mojčca
|
Oj Da se na hitro javim še jaz. Ste toliko napisale, da sem do sedajle že vse pozabila, kar sem hotela komentirati. Bo treba naslednjič na listek napisati osnutke, potem pa vse skupaj napisati sem gor. Ja hujše kot v šoli. Nina, tebi pa čestitke za dobro opravljen izpit. Na kavico pa bomo šle, samo da se jaz malo spravim k sebi. Ne boste verjele, kakšen mir imam. Je pred dobro uro Grega odpeljal Manco v šoping (piši kao što govoriš). Je zadnje dni tako tečna, ker je bila res non stop noter, da jo je peljal v Mercator in potem sta šla še na igrala. Jaz pa doma uživam v miru in tišini. No, doma imam Matica, ampak se kar zastopiva. No, Matic ful kašlja, pa iz nosa mu teče, ni čisto tapravi. No, kar se tiče hrane poje čisto vse, tako da prav hudo ni, ampak ravno toliko je bolanček, da ne moreva ven. Pa danes je podru rekord v spanju in sicer od 12.30 do 14.00 - me je kar na rit vrglo, ko sem videla, kako dolgo je spal. Taška, sprašuješ, kako narediti, da se ti pod nickom menja več slik??? Hmm, težko vprašanje. Zdaj pa resno. Ko sem enkrat gledala tukaj na RR, kako se da v nick slikca sem videla tudi to možnost, potem pa sem zatežila mojemu, da naj mi to naredi. Je najprej rekel, da on tega ne zna, pa sem mu hitro povedala, če zna napisati program, da mora biti to za njega čisto lahko. Mu ni preostalo nič drugega, kot da se je vsedel za računalnik in pogruntal. Ga bom vprašala, pa ti napišem, če seveda ni že pozabil. Grem malo počivati, ker sem prejle kuhala kosilo najprej za sebe, potem za Manco, pa za Matica, potem sem hitro pomila in pogledala, koliko ste kaj napisale. Sedaj pa grem na kavč, če mi bo Matic seveda pustil.