|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
5.1.2008 14:56:33   
thumbelina
ko sem jaz mazala s canestenom, nisem nič mazala s kremo za rito. pa še to canesten se maže sam 2x na dan, jaz sem mazala zjutraj in zvečer... in traja par dni da je boljše.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
5.1.2008 14:59:48   
Anonimen
naj še napišem, kak sma takrat, ko je eva prvič imela plenični izpuščaj. sem šla k P (takrat je bila še Rasporjeva). in mi je najprej predpisala eno kremo, ki so jo zzmešali v lekarni. sem teden dni mazala s tem. nič bolje. potem drugič nazaj, mi je predpisala spet eno kremo, ki so jo zmešali v lekarni. teden dni mazala s tem, nič pomagalo. potem pa mi je v tretje predpisala canesten, in je bilo OK. bila sem kar malo jezna, saj sem imela to kremo doma, in nisem vedela, da bi lahko user posted image  tudi mazala s to kremo.
zato ti pravim, da še kar vztrajaj mazati s canesten kremo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
5.1.2008 16:10:21   
mojčca
Oj

Da se na hitro javim še jaz. Ste toliko napisale, da sem do sedajle že vse pozabila, kar sem hotela komentirati. Bo treba naslednjič na listek napisati osnutke, potem pa vse skupaj napisati sem gor. Ja hujše kot v šoli.

Nina, tebi pa čestitke za dobro opravljen izpit. Na kavico pa bomo šle, samo da se jaz malo spravim k sebi.

Ne boste verjele, kakšen mir imam. Je pred dobro uro Grega odpeljal Manco v šoping (piši kao što govoriš). Je zadnje dni tako tečna, ker je bila res non stop noter, da jo je peljal v Mercator in potem sta šla še na igrala. Jaz pa doma uživam v miru in tišini. No, doma imam Matica, ampak se kar zastopiva. No, Matic ful kašlja, pa iz nosa mu teče, ni čisto tapravi. No, kar se tiče hrane poje čisto vse, tako da prav hudo ni, ampak ravno toliko je bolanček, da ne moreva ven. Pa danes je podru rekord v spanju in sicer od 12.30 do 14.00 - me je kar na rit vrglo, ko sem videla, kako dolgo je spal.

Taška, sprašuješ, kako narediti, da se ti pod nickom menja več slik??? Hmm, težko vprašanje. Zdaj pa resno. Ko sem enkrat gledala tukaj na RR, kako se da v nick slikca sem videla tudi to možnost, potem pa sem zatežila mojemu, da naj mi to naredi. Je najprej rekel, da on tega ne zna, pa sem mu hitro povedala, če zna napisati program, da mora biti to za njega čisto lahko. Mu ni preostalo nič drugega, kot da se je vsedel za računalnik in pogruntal. Ga bom vprašala, pa ti napišem, če seveda ni že pozabil. 

Grem malo počivati, ker sem prejle kuhala kosilo najprej za sebe, potem za Manco, pa za Matica, potem sem hitro pomila in pogledala, koliko ste kaj napisale. Sedaj pa grem na kavč, če mi bo Matic seveda pustil.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
5.1.2008 16:15:53   
Mojca B
IZVIRNO SPOROČILO: valika

IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B

valika: midve se bova pa smejali k bodo na jago hodil user posted image .. tko!! Vsak mora en hobi imet...s to razliko, da me skočimo stran od računalnika kadar je treba oni pa s tiste preže ....ma ja pa saj veš..

ja, točno!!!!! ampak jaz bi se najraje razjokala

ma ja, saj bi mogla v narekovaje dat....k takrat mi piska okorg glave.. k je sezona a ne Igor!!!

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
5.1.2008 16:48:05   
mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: valika

valika: midve se bova pa smejali k bodo na jago hodil user posted image .. tko!! Vsak mora en hobi imet...s to razliko, da me skočimo stran od računalnika kadar je treba oni pa s tiste preže ....ma ja pa saj veš..

ja, točno!!!!! ampak jaz bi se najraje razjokala

ma ja, saj bi mogla v narekovaje dat....k takrat mi piska okorg glave.. k je sezona a ne Igor!!!

To so pa moški. Ženska se zaradi otrok odpove veliko stvarem, da bi se pa moški kdaj kakšnemu hobiju user posted image  No, mora biti res kaj zelo, zelo pomembnega, da on izpusti svoj hobi.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
5.1.2008 16:53:36   
zoom zoom
Jaz sem pa sama doma in ne bom počela nič, bom samo malo za rač in pred TV-jem-

A ste mi kaj fovs?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
5.1.2008 16:58:18   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Jaz sem pa sama doma in ne bom počela nič, bom samo malo za rač in pred TV-jem-

A ste mi kaj fovs?

