hanna1
|
DOBRO JUTRO OD MENE Laubica ,hvala za kavo--jo ravno pijem Julci krasno si to zrihtala slikce,avatar in vse ostalo--mojstrica si,zdaj pa vidim,kako lepo punčko ima Natasaom,upam da bo moja Hana tud tak srček,ko njena soimenjakinja ,kako pa kaj tvoja otroka--tole bruhanje pri Mihanu pa ni tako nedolžno,pa še Zalo matrajo zobki,da ne more enkrat že predret stvar na dan,no.Poklič me kej in en velik za tvoja božčka,da bi bla čim prej zdrava. duskamb sem že prej ko sem kuhala kavo,mislila na tvojega očeta.Naj te potolaži vsaj to,da so mu zdaj veliko olajšali,ker so mu izčrpali vodo,ker to grozno stiska in duši-od mojga babico je voda dobesedno zalila srce in ni besed kako je trpela--prav je,da ste ga takoj peljali v bolnico in verjemi,da zdaj mu lahko samo tam pomagajo in res se zdaj gotovo veliko bolje počuti.Je pa hudo,ko pomisliš na to,da lahko enega od staršev izgubiš .To ve najbolj julci,kako kruta je izguba,pa tudi veliko katera med nami,vendar moraš ves čas verjeti,da bo dobro,to tud tvojemu človeku pomaga,da se lažje bori proti bolezni,ker ve da je ljubljen od svojih najbližjih--en velik od mojih najdražjih za tvojega očija,da bo vse dobro z njim. majrim kako kaj Obala--a se že kopate --kaj pravi Neža nelikako si kaj--zdaj pa že orng odštevaš dneve --sem se spomnila na tvojo prijateljico--Vilmo--se nč že nekaj časa ne oglasi,pa .muki. tud,da malo pofirbcamo,kako kaj naše Mene je pa včeraj tako zazeblo zunaj,da sem mislila,da me bo stisnilo ,sploh se nisem mogla ogret--sem bila zadekana nekaj časa na sedežni,pol sem vas še prebrala,ampak sploh nisem mogla kaj komentirat,sem samo pod kovter zlezla in se zadekala--me je zmatral mraz ,ampak je bilo res strupeno mrzlo ob pol sedmih zunaj--smo šli v Tuš,ki so nam ga odprli včeraj--mamo samo eno večjo trgovino v našem kraju,nazadnje pa sem kupila samo sekret papir ,je bila glih penzija in je bla čist izropana trgovina.Zato pa moram nonstop hodit na obisk k julci v Prevalje,ker tam je pa trgovin-velikih,ko smetja . Moram iti,ker moje dete protestira in vsi ostali zadaj pozdravček