Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 7:31:04
|
|
|
|
pina-1
|
dobro jutro! najprej vsem SREČNO IN ZDRAVO LETO 2008. Pa smo le dočakali januar in sedaj bo tik tak februar pred vrati. Počai se bo tudi pri nas začelo dogajat in bomo ena za drugo capljale v P po naše zakladke. Mi smo silvestrovo preživeli lepo doma. Jaz sem do pol noči trikrat zaspala. MIa in tati sta bla pa zbujena do pol noči. POl smo se polubčkali in šli nazaj spat. V glavnem meni je kar fajn da so prazniki za nami. To žrtje in obiski so me pošteno zdelali. Včeraj in danes ponoči me je trebuh tako bolel, da nisem mogla ne stat ne spat. Pa še Ana je bla kar mirna v bauhiju. ME je blo kar pošteno strah, kaj se dogaja.. Danes zjutraj se je pa frajerka lepo oglasila in me pošteno zbrcala... Samo da je ona ok. Se pa danes začne pripravljanje na njen prihod. Prvi stroj cotk ( pelenice, bodiji..) je v stroju in se pere.. Upam, da se bo danes tudi posušilo in da bom lahko speglala... Sem se odločla da bom vsak dan en stroj oprala, da mi ne bo tam stala gora cunj. Grem sedaj Mio zbudit in peljat v vrtec. Pa se oglasim kasneje.. Aja, punce vse mate take lepe bauhije... Moram še jaz mojga poslikat... Sam moj ni tako mali, pa nizko je tudi že.. Moram na stolu dat nge že kar pošteno narazen,d a lahko komot sedim
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 8:05:38
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro! Ja požrtije so končno za nami, se mi je že počas začela hrana upirat, sladkega pa itak niti videt več ne smem vsaj neki pozitivnega sem za praznike kar eni dve kilci pridelala. jutri bo ko mam pregled, upam, da me ne bo kregala . počasi se namreč s kilcami bližam dvomestni cifri, za enkrat še na 9+..naj tko tud ostane prosim. strije se me še izogibajo, čeprav vsak dan prav prestrašeno zjam svoj vampek, najse me usliši bog in naj jih ne pošlje, imam dovolj že marogasto rit od prej Ja mene tud trže po jajčnikih in špika v nožnici. med hojo me vse dol tišči tako, da z dragim že zlo na počas špancirava . a mislite, da je tože znak? joj naj počaka še vsaj ene 14 dni, da vse uštimamo, naša sobica za dojenčico je še čisti raztur . danes še skočim v službo, da naredim primopredajo, pa jih grem še mal pocrkljat, pol pa gasa eno leto doma. čeprav mi ni čist jasno kaj naj bi počela doma toliko časa. ziher bo pa pasalo Punce, res mate lepe bušije, meti ti pa sploh. Jaz svojega naravnost obožujem sam prepogibanje mi gre pa ultra na živce, ne morem si pošteno nogavic obut, pa čevlje bi tud na ježke rabila že nič, se še kaj oglasim...punce imejte se lepo...lupčka vsem
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 9:34:35
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro so . Po nekaj neprespanih nočeh sem danes za spremembo malo spala, zjutraj sem tudi malo potegnila, ko je šel v službo, tako da sem skoraj komaj vstala... Sem že pozabila kako je dober občutek, ko si vsaj malo naspan... No, pa še to me je telefon v fult vrgu, drugač bi zih še kakšna kitica padla... Ja, končno so prazniki za nami, ta vikend greva še v šoping, da vse nakupim kar mi še manjka, potem pa pomoje ne bom več hodila po trgovinah. Za oprat imam še posteljnino in tetra plenice pa nekaj cunjic, potem pa upam da bo vse. Vsaka stvar me zdela in se bojim prehitrega poroda. Dolenjka kje si? Daj mal zaropotej! Zdej mam pa še eno vprašanje glede babyfonov - a ste jih že kupile oz. s katerim ste zadovoljne, katerega nameravate kupit... Bo ali je katera kupila Angelcare? Jaz pojma nimam, kaj naj vzamem. Že res, da imava majhno stanovanje, samo ga je dobro imet, da ga neseš npr. tašči, če bova kam letela ipd. Pri nas tako lepo snegec pada... Namesto da bi med počitnicami . No, ja bo vsaj malo belo spet. Lep dan, se beremo!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 9:44:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
februarka - moj je nabavil TOMY BABYPHONE PREMIUM, cena je bila cca. 100 EUR. Sva tudi midva v stanovanju, pa se mi zdi da bom itaq hodila pogosto gledat . Mislim, da na samem začetku ne bo tuliko prišel do izraza, kasneje verjetno več.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 9:54:42
