|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
30.12.2007 18:25:45   
Anonimen
Poldy, jaz tudi sadni sladkor uporabljam, kadar ga. Za vse in vsakega pri hiši.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
30.12.2007 18:31:00   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Poldy, jaz tudi sadni sladkor uporabljam, kadar ga. Za vse in vsakega pri hiši.user posted image

mi ga imamo, ker ima stara mama povišan sladkor in ji je njen sin rekel, da ta sladkor pa ne zvišuje glukoze v krvi, in ga je hotla imetuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
30.12.2007 18:33:00   
Anonimen
Ja, sej je res. Ker so vse sladice za diabetike narejene s tem sladkorjem. Jaz tudi marmelado kupujem diabetično, pa ne tisto slajeno z umetnim sladilom, ker je navaden strup, ampak od Schneekoppe, ki ima samo sadni sladkor not. Pa nismo diabetiki, samo kolikor se da se trudim za zdravje.user posted image Aja, kadim pa vseeno.user posted image Sama sebi v skledo pljuvam...

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3428
30.12.2007 18:53:42   
bačko
Čestitke Izaku za pol leta.user posted image user posted image user posted image
Jamra pa tako kot naša!Prav smešni so!
Freycha jaz mislim da ima res vsak pediater res svoje mnenje.Jaz ji dajem D3 kapljice in sem zadnjič svojo pediatrinjo vprašala če jih zdaj začnem dajati AD3 pa je rekla da ni treba.Glede GH pa je pomoje res najbolje da same delamo.Jaz sem ji do zdaj dala 2 krat Hippovo kašico in mislim da če jim kdaj pa kdaj damo da pomoje ne more biti kaj narobe.Se pa tudi strinjam s Poldy.Včasih niso tako komplicirali pa so vsi zrasli v zdrave otroke.
Jaz tudi včasih ne vem več kaj je prav in kaj ne!user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
30.12.2007 19:53:10   
kapica
Haj punce!

Samo pozdravim vas malo, ker trenutno ne utegnem kaj na RR-u visetuser posted image .
Dino je ponoci spet malo naporen, se zbuja na 1-2 uri, pa glih ko sem bila ze mnenja, da se je stanje izboljsalo.
Vas bi se tud vprasala, kaj mislite o hojicah? Saj je bilo ze o tem govora, samo an hitro povejte, da ali ne.

Pa koliko priblizno dajete malckom zdaj kasic? Sem kupla mlecno kasico in sem misla 3krat na dan mu dat 150ml. A je to prevec al premalo? Pa vmes se kaksno jabolko, hrusko al banano, pac nekaj no.

Od jutri naprej bom imela verjetno vec casa, da bom lahko spet bolj an tekocemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
30.12.2007 20:00:45   
Anonimen
Kapica, jaz osebno malemu ne bom nabavila hojice, zaradi njegova razvoja.. Torej, moje mnenje je : NE... Bom pač letala za njim, ko se bo naučil hoditi..

Čestitke Juretu, pa je res hitro začel seksat..

Mene je dve uri peklensko zob bolel, mali pa je bil hudič od hudiča.. Je rekla mama, da so dežurni zobozdravniki, sma letele tja, pa je en **** blo zaprto... Hvalabogu je mali potem zaspal, da sem lahko tudi jaz malo zadremala, pa je zdaj bolje.. Sploh ne upam nič jest.. Grrr..

Ok, mali se dere, ga grem nafojtrat, potem pa malo špilat igrice user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
30.12.2007 20:01:52   
tini6
kapica, ti ful odsvetujem hojico, ker ioz nevrološkega vidika ni v redu. Čim manj pripomočkov, otrokom pa dat prosto pot do razvoja!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
30.12.2007 20:01:53   
Češnca
Izak user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse naj, naj! Pa le pridno jej, da bo mami vesela. user posted image

Jure user posted image  Anžeju bi z rito in nogam še kaj podobnega uspelo, samo roke ima raje v "plavalnem stilu" (nazaj user posted image ), zato samo rine. user posted image
Tašonka vaša user posted image  sta pa taka cortka!

