gruška
|
Dober večer mamice, malo pozno a vseeno iz srca SREČNO IN ZDRAVO IN VESELO NOVO LETO ....... (pa še kakšnega dojenčka .......) Na hitro se vam javim, na hitro sem preletela kaj ste pisale, ker me že od 20.12. ni blo nič na RR ..... A zakaj? Zato ker nas nič ni doma ..... Letamo okol, med prazniki smo bili par dni na Krvavcu, pa mal smo šli na morje (Jooly, če bi vedela da si v Bernardinu, bi se lahko dobile....), nasploh uživamo 100 na uro...... Taja je še vedno zelo pridna, lepo spi, ponoči še vedno spi celo noč (že od pribižno 3, 4 tedna), res pa je, da zaspi šele okol polnoči, kar probam spremenit, pa mi ne ratuje ravno... Jaz bi raje, da bi okol desetih zaspala, tud če se mi pol ob 4ih zbudi za dojit... Ful se že dviguje, bi se rada kar usedla. Ima že dobrih 5,5kg (v torek imava tehtanje pri pediatru)... Joka bolj malo, tudi krčev nima, če jo kaj zašraufa jo moj da "na roko", pa takoj zaspi. Je pa imela krče na Krvavcu en večer pred spanjem....... za znoret je jokala 15 minut, čist je bla v krču, zaripla v obrazek, sploh se ni mogla potolažit. Pol je končno uspel očkov magic touch (njen trebušček na njegovi roki).......Je začela ful prdet, pol je pa zaspala. Zunaj sva kolikor moreva, razen v megli. Včeraj prvič ni kakala, pa je danes fuuuuulllllllllll..... Se samo dojiva, je čez dan na 2-4 ure, odvisno koliko je budna. Je pa res pridna. Smo imeli danes cel popoldne do prejle obiske, pa se je prvič oglasila tik preden so šli. Je pravi smejko, čeprav zna tud tko resno pogledat, da je kaj ! Čeprav nima krčev še vedno mal pazim pri prehrani (čokolada, solata, zelje, tok z veseljem bi sarme, pa si ne upam.......), mi je pa moj kupil Leg Magic in sem že začela mal telovadit. Ja Sliva, sej vem da me boš vprašala zakaj že - zato, ker ni problem v kg, ki jih nimam preveč, ampak v mišični masi, ki jo imam premalo .... Lepo vas pozdravljam, pa upam, da mi bo zdaj, po veselem decembru večkrat uspelo prit do RR........ Še enga lubčka vsem za srečnga pa zdravga..................