|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
3.1.2008 18:07:39   
maja24
Ženske a turistično pašteto lohka jem k se mi jo ful lušta

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
3.1.2008 18:09:25   
lex
maja lahko jaz je v prvi user posted image  nisem, pol sem pa skor samo paštete jedla. V drugi sem jo pa jedla, pa sva še obe živi

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
3.1.2008 18:12:23   
maja24
U fajn pol jo bom pa še za nazaj pojedlauser posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
3.1.2008 18:13:16   
Anonimen
S pašteto je isto, če še nisi imela toksoplazmoze, je naj ne bi jedla, sicer pa jo lahko. Meni se niti ne lušta, hvala bogu. Ste že dobile krvne izvide glede tokse nazaj? Jaz je še nisem prebolela, kaj pa ostale?

Lunica24, hvala za tvoje pestike, zlata si. user posted image  Jutri zjutraj bom postala šele prav nervozna. Imam pa ob 11. uri, tak da ne bom rabila biti dolgo živčna.user posted image

anonimna user posted image  13t/3d

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
3.1.2008 18:15:41   
lex
anonimnauser posted image  tole pa ni fajn, če je še nisi prebolela, ker med user posted image  ne smeš dobit tega sranja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
3.1.2008 18:15:53   
maja24
Ja pa sej to je una rdeča ribja pašteta ta dobra pomoje nam zarad tega dobla tokso..,drgač sm pa dala kri na prvem pregledu 12.12,pa nism dobla še nobenih izvidov mam pa nasleden teden pregled

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
3.1.2008 18:19:09   
Anonimen
anonimna komaj čakam da ne boš več anonimna, da boš mela ime user posted image  čeprav ga itak ne bom poznala user posted image vse bo super boš videlauser posted image  lex, mislim da nas ful julijk še ni prebolelo tokse. madona pa mam že cel življenje mačke doma user posted image  ps: mislim, da ne bo nič s tem klicem. jutri zjutraj bom spet težila v ambulanto user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
3.1.2008 18:51:34   
maja24
Evo pravkar pojedla pašteto oooooo kolk je sedla,mjamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
3.1.2008 20:26:28   
karamela6
Evo tudi mene iz NS. Najprej naj povem, da je dr. Strahova carica. Full dobrovoljna, prijazna in faca. Skoz me je neki hecala, pa "piki" me je klicala user posted image user posted image user posted image
Izvid je bil zelo dober. Moja pikica je velika 6,18cm in srček ji bije 154 unm. Tveganje za 21. = 1:11695, za 18+13 pa = 1:16395. Vse se je super videlo, rokice in nogice ter prstki na njih, nosek, hrbtenica, želodček, stegenčka in seveda......me je vprašala, če želim vedeti spol, pa sem rekla, da ja. In me najprej vprašala, kaj jaz čutim, da bo. Jaz seveda povem, da že od vsega začetka čutim, da bo punčka in je povedala, da imam verjetno prav!user posted image Da bo bolj sigurno in se lepše videlo v 21. tednu, ampak da je velika verjetnost da bo punčka.
V glavnem, sem zelo zadovoljna z izvidi in z G, ki je res ekstra super.
Sem vesela tudi za lex in netki, ksenci in ostale pa še čakam, da se javijo.
lunica24, drži se, mislim nate jutri! In ti tudi zimska! Vse bo ok!user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
3.1.2008 20:33:50   
lex
karamela6user posted image user posted image user posted image  super za lepo novičko

maja24 a si dobila zs?

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 20:36:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
3.1.2008 20:40:36   
lex
hruška ne se sekiraj, za naprej si pa raj speči jajca. jaz bi jih tako jedla, pa si jih ne upamzaradi žolčnih kamnov, ker itak že preveč čokolade in ostalih maščob pojemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2912
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 20:47:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
3.1.2008 20:54:19   
maja24
Lex dobla sm ZS sam nevem kako nej jim sestavim vprašanje,ma za pop....Pa hvala za pomoč res sm brezupn primeruser posted image user posted image user posted image

