Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* so zlooo vsecne... trust me ne, ne... ...zdaj se z modo ukvarjam :), hočem sliko :).
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: *punka* joj, marogica, dej rajs 2 druzinski... mal prej sem 2 kosa orehove potice pojedla, pa se nimam dost Joj, dajte mi mir s picami, jaz bi pasulj jst sm dons za kosilo prebranca...fiiiijuuuuuuuuuuuu jst sm pa pisker jote pred pol ure... pa je blo tud fuuuuuuuuuuuuull fizola notr! uuuuu, to bos svojga lubija pod kovtrom grela
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:20:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sm dons za kosilo prebranca...fiiiijuuuuuuuuuuuu nc ni slisat... ajaaa... ti to ne pocnes...
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:20:33
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: *punka* joj, marogica, dej rajs 2 druzinski... mal prej sem 2 kosa orehove potice pojedla, pa se nimam dost Joj, dajte mi mir s picami, jaz bi pasulj jst sm dons za kosilo prebranca...fiiiijuuuuuuuuuuuu jst sm pa pisker jote pred pol ure... pa je blo tud fuuuuuuuuuuuuull fizola notr! uuuuu, to bos svojga lubija pod kovtrom grela ALi pa home-made jacuzzi imela.....
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:20:34
|
|
|
|
baguSka
|
uuuuu, to bos svojga lubija pod kovtrom grela ja, ce bi bil pod kovtrom
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: *punka* so zlooo vsecne... trust me ne, ne... ...zdaj se z modo ukvarjam :), hočem sliko :). eh, sej zdej ze ni vec vazno... se je miniko predala
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:21:07
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy jst sm dons za kosilo prebranca...fiiiijuuuuuuuuuuuu nc ni slisat... ajaaa... ti to ne pocnes... pocak da kopalke oblece
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:21:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: *punka* so zlooo vsecne... trust me ne, ne... ...zdaj se z modo ukvarjam :), hočem sliko :). eh, sej zdej ze ni vec vazno... se je miniko predala Ne sledim več.... Lačnaaaaaaaaaa :)
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:21:41
|
|
|
|
baguSka
|
ALi pa home-made jacuzzi imela..... ja bi tud bla opcija ja :))))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:21:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Punka pa miniko.. ce se ne veste.. Tista k zmaga je moja.. Aja!? A ti si pa misnla.. da se zate faitajo?? Sori..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy jst sm dons za kosilo prebranca...fiiiijuuuuuuuuuuuu nc ni slisat... ajaaa... ti to ne pocnes... pocak da kopalke oblece se bojo kuj uzgale
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka uuuuu, to bos svojga lubija pod kovtrom grela ja, ce bi bil pod kovtrom sej zato je pa najbrz zbezu it was too much to take
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:23:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: *punka* so zlooo vsecne... trust me ne, ne... ...zdaj se z modo ukvarjam :), hočem sliko :). eh, sej zdej ze ni vec vazno... se je miniko predala A reeesss??? Miniko se je predala iz tega sledi... ... ...
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:24:22
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A reeesss??? Miniko se je predala iz tega sledi... ... ... Joj, punka....se mi smiliš....
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy iz tega sledi... ... ... Tole tudi mene zanima....kaj smo danes spekli....poleg pizze...
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ALi pa home-made jacuzzi imela..... ja bi tud bla opcija ja :)))) loh se ti pridruzim, pa bo to en tak jacuzzi with ultra strong bubbles
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: *punka* so zlooo vsecne... trust me ne, ne... ...zdaj se z modo ukvarjam :), hočem sliko :). eh, sej zdej ze ni vec vazno... se je miniko predala A reeesss??? Miniko se je predala iz tega sledi... ... ... ... da grem zdele k Baguski v dzakuzi :)))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:25:26
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka uuuuu, to bos svojga lubija pod kovtrom grela ja, ce bi bil pod kovtrom sej zato je pa najbrz zbezu it was too much to take u bistvu sm ga kr sama poslala... bom raj samo sebe grela! :))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:26:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A reeesss??? Miniko se je predala iz tega sledi... ... ... Joj, punka....se mi smiliš.... men tud..
|
|
|
|
|
|
|
|
baguSka
|
... da grem zdele k Baguski v dzakuzi :))) a res prides??? sej bom poskrbela za druge mehurcke... :))
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* ... da grem zdele k Baguski v dzakuzi :))) Ob tej uri Jst grem kar v postlo
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A reeesss??? Miniko se je predala iz tega sledi... ... ... Joj, punka....se mi smiliš.... hvala za izkazano socutje
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi je zdelo, da se nekje na RR mora nekaj dogajat. Saj nimam pojma zakaj se gre, ker nisem brala, samo pozdravit sem prišla.
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:27:00
|
|
|
|
baguSka
|
Jst grem kar v postlo A lacna? Jst sm si pa glihkar cel veeelik kos potratne potice prnesla. Mljaska!
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:27:13
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ... da grem zdele k Baguski v dzakuzi :))) a res prides??? sej bom poskrbela za druge mehurcke... :)) U mater, počasi bomo prešli iz Partnerstva, Lepote in mode, Kuhajmo skupaj...., na spolnost...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?