|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
1.1.2008 22:53:37   
Urša
Za Niko in Jakata! Sta že kaj bolje?

Hvala. Še se borimo z zbijanjem T...user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
1.1.2008 23:44:35   
sharpy
Drage moje novembrke in vaši user posted image in naši novembrčki in novembrčke user posted image .......
........ želimo vam polno zdravja, sreče, veselja, obilo lepih trenutkov...v glavnem vsega najlepšega...
........ v novem letu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......

Sharpy & user posted image & Mark

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
1.1.2008 23:55:31   
petarda
Hvala Sharpyuser posted image

A začneva odštevat zdajle? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah...grem v posteljo....joj, kolk paše, da jutri še ni treba v službouser posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
2.1.2008 4:59:33   
amy26
Vsi ste luštni na slikicahuser posted image  mi se nismo nič slikali bomo pa nadoknadili kdaj drugič.

pa dobro jutro, pokonc sem že od 2.30 takrat se je Ela dojila pol je bila pa pokonc in je nisem uspavala ker že ob 3.30 je dobila antibiotik pa Aleks tudi, ob 4.00 zaspala jaz pa kar pred računalnikuser posted image  sploh se mi ne da spati sem naspana ker sem šla spat ob 21 uri.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
2.1.2008 8:02:11   
*bubi*
Dobro jutro, Amy user posted image  Ampak ti zdaj sigurno godrnjohaš user posted image user posted image user posted image

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiika user posted image  za vse. Meni ni jasno, kako bomo jutri vstali user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
2.1.2008 9:01:56   
NinaŠ
Meni ni jasno, kako bomo jutri vstali

user posted image user posted image meni tudi ne user posted image

...drugače pa: user posted image za vse user posted image Jaz sem ravnokar vstala - drobižka sta pri mojih starših, user posted image v službi, joj kolk je pasalo v miru malo spanje potegnit user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
2.1.2008 13:21:50   
NinaŠ
Ali vam gmail dela normalno? Jaz se sploh ne morem prijavit, če že slučajno uspem stran gmail.com odpreti user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
2.1.2008 13:29:08   
Teni_
Meni normalno dela, ampak sem pa kar prijavljena in mi samo mojo stran odpre.

Aja, pozdravček, jaz sem že iz službe.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
2.1.2008 15:12:42   
tincci
Punce, vsem eno krasno novo leto user posted image user posted image user posted image

Mi smo se imeli super, ampak zdaj je pa hana nekaj zbolela. A katero na kaj spominja tole: prvi dan si skos nekaj praska po nosu pa nič ven ne steče pa oči se ji solzijo, drug dan začne kašljat iz pljuč ven, ponoči hrope, dons je tretji dan in je čisto lisasta po obrazu, joka in kašlja? Temperatura pa skos 37.6, nič vročine skratka.

5. virusna?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
2.1.2008 18:25:54   
petarda
sploh se mi ne da spati sem naspana ker sem šla spat ob 21 uri.

blagor tebi user posted image ...jaz bi pa skoz samo spalauser posted image . Sem spala do pol desetih, pa sem šla potem popoldne spet s petarditom za dve urci...No, zdaj sem komaj mal k sebi prišlauser posted image ....Si pa tudi jaz ne predstavljam kako bo jutri vstati ob 6.uri user posted image user posted image user posted image user posted image ....mi je kar žal, da nisem na porodniški al pa še boljše v penziji user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
2.1.2008 18:27:39   
petarda
5. virusna?

Nimam pojma Tincci....user posted image

Drgač pa tudi jaz tebi želim eno res, res lepo leto.user posted image  Kako pa kaj vaš portal? Je zaživel? user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
2.1.2008 18:28:21   
petarda
Meni normalno dela, ampak sem pa kar prijavljena in mi samo mojo stran odpre.

