Anonimen
|
Punce, vpršanja za vse, ki uspešno uvajate GH: Kje jih hranite? Ali so v naročju? V stolčku za hranjenje? v ležalniku? Jaz našega hranim v ležalniku, pa tako divja z vsemi štirimi, da je nemogoče žlico do ust prinest. V naročju pa obrača glavo levo in desno. Za v stolček pa še ne zna sedet. Koliko časa jih hranite? Nekatere ste pisale, da pojejo 150 ml. Naš ima finte... za 20-40 ml porabimo 15 minut. Pol zadev je na slinčku, četrt na ležalniku, hlačah, bodiju, na laseh.... V bistvu je od začetka lepo in pridno jedel, sedaj se pa že tri, štiri dni dela nori za ****. Največji problem pa je, da tudi flaše z mlekom noče. Za znoret. Sem ga včeraj pač pustla en obrok, pač naj bo lačen, bo že naslednjega jedel. Makaki. Tudi pri naslednjem je bilo upiranje do nezavesti, nato sem ga v spanju prisilila, da je pojedel pol obroka. In pol seveda celo noč skakal, se zbujal na pol ure, spil deci čaja čez noč. Sme mislila, da bo zjutraj jedel. Aha... 90 ml, pa nič več. Zdaj je spet sitkal zaradi lakote: pred pol ure je pojedel kakih 10 žličk breskve z rižem. Nič v glavnem. In je zdaj pojedel 80 ml mleka. Pa še to: A bi ga ve v mojem primeru hranile ponoči ali ne? - V večini primerov ga samo dvignem, ko zajoče in takoj zaspi nazaj. - Včasih je potrebno dat čaj, ampak zaspi nazaj. - Občasno (npr. danes) pa se ponoči zbudi in bi se igral. Je popolnoma buden, dobrovoljen, nič ne sitnari, pije čaja, le spat noče. To traja eno uro do dve. Potem zaspi. - Sem mu že poskušala dat hrano, pa ga le-ta ponavadi še bolj razbudi. Torej... A ga naj hranim? mislite, da se zbuja zaradi lakote? Ali ne? Ne bi si rada šla sama sebi v skledo srat, ker jih je zelo zelo težko potem odvadit nočnega hranjenja. Ne bi pa rada, da je lačen.
|