|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ce se vam da malo razglabljat :)
4.1.2008 21:52:23   
Anonimen
A mislite, da je drzi ugotovitev (ne spomnim se, kje sem jo ze zasledilauser posted image ), da kakrsen odnos ima otrok do starsa nasprotnega spola, taksnega naj bi imel nato tudi do svojega partnerja?

Dejte mal zanalizirat tole... ce se vam da :)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ce se vam da malo razglabljat :)
4.1.2008 21:53:00   
Anonimen
brez "je" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2008 21:54:07   
karmy
hm, a zato je potrebno bit anonimen? Čemu le?user posted image

Jaz pa iščem ravno nasprotje mojega očeta, saj je on bil neverjetno hladen do nas. Takšnega partnerja si ne želim.

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2008 21:55:40   
Anonimen
Moj svoje mamice skor povoha ne....mene pa kar pogosto ovohuje, tko da tle ne drži.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2008 21:57:02   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Moj svoje mamice skor povoha ne....mene pa kar pogosto ovohuje, tko da tle ne drži.

user posted image user posted image user posted image  moj je isti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2008 22:06:28   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

user posted image user posted image user posted image  moj je isti!

moj tud user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2008 22:07:55   
biba77

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A mislite, da je drzi ugotovitev (ne spomnim se, kje sem jo ze zasledilauser posted image ), da kakrsen odnos ima otrok do starsa nasprotnega spola, taksnega naj bi imel nato tudi do svojega partnerja?

Hmmm...

ne vem, ce ravno odnos, ampak, moj dragi je na 3/4 kopija mojega oceta: karakterno in po navadah. se vcasih vprasam, kako mi je to ratalo?user posted image

< Sporočilo je popravil biba77 -- 4.1.2008 22:10:25 >

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2008 22:10:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba77

da kakr
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hmmm...

ne vem, ce ravno odnos, ampak, moj dragi je na 3/4 kopija mojega oceta: karakterno in po navadah. se vcasih vprasam, kako mi je to ratalo?user posted image

Ja no to pa tud moj. Karakterno je ful mojmu očetu podoben. Pa tud ful sta se štekala.
Jst sm pa tud mal njegovi mamici podobna, no ne po videzu, po trmiuser posted image .

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2008 22:15:36   
biba77
Ja, moj je vedno govoril, da njegovi zeni pa ze ne bo slabo pri voznji, tako kot je njegovi mami.
In res, ni mi slabo tako kot njej. Ona namrec ni prenesla hitrega pospesevanja, jaz pa ne maram hitrega zaviranja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 22:18:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2008 22:23:31   
Majuska
Mislim da tole ne bo glih držalo... očeta sem sicer imela zelo rada, vendar imava z možem čisto drug odnos. Tako da ne morem nobene primerjave naredit.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2008 22:29:01   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2008 22:34:49   
mama54
Moj je zelo podoben svojemu očetu, kateri je ljubil svojo ženo in jo spoštoval.Zelo rad je imel otroke.Moj je kopija svojega očeta.Zelo je bil navezan na svojo mamo.Odkar je umrla je še tisto naklonjenost, ki jo je imel do svoje mame prenesel na mene.Tako furama že 35-to leto. In ne morem si zamisliti življenja brez njega.Moj mož pa je kontra mojemu očetu, kateri je bil zelo grob in hladen človek.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2008 22:49:03   
Gina
Po moje si najdeš ali zelo podobnega, ali pa čisto v kontra. Moj je čisto kontra mojemu očetu, čigar karakterja kljub temu, da mi ni v življenju nič slabega hotel, ne razumem. Je pa moj podoben mojemu staremu očetu po karakterju, na katerega sem bila kot otrok zelo navezana in ki je bil moj vzornik kar se moških tiče.
Jaz nisem kaj dosti podobna moževi mami po karkaterju. izbral je totalno v kontra.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2008 22:56:24   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image

zanimiva tema..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2008 23:15:38   
Anonimen
Tuki ni bistvo v tem.. kaksen karakter ima kdo ampak..

.... kar zenska pogresa pri svojem ocetu.. ali kar je kot otrok pogresala.. to isce v svojem partnerju.. ce ne pogresa nic.. potem ima lahko krasen odsnos s partnerjem..

