sabri
|
Oj oj, nisem ornk prebrala, bolj na hitro, smo bili danes v Postojni na kosilu, je povabil brat, da predzadnji letošnji dan, tamala je bila ful pridna. Vidim, da mate statistiko, mi imamo 10.1. pregled takrat bo bolj natančna, za zdaj pa: - zobki: imamo enega pa pol spodaj - sedenje: lepo sedi čist sama, se ne prekucne in je zelo stabilna -plazenje: noro hitr, vsaj men se zdi, jaz pred njo hodim po hodniku in ona plazi s to hitrostjo, pride do mene in se postavlja ob noge, pol se pa jaz premaknem in tudi ona koraka za mano -obračanje - na vse strani in tak hitr, da jo tudi previjam čedalje težje, ker je takoj na trebuhu in se vsede -brbljanje: lepo pove baba, pa dada, tata... o mami ne duha ne sluha... -spanje ponoči: zvečer okoli 21. ure spat, bujenje ponoči za dudo, ali pa ne in spi tam do 7. ali pol 8 spanje podnevi: včasih dvakrat na dan ali enkrat, zelo različno, lahk eno uro skup al pa 15 min Zalbi:; bravo , je luštno a, fouš fouš thumbelina: super za Matevža, zdaj se mu jeodprlo, bo vsak dan divje. Nekaj mam nos zamašen in sem si zdaj skuhala čaj, ko ga drgač ne maram in dala not limono, med in šnopsa mal, ne vem katera je pisala za to idejo, v glavnem smrdi, ampak ga kar mal inhaliram in mi nos čisti. Danes še moj dela nočno, potem pa frej dva dni. Jutri bomo doma, naredila bom večerjo, malo vinčeka, pikico crkljat, dat spat potem pa ne vem...nisem navajena bit tak doma, da ne moreš nikamor it, če ne bova pa ven gledala ognjemet pa tv. Kaj pa kaj ve?
|