Maxica
|
Mlada mamica, vse najboljše, z majhno zamudo, a vseeno iz srca. Naj se ti uresniči vse tisto, najbolj skrito v tebi. Lucika, brez panike, prihaja novo leto, kakšen cilj si je treba tudi prišparat. Kako bi pa bilo, če bi vse že dosegli, za kaj bi pa živeli, kajne?! Arabela, naj Katarina v novo leto vstopi zdrava, brez vročine. Muki, tudi jaz sem grozna pri teh novoletnih voščilih v živo, me že zdaj kr mori, ko si bo treba ob polnoči voščit, pa pol še jutri, pa v službi pa itd. "K sreči" sem kar orng prehlajena, tako da imam namesto nosu eno veliko suho kumaro, iz katere kar konkretno lije. Morda bo pa koga le minilo, ko me bo videl, da bi me kušval. Boste pa imeli za silvestrsko večerjo eno tako klasično pojedino, kajne?! Opažam, da ima ful ljudi navado na ta dan jesti tatarca in francosko solato. Jaz še ne vem, kaj bomo, smo povabljeni, torej se pustim presenetiti. Se letos še kaj beremo, zdaj šibamo mal po nujnih nakupih, pol pa sledi še moja novoletna poslanica, sam jo moram še skonstruirati. Lepo preživite zadnji dan v letu 2007.