|
|
|
|
MetiLu
|
Jutro! Sem spet slabo spala...sama Sem že klicala v BC, me še danes pokličejo, če ne drugega mi bodo direkt iz Lip Poljčane poslali prave stranice! Upam, da res, če ne bom šla osebno tja, pol pa ne grem prej ven iz štacune dokler mi ne zrihtajo pojstlce Pa še postavitev v spalnici mi malo živce kravžlja, kar naenkrat je nekaj malo prostora in bo vse skup nametano Lubek je zaspal, jaz sem bila pa že malo pridna s pospravljanjem. S trebuhi imamo počasi vse enake "težave" Jaz imam tudi mojega ful rada, zato pa še ne bi šla rodit Babyfona midva še nimava, čakam če se bo kdo spomnil in nam ga kupil ob rojstvu , angelcare pa ne mislim kupovat. Enkrat sem že spraševala za dudice, a jih boste vzele že sabo v P? Pa ena naj mi razloži postopek prekuhavanja (ne vem zakaj se meni zdi to cela znanost?? ). Moji kg se še kar držijo na +11, no pačasi se tisti cagar preveša že čez ampak dokler ni na 66kg, sem še na +11 , sem iz firbca dones stopila na vago Za strije pa res upam, da jih ne bo, jih mam že po riti zadost... Katka, pol praviš da še ni panike ? Lara, si bila pa zgodnja danes Mene tudi zgaga daje zadnjih 14 dni, ne glede na hrano Ampak hitro mine. Dolenjkaaaaaaaaaaa, a si še med živimi? A mogoče ne ubogaš svojih zahtev po neodpiranju do februarja No, dejmo mal čvekat. Jest grem še mal januarke prečekirat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 10:10:15
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dobro jutro ! Kolk je pasal še mal nazaj zaspat .Dons sem bla že ob petih pokonc in sem šla zjutraj že v laboratorij.Pol ko sem pa domov prišla,je pa pasal še mal zalešt. Sem mela pestro noč-že drugo zapored.Dons me je kar dobr prestrašil,da se že nekej dogaja.Začelo me je ščipat v spodnjem delu bauhija,a se k sreči ni ponavljal.Ko je popustil sem sam čakala,kdaj bo spet, pa ni blo pol nič.Lažni alarem .Izgleda, da imamo kar vse po vrsti takšne težavice.Je pač že čas zato,ampak še ne za rodit .Jest svojga skos pregovarjam, da naj kar še lepo počaka.Notr mu je toplo in vsega ima dovolj-le prostora ne .Se je pa spet nekam čudno naštimal,ker me full tišči v levo stran trebuha in boli ko hodim.Upam, da o kej kmal popustil .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 10:12:46
|
|
|
|
katka37
|
Pozdravljene! Meti, ne ni še panike -samo ne vem zakaj se mi potem tako mudi brati vse o porodu Še moj se je začel pripravljati, je pravkar prišel k meni in mi pojasnjeval, kako lajšajo bolečine pri porodu- obvlada. Kot da je on že dvakrat rodil. Bo pa zdaj prvič zraven in je prav napet. Ja ni kaj, priznati si moramo, da pa se lahko čez 14 dni če ne prej vseeno začne kaj dogajati, naši že vejo. Danes pa imamo za kosilo kar pico, je ostalo toliko klobas, da moram porabiti. Pa sploh skoraj nič nisem pripravila. Babyfona tudi še nimam, če mi pa popoldan bo, grem malo še po zadnjih nakupih, manjkajo še malenkosti. Kar se tiče prekuhavanja- mene zelo moti, ker imamo v vodi veliko kamna in so potem vse prekuhane stvari videti grozne- bele od kamna. Sem bolj zadovoljna s sterilizacijo s tekočinami.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 10:23:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
meti - za prekuhavanje sem jaz enostavno zavrela vodo, pustila kakšno minutko, da vre. Odstavila s štedilnika in vrgla not dudico. Pustila cca. 5-10 min, nato posušila in to je to. Upam, da ga nisem kaj mimo pihnila. Jaz bom v P vzela dudico. Upam, da mi kdo tam ne bo navil ušesa zaradi tega. Mi je dragi ravno javil, da je na fotoaparatu baje šel nek senzor. Popravilo 200 EUR. Sedaj še čaka na drugo mnenje,ker ta ni ziher. Upam, da se motijo. Baje CANON dela F samo za 2-3 leta, ker potem morajo nove modele spravit v prometi. Da jim je m....... Jooooj, sem huda.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 10:25:56
|
|
|
|
vrtnica76
|
