pire krompir, bučke, korenček - vse kuhano v enem piskru, pozneje pa mal mleka, margarine in smetance not...pa je pojedla cel krožnikuser posted image

smo mislili iti kam na obisk, pa so vsi nekaj bolani. tašča bolana, pri naših je bolan brat, tako da boljše, da smo doma in ne hodimo okoli teh bacilnikovuser posted image

pišem z eno roko in je ful težko... zato raje končam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
6.1.2008 13:55:31   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Porkaduš punce, jaz ne vem a bom izkrvavela al kaj, tolk krvi kot sem jo po porodu izgubila, čišča pa zdaj dve rdeče tete, je nisem v celi menza karieri user posted image . Kaj si nor, to je pa kot naliv, se mi kar v glavi vrti, da bi kar ležala pa mal počivala, moram sam še tamalo pregovorit, da bi jo zagrabilo nedeljsko lenarjenje. Ja, pa kaj še, ma energije ko...

Sabri - pri meni je bilo enako!!!! Toliko krvi res nisem "izlila" od kar imam menstro - sem imela vedno zelo šibke in kratke. Prva menstra po porodu pa kr nekaj - trajala je 3 tedne user posted image , krvi pa tolk da sem že mislila da bom kar izkrvavela user posted image user posted image user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
6.1.2008 14:59:57   
sabri
piškotek, noro a ni? No vsaj vem, da je to kao normalnouser posted image . Sem si danes pri kosilu takoj privoščila kozarček rdečega vina, da dobim rdečino nazaj v  kri, pa sem samo še bolj zaspana.

Neposredna povezava do sporočila: 3665
6.1.2008 15:01:18   
hariba
joj se mi ne da likat, imam taki kup, jaz pa raje kar na rr visim pa se z zojo igram, no trenutno jo moj v zrak meče,
Sicer imamp pa velik kaos v hiši. Ima mafija obisk. So še trije otroci iz soseske pri nas na obisku. Skačejo iz ene otroške v drugo. Se skrivajo pa muziko na stolpu navijajo. Divjanje po dnevni sem jim paprepovedala. Skratka pri nas ni nikoli dolg čas.

Neposredna povezava do sporočila: 3666
6.1.2008 15:07:55   
hariba
a ja jaz sem tudi vselej po porodih imela zelo močne menstruacije, ki so trajale 1 teden. To je trajalo zmeraj akkšno leto potem pa so postale bolj blage in se skrajšale na 4-5 dni. No zdaj pri Zoji nimam močnih krvavitev, ker imam mireno

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
6.1.2008 15:39:11   
zoom zoom
Sem mislila, da bo naša kaj spala, pa noče- Je zdej pogruntala, kako se obrne tudi iz hrbta na trebuh in se zdaj skoz obrača. Samo, da ni treba spat.

Skype . a pri temu rabiš obvezno tudi slušalke ali lahko tudi pišeš ali se kako drugače pogovarjaš. Kako pa veš, kdaj te kdo "pokliče". Kar se tega tiče sem čisti laik.

Menstre: Pred prvim porodom so bile normalne, sem imela tudi samo normal in mini tampone, po prvem porodu, sem morala prvi dan in ponoči imet super, kasneje normal in na koncu mini, trajalo pa je 5 dni. Zdej mi normal tamponi sploh ne pridejo več v poštev, uporabljam samo super (2 dni) in nato še mini ene 2 dni ali pa še to ni treba. Ampajk prve 2 dni je pa noro.

Je pa pri nas eno sranje od vremena in sploh nismo šli še nič ven, sicer mrzlo ni ne vem kako, samo skoz po malem dežuje, pa blato,... Upam, da bo v prihajajočem tednu kaj lepše vreme.

Moram končat, ker je tamala ful tečna. Upa, da bo kaj kmalu zaspala. JE pa starejši danes en user posted image . Soraj ne morem verjet. Upam, da ne bo kaj zbolel.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
6.1.2008 15:40:11   
zoom zoom
Mojčca: mene je glava bolela ene 2-3 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
6.1.2008 16:27:56   
gaja*
Tako, mi smo prišli iz sprehoda. Je bil prej tako lep sonček, pa še hudo mrzlo ni bilo, da smo šli mal do mojih. Je imela gaja vseeno čist rdeč nosek user posted image . Pojedla je še eno jabolko in zdaj sem jo položla spat. Je jokala tak dolgo, da sem prišla, jo  vzela na roke in je v minuti zaspala.
Se mi zdi, da ima neke muhe danes. Prej ni hotla jest kosila, na stolčku je ful trmarilauser posted image user posted image Upam, da bo zdaj zaspala...