Sadni sladkor je user posted image . Meni so ga dajali tudi, ko sem se v vrtcu zastrupila, Žigec ga je pa uporabljal za napitek, ko je še treniral (z medom, rozinami, rumenjakom in mlekom).

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
30.12.2007 20:11:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Vas bi se tud vprasala, kaj mislite o hojicah? Saj je bilo ze o tem govora, samo an hitro povejte, da ali ne.

Pa koliko priblizno dajete malckom zdaj kasic? Sem kupla mlecno kasico in sem misla 3krat na dan mu dat 150ml. A je to prevec al premalo? Pa vmes se kaksno jabolko, hrusko al banano, pac nekaj no.

Hojica: ne, zaradi razvoja...

GH...Jaz zaenkrat dajam 2 gosta obroka an dan, enega sadno/zelenjavnega, drugega mlečno kašico...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3434
30.12.2007 20:17:33   
poldy
men se dere že dve ure, kar pri meni poje vse zbruha, kaj naj naredim???? a je možno da so jo moji živci tko znerviral? jest že študiram a naj jo sploh še dojim, ker gre itak vse ven, samo perem še..... aja pa šwe sušilc mi že več kot en mesec že popravlajo, jest sm tik pred živčnim zlomom, pa še sama sem doma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
30.12.2007 20:47:48   
Anonimen
Ugotovili kaj nas matra. Slikovni prikaz:

user posted image

Zgoraj so enkice in trojkice napele dlesen za 3mm ven in so čisto bele. Spodaj pa enkice čisto zatečene na vrhu dlesni.

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3436
30.12.2007 20:57:59   
madejka
Poldy user posted image
Zvesta huh to pa bo zobkovuser posted image user posted image Pa tak lepo jih pokaže! Maj skoz jezik zravn tiši, tak da se nič ne vidi, razen kadar se dereuser posted image

Mi tud trsni sladkor uporabljamo, sicer samo za kavo in čaj, pa boljše kot ničuser posted image
Hojico vsi P odsvetujejo.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
30.12.2007 21:02:31   
Anonimen

Absolutno NE.

Če to misliš že kar zdaj, v štartu tako delat, je to ful preveč. Enkrat na dan ima dovolj, pa sčasoma potem en obrok te mlečne kašice in en obrok sadja, skratka sčasoma povečuješ število obrokov, za količino boš pa itak sama vidla, koliko ti bo hotel pojest.

Hvala za čestitke!user posted image Sej Jure rabi imet zadaj oporo za nogice, da lahko takole seksa user posted image , če ne ga flikne na tla. Brez opore za nogice je lahko samo pri miru na vseh štirih.

Poldy, da nima kakega virusa. Sej te nočem strašit, samo jaz sem zdaj vsa živčna zarad tega našga bruhanja in driskanja. Se je tud samo z bruhanjem začel, pol pa nadaljeval v driskanje čez dan ali dva.

Uf zvesta user posted image , trojkice? Hudo. Pa zgodaj. Trojkice so pa fejst boleče za izraščat, enke in dvojke niso nič proti trojkam. Po naših izkušnjah.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
30.12.2007 21:03:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Mi tud trsni sladkor uporabljamo

To ni isto kot sadni sladkor. Sadni sladkor je fruktoza.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3439
30.12.2007 21:03:49   
Anonimen
Uf zvesta user posted image , trojkice? Hudo. Pa zgodaj. Trojkice so pa fejst boleče za izraščat, enke in dvojke niso nič proti trojkam. Po naših izkušnjah.

ja, zdaj si pa me potolažla... user posted image

evo, pozoomirano bodoče zobovje:

user posted image

< Sporočilo je popravil zvesta -- 30.12.2007 21:05:31 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
30.12.2007 21:11:23   
tini6
Lepo ti pokaže, mi ji vidimo zobke samo ko se smeji!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
30.12.2007 21:13:58   
NRMM
Sej niste hude a ne,če mal popacam vaš čvek user posted image

Izak vse naj naj za pol leta user posted image user posted image .