Grem jest še mal ajat-ker tole pa toooollllk boli.Se kr nekej stopnuje tale bolečina .Se oglasim,ko bo kej bolš.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 10:40:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Vrtnica, hit počivat!!! Meti, jaz sem ravno sosedo spraševala zadnjič glede prekuhavanja - je rekla, da je najboljš da kupim destilirano vodo in potem se kuha ene 5 minut - dudice in flaške - da vrejo. Ker tudi pri nas je polno kamna in pridejo ven flaške vse bele (baje), tako da kupim samo to vodo in to je to. Danes bom pa jaz kuhala repo, krompir, za pa še klobasico zraven. Mmmmm, komaj čakam, upam da mi dobra rata. Pridno čvekajte, vas pridem še kaj pogledat. Sem še kar v pižami, se morm it oblečt, potem pa mal kavč speglat...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 10:55:52
|
|
|
|
vrtnica76
|
Srečka nosečka,tut nama je pri Canonu nekej šlo in sva ga dala na servis popravt,pa niso mel tega rez.dela in so nama ponudil nov fotoaparat-dost boljši(v redni prodaji 400EUR).Plačala sva pa tolk kolikor naj bi prišlo popravilo starega(150EUR).Mogoče bodo tut vama dali tako ponudbo.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 10:56:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo mene bejbe No, dejte si že najt nekaj za delat, da ne boste stalno o porodu razmišljale, pa o tem kje vas ščipa pa tišči Nima vas kaj ščipat, pa tiščat, pa srbet in skrbet, jasno??? Jaz čakam, da se v bajti kaj samo od sebe premakne, pa nič, še pajki spijo Zdele bi mi pasal en čvek nekje na sončku, pa vse 4 od sebe Mater sem lana ko , sam bom, res se bom zdej mal premaknla, sam ne vem kje naj začnem Kaka ideja?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 10:59:15
|
|
|
|
lillchy123
|
SREČNO NOVO LETO 2008!!!! Jst sem že mal pridna v službi. še mal, pol grem pa še po štacunah za sedežne pogledat. Upam, da majo kej po novoletnih popustov. Enkrat okrog 15. pa gremo še v Ikeo. Upam, da bojo vsi majstri do takrat zaključili z delom, da bomo vedli, kok eurčkov je ostalo. Če jih sploh bo kej. Ve pa prosim nehite pisat, kolk že pridno vse pripravljate za dojenčka, ker sem se že čist sprijaznila s tem, da bo meni vse pripravila mami in da se bomo selili v hiško, ko bom jaz v P. Ko pa vas berem, me pa čist panika zagrab.... Bom še popadke dobila...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 11:09:47
|
|
|
|
Suzi*
|
Ojla, bejbe. Sem samo tazadnjo stran prebrala, bom poznej še vse za nazaj. No, pa so res mimo prazniki. Tudi jaz sem komaj čakala, da se bo vse umirilo, pa vsa ta hrana, je blo res mal preveč vsega. Dobro, da smo se zdaj 2 dni čistili (sarme, repa), pa danes se bomo tudi še, ker je še sarm od tašče na zalogi. Me je pa ponoč krepko prepucalo. Je 2x alaluja špilala. Pa ponoč. Ampak boljš to kot nič. Zdele je pa že en gres s pretlačeno banano padel....ja, se je treba znajdt, če ne smem cukrat. Sem se med prazniki kar lepo pregrešila, čeprav vaga pa še vedno pridno kaže 69 kg, kar je točno 8+ od začetka. Na silvestra smo bli mi tudi lepo doma. Malega sva dala spat ob devetih, je spal do jutra, pol si pa fondi zrihtala in omakce in skor do polnoči lepo počasi mezila, čvekala, mal tv gledala. je blo prov fino. Ob enih sem jaz mal zadremala v dnevni, moj je nekej tv gledal, pol sem se pa zbudila, pa je bla spet lakota in je blo treba še meska do konca pojest. Pol sva pa še ob petih zjutrej eno joto skuhala, je blo treba otvorit novo leto , pol pa res spat. Tako da je blo spanca bolj malo, ob osmih je že mali črv prilezel k nama v postlo. Aja, sem pa dobila lepo darilo od mojga....me bo zdaj v kratkem peljal za podaljšani vikend še nekam na dopust. Verjetno greva v en hotel v Zadru....sama! Juhuhuuuu! tako, vas grem zdej še mal prebrat.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 11:10:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Lillchy, ne se jim pustit strašit. Bejbe nimajo druzga dela, ker so decembra že vse oprale in prištimale, ker mene niso poslušale, zdej pa paniko po RRju zganjajo Itak veš, da nimaš kej v okolici P iskat prej kot čez doooober mesec, do takrat pa se bo še velik poštimal, easy, step by step! A ne? Babe, nehite Lillchy strašit, jasno??
