|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki nosečnosti?
6.1.2008 16:15:08   
perbola
Kakšne znake ste imele preden ste naredile test in se je pokazal user posted image ? mene prsi nenormalno bolijom bradavičke so mi potemnele in spodaj čutim špikanje, tu pa tam. Sicer ne pričakujem user posted image  šele 16.1 ampak te simptome inam že cel teden. Novembra sem imela histeroskopijo, tako, da mv bistvu poizkušamo prvič po operaciji.  Kakšne so vaše izkušnje?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 6.1.2008 21:34:56 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZNAKI
6.1.2008 16:22:44   
sončnica24
user posted image

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ZNAKI
6.1.2008 20:07:29   
eya
Si zgrešila forum. Vprašanje raje postavi tule.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: znaki nosečnosti?
7.1.2008 8:25:44   
anny1
Prvič me je zvilo v maternici-krč-brez bolečih bradavič in potemnitve-pojavila se je čuna slabost in nekatera hrana se mi je začela upirati.Počakala se ma izostanek potem pa testirala,test negativen-odšla k G naredila bhcg-pozitiven,6 mesecev po laparo+histero.Sedaj pa je trajalo precej več časa,da sem uspela zanositi z drugim,znaki podobni slabost nekje v 7t nosečnosti.Če si močno želiš zanosit so lahko to lažni znaki, pri meni so bili,potlej ko pa se nisem več obadala z zanositvijo pa sem zanosila.Srečno in javi kaj se je dogodilo.

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: znaki nosečnosti?
7.1.2008 9:47:38   
Inigo
najprej je bila zgaga, nenormalno mi je kislino nabijalo... prsi me na začetku sploh niso  bolele, amapk so samo zrasle. in to fuuuuuuuul! vsi modrci so mi bli premajhni... nism vedla kaj zdaj to pomeni... prav vem, da je bila sreda, me je bolelo celo telo, kot da bi me nekdo štihal... drug dan sem naredila test in bil je pozitiven.

šele kasneje, nekje v 8 tednu pa se je začela slabost, špikanje, boleče prsi... prsi me bolijo še zdaj, slabost še tudi pride sem in tja, zuagaga ostaja... user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?