|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
30.12.2007 6:44:52   
muki1
Remy, pa ne pozabi jim solate servirat user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
30.12.2007 9:11:08   
moci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zoja je ponoči 2x bruhalauser posted image

še vedno upam, da ji je nekaj škodovalo. bomo videli.
prvič je ob pol 4h, mleko in žemljo. pa sem ji dala mleko in je nazaj zaspala. potem je čez dobre pol ure še 1x tisto mleko in je spala skoraj do 9h. ko se je zbudila se je davila, ampak ni bruhala, samo malo slino.
dragi je potem rekel, da se mu je tisto mleko zdelo čudno in ga ni dal v kavo. rok je pa do danes in ves čas je bilo v hladilniku. skratka, upam, da je krivo tisto mleko. naj bo takouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
30.12.2007 9:15:32   
altati
moc, sivkamivka- pocajtajta otroka! Sovražim bruhanjeuser posted image ! Upam, da ste že dobri.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
30.12.2007 10:11:43   
Maxica
Dobro jutro. Kaj spet berem, da bruhajo otročki.user posted image  Sivkamivka, upam, da je šlo res sam za enkratno bruhanje, Moci pa, upam, da je bilo krivo mleko.
Mi smo zdaj pozajtrkovali, sonček že sije, vendar je videti grozno mrzlo, tako da bomo šli spet malo ven na svež zrak šele po kosilu. Včeraj smo bili eno uro in je bilo prav fino, čeprav smo vsi malo smrkavi, ampak če bo le to... Potem moram pa ta najmanjše cunjice za dojenčka mal iti pogledat, saj jih bom posodila najboljši prijateljici, ki bo rodila čez dva meseca, joj, kar malo ji zavidam po eni strani. Jutri smo potem za silvestrovanje povabljeni k njima, ne vem še točno, kdaj  bomo šli in kako bo vse skupaj izgledalo, a bomo šli mal prej in dočakali tam polnoč ali bova sama z možem proti koncu... Bomo videli sproti. Dopoldne itak še delam, ampak sem doktorjem že v petek mal namigovala, da jo bom kmalu po 12h švignila proti domu, tako da upam, da se me bodo usmilili.
Muki, kako je Iva? Kaj kozja? Zakaj nisi mogla spat?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
30.12.2007 10:12:12   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Remy, pa ne pozabi jim solate servirat user posted image .

Točno to sem hotela tudi jaz napisati.user posted image  Predvsem naj bo solata, drugo ni tako važno.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
30.12.2007 10:12:45   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

borovnička in en njen tj..

..aš?

user posted image user posted image user posted image
dobiš Lindt!

Pol pripada Sivkimivki.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
30.12.2007 10:13:22   
Maxica
Remy, očitno je pri taxistu šlo za ljubezen na prvi pogled.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
30.12.2007 11:21:12   
Maxica
Juhuhu, mene je pa lih sodelavka klicala, ki me je prosila, da sem v petek delala namesto nje in sva se zmenili, da bom jaz pa drug petek frej, če bi bila jaz raje jutri doma, pa v petek delam. Superca.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
30.12.2007 11:36:04   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

A zdaj pa nobene ni, ko sem jaz tu. Ne marate me user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

itak. a nisi vedela?
user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
30.12.2007 12:08:50   
Maxica
Še mal slikic:

Lan z obeski:
user posted image

Krasimo smrekco:
user posted image

Max se pripravlja na poziranje za novoletno čestitko:
user posted image

Tudi jaslice je treba poštimat:
user posted image

Pozerja:
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
30.12.2007 12:29:58   
frrrr
kuku... js še tu... sem vse prebrala user posted image  user posted image
vidim, da smo 28. vse mau žingale user posted image z možem sva šla na en rojstni dan in sm ga kr srknila user posted image tamalega je čuvala tašča in od 21:30 do 3. ure se ni zbudil nič user posted image ponavadi imamo v takem času vsaj 2 intervenciji. no, ko sem prišla je pojoškal in potem do 9:10 spal mirno kot bi bilo mleko "rahlo" alkoholizirano user posted image