... in kar je moski kot otrok pogresal pri svoji mami.. to isce v svoji partnerki.. in ce mu mama ni dala dovolj ljubezni.. si bo nasel partnerko, ki mu bo bolj mama kot pa partnerka.. Oziroma njegov odnos do partnerke bo taksen.. da partnerki ne bo nudil dovolj ljubezni.. sej tudi ne more.. ker je nima.. ker je ni dobil..

Sploh ne gre za podobnost oce-sin  ali mama-hci..  Lahko gre.. lahko pa ne, to nima nobene veze...

Primer.. Ce bi imel nekdo zlo povrsinski odnos s svojo mamo.. bo imel taksnega tudi s svojo partnerko.. ker ga je mama naucila teh vzorcev do nasprotnega spola..
On mora potem to vsaj pri sebi razcistit in spucat te vzorce.. potem je lahko drugace..

tko.. na hitro.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.1.2008 23:40:55   
Rožica I
Ali pa varianta, da ženske iščemo moške, podobne očetom (in moški ženske, podobne materam) oz. popolnoma nasprotne, ampak s tem samo potrdimo vpliv, saj hočemo nekaj popolnoma nasprotnega (mogoče ravno tisto, kar smo pri staršu pogrešali..?!). Torej je vseeno vzorec, ki smo ga dobili, na nek način zaznamovan s figuro starša (enake ali nasprotne lastnosti). V smislu negacija negacije..

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.1.2008 23:47:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Ali pa varianta, da ženske iščemo moške, podobne očetom (in moški ženske, podobne materam) oz. popolnoma nasprotne, ampak s tem samo potrdimo vpliv, saj hočemo nekaj popolnoma nasprotnega (mogoče ravno tisto, kar smo pri staršu pogrešali..?!). Torej je vseeno vzorec, ki smo ga dobili, na nek način zaznamovan s figuro starša (enake ali nasprotne lastnosti). V smislu negacija negacije..

Ja itak. Men je kul da je moj karakterno atiju podobn, k je bil zlat človk res. Moj pa hoče čisto nasprotje svoji mamici. Tud dubu. On srečen, moja mami srečna, moja tašča mal manjuser posted image .

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.1.2008 0:06:51   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Tuki ni bistvo v tem.. kaksen karakter ima kdo ampak..

.... kar zenska pogresa pri svojem ocetu.. ali kar je kot otrok pogresala.. to isce v svojem partnerju.. ce ne pogresa nic.. potem ima lahko krasen odsnos s partnerjem..

... in kar je moski kot otrok pogresal pri svoji mami.. to isce v svoji partnerki.. in ce mu mama ni dala dovolj ljubezni.. si bo nasel partnerko, ki mu bo bolj mama kot pa partnerka.. Oziroma njegov odnos do partnerke bo taksen.. da partnerki ne bo nudil dovolj ljubezni.. sej tudi ne more.. ker je nima.. ker je ni dobil..

Sploh ne gre za podobnost oce-sin  ali mama-hci..  Lahko gre.. lahko pa ne, to nima nobene veze...

Primer.. Ce bi imel nekdo zlo povrsinski odnos s svojo mamo.. bo imel taksnega tudi s svojo partnerko.. ker ga je mama naucila teh vzorcev do nasprotnega spola..
On mora potem to vsaj pri sebi razcistit in spucat te vzorce.. potem je lahko drugace..

Kar je ženska pogrešala pri svojem fotru (al pa moški pri mami)...tisto išče, ja, to bi skoraj gotovo držalo.

Tisto drugo z dovolj ljubezni, pa po moje sploh ni pogojeno s tem, koliko ljubezni je dobival, ampak s karakterjem. Poznam kar nekaj decev, ki niso dobivali nobene ljubezni, pa jo morda dajejo še več, kot kakšen, ki je imel ljubezni dovolj. In jo znajo dajati.

Pa tretji primer tudi ne drži. Moj ima zelo površinski odnos s svojo materjo, ker je bila zaradi bolezni večno odsotna mati (v bolnicah), on pa popolnoma sam že kot otrok, pa je do mene zelo daleč od površinskega. Se mi zdi, da je kvečjemu obratno iz tega razloga. Pa ne bi rekla, da je z materjo kaj popucal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.1.2008 8:21:56   
Anonimen
ker je bila zaradi bolezni večno odsotna mati (v bolnicah), on pa popolnoma sam že kot otrok, pa je do mene zelo daleč od površinskega.

ce je bila odsotna.. se ne pomeni, da je imel z njo povrsinski odnos.. Lahko jo je v sebi cisto drugace cutil, ce je takrat ko je bila prisotna bilo ql.

ti lahko do nekoga ki ga vidis 5x na leto cutis mnogo vec.. in globje.. kot do partnerja ki ga vidis vsak dan.. To ni s tem pogojeno..

