|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
2.1.2008 9:55:57   
muki1
Joj Moci, dajte se pocajtat....pa kaj je zdaj to s tem bruhanjem? Da se res spravimo načrte delat, to ko ti ne sodeluješ nima smisla user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.1.2008 10:16:48   
moci
evo mene. sem se odločila, da bom danes zdrava. user posted image dec pa ne. in dete tudi kar spi in se crklja. sem kot kenguru. trenutno pa spi na atiju. aleluja.

maxica, spet sem se topila ob tvoji čestitki

pikapolona, super konjiček. bravo za dedija. je naredil za par generacijuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.1.2008 10:40:22   
lucika
moja dva sta šla v trgovino; jaz pa malo pospravljam. ja, po rr:) dobimo ene obiske, pa moram malo, vsaj igrače pobrat, če že kaj konkretnega ne:....

jaz imam pa še 4 dni za uživanje. vedno več na to mislim in vedno bolj grozno mi je. tak da že spat ne morem. ma, mogoče bo pa to taka idealna služba, kjer bom res uzivala, ne pa da se sekiram vnaprej:)

uzivajte še zadnje trenutke praznikov!
mi bomo, dobim na obisk mojo drago prijateljico, katere sem vedno zelo vesela. se redko vidimo, na žalost....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.1.2008 10:52:30   
Anonimen
še jaz..........

moci- čestitke!
Jaz sem pa že pozabila koliko časa sem zaročenauser posted image , mislim, da je bilo leta 2005- ja ja, pa 14.2user posted image - to sem si pa zapomnilauser posted image - poroka pa, hm, ko bo diploma in služba (denar)user posted image - enkrat drugo leto........upam- no diploma že letos- se razumeuser posted image !

Mene pa ne boli grlo direkt, ampak imam pa prepih v sapniku in čisto suh kašeljuser posted image , nazadnje se mi je razširilo na bronhe in sem pristala na sumameduuser posted image  Očitno izpit drug teden odpadeuser posted image - pa kaj je to?!?!?!?!?!?!?!?! Upam, da Tinkara ne stakne česa!
Pa tolk se mi spi.........
Naša noč bi bila zelo super, če Tinkara ne bi včeraj štimala mobija in ga nastavila na budilo za okoli 2ehuser posted image - pa nobeden ni opazil..in potem se je dremež vklapljal, pa gta nisem znala izklopit, ker ni bil moj mobi..........tako da sem mu na koncu baterijo ven vzelauser posted image user posted image
Tinkara je pa do 5.30 spala- mleko- 7.30 je vstala! Koliko časa naj ji še pustim ta jutranji obrok, ki ga sama očitno ne bo izpustila, sploh, ker zadnje čase popije vse kar ji dam?!?!?

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.1.2008 11:38:19   
mis
Hooooooooooooooooooooooooj!

Dan čvekice! Pridne pridne.

Hvala za vse čestitke. Včeraj smo se vrnili popoldan ob 16h, uživali na snegu, gor je bil ves čas sonček, mraz in na smučišču sneg. Mala je super spala, celo noč, mi smo žurali ves čas zvečer, smo jedli, pili, se igrali razne igre... Sva neprespana, pa kašljam, smrkam, še posebej se vse začne ko se uležem. No, dames je pa še mala ponoči nekaj jokala, ne vem zakaj. Mislim da bodo zobki.

Hvala vsem za čestitke, tudi jaz vam vsem želim vse naj naj v prihajajočem letu, moram priznat pa, da nisem uspela nobenih čestitk delat ali pošiljat, Upam da bo drugo leto boljše. No, upam da uspem poslikat našo smrekico in jaslice, da vam pokažem.

Bravo moci! Čestitkeuser posted image

Jaz sem sicer ok, nosečniških znakov ni, razen trebuščka...user posted image

Grem kuhat, mojadva sta zunaj, pere se že 4. žehta, pol npa z malo spat popoldan. Se pišemo!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.1.2008 11:40:14   
mis
Ja, ko jih toliko zdaj bruha, naša je prvi večer ko smo prišli na Davčo prvič v življenju bruhala. Verjetno zato, ker se je napokala, pol je pa norela po jogijih (ležišče v sobi) in noro uživala. No, vsaj videli smo kako izgleda. Upam da nas še dolgo ne doleti v bolezenskem stanju kaj takega.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
2.1.2008 13:21:06   
piskot
dan.

ampak je pa prav lepo, da se po toliko tednih megle zjutraj zbudimo v soncen dan. pa tale teta na tv ravno razlaga od enih padavin v prihodnjih dneh. upam da bo sneg.