Lu - moje iskreno sožalje!

muki - hvala za prelepo čestitko!

altati - hvala za recept za pasulj. bomo sprobali.

mis zdej že uživa na snegu. upam, da je zdrava.

sem vesela, da je piskot preživela lep smučarski dan. lepo pogled na Malnitz! si lušte naredila!

moci - ob gibsu in rota sem se tudi js nasmejala... takrat pa verjamem, da ni blo tolk smešno user posted image cena za na Krvavec je visoka in ni visoka - v Avstriji pod 15€ ni vožnje na hrib brez smučk.
smučanje - js smučam 6 sezon, prej pa nisem. sem pa začela tako, da sem se pod Ankoglom na eno otroško smučišče postavla na vrh in gruntala kk dol prit. pol sm pa račke gledala kaj počnejo in za njimi lezla dol. v celem dnevu mi je ratalo prit 6x dol in zvečer sem jokala in bla jezna na mojega, ker sem si budala kupila tedensko karto. bila sem namreč prepričana, da bom prodala vso opremo, ki sem si jo mesec nazaj kupila. a drug dan je bila druga zgodba - enkrat po otroškem smučišču, potem pa na vrh Ankogla in tam dalje. in sledili so prelepi dnevi na Moltalu... vglavnem začela sem uživat. @lina in moci - priporočam. če pa borovnicka kakšne nasvete da (ker js se še vedno štejem med začetnike), pa rade volje prisluhnem in zamenjam za varstvo tvojih škratkov za kak dan user posted image
piskot - a za laufarce daješ pa ti instrukcije? to me tut mika... in enkrat bom tut to sprobala, ker je tak poceni šport in v prelepi naravi.
a bi me enkrat eno smučarijo udarile? mejbi kak vikend paket, al pa vsaj za 4 dni? bi lahk izmenjavale varstvo, kuharijo in smučanje... in vsi bi bili srečni in zadovoljni user posted image

silvestrovanje pred RR - muki, js sm pa zaštekala 30. user posted image matr, edina brihtna kot ti, a ne? user posted image drgač si ga pa premau srknila včer, da nisi mogla spat user posted image upam, da boste vseeno lahko praznovali s kolegi in Ivi ne bodo kozice preveč nagajale. si pa pravi homofob -> bom ti js tut pokazala, da še nisi na pravo naletela user posted image user posted image

*lina* - s skoki v sočo sem tudi js prakticirala user posted image pa v izvir kamniške bistrice za eno pivo (no, bla sm sedmi razred user posted image ) tut... a ostale tvoje adrenalinske pa bi kr preskočila, mi je bilo to namreč dovolj user posted image

Maxica - no, pa imaš eno dobro sodelavko. boš nas mogla povabit med tvoje namišljene sodelavke in več na RR čepet med delovnim časom, da bo hitreje minil čas med ksihti user posted image

altati in borovnicka - naš mali je Jaša, a ne poljublja z odprtimi usti. v bistvu on sploh ne poljublja, ampak samo ličko nastavi, ko ga za poljubčka prosiš user posted image slikice so pa krasneeee. se vidi, da ste uživaliii.

pikapolona - naš tut tliiiiiiii reče... štejemo gumbe in ne vem kako, da so vedno trije user posted image

Remy - boš imela zastonj taxi vožnjo user posted image si pa talent, če lahk vpričo mame in tamale v tako kratkem času osvojiš taksista user posted image eni imajo pač bujno domišljijo, kaj moreš. pa le glej, da bo solata dobra ja, da ne bo ponovljen lanski scenarij user posted image

aja, pa skor bi pozabla odgovorit na x- izpovedi o ljubezni user posted image moci - tudi js mam tebe rada user posted image user posted image

sivkamivka in moci - sta vajina tamaučka včer šlukala in imata zdej mačka? upam, da je bilo res prehodno in se bruhanje ni ponovilo... bodite zdravi!

lucika - so ti že poslale kako klobaso? user posted image

Mlada mamica - lepo te je brat. le oglasi se in poročaj kako z Dašo uživate! pa naj vam čimprej sobico spedenajo! pa lepo praznujte rd in nl!