Nismo, ker ti bo kmalu dolgčas.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
5.1.2008 17:03:33   
thumbelina
Ja sploh ob takem programu, ki je zadnje cajte na TV. Ob 130 kanalih ni v petek recimo popolnoma nič pametnega...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
5.1.2008 17:05:42   
zoom zoom
Sem zdej malo po programih gledala in res ni nič pametnega. Ampak na TV1000 je en film , ki zgleda še kar gledljiv. Ga grem gledat, eč ga po moji sreči ne bo lih konec.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
5.1.2008 17:11:42   
zoom zoom
Sem našla naslov: Hope Floats, je kao romantična komedija, amoaj zaenkrat ni nič smešnega. 

Neposredna povezava do sporočila: 3585
5.1.2008 17:12:24   
zoom zoom
Aja, Nina čestitam za opravljen izpit.

Neposredna povezava do sporočila: 3586
5.1.2008 17:23:17   
*piškotek*
Samo na hitro, ker se je že zbudil po 15 minutah - prej sem pa rabila 1 uro da sem ga uspavala - sploh ni hotel zaspat, pa tako je bil utrujen da si je oči skoraj ven vrgu - zaspal mi je šele na rokah!
Je pa danes za spremebmo malo bolje jedel, vsaj to!
Jaz sem še vedno prehlajena - nos imam čisto poln, tako da komaj diham!

Hvala za nasvete za umivanje zobkov s krpico - bova še to probala!

Taška30: hvala za "pojasnilo" glede trakca, mi je uspelo!

NinaF: čestitam za opravljene izpite!

Mojčca, Lonib, NinaF: kavica???? Drugi teden???? Še katera????

Mah, zdej pa že tolk tuli, da ga moram vzet iz posteljice, pa to ni res no!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 3587
5.1.2008 17:32:19   
hariba
Nina čestitam za izpituser posted image user posted image user posted image
Upam, da mi tokrat uspe v miru napisat post, saj mularije ni doma. Zraven mojega drsajo. Smo bili pred tem pa pri moji mami na obisku in pri očetu na grobu.  Jutri grem pa s tavelikimi na mašo posvčeno očetu, moj bo pa z Zojo doma.
trgovine Večinoma v Inter sparu. Se mi zdijo ugodne cene, je dobro založen in poleg hrane dobim še tudi veliko drugega če rabim. Zlasti za otroke za oblečt večkrat atm kupim. Tudi v Tušu v bližini doma kar rada kupujem. Sploh kadar greva z Zojo na sprehod dopoldan grem nazaj grede kar z vozičkom še kupit kar rabimo. V Lidlu kupujem plenice, teoletni papir, sladoled, marmelado in kakšene drobnarije, ki so v akciji.Mercator se mi zdi pa od vseh najdražji, čeprav ga imam majn kot 200 m od doma. Grem zelo redko, pa ful je slabo založen. sem iskala breskov fruteek, so rekli da ga ni, ker jr malo dojenčkov v okolici in zato ne naročajo, črtastih zvezkov nimajo, ker je malo šolarjev. Skratka izjave za user posted image . Skratka prodajalke so ful neprijazne poleg tega, da je trgovina zanič.

Neposredna povezava do sporočila: 3588
5.1.2008 17:35:43   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Mojčca, Lonib, NinaF: kavica???? Drugi teden???? Še katera????

Jaz v četrtek ne morem, ker imava dopoldan terapijo, popoldan pa jaz tehničnega. Upam, da ga naredim.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
5.1.2008 17:37:27   
mojčca

lonib, hariba, thumbelina, Tami123, valika, sabri, kpotocn

Punce, zakaj pa samo berete in nič ne napišete????????? Ali pa sedajle vaše boljše polovice berejo, kaj pišete user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
5.1.2008 18:04:42   
tejkag
Halo!
Ja ene res samo berejo, že dalj časa opažam neke nove gor, pa se nam nič ne javijo. No midve sva spet sami, bejba spi ati pa se je šel na Pohorje vozit z eno tako zadevo, ki se imenuje pležuh, ne vem če je katera že sploh čula za to.
Sva se popoldne malo potepali, sva bili na obisku pri moji botri in Lana je bla začuda ful pridna in se je razgledovala o hiši.
Joj jutri pa gremo verjetno k tašči na obisk user posted image . Me je prejšnjič malo razkurila, ko mi je začela gnjavit zakaj bejbi še ne dam kravjega mleka, da ga ona pa je svojim pa tud ni nobenemo blo nič. Jaz pa še pač mislim malo počakat, pa kaj vsak po svoje. Aja pol pa še tisto, da sem se zredila... hvala vem da sem okrogla, ni mi treba še s takimi težituser posted image .
Doooooolgčas mi je

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
5.1.2008 18:13:27   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Punce, zakaj pa samo berete in nič ne napišete????????? Ali pa sedajle vaše boljše polovice berejo, kaj pišete user posted image .