Zvesta točno takšno dlesen ima moja Maša in je tudi danes dobila vročino 37,5,tečna je ko 100user posted image ,apetita nima pravega ipd.Očitno tole v našem kraju razsaja....mislim izrast zob user posted image .Naj vam čimprej prikukajo zobki na plano in se nehajo težave naših ubožčkov user posted image . Šibo si dala Izaku,da je natepel mamico in atijauser posted image .

Ne bom več pacala,lepo bodite in veselo jutrišnje praznovanje!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
30.12.2007 21:15:57   
ikonca
dober večer,

tudi jaz nisem za hojico. Notri sedijo in s eporivajo kot račke, poleg tega ne strenirajo svojega ravnotežja in je sam potuha. Saj tudi s puzanjem pride na cilj.

Pri nas o zobkih še ni ne duha ne sluha.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
30.12.2007 21:16:39   
Anonimen
ja, pa jade... tu mu glavo držim ko pri norcih, pa čobe vlečem navzgor. Pa 10 ponesrečenih slik. user posted image

Recimo takšnih, ko zgleda, kot da mu uhe nategujem. user posted image

user posted image

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3444
30.12.2007 21:19:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Sej niste hude a ne,če mal popacam vaš čvek user posted image

Izak vse naj naj za pol leta user posted image user posted image .

Zvesta točno takšno dlesen ima moja Maša in je tudi danes dobila vročino 37,5,tečna je ko 100user posted image ,apetita nima pravega ipd.Očitno tole v našem kraju razsaja....mislim izrast zob user posted image .Naj vam čimprej prikukajo zobki na plano in se nehajo težave naših ubožčkov user posted image . Šibo si dala Izaku,da je natepel mamico in atijauser posted image .

Ne bom več pacala,lepo bodite in veselo jutrišnje praznovanje!

LP

Hej...

Lepo, da si se tukaj oglasila. Boga Maša... No, če bo prehudo, pridita sem, pa bosta Izak in Maša skupaj tečnarla, medve pa skupaj obupovale. user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3445
30.12.2007 21:25:48   
SANEK1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Izak, vse najboljše za pol leta!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
30.12.2007 21:30:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Sorry...user posted image ampak a ni bolje, da pričakuješ? Te kvečjemu prijetno preseneti.

O, NRMM, a tud tuki haraš.user posted image Lepo te je brat! Kako kaj nov dom? Zdaj že en čas nisem decemberk brala, pa nisem na tekočem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
30.12.2007 21:30:47   
NRMM

Hej...

Lepo, da si se tukaj oglasila. Boga Maša... No, če bo prehudo, pridita sem, pa bosta Izak in Maša skupaj tečnarla, medve pa skupaj obupovale. user posted image

Ko bosta skupaj,ziher ne bosta tečnarla,tak da bi tole mogoče bilo zdravilo user posted image .
Pridem jutri mal pred polnočjo,ker drugače nam bo tak bajto dvignilouser posted image ....zdej smo pa skoraj na trgu,tak da nam ne bo luštno user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
30.12.2007 21:31:36   
Anonimen

Sorry...user posted image ampak a ni bolje, da pričakuješ? Te kvečjemu prijetno preseneti.

O, NRMM, a tud tuki haraš.user posted image Lepo te je brat! Kako kaj nov dom? Zdaj že en čas nisem decemberk brala, pa nisem na tekočem.

Tašonka, saj fajn da vem, samo veselim se pa vseeno ne. user posted image

Ja, NRMM me zasleduje. Da sva vsaj tu an tekočem, če se že na vozičkanje nikoli ne spravima skupaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3449
30.12.2007 21:32:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Ko bosta skupaj,ziher ne bosta tečnarla,tak da bi tole mogoče bilo zdravilo user posted image .
Pridem jutri mal pred polnočjo,ker drugače nam bo tak bajto dvignilouser posted image ....zdej smo pa skoraj na trgu,tak da nam ne bo luštno user posted image

Jaz sem pa v našem koncu šele danes prve petarde slišala. Pa še to bolj medle. Nova okna fajn udušijo zvok.

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?