Karamela super za rezultatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2914
3.1.2008 21:18:51   
Anonimen
bejbe, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1:2000 pa še neki. dr strah je naaaaajboljša dohterca na svetu! poklicala me je po koncu službe, pred pol ure, mi vse zračunala in razložla. svaka ji čast, takih ne delajo več. ampak na amniocentezo vseen grem, je pa zdej verjetno tut pri nama uradno. imava zdravega dojenčka user posted image user posted image  že pol ure mam nasmeh na ustnicah user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2915
3.1.2008 21:29:55   
lex
LUNICA24 BRAVO SMO TI REKLE DA BO VSE OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zate, ko te je tvoj pikec tako prestrašil - ti ti, ki jeziš svojo mamico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
3.1.2008 21:41:05   
maja24
Lunca toooooooooooo sm vesela da je vse OKuser posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
3.1.2008 21:42:31   
Nasara88
Lunica pa to je supeeeeeeeeeeeerrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image  No vidis, smo ti vse rekleuser posted image user posted image user posted image

Super tudi za vse, ki ste za opravile NS in prisle z lepimi novickami. Ja pa kaj bomo imeli julija same puncke ???user posted image

Netki ves, ne sekiraj se zaradi tega. Tudi jaz sem drugic user posted image  pa moram priznati, da je pri nas komaj sedaj malo boljse odkar imamo AS. Nekateri moski pac ne morejo dojeti kaj se z nami dogaja. Saj zato pa smo tukaj, da se bodrimo in tolazimo a ne? Res ne se s tem obremenjevati, ceprav vem da je hudouser posted image

Punce malo me ze zvcki dajejo za jutri ko imam NSuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
3.1.2008 21:46:37   
maja24
Ne tut fantki bojouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
3.1.2008 21:59:26   
maja24
Ma nč grem mižat ker tut gledat ne morem več,vam pa lahko noč pa bolho za pomoč če vas pa pič pa kr mene pokličteuser posted image user posted image user posted image

Želim vam lepe sanje,pa vašim pikicam tut eno lepo nočkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
3.1.2008 22:04:41   
netki
LUNICA24....BRAVO ZATE IN ZA BEBIKO.....SUPEEEEEERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
3.1.2008 22:49:53   
lindy
Bravo lunica24, kako lepo je brat take novičke!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
3.1.2008 23:35:12   
Anonimen
Iiiiiiiiii, Lunica24, si videla, sem ti rekla, da imam dober občutek. Joj, kak sem vesela. Zdaj sem še solzico potočila in zdaj lahko grem spat. Sem malo prej prišla domov, sva bila z dragim na pijači s prijateljema, s katerima se nismo videli milijon let. Je bilo fajn malo odklopit.

Lunica, še enkrat čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa boš imela mirno noč.user posted image

Lahko noč vsem!

anonimna user posted image

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2923
4.1.2008 7:41:26   
mausilein
Pozdravljene,punce.Tudi jaz sem pred prazniki zagledala user posted image ,sploh nisem mogla verjeti,da nama je ratalo v prvo.Sva oba zelo vesela, da bomo dobili user posted image . PDP je 25.8.2008.Čestitam tudi vsem vam srečkam, ki pričakujete user posted image .
Rada bi nekaj stvari vprašala in za kak nasvet prosila. Zanima me ali je katero od vas tudi bolelo v spodnjem delu trebuha in ščipalo v jajčnikih,največkrat začutim na desni strani rahlo ščipanje.Tudi prsa me bolijo na dotik ž od začetka,v križu me tišči,slabo mi ni pa nič.Zaprta sem pa že od začetka,sem kar napihnjena.Pregled imam 9.1.,komaj čakam,da grem in upam, da bodo dobre novice. Zanima me tudi glede hrane.Prej sem prebrala, da  paštet in rib ni dobro jesti, meni pa tako dišijo.Upam, da nisem preveč zakomplicirala, ampak rada bi, da bo z našo pikico vse ok.
Lepo se imejte.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
4.1.2008 9:10:11   
pety78
Barbyka, čestitke. Nič se ne obremenjuj preveč, probaj pa jesti čimbolj zdravo, pa bo. Čestitke! user posted image

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.