mi smo dopoldan preziveli v preddvoru, je zaledenelo jezero (ceprav moram priznat, da je mene groza tam gor hodit), pa smo sli cez jezero, pa mal gage pogledat, pa en krog okol. potem se je dete uleglo na tla na sredi dnevne in zacelo steti pike na podlagi od duplo kock user posted image . smo ga vprasali ce gre ajat, pa je rekel, da rabi se dudo, zdaj je pa koma. upam da ne bo spet samo 40 minut spal.

aja, danes smo sli v avtopralnico skupaj. kaj je lahko bolj groznega ... smo se drli ko strela. sicer pa priznam da je tam noter se mene groza, ampak vseeno nisem mislila, da bo martinu tudi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
   [Brisano sporočilo]
2.1.2008 15:12:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
2.1.2008 15:49:22   
Anonimen
dobro jutro mamice,

Maxica - tiste tete so zakon, no ja mogoče za maškare...In Moci, če nas pripraviš v kaj takega, se bom začela dret, po tleh metat, z glavo skozi zid butat, cepetat, cvilit,....Drugače pa, če boš pri načrtovanju potrebovala kakšno pomoč, kar reci...tukaj imamo cel kup poročnih salonov, pa ti bom kaj že prinesla. Midva sva se poročila pred 2.5 leti, poroka za 100 ljudi in sva vse sama načrtovala...je bilo kar pestro, ampak saj to zraven paše...

Piškot, Pikapolonca - bi delili slikice z nami ? Da se skupaj malo razveselimo starih časov...user posted image user posted image user posted image user posted image  Kdaj se možiš ? In to vaše spanje je res za fovšijo zganjat....bravo Brina...pa kakšen konjiček...krasno, čestitke dediju in lepi jahačici....

Frrr, Altati - sta oba Jaša tako luštkana, za punčke.....sicer pa mene so zmeraj imeli za fanta, še potem ko sem imela joške, mater sem bila tud jezna...grgrguser posted image user posted image user posted image user posted image

In ja - začnem hujšat, če se bom čez pol leta spravla v službo.....

Muki -  čestitke pa moraš ja malo napisat. Si pa potem kr vesela, ko jih dobiš ane ? Kaj pa je bilo da niste spali ?

Lucika ne se sekirat glede službe - veliko si že naredila in uspela, da si jih prepričala da si TI TI in da si taprava za to službo...vse ostalo bo steklo...malo nervoze pa mora biti, da boš vedela, da se nekaj dogaja. Saj smo vsi imeli tremo, pa prvi dan, pa potem prvi dan po dopustu, pa prvi dan na novem delovnem mestu, pa prvi dan po porodniški, pa prvi dan po bolniški...tako da to je del tega...

Remy - glede jutranjega obroka - jest že zvečer v flaško pripravim mleko, pa imam potem kar poleg...pa kadar mu paše, mu pač paše in ne bom tega obroka še ukinjala.....mi pa potem vsaj navsezgodaj ni treba divjat da dobi svojo dozo...tako zajtrkujeva tam okoli devetih in smo dobri do kosila......

Mis - slikice bi bile dobrodošle, da se malo naužijem snežnih poljan....

Piškot, sivkamivka - avtopralnice še nismo poskusili....me pa prav zanima kakšna bi bila reakcija. Se pa mali nič ne boji, ne teme, ne zaprtega prostora...on se zapre v kopalnico in čisto potiho čaka, da kdo ugotovi, da ga ni....pa je luč ugasnjena, vrata zaprta.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
2.1.2008 17:32:40   
altati
Dan!

Kuki, naš Jaša je tudi napol znorel v avtopralnici. Ko so na zalili, pa našamponirali in je bil vse belo, pa tiste krtače, komaj smo ga umirili....Itak je pa meni to tudi tako klastrofočično, da bi se najraje z njim drla, priznam....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
2.1.2008 18:36:21   
Arabela
No pa smo zakorakali v novo leto!!! Je pa res hitro minilo...

Za silvestrovo smo se imeli fajn, najprej v družinskem krogu, nato smo šli malce v mesto.. mala je ostala pri babici, je bila zelo pridna.. moram rečt da je ta antibiotik Cefzil ful hitro prijel ker je mala takšna kot da ne bi bila bolana, nič vročine nič joka... tako da smo super prešli v novo leto..