Pikabu - glavo pokonc in gremo naši v nove boje. srčke pa le polupčkaj vsak dan in uživaj z njimi vsako minuto!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
30.12.2007 12:32:36   
frrrr
Maxica - tebi se še nisem zahvalila za slikice tamaučkov! taprava pozerja sta! naslednje leto pa Lana že med krasenjem vprašajte za nasvet, da ne bo potem rabil vse prestavljat user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
30.12.2007 13:11:27   
frrrr
zobki in govor.... naše dete ima 7 zobkov zuni. eni trije pa že dober mesec delajo na tem, da bi pokukali na plano, a brez uspeha. govori pa naš mali kr veliko... mogoče zato, ker nima dude in more skoz neki čebljat. in vsak dan se pozna. v zadnjem tednu je iz ba (babica) prišel na babi. tudi deda reče lepo. tati in mama že nekaj časa. od živali poimenuje zajca = zajc. sicer jih pa glasovno oponaša. muca = mavvv, kuža = hov, krava = mu, konj = iija, osliček = IA, kača = sik, račka = ta ta, kukavica = tu tu, lev = rauuu, pticka = civciv, volk = auuuu, petelin = i-i-i-iiii, opica=o-o-o (pa zraven skače kot opica ), ovca = be, pujsa in smrčanje očka oponaša enako  ura = tita, pa zraven s prstkom kaže in se nagiba levo desno. pokaže nogo in reče no. pokaže prst in reče p. popek je tudi p. pokaže ušesa, oči, nos, usta, jezik. se poboža po glavi, počoha po glavi. danes je celo začel vrteti s prstom v glavo in delat tumtum   reče še dimnik in ga pokaže. kapa in žaba tudi reče. avto = brmmm. tete in strice kliče teta in stlic. po imenu mu pa na pol ratuje - špela=pela, eva=eja, boštjan=tjan, urban=ban. aha, pa zadnje dni sta z babico vsak večer pogledala smrkce in je začel še azrajela oponašat - mijauuuvvv. ko pride pa mucek mimo pa tako nežno reče mavvv in pokaže na mucka. mucka kliče carci (ime mu je car, ljubkovalno carči), tadrugega pa mac (ime mu je mac). oponaša tudi ribice - prazno odpira usta in cmoka zraven  reče jim pa liba. in pove, da jim je treba dat hrano - amm. kadar kaj poda, reče na. ko pride v hišo, reče dan. za večerno kopanje reče čofa. poje pesmico daj daj mi srček nazaj - on poje samo daj daj  pleše na vse. vleže se in reče aja. NE in NI-NI zna tut lepo izgovorit. pri ni-ni še zraven z rokami kaže. če mu rečeš ni-ni, se tudi skrije. ko ga vprašaš kako on cepeta, z obema nogama začne cepetat. če ga vprašaš kaj naredi, kadar sonček posije, zamiži in se smeje zraven. kitara=titaa. copat=pat. medvedki so brunda. enega velikega medveda kliče bruno (ker smo mu dali tako ime). plišasti miški reče mis. kadar mu kaj prepovemo z besedico vroče, je ajsss. itaq pa vse s prstom kaže in reče TO. reče še pa-pa. četudi mu rečeš adijo, ti on reče pa-pa. ko vidi rožico reče a-cih. poslat zna lupčka - v dlan da lupčka in pihna. svečke piha. če rečeš čokolada, full prihiti  če mu rečeš pospravi ali daj noter, bo to tudi naredil -> posledično so vse elgice v škatli  balon = ba. zvezda = zvezda. če rečeš halo, da daljinca ali telefon k ušesu in kliče babi ali mami. psičko nero kliče nea. taci od psičke reče ta. božičku reče deda  diči diči diča skače po kom (mamici, očku ali velikemu medvedu)čebelica dela bz. sebe prepozna na sliki ali v ogledalu in si reče jaja. če je kje A napisan, ga najde. za pit reče pil. kaj še? zihr sm še kaj pozabla... 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
30.12.2007 13:13:10   
frrrr
aja, pa gor in dol obvlada user posted image včeraj je začel delat dol in počepat. pa smo mu še gor pokazali in se zdej lahk igramo dan noč user posted image in dov reče, če hoče iz naročja ali iz stolčka. pa velik velik je itaq že neki časa v igri. oponaša pa še vse besede, ki jih sliši. kakšen ježešna se mu prav fino posreči user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
30.12.2007 13:47:10   
frrrr
dete zaspalo... zdej vam lahk pa spet težim user posted image