MOJČCA!
Sej bi pisala, pa je Zala tok tečna, da lahko sam berem. Sem nekaj že pisala, pa je začela po tipkovnic udarjat, pol mi je pa zbrisala. Pol se mi je pa še podelala v plenico. Ko sem jest na kompjuterju, se ona podela. Sem pa zdejle Zalo našemu dala in sem mu rekla, da naj jo še on malo prime, ker jest je ne morem imet non stop po rokah. V vozičku noče bit, na tleh kje pa 5 minutuser posted image .
Naš ne bere naš forum, ker ne ve kje kaj kako zakaj est pišem. Ni računalniški tip.

je pa dons en tak čudn dan, da sama ne vem kam bi se dala.

JE PA DONS PRAZNIK: ZALA je spala celo eno urouser posted image .

Madonca je naša Vanja špeca ratala. je šla pogledat kva delam. Pol jo pa vprašam zakaj je prišla, pa je rekla, da ji je ati reku, da naj pogleda kaj mami delauser posted image . matr bi ga user posted image .

Moram nehat, ker me moj pogrešauser posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
5.1.2008 18:29:55   
zalbi
Hej!

Joj zadnjič sem brala za nazaj - zdej pa ste spet tolk napisale, da si bom mogla čas vzet, pa vas prebrat.

Zadnje dni smo se skz potepali, včeri sva bla z mojim sama v ikei, danes na štajerskem, jutri pa pride mj brat na kosilo - vglavnem skoz je neki. Obljubim pa da se bom zdaj končno vrnila med vas čveke - ,pj b šel spet delat - je bil zdej 14 dni na dopustu, polpa je blo skz neki...

nč, zdej pa grem saro zrihtat in pripravt na spanj počasi... fizuiiiiiiiiiii - to pa je še sara dopisala.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
5.1.2008 18:49:30   
aischa
na hitro kaj je malo sploh dobro kopat sedaj ko ima te izpuščaje.

ker ste prej napisale čim manj močit

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
5.1.2008 19:21:23   
zoom zoom
aischa: ti kar skopaj, potem pa fino posušit.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
5.1.2008 19:37:29   
gaja*
Do šestih sem danes pucala. Dopoldne sva bili sami z gajo, pa sem pač bolj na izi, ker je bila skoz z mano. Pol ko je pa prišel mož od očeta, pa jo je vzel in sta šla k prababici. Sem imela tako mir in prazno bajto, pa sem res pospravila... Nisem še vsega, ampak za silo. Pospravila sem jaslice, jelka še stoji. Sem pa zdaj zato čisto hin user posted image

Alessa: hvala, se ti še kaj javim. user posted image

Lonib: upam, da te tvoj ni preveč pogrešal. Takole misilm  user posted image

Zalbi: moj je zdaj tudi doma in tudi komaj pridem do rr. Prav iščem trenutke, ko sem fraj in njega ni zraven user posted image user posted image Ta prava odvisnica user posted image

Aisha: po kopanju le dobro osuši, pa bo po mojeuser posted image Vsaj tak bi jaz naredla. Sicer pa kak dan kopanja itak ni panike, če odpade. Mi se ne kopamo vsak dan...

Tejkag: naj ti hitro mine jutri obisk user posted image user posted image

Mojčca: kako si? Že bolje?

Hariba: pri nas tud imajo take izgovore v trgovini, da je za user posted image . Se izogibam naše trgovine tuki ko user posted image križa.

Piškotek: prosim, če si lahko spremeniš slikico pod nickom, ker jaz od danes ne jem več sladkarij. Prosim, mi lušte delaš  preveč user posted image user posted image Bi te kr pojedla user posted image

Thumbelina:  no kak je blo, ko si bla sama doma?? Si si dala duška ?

