Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Eh, sej se ne bom mogla vklopit, nimam pojma o čem vi to. nc bat...ti kr kej povej
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:54:27
|
|
|
|
baguSka
|
Eh, sej se ne bom mogla vklopit, nimam pojma o čem vi to. Tud o tvojih kuzki mal vmes.... Kaj pa je z otroci? Kej resnega?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Tašonka Objave: 4905 Status: prisoten IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Grem in pridem. Bodte še tuki, da mi ne bo dolgčas. sam pazi da ti hov hov ne pobegne, ker do jutra pa zihr ne bomo... Sta dva in nista pobegnila. Sicer sem pa itak optimist, da mi bo ob bolanih otrocih dolgčas. oo boscki...to pa ni prijetno IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Grem in pridem. Bodte še tuki, da mi ne bo dolgčas. sam pazi da ti hov hov ne pobegne, ker do jutra pa zihr ne bomo... Sta dva in nista pobegnila. Sicer sem pa itak optimist, da mi bo ob bolanih otrocih dolgčas. oo boscki...to pa ni prijetno Ne, res ne. Bruhamo in driskamo. a cela familija?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:55:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Eh, sej se ne bom mogla vklopit, nimam pojma o čem vi to. zdele se tud jst ze lovim.. mal..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:55:32
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka se bom kr k teb preselila, pa mi se za barvo nau vec treba dajat ekonomicno... pa se za mehurcke nama ne bo treba skrbet in za gretje... hmm zakaj ne? A zaradi prebranca??? Ventilacija je kul pr teb Baguska? ce bo ventilacija, pol ne bo nc toplo... to se ne sme luftat!
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:56:05
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ehh, klinc, za barvo bo se vedno dnar su, ker blond pa ne bom! ja pa ja... sej nisi ti blond sem sem... misja ja se mi zdi ja
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka se bom kr k teb preselila, pa mi se za barvo nau vec treba dajat ekonomicno... pa se za mehurcke nama ne bo treba skrbet in za gretje... hmm zakaj ne? A zaradi prebranca??? Ventilacija je kul pr teb Baguska? ce bo ventilacija, pol ne bo nc toplo... to se ne sme luftat! bova usput se prijetno zadete
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:57:11
|
|
|
|
baguSka
|
Ne, res ne. Bruhamo in driskamo. A vsi al kaj?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ehh, klinc, za barvo bo se vedno dnar su, ker blond pa ne bom! ja pa ja... sej nisi ti blond sem sem... misja ja se mi zdi ja cak, ti bom enkrat prnesla kksno fotko pokazat
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:57:47
|
|
|
|
baguSka
|
bova usput se prijetno zadete no no.. se en plus :)))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:58:05
|
|
|
|
baguSka
|
cak, ti bom enkrat prnesla kksno fotko pokazat ja kr.. sej ves kdaj :)
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:58:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ehh, klinc, za barvo bo se vedno dnar su, ker blond pa ne bom! ja pa ja... sej nisi ti blond sem sem... misja ja se mi zdi ja haha... zdej ste se pa izdale.. ce bi res ze 2 leti cofotale.. bi ti to vedla.. laz ima kratke noge... :))))))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:58:43
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Eh, sej se ne bom mogla vklopit, nimam pojma o čem vi to. zdele se tud jst ze lovim.. mal.. A sta se ujela vidva!?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:58:58
|
|
|
|
Anonimen
|
nc, dragi moji in Baguska ... lepo je bilo mal popricat z vami... zdele pa grem pancat... se mi ze oci zapirajo, pa nimam zigic, da bi si veke podprla ...noooockooooo
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:59:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ehh, klinc, za barvo bo se vedno dnar su, ker blond pa ne bom! ja pa ja... sej nisi ti blond sem sem... misja ja se mi zdi ja haha... zdej ste se pa izdale.. ce bi res ze 2 leti cofotale.. bi ti to vedla.. laz ima kratke noge... :)))))) kako nej bi vedla, ce se pa ze ene 12 let farbam :))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:59:49
|
|
|
|
baguSka
|
ce bi res ze 2 leti cofotale.. bi ti to vedla.. ajaa?? kako pa ti ves, da se ni ona ze dve leti in pol nazaj pofarbala?? no???
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 2:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy laz ima kratke noge... :)))))) Sem dons tud v praksi ugotovu.. :)
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 2:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
punka, teb je pa ratal scitirat tisto. Ne, ne vsi. Jaz sem, pa sem nehala, zdaj "samo" še otroka, mož je pa očitno odporen.
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 2:00:50
|
|
|
|
baguSka
|
zdele pa grem pancat... no lahko noc lubica... ;) tud jst ze komi gledam...
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 2:01:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* nc, dragi moji in Baguska ... lepo je bilo mal popricat z vami... zdele pa grem pancat... se mi ze oci zapirajo, pa nimam zigic, da bi si veke podprla ...noooockooooo uu koncno gremo pancat.. :))) Nocko..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 2:01:50
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sej sem vedla, da mi boste pobegnli.
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 2:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ehh, klinc, za barvo bo se vedno dnar su, ker blond pa ne bom! ja pa ja... sej nisi ti blond sem sem... misja ja se mi zdi ja haha... zdej ste se pa izdale.. ce bi res ze 2 leti cofotale.. bi ti to vedla.. laz ima kratke noge... :)))))) kako nej bi vedla, ce se pa ze ene 12 let farbam :)) Jaa.. blondinke spodi niso crne.. vsaj to bi vidla.. ce ze dve leti cofotate.. NE bo ratal..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 2:02:46
|
|
|
|
baguSka
|
No, sej sem vedla, da mi boste pobegnli. jah tezka je tale...
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 2:03:16
|
|
|
|
baguSka
|
Jaa.. blondinke spodi niso crne.. vsaj to bi vidla.. ce ze dve leti cofotate.. NE bo ratal.. Aja kako pa ves da ni na nulo?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 2:03:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sej vem. Tak ponočnjak kot jaz je samo še ex Kerensa. No, ona je še mal huj.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?