|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
4.1.2008 15:30:13   
Češnca
sem čist pozabla napisat, kakšen lepotec je Maj! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
4.1.2008 15:41:59   
SANEK1
Madejka in Zvesta zelo lubane slikice user posted image user posted image user posted image
Naše julijke pa bo jo res mele izbiro med julijčki, vsi so taki user posted image !

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
4.1.2008 15:53:07   
SANEK1
Skoraj pozabila, Anžej in Češnica-čestitke za prvi zobek user posted image user posted image user posted image
Mi še na Živinega čakamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
4.1.2008 16:56:09   
tinispela
Madejka, kako luštkan je Maj, prav za oženituser posted image ! Špela ima tud ful rada jabolko. Poje tud po 100ml zmiksane. danes sva jedle krompir s korenčkom, pa je začuda spravla dol par žličkuser posted image

VSE NAJBOLJŠE VSEM NAŠIM SONČKOM

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
4.1.2008 17:21:08   
Freycha
Tilen,  Živa vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi Anžeju za prvi zobek user posted image

Tašonka upam, da bo ok šel prvi dan mimo...

baja, da bi bili čimprej boljše user posted image

jaz sem imela pa zjutraj enourni sprehod z Dito, potem je pa soseda prišla do mene in sva bili do malo prej pri meni in sva čvekali na veliko user posted image user posted image user posted image  je prav prijetna punca in fuuulll paše malo čvekati, se smejati, pa še dan hitreje mine.
Zaradi težke nočke sem pa tako zaspana, da se mi že kar kravžla. počakam še dobri dve urci, da pride dragi domov in prevzame Dito, jaz grem pa pomoje direkt spat, ker me kar oči pečejo, tako sem zaspana....

Tako pa dela Dita reklamo za Coca-colo user posted image

user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
4.1.2008 17:23:04   
Freycha
ups, nisem vedela, da bo tako velika slika user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
4.1.2008 18:42:50   
tinispela
Freycha, lepa reklama, ni kaj!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
4.1.2008 18:52:12   
Freycha
bi jo lahko porabili za kako reklamo, kaj?user posted image sam dobre slinčke bi mogl met. Ta je bil od žuljenja flaše čisto moker user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
4.1.2008 18:54:07   
corfu
user posted image

Evo, tole je pa naša rožicauser posted image

user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
4.1.2008 18:56:12   
corfu
Najbolj všeč mi je pa napis na majčkiuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
4.1.2008 18:57:02   
Freycha
iiiii luštkanauser posted image , pa mega majčka user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
4.1.2008 18:59:29   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Najbolj všeč mi je pa napis na majčkiuser posted image

ja majčka res rocks user posted image  no, pa mama tut user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
4.1.2008 19:07:18   
rumba
Freycha, kako luštna je Dita! Ma kake velike modre očke! Pravi angelček.user posted image
corfu, Manca je tudi lepotičkauser posted image . Tudi meni je najprej padla v oči majčka. Mega! Pa enak voziček imamo.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
4.1.2008 19:14:36   
SANEK1
Freycha in Corfu fuuuuuuuuuuuuuuuul dobre fotke. Mali dve pa sta itak carici user posted image user posted image user posted image

Te bom pa še jaz eno Živino z novo igračo prilimala:

user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
4.1.2008 19:25:50   
anja7
Punce hvala vsem za čestitke za 6.mesecev. Situacija pr nas je pa krizna. Vsi trije smo zboleli. Moj dragi se je že v sredo ful slabo počutu, ampak je mogu bit zdele dva cela dneva v službi k so mel inventuro in posledično je kr ornk zbolu, Tilen ma tud 38.5 vročine, jaz pa tud od 38-39. Noro. Sem k cunja, ati trenutno panča, Tilen je pa tud mal zaspal, ker je ful utrujen. Drgač pa skoz jokca in če ne bo jutr bolš, bomo šli k zdravniku. Zdej pa še jaz šibam mal na kavč, dokler Tilen spi.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
4.1.2008 19:35:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Lea je od Yudit, je na koncu seznama, ker je rojena 4.8.user posted image user posted image user posted image
Si še dolgo v službi? Veš lahko ti samo rečem, kapo doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A tako, sorry Yudit.user posted image Spregledala. Lea, čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sanek, ob 15.30 sem šla iz službe.user posted image Jutri pa spet začnem ob 7h in delam do 15h.

Freycha, pošlji na Coca Colo fotko, mogoče boste deležni kake nagrade.user posted image

Iiiiii, corfu, kaka lepotička!user posted image

Uuu, kaj pa ima to za eno igračo Živa?user posted image

Ojej, anja7.user posted image Upam, da se hitro pocajtate!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
4.1.2008 20:28:03   
tinispela
user posted image

Še ena naša slikca iz današnjega kopanja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
4.1.2008 20:29:43   
tinispela
uh kako je velika; katera je tista manjša slika na slikomatu?

Neposredna povezava do sporočila: 3868
4.1.2008 20:30:37   
Anonimen
Uuuu... se Špeli lepo vidita zobka...

Neposredna povezava do sporočila: 3869
4.1.2008 20:32:14   
bačko
Vse imate lepe fotke!Sem tudi jaz dodala eno v album!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
4.1.2008 20:36:30   
bačko
Kako je Špela luškana!Pa zobki se enkratno vidijo!user posted image user posted image S kom pa se kopa?Pri nas sva se midve skupaj kopali.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
4.1.2008 20:41:02   
tinispela
Z mano se je kopala. Ko sem jo dala sedet je tako čofotala z rokami, da sva bili obe čisto mokri.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
4.1.2008 20:42:19   
SANEK1
Tašonka, to je dobila Živa od Božička, on pa iz Leclerca. user posted image user posted image user posted image
Je pa ful super zadeva, ker ma ful gumbov, pa vsak nakej špila, pa ful je barv, v glavnem Živa je čist nora na njo. user posted image user posted image user posted image

Tini, kak so Špeli zrasli lasje, ful ma že dolge. user posted image user posted image user posted image   Prava baba je že! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
4.1.2008 20:47:28   
tinispela
Sanek, lask ima že od rojstva veliko, v bistvu jih ima zdaj vedno manj.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
4.1.2008 20:56:44   
SANEK1
Tini, se mi je zdelo, da ko smo se nazadnje doble da ni imela tako dolge laske. user posted image user posted image user posted image
Sicer pa je od tega že tolko cajta minlo da, nič čudnega če sem kaj zbrklalauser posted image user posted image user posted image

Saj res Štajerke, mislim da je cajt da bi se spet kaj vkup doble. Kaj pravite?

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?