Tak, zdaj je pa moj gajo skopal, jaz pa jo morem oblečt, pa večerjo naredit.
Za danes bo to vse, verjetno me bo tak zmanjkalo čas posla

user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
5.1.2008 19:39:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

hojla, na brzino, da ne bote rekle, da samo berem - sicer pa sem danes že kar nekaj napisalauser posted image , tko dauser posted image .
jaz imam to škatlo v dnevni sobi, pa jo imamo kar cel dan prižgano - če smo doma seveda. pa potem malo preberem, pa moram potem kaj vmes naredit, pa se mi vmes ne da vgaševaat in pozneje spet prižigat - tako da včlasih je res videti, da drugega ne delam, kot da tu gor visim - v resnici pa sploh ni tako...
tako kot je thumbelina že enkrat napisala, to so radosti zakupljenega inetrnetauser posted image
sem pa opazila, da nas ene res kar pogosto berejo, pa se ne oglasijo nič ali kaj o sebi napišejo (kpotocn ali pa laaara?)

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
5.1.2008 20:01:20   
Mojca B
ne se sekirat kdo to bere.. Mogoče najdejo kak uporaben nasvet. Tud jaz večkrat k marčevkam pokukam.. No bl zato k je kolegica med njima.. pa vseeno...

ti kr skopaj, pa tko k je rekla zoom zoom fajn osuši...:)

Nič grem se tišat na kavč. jutri ima pa Igorjeva sestar 40 letnico... joj pa spet z Jono v gostilno. To mi je pa mora pr tem otroku k ne zna bit sekunde na miru.. In pol si jo podajamo pa hodimo sem pa tja z njo...

l.p. mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
5.1.2008 20:05:51   
sabri
Mojčca: Glede branja tako kot je Lonib napisala, če jo imam v naročju, lahk sam berem, ko pa začenm pisat, pa skoči na tipkovnico, kot da bi jo elektrika stresla, kar trest se začne. In sam brišem tiste krace. Zdaj pa že spi. Danes kar kmalu.
Sva pa sami, moj dela, pa sem danes itak tok tečna, da si je najbrž oddahnu, ko je šeluser posted image . Ja, tečna sem zarad foušije,  se je zmenu s kolegi, da gre smučat na nočno v torek, jah jaz bi šla tud ane, pa pač jaz ne morem, ker imam tamalo, ja a on je pa nima??! Ma, sej sem tečna, ker mam oblublen, da bomo šli enkrat skupaj s sestro, pa bova oba smučala, ampak ta enkrat ne vem če bo letos. Aja, to je bilo vmes, ko sem računala za kredit, pa me je malo bolj podžgalo. Ah, tečna sem, mam ta drugo user posted image teto od poroda in je prišla točno po enem mesecu, pred porodom sem jo imela pa 5 na letouser posted image
Grem mal pred tv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
5.1.2008 20:28:15   
hariba
mojčca hm verjetno je zelo dolgo pisalo da em gor prej ja, smo šli od doma pa sem pc pozabila prižgan. Ja jaz pozabljivka, sicer pa otrokomzaradi tega težimuser posted image . večkrat dam an aprilčice pol pa me kdo arbi in grem proč. prej sem hotela še nekaj napisat o eurospinu pa ne vem o čem še, pa je Zoja začela tulit kot sirena in sem mogla proč.  No zdaj pa čujem, da Zoja mafiji nagaja, je prikobacala, ko so človek ne jezi se na tleh igrali in vzela kocko. Dopoldan nam je pa  3 šahovske figure, ko sem z malim igrala in vrgla pod radiator.
Punce jaz bi tudi rada imela avatar samo ne znam slikice pomajnšat. Kako pa to nardim. Pomoč, prosim.
aja kg in telovadba pa jaz kg niti nimam več preveč, imam 57-58  kg, toliko kolikor sem jih imela pred zadnjo zanositvijo. Imam pa še zmeraj air bag. Berite to kot napihnjen in mehek trebuh. Sami doma pa se mi ne ljubi telovadit, čeprav imamo po novem doma sobno kolo. Včasih sem hodila 2 krat na teden na fites, pa z mulartijo sem veliko rolala, kolesarila in smučala, zdaj pa tega ni in se pozna. No spomladi mislimmo z Zojo začet kolesarit. Na fitnes bom pa poleti tuid šla. Imamo enega tako lušnega v naši bližini. Organizirajo celo varstvo za otroke, ko so satrši prti njih. Imajo pa vzunaj tudi velik vrt, kafič in igrišče za otroke z napihnjenim gradom. Bo Lara z Zojo skakala po njem, moj bo pa  vsenci pivo pil in ju opazoval ta čas, ko se bo mami rekrairala.
Zdaj grem pa Zojo podojit, danes je že malo bolj ješča. Skopal in previl jo je pa moj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?