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 11:13:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
vrtnica - to je naredil tudi sodelavec od dragega. On je S1 zamenjal za S5 in mislim, da nekje 150 EUR doplačila. Bova poklicala in se probala zmenit. A sta to naredila preko podjetja 3A servis (al nekaj takšnega)?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 11:14:32
|
|
|
|
dolenjka
|
O Suzika Jaz sem pa glih prek INterpola hotla tiralico razpisat Lepo je brat, da se je tvoj umiril. Izlet v Dalmacijo? Jaz bi tudi Midva sva bila včeraj na SLO obali in je blo tut fajn, 1.1. sva šla pa tu pri nas mal hodit, ker je bil sonček in še dans ne morem verjet, da sem prilezla na bližnji hrib (kar orng breg) s tem bauhuijem No, sej verjetn je blo zadnjič, naslednjič pa z vozičkom, ker si ne upam več v hrib, sej veste, da se ne bi kej odpirat začela pa to
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 11:18:15
|
|
|
|
mlavla
|
no malo se vam oglašam..še dobro da se ne morete nalesti..preko neta..sem namreč kar fejst prehaljena..pa me grlo boli ko 100 , pol pa me še zgaga peče..tako,da mi kdaj ni nič jasno.kaj se mi cmari po usti..temu počutje pa so primerne tudi zadnje noči..no, danes mi je uspelo še dopoldne mal dremat..mah bo že boljš.. no in včeri, ko me je tako ščemelo vse po grlu..sem mal bolj zakašlala in sprožila še bruhanje.. tako,da moram zdej zelo previdno kašljat... se vam oglasim še nekoliko kasneje
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 11:18:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Dolenjka, mene bolj panika daje glede kil, ko berem. Predvsem tiste, ki nimate še dvomestne številk. Suzi - 8+. Le kako ti je uspelo. Jaz sem iz svojih začetnih 62, že prišibala na 77. Kmalu bom mojega dobila.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 11:25:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Srečka nosečka evo tolažba zate: jaz sem imela 19.12. + 20 kg, zdej se pa do 30.1. ne vagam več, ker itak ne morem nič sprement in zakaj bi se pol sploh sekirala? Bomo spomladi hujšale ko bomo vozičke okrog porivale, pa jota bo kmal spet taka kot včasih in če jo bomo večkrat skuhal, tut ni da ne bi šla kaka deka dol
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 11:26:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Kaj pa teta Ella dela? A spet kavč peglaš?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 11:26:39
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ja,srečka nosečka to je ta servis-3A na Zaloški 161
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 11:27:22
|
|
|
|
anandrej
|
Pozdravljene, punce. Lepo, da ste vse preživele konec leta in da bodo naši februarčki vsi letnik 2008 . Seveda vam vsem želim vse najboljše v novem letu, kaj je najbolj važno, nam je pa itak jasno .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 11:31:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - Saj se tudi jaz ne sekiram glede kil, se momo že po porodu potrudile in jih spravile dol. To ga bomo šibale z našimi .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 3.1.2008 11:32:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
vrtnica - hvala za info, bova tudi midva poskusila tako zadevo uredit. Upam, da bodo tudi nama ponudili takšno možnost.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?