Mariposa
|
No, jaz pa to podpiram...in tudi na referendumu sem glasovala za in mi je ZELO žal, da takrat ni bil sprejet, potem sploh ne bi bilo dileme glede SPB in ostalih moralnih zadržkov. Za vse, ki se sprašujete o primernosti žensk, o tem kako bo otrok prikrajšan za očeta,....Mi lahko katera zagotovi, da so vse ženske, ki so matere primerne za to vlogo? Kaj jih naredi primerne? Moški? Ma dajte no, potem se pa po forumih bere o zlorabah in zapostavljanju otrok ipd...Da o moških neprimernih za to vlogo ne govorim,..je bolje, da je ženska zaradi otroka v vezi, katera ji ne odgovarja in je zaradi tega živčna, tečna in se znaša nad otrokom? Je fino, da otrok odrašča v okolju, kjer oče zlorablja mater (oz. mati očeta, kot je bilo zadnjič prebrati na MONu, ko mu je ona razbila nos..)? Se strinjam z vami vsemi, ki pravite, da otrok ni avto, ki ga kupiš kadar si zaželiš novo igračko, čeprav bi bilo tako lažje,....Samo kljub vsemu, če ne bom našla primernega očeta, se bom nekje pri 33-ih odločila za to varianto. Seveda pod pogojem, da bom finančno neodvisna in mu bom lahko nudila vse kar je za normalno življenje potrebno. In prav nič ne bom imela slabe vesti, ker ga bom prikrajšala za neko figuro v njegovem življenju, ki naj bi bil njegov oče samo zato, da bo okolica zadovoljna... Polona,...otrosti za tale offtopic, samo sem morala povedati svoje mnenje,...kako do takega otročka priti pa ne vem. Vseeno sem zagovornik tega, da se ga naredi nekako sporazumno, s tem, da se očetu pove, da ne bo imel nikakršnih obveznosti, ne finančnih, ne s prisotnostjo v otrokovem življenju, če bo pa želja, se pa ne bo nasprotovalo. Kje pa moškega, ki bi bil na to pripravljen, srečat, pa nimam pojma