Arabela - si pogruntala kako nastavitve tipkovnice spremenit? levi klik miške na orodni vrstici desno, kjer imaš predvidevam izpisano EN. potem pa na SL nastaviš in to je to.

Remy - tudi Jaša je imel ta teden čudno prehrano. pri kosilih je štrajkal. jedel samo meso in zelenjavo. krompir mu ni bil povšeči, riž pogojno. 1x dnevno mi je uspelo medolino spravit vanj, a ne glih neke normalne količine. jogurti in skutke so bili v drugem planu. v prvem pa piškoti (mogoče še kakšne palačinke) in žemlje če je pa še piščančja prsa v ovitku zavohal, me je pa skor raztrgal od veselja... vglavnem katastrofa. aja, od zelenjave je bil dober le kuhan korenček in grah. pa to bi on sam v usta deval in posledično poje bore malo v ohoho času. za zjokat.

muki - spiš?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
30.12.2007 14:26:49   
lucika
naš gospodič pa noče zaspat. pa lačen je, jest tudi ne. sem poknila kosilo v kanto, po pol ure neuspelega letanja za njim, med jokom in smehom je glih dvakrat usta odprl. mene pa boli glava, da mi jo bo razneslo. lekadoli nič ne primejo, drugega pa res ne upam.
sosedi norijo spodaj, da je groza. ven ne morem, ker me boli buča še bolj, ko tak piha...
ma, tale trenutek sem grrrbrrrgrrrr.
pa saj bo boljše. zdaj ima novo rundo uspavanja z atijem, mogoče celo uspe.
potem pa imamo silvestrovan je za male z romano kranjčan. razen da je minus 7, bi kr blo za it pogledat. mogoče celo gremo...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
30.12.2007 14:35:32   
muki1
Joj, jaz sem kot Zombi.
Danes je trideseti, ja....kaj zdaj z našo kiber njujir žurko?

MOCI IN SIVKAMIVKA??????? Kako so kaj bruhači? Upam, da se niste v zadnjih dneh kaj videvali, ker potem mi pa to spet po kakšni črevesni virozi začenja zaudarjat user posted image .

Maxica, prelepe slikce, kot vedno user posted image .
Iva zaenkrat ostaja pri eni pikici na ličku, nikamor ne gre, ne dol ne gor. Ma, itak je boljše da gremo zdaj še skozi to, kot pa da se izogne in jih faše čez nekaj mesecev.
Jaz sem pred kratkim tudi naredila to, kar imaš ti v načrtu. Spakirala cunjice za najboljšo prijateljico, ki bo rodila v marcu. Je pa škoda, da imam za pozneje čisto punčkaste cunjice, ona pa pričakuje fantka, torej ji več v veliko pomoč ne bom user posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
30.12.2007 14:38:28   
muki1
Frrrr, dobrodošla nazaj.