Avtosedež: ste že vse zamenjale? Mi še nismo prišli do 9 kg, ampak je tako velika, da ji v jajčki ni več udobno. Ima nogice že čez. Ta mesec se bom dala v akcijo, da najdem nekaj. Ali ima katera Maxi cosi Tobija ali pa Priorija? Romer mi ni všeč, med tema dvema se pa odločit ne moremuser posted image

user posted image M: jaz sem decembra dobila prvo in je bil prvi dan tudi  user posted image . Potem pa je teklo nekaj malega precej več dni kot ponavadi. Mislim, da je cel teden trajalo, prej pa je bila dolga max. 4 dni, pa še to zadnja dva skor nič. Zdaj pa računam, da bi po pravem lahko prišla naslednji konec tedna. Čeprav, drugače sem jo imela tudi na 60 ali še več dni. user posted image

Mojčca: jaz sem bila s tako  user posted image glavo 10 dni, pa sem skoz pila lekadol plus c. Drži se user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
6.1.2008 16:29:37   
Anonimen
zoom-zoom - ja, pri skype se lahko pogovarjaš (prek slušalk) , no lahko pa si tudi pišeš. ko želim, da me kdo pokliče, potem kar vžgem ta program, pri drugih pa se potem pokaže zeleno - in to pomeni, da sem dosegljiva. drug pa te potem pokliče - in ravno tako zazvoni kot po telefonu, klikneš, da sprejmeš klic in že se pogovarjaš. čist einfoh, samo program si potegneš dol z interneta - idi na google, pa vtipkaj skype, pa ti vrže ven free download. potem pa moraš še samo svojim kontaktom poslati, pa oni te morajo akceptirat, pa jih potem že imaš v imeniku in potem lahko vedno vsak hip vidiš, ali so dosegljivi za klice (zeleno) ali pa ne (sivo)
upam, da si me vsaj malo razumelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3671
6.1.2008 16:35:18   
juniorka
Hojla! Midva sva bila malo zunaj, ker je bil tak sonček, da je ful snega pobralo, ga je samo še tolk, da je belo! Pol mi je na rokah zaspal in sem ga lepo slekla in v postlo dala in je spal celo 40 min!
skype- mi imamo voipcheap in 12voip, ker je telefoniranje cenej- 1 cent na hišni telefon, v veliko držav pa zastonj- tudi po Sloveniji, pa jaz lahk poceni mojga kličem, ker če je v Afriki, pol ni povsod interneta, na mobi ga pa dobim za 6-20 centov! Drugače pa sem se jaz tudi po Msn-ju pogovarjala dost pred leti- tipkanje in preko slušalk+mic! Sedaj imam kar blootuth slušalke z mikrofonom in to stereo, da lahk posodo pomivam zravn user posted image !
Oddaja novorojenček je meni tudi zelo všeč, sem pa zadnji del zamudila, ampak je v ponedeljek ponovitev!
Če bom jaz imela tempo, kot zadnje dni, bom hitro šla s kg dol, saj sem za juho porabla pol ure- sem žlico odložla 20krat- mali točno ve, kam mora splezat, da mami pride- tja k ne smeuser posted image !
služba- jaz ne grem nazaj, me živ user posted image  ne spravi- v prejšnjo mislim, se bo že kaj najdlo... Pol otroka ne bi vidla sploh 6 dni v tednu, ne, hvala!!!!!
Uživajte še nedeljo!

Neposredna povezava do sporočila: 3672
6.1.2008 16:37:16   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

mojčca Koliko je pa tvoja manca stara?

9. marca bo tri leta. Zgovorna in velika pa za kakšno leto več user posted image .

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
6.1.2008 16:45:23   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

Avtosedež: ste že vse zamenjale? Mi še nismo prišli do 9 kg, ampak je tako velika, da ji v jajčki ni več udobno. Ima nogice že čez. Ta mesec se bom dala v akcijo, da najdem nekaj. Ali ima katera Maxi cosi Tobija ali pa Priorija? Romer mi ni všeč, med tema dvema se pa odločit ne moremuser posted image

Blagor vamuser posted image ! Mi smo 9kg pr 5ih mesecih pridelaliuser posted image ! Če nogice čez gledajo, ni hudega, važna je glava- pri nas je ta čez pogledala pred 2 meseci! Sva sprobala tele sedeže- greš v trgovino in vidiš, kje se mali dobro počuti! Pa našemu ni noben pasaluser posted image  Tako da smo na Kiddyju! In se obnese!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
6.1.2008 16:45:58   
thumbelina
hej punce. jaz sem si pa vzela dopoldne off: Sem šla v LJ v city park in je bilo super, ker ni blo nobene gužve... Tko  zdaj sem vsa prerojena, oba čmrlja sem omaj čakala d aju vidim, saj jutri bom imela pa že vsega poln kufr. Jutri moram oba pritrogati k dohtarju, upam da ne bo še dež padal, ker mi ni čist jasn kako bom potem oba privlekla do zdr. doma. Pri nas je juhuhu s parkir placi.
Pri nas je blo tud mal sončka, sva s tamalim hitro smuknila ven za dobre pol urce.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?