Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 0:58:40
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Marogica, a še pizze pečeš :)? Ja, danes sem jih, pa še cel vikend... Zakaj?
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 0:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Ja, danes sem jih, pa še cel vikend... Zakaj? Sem mislila, da si že nehala....da prideš mal na zabavo..:)).
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo v kopalkah 29.12.2007 1:00:56
|
|
|
|
baguSka
|
rdečo nit... sem prebrala rit
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:01:49
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Sem mislila, da si že nehala....da prideš mal na zabavo..:)). Jaz nisem za take zadeve, sem super resen in odgovoren človek Najprej pice, potem zabava...
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:01:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Marogica, a še pizze pečeš :)? Ja, danes sem jih, pa še cel vikend... Zakaj? Ja zato, da pice prneses na zabavo.. LACNI SMO!!!
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:02:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Sem mislila, da si že nehala....da prideš mal na zabavo..:)). Jaz nisem za take zadeve, sem super resen in odgovoren človek Najprej pice, potem zabava... A se ti da še eno v peč vreč :)?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:03:13
|
|
|
|
baguSka
|
LACNI SMO!!! A pa bo slo to?? :)))) Gledat zenske v kopalkah kako se fajtajo, pa se pico zravn jest...
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A se ti da še eno v peč vreč :)? Eno??? A drugi ne boste pice??
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:04:01
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A se ti da še eno v peč vreč :)? Jaz bom sedaj mojo "peč" (beri rdečo (r)nit ) v posteljo vrgla.... Ana Karenina čaka..
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:04:22
|
|
|
|
baguSka
|
Tjazy ona je za svojo rit poskrbela... mi moramo pa zase fehtat. ;)
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A se ti da še eno v peč vreč :)? Eno??? A drugi ne boste pice?? Neeee......jaz bom navijala ...ostale nimajo časa jest, se fajtajo... . A ti boš tudi malo?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka LACNI SMO!!! A pa bo slo to?? :)))) Gledat zenske v kopalkah kako se fajtajo, pa se pico zravn jest... Nekateri moski lahko pocnemo 2 stvari hkrati.. Tko, da bo slo.. :))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:05:27
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Tjazy ona je za svojo rit poskrbela... mi moramo pa zase fehtat. ;) tak je to v življenju..najprej svojo ...ptem pa dolgo nič....potem pa pridejo druge riti na vrsto....
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A se ti da še eno v peč vreč :)? Eno??? A drugi ne boste pice?? Neeee......jaz bom navijala ...ostale nimajo časa jest, se fajtajo... . A ti boš tudi malo? Ne ne bom malo... bom veliko..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ne ne bom malo... bom veliko.. Marogica, počak mal, da se zmenmo, kolk pizz bo...da ne bo še en lačen fajt
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:06:35
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A se ti da še eno v peč vreč :)? Eno??? A drugi ne boste pice?? Neeee......jaz bom navijala ...ostale nimajo časa jest, se fajtajo... . A ti boš tudi malo? Ne ne bom malo... bom veliko.. Kar družinsko bom v peč vrgla...
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:06:41
|
|
|
|
baguSka
|
Neeee......jaz bom navijala ...ostale nimajo časa jest, se fajtajo... . A ti boš tudi malo? Kaj sm pa jst? :)) Sej fajtale se bosta le miniko in punka... kera me bo mela al kaj ze...!? Jst se ne bom fajtala, ampak samo gledala, stala in cakala...
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:07:48
|
|
|
|
baguSka
|
Kar družinsko bom v peč vrgla... A mas tolk veliko pec?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:07:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Sej fajtale se bosta le miniko in punka... kera me bo mela al kaj ze...!? Jst se ne bom fajtala, ampak samo gledala, stala in cakala... Aha..... Jst bom pizzo :))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:08:35
|
|
|
|
baguSka
|
hahaha... :))) druzinsko!
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:09:20
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Kar družinsko bom v peč vrgla... A mas tolk veliko pec? Ja, vendar je včasih skoraj ne dobim ven.... Peč kot peč, ne moja peč...
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:09:40
|
|
|
|
baguSka
|
Jst bom pizzo :)) A so mandarine popustile? :))) Jst grem vsakih 5min neki v hladilnik iskat... Sploh ne vem ce je se kej not, k sm tok pozresna, da nc ne gledam.. samo vn jemljem
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:10:39
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Kar družinsko bom v peč vrgla... A mas tolk veliko pec? Ja, vendar je včasih skoraj ne dobim ven.... Peč kot peč, ne moja peč... Ja kok casa pa pol traja da jo vn dobis!?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:11:26
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Kar družinsko bom v peč vrgla... A mas tolk veliko pec? Ja, vendar je včasih skoraj ne dobim ven.... Peč kot peč, ne moja peč... Ja kok casa pa pol traja da jo vn dobis!? To pa raje mojega TIgra vprašaj
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
no, kva je zdej miniko? a si se ze oblekla?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?