Enako.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
2.1.2008 20:10:47   
ada2
packeuser posted image
a ste serazvadle med prazniki, ne? bi samo spaleuser posted image
nama s teni se to ne more zgodit, ko imava delovne praznikeuser posted image

smo pa danes malo uživali zunaj na sneguuser posted image , Nuša je Adama na sankah vozila, mama in ati pa sta samo hodila zravenuser posted image  - kako je fajn, če imajo otroci starejše sestre ali brateuser posted image

če uspem najti kako delujočo baterijo prilimam kako sliko....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
2.1.2008 20:39:40   
ada2
user posted image

user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
2.1.2008 20:42:55   
ada2
če uspem najti kako delujočo baterijo prilimam kako sliko....

seveda baterije nobene, ampak sem se spomnila, da se da tudi kartico v računalnik porinit, pa gre brez kablov, pa baterija v fotoaparatu je tudi lahko praznauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
2.1.2008 20:46:50   
*bubi*
nama s teni se to ne more zgodit, ko imava delovne praznike

No, saj jaz sem tudi vse delovne dni delala v lekarni. Pa ni me strah, kako bom jaz vstala, mene je strah, kako bom bubija prepričala, da je treba vstat in zjutraj ne zavlačevat.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
2.1.2008 20:48:12   
*bubi*
user posted image  slikice. Pa Nuša je cela mamica user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
2.1.2008 22:18:24   
amy26
Dobro jutro, Amy Ampak ti zdaj sigurno godrnjohaš

bubi, ob Eli in Aleksu ni šans da godrnjohamuser posted image  spat sem šla pol ob 5.30 in spala tam do 7.20 pol je pa Ela začela jamrati

drugače se mi pa Ela odstavlja, vsaj mislim, zdej se že drugi dan noče čez dan dojiti, torej nazadnje poje ob 7-8 zjutraj pol pa konc, pa ponoči še je 1x, tako da je tudi mleka zdej bolj malo

tako da uvajam mleko Allernova, 1x dopoldne če je fejst lačna bo zjutraj z animacijami pojedla en manjši obrok grizolina oz. medolina, poskušali smo uvesti pregomin vendar je tako bljak da se ji je po njem dvigovalo tako da je nisem preveč silila z njim.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
3.1.2008 7:29:47   
petarda
Jutroooooooooooouser posted image

Ena velika za vse user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
3.1.2008 8:52:55   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

DRAGE NOVEMBERKE: ŽELIM VAM, DA SE LETO 2008 DOBRO PRIČNE IN ŠE BOLJŠE KONČA. NAJ BO TO LETO DRUŽINSKE SREČE, POSLOVNIH USPEHOV PREDVSEM PA LETO NARAŠČAJA user posted image  

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
3.1.2008 8:55:38   
Naty_ka
Se opravičujem ker sem malo pozna z čestitko a prej nisem uspela priti do računalnika. user posted image  je čisto okupiral računalnik in kar ne more vstran od igric user posted image

Petarda, hvala za user posted image . Bila je zelo dobra...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
3.1.2008 9:21:11   
ada2
sem se zdaj obilno nazajtrkovala, pa naredla plan čistilne akcije, pa mimogrede mi je ideja za povečanje kopalnice v možgane šinilauser posted image , zdaj grem čistilno akcijo uresničit, pol pa na kavo, pa nekaj v lonec dat (oz. ostanke pogretuser posted image ), pa v službo. za jutri imam pa humanitarno akcijo v planuuser posted image , ampak več o tem drugičuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
3.1.2008 9:30:02   
Teni_
Joj, mene je včeraj skoraj kap ruknila, ko sem stopila na tehtnico. MAter sem se zredila, sem že prava zavaljena prasetinauser posted image user posted image user posted image .
Sem se odločila, da zdaj pa gre zares, ker je to že šlo preko vseh mej.user posted image  Grem na steper.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
3.1.2008 11:44:45   
ada2
evo, spucano, pa kava popitauser posted image

grem še samo v Nušino sobo omaro premetat pa lepo zložit cote.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
3.1.2008 11:47:14   
ada2
pa to vam moram povedat, kako se je Adam danes veselil vrtca. zjutraj ko sem mu rekla, da gremo v vrtec je rekel hitro oblečt, pa ko sva tja prišla je letel not ko zmešan. očitno je res pogrešal prijatelje.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?