Lucika, Romana je zakon user posted image .

Danes, če imam prave podatke pa praznuje MLADA MAMICA. Je pa res mlada, saj piha šele 22. svečko.
Draga M., če bereš tole, pa da sem pravi dan ujagala. VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
30.12.2007 14:39:48   
muki1
Frrrr, Jaša je pa pravi CAR. Super zanj in en user posted image  za ponosno mamico.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 17:10:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
30.12.2007 20:34:02   
moci
a  stavkamo?user posted image

mi smo dobro, smo šli na krvavec po malo sonca. zoja potem ni več bruhala in upam, da tako ostane. jaz sem pa utrujena od nočne žurke in mislim, da bom šla kar v horizontalo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
30.12.2007 20:40:03   
piskot
cer.

martin se najlepse zahvaljuje zoji za dostavljeno pisarno. njena mami in ati sta res face, omogocita dostavo ne samo pred blok, ampak se po stopnicah gor. noro, priporocam user posted image .

evo, mi smo se danes prvic sankali, smo sli na josta. martin je ful uzival. in potem tudi ful protestiral, ker se atiju in mami ni dalo vec gor pa dol hodit.

upam da boste za silvestrovo vsi fit.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
30.12.2007 20:49:37   
psaša
Čer, jaz ravnokar večerjam pršut, moj je šel ven, kao na pršut k kolegu, mali spi. Je bil pa danes tak cukrček, bi ga gar pojedla. Smo šli na kosilo k tašči, potem pa še k enim sorodnikom in imajo user posted image , in smo si mogli darila izmenjat. Seveda smo dobili same igrače, smo rekli, da ostanejo kar pri tašči, ker jih imamo mi preveč doma. Skratka bilo je fino. Razen vreme je ubitačno, megla.
Zobje, imamo jih pet, vsi so nekaj na pol. Govori bolj malo v primerjavi z vami, mogoče posledica dude.

Seveda, ko pa jaz pridem pa nikjer nobene, da bi kakšno rekle.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
30.12.2007 21:11:48   
frrrr
kaj zdej ... bo žur, al ne?
js grem sicer mau v kopalnico na razvajanje... za letos še enkrat kopel dol udarim. prej je celo nosečnost nisem, pol enih 9 mesecev nisem zarad dojenja... zdej si jo pa kr privoščim, ko mali joške bolj za crkljanje uporablja user posted image morm pred drugo nosečnostjo izkoristit crkljanje v banji user posted image

darila v obliki igrač pa mi kr domov nosimo, ker če ostanejo pri tašči ali mojih starših, so potem 14 dni ali še več neuporabljene. in dokler še ni tolk navezan na kakšno igračko, da bi vedel da je njegova, verjetno še nima smisla kje puščat, al kako user posted image mah, mi za vikende kaj s sabo nesemo, pa tam kaj pokasiramo in še kakšno neigračo uporabimo... pa mucke lovimo... vglavnem ni nam dolgčas user posted image

danes bili na obisku pri bivši sodelavki... je moral mali vse pokazat. enih 20 minut jim je čistil tla user posted image imajo takšno metlo za prah brisat in je vlačil sem in tja, pod kavč, pod omare... vglavnem so rekli, da bi si ga sposodili 2x tedensko user posted image

na koroškem smo imeli pa tut bizi teden. sicer smo prilagajali tamaučku urnik in nismo preveč natrpali urnika, a vseeno smo obiskali kr neki folka. 3je obiski so ostali odprti in jih bomo pač na drugo leto prestavili. jih moram jutri poklicat in povedat, da letos neu kaj user posted image sem danes mau pozabila... je šel čas prehitro.

no, grem na razvajanje... potem imam pa še položnice za plačat. zadnjič letos user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
30.12.2007 21:15:08   
psaša
Jaz tudi čakam na žur. A bo kaj? user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?