Meni je po eni strani žal da bo že konec praznikov, ati bo šel spet delat, po drugi strani pa je fajn da je mimo.. smo se samo nažirali in poležavali, ker zaradi male nismo nič kaj ven hodili... pa spet bo treba za knjige, me januarja čakajo še trije izpiti.. nato pa priprave na četrtega člana...user posted image .. me malo prpa grabi, moram priznat..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
2.1.2008 18:37:02   
Arabela
Vsem hvala za lepe čestitke, še posebej tebi Maxica, res si se potrudila..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
2.1.2008 18:48:18   
altati
malo zime(predvčerajšnjim pod Krvavcem):
user posted image

user posted image

in še malo toplote, včeraj v wellness Živa na Bledu:

naša mala bambinauser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.1.2008 19:05:22   
borovnicka
altati - vaša bambina je čist preveč cukrasta, ampak tia tud ne zaostaja

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
2.1.2008 19:06:48   
borovnicka
za nami je še zadnji dopustniški dan - jutri pa veselo na delouser posted image , hvalabogu samo za dva dni.

malčka sta v banji, grem hitr večerjo pripravit

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
2.1.2008 19:20:28   
piskot
cer.

tako, fantje se dajejo spat. decek je bil cisto unicen, je ze kar padalo po tleh. nekaj je zacel bolj konkretno kasljat. zdaj se vlecer ze 3 teden. najprej je bil suh kaselj, samo ponoci, potem konkreten kaselj, na zdaj pa ze cez dan pokasljuje.

se je pa kar navadil, da vsak dan vidi svojega prijatelja "jaja". danes je popoldan sel pred vrata, rekel "jaja", pomahal in se stegoval k kljuki. no in ker jaša ni prišel, je šel martin po kapo, da se bo on napravil in šel k jaši. user posted image jaša ga je pa menda varal z blažem user posted image

jaz imam pa se 2 dni dopust user posted image .

sem ravno danes ugotovila, da sem se na zacetku praznikov ful trudila da bi kaj doma naredila ... pa evo zdaj, konec praznikov, narejenega nic, meni pa prav vseeno. slampasto.

altati saj ste ga tudi nastavili gor na vodomet kot angelcka user posted image

lina jaz sem bila tudi stalno fantek. potem so mi dali uhane delat, da bi me ne zamenjevali. pa glej ga vraga ... so ravno takrat tud fantki zacel uhane nosit user posted image . zdaj imam pa samo se z leti probleme user posted image .

lucika kaj zdaj, toliko pricakovanja, zdaj pa pomisleki? ne ne, draga najboljse bo. super bo. idealno zate, ful fajn in oh in sploh dobro.

arabela, a ti gre kar malo prehitro tale cas kajne? saj bo, vse bo tako kot mora biti.

borovnicka 2 dni bos pa ze zmogla.

baj d vej, kdaj je pa naslednji praznicni paket letos?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
   [Brisano sporočilo]
2.1.2008 19:27:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
2.1.2008 19:38:49   
altati
kdaj so letos na Gorenjskem zimske počitnice???????? Mislim za osnovnošolce, za moji bejbi....

Neposredna povezava do sporočila: 1518
2.1.2008 19:43:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jaša ga je pa menda varal z blažem user posted image

Jaša je Blaža učil same neumnosti. Smo se že malo bali, da nas bosta njegova mami in ati vrgla venuser posted image user posted image user posted image
Sivkamivka, sorry za metanje kamenja po vaši dnevniuser posted image .
jaz imam pa se 2 dni dopust user posted image .

ej, a gremo kaj ven? na ponovoletnega kitajca?l pa končno v Bufa?

sem ravno danes ugotovila, da sem se na zacetku praznikov ful trudila da bi kaj doma naredila ... pa evo zdaj, konec praznikov, narejenega nic, meni pa prav vseeno. slampasto.

iz tega bi sklepala da nisi preštudirala tiste ta velike, zelene bukve na omariuser posted image

altati saj ste ga tudi nastavili gor na vodomet kot angelcka user posted image

deček je zlezel sam, mama je sam fotkalauser posted image

lina jaz sem bila tudi stalno fantek. potem so mi dali uhane delat, da bi me ne zamenjevali. pa glej ga vraga ... so ravno takrat tud fantki zacel uhane nosit user posted image . zdaj imam pa samo se z leti probleme user posted image .

jaz sem se pa samo obnašala kot fantek, nekako takole user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
2.1.2008 19:51:27   
moci
no, me veseli, da blaževi kamni tudi druge zanimajouser posted image

altati, fejst fotke. fajn bambiniuser posted image user posted image

beki, daj, bomo skupaj planirali poroko. user posted image user posted image

piškot, vaš otrok je pa pameten, da kar sam pove, kaj bi rad. user posted image

lina, uf, 100 svatov.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
2.1.2008 19:53:32   
altati
moci- kakšno je tvoje zdravstveno stanje? kako je gospod bodoči mož ? kako je Zoja?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
   [Brisano sporočilo]
2.1.2008 19:53:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
2.1.2008 19:53:59   
moci
zoja je danes zakuhala nad 38, malo driskala in se slinila kot lama. pa jedla je grisine in tatrde medenjake. ko se je najbolj drla, sem videla zgornjo dlesen, od koder si pot utirajo 4 čekani. a je lahko od tega  tako visoka vročinauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
   [Brisano sporočilo]
2.1.2008 19:54:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1524
2.1.2008 19:54:58   
moci
altati in sivkamivka, kaj šušmarita

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?