Kaksnemu lahko za hec 'beres misli' in tocno ves kako se pocuti, ze ko ga vidis na dalec.. pri drugemu nimas pojma.. pa ce se 4 ure pogovarjata..

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
5.1.2008 8:44:24   
najina pikica*
jst se kr strinjam z tjazy-jem...pomoje je kr zadel bistvo...
...nekja je važno od vzgoje,nekaj pa kake imaš izkušnje  z istim ali nasprotnim spolom---tako si ustvariš vzorec in kopito svojega "idealnega" spremljevalca oz partnerja in ustvariš svoj obrambni mehanizem na širšo in ožjo okolico...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.1.2008 8:45:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Tisto drugo z dovolj ljubezni, pa po moje sploh ni pogojeno s tem, koliko ljubezni je dobival, ampak s karakterjem. Poznam kar nekaj decev, ki niso dobivali nobene ljubezni, pa jo morda dajejo še več, kot kakšen, ki je imel ljubezni dovolj. In jo znajo dajati.

nekaj karakterja sestavljajo tudi vzorci pridobljeni v otrostvu..

tezko je oceniti kdo je imel dovolj ljubezno v otrostvu.. ker navzven je vcasih videti, da je otrok dobiva ogromno.. v resnici pa gre lahko za odvisnost, navezanost.. na relaciji stars-otrok in je dobiva zelo malo.. samo vsi okoli pa mislijo, da je dobiva orgomno..

In potem, ko ima tisti svojo familijo.. je spet lahko videti da daje fuuul ljubezni.. ampak v resnici pa gre lahko za vzorec, da to mora poceti.. in spet je lahko navezanost.. odvisnost.. Tega kr tko ne mors vedeti.. na dalec..

Sploh ni tezko imeti kul odnos.. dokler se drugi obnasa tako kot ti zelis.. to je cist izi..
Koliko ljubezni je v resnici se pokaze sele, ko drugi naredi nekaj popolnoma nasprotnega od tistega kar pricakujes.. in kar si zelis..
.. recimo ce te tisti ki ga ljubis skensla.. prva reakcija ja kakrsna je.. samo potem.. ce kljub vsemu vedno zmaga ljubezen.. potem je resnicna.. ce ne.. potem nikoli ni bila resnicna.. pa lahko 20 let zivis skupaj.. pa je lahko vse zlagano.. in v mnogih primerih ljudje tega niti ne vejo.. ker taksnih situacij ni bilo.. Zivijo skupaj, zaradi dolgcasa.. in da niso glih sami..

Torej.. taksno ocenjevanje, da nekdo daje velik ljubezni ni ravno vedno resnicno.. ker ce se temu istemu zgodi situacija.. ki je ni pricakoval, je lahko ljubezni v trenutku konec.. kar pomeni, da je nikoli ni bilo.. resnicne.. Videti pa je lahko tako.. kot da je..

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
5.1.2008 8:46:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*
...nekja je važno od vzgoje,nekaj pa kake imaš izkušnje  z istim ali nasprotnim spolom---tako si ustvariš vzorec in kopito svojega "idealnega" spremljevalca oz partnerja in ustvariš svoj obrambni mehanizem na širšo in ožjo okolico...

tko ja.. user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.1.2008 9:54:36   
Sibil_
Jaz sem pa slišala da kakor se mož obnaša do svoje matere, tako se bo na stara leta do žene oziroma partnerke.In seveda obratno.

A to po vaše drži?user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.1.2008 10:01:49   
Anonimen

Ja.

Ker naš odnos je vedno naš odnos in naj bi izhajal iz nas, ne iz drugih.

V vsakdnjih (lahko tudi površinskih) reakcijah, je lahko zelo različen, saj se ga da precej priredit. V konfliktinih, marginalnih, posebnih pa je vedno enak, saj ponavadi izhaja iz nas, razen če nismo izjemno dobri manipulatorji in obvladovalci svojih čustev in reakcij.

Tako da v nas je odnos enak, na zunaj je lahko različen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?