Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:54:10
|
|
|
|
Bubamaraa
|
daš brž povedat.... pa na kapučin bom prišla zdele enkrat....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ne. Čudakinja. Nesramnica!!!!! Pa nč! Sam men povej, druge pa naj bojo firbčne! Ne ne, povej no. Prosim.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:55:04
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Aham, sem mislala, da že položnice. Povej nam. Mene zdej zanima, ko sam na pol neki začneš. Te pa itak in to prav vzorno mam posortirane
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:56:00
|
|
|
|
Bubamaraa
|
a daš brž povedatt????!!!!!!!!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:56:19
|
|
|
|
mily
|
Ja madona, dej povej že. Jst čakam, posoda čaka, moj me čaka, da grem pomit, Nika čaka, da gremo pol k omi. POvej že...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:58:46
|
|
|
|
Angellina
|
No sej me je že mnilo veselje. Sem pravkar mojmu povedala, pa je tako dahnu, da..ah . V glavnem pretle so tule v cvetličarni posneli en kader za film. Sem tistih 5 min tut sama not igrala. Bo na tv.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 16:00:19
|
|
|
|
mily
|
A dej? Kir film, da bomo vse gledale?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 16:00:52
|
|
|
|
Bubamaraa
|
čestitkeeeeeeeeeeeeeee Angiiiiiiiiiiiiiiiiii iz katere TV so pa bili??????? da si pogledamo tv zvezdo.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 16:08:44
|
|
|
|
Angellina
|
Ma ni to tv postaja. To so izlaški fantje (full simpatični mladeniči), katere vsaj po moje, čaka še fina prihodnost. Posneli so že kar nekaj filmov...vrtijo jih pa na etv in internetu. Ko bo film posnet, mi bodo prinesli en izvod, pa ga bom dala še vam za pogledat, če boste hotle. Nč takega, sam vseeno noooo, se mi je kr fajn zdel. Sam zdej se mi ne več . Romana pridi jaaaa.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 16:19:50
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Angi zdele sem šele vidla kuk je že ura...tko, da mi ne bo zneslo, ker gremo na Dedka mraza... mam že prov slabo vest, ko ti že tolk dolg obljubljam...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 16:27:44
|
|
|
|
Angellina
|
ni panike. Pa drugič.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 19:45:11
|
|
|
|
lunca2
|
Jz sm tud vidla dedka Mraza v Trbovljah.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. A se bo nocoj kej čvekal? Mily, a mamo lep avtosedež? Je fajn zrihtala, ne?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:23:45
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja men se čveka.... lep avtosedež. ..sam še resnično prevelik za Elo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:29:54
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
O HOtka, lep avtosedež, dobro maš ti to svojo taščo . Moja tega že nebi nardila. O ROmanca, a je bla dobra vroča čokolada? Si uspešno speljala iz parkirišča?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 lep avtosedež. ..sam še resnično prevelik za Elo Velik je, sam je od 9 do 18 kg. Ga bo mel pa ati v avtu, tkole če naju more (čimmanjkrat upam) k zdravniku peljat, ko je moj v službi. Al pa če bova šle k njim, da naju lahk domov zapelje.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa še paščki nižje pridejo, to so na srednji višini naštimani.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:33:25
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Čbela je šel tast moj z menoj in mi je ful dobr kazu kako sm mogla nazaj vozt, er je tam res kr ozko..pa še ledeno je ful ...sam važn je to, da je poratal... Hotka jaz jo ne bi še vozila v telem sedežu, ker ji je preveč "nalauf"... sam če pogledaš kolk so visoko trakovi.... ne vem no... jaz ne bi...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:39:46
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Angie, full dobr! Glej, da boš pokazala posnetek! A se lahko še jaz mal pohvalim ? Naša dva čmrlja mata tud nova sedeža!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:41:04
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Elis@ še teb čestitke za nova sedeža Čbela kako je bilo na ognjemetu?? ker naju je tolk zebl, da sva raje šle z Mojco na topl...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:43:36
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Čbela kako je bilo na ognjemetu?? ker naju je tolk zebl, da sva raje šle z Mojco na topl... Ja ful dobr, je Taj tok užival, da bi mi blo kr žal, da ga nebi peljala. Pa ful je bilo majhnih otrok v vozičkih, pa ni bilo slišati joka, zgleda, da je to malim všeč.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Hotka jaz jo ne bi še vozila v telem sedežu, ker ji je preveč "nalauf"... sam če pogledaš kolk so visoko trakovi.... ne vem no... jaz ne bi... Ja, sej sem napisala, da se dajo še nižje pasovi. Je pa sedež od 9 do 18 kg, tako da je čist primeren. Je pa res, da je zelo visok, preširok pa ne bo, ker bo zdej pozimi itak full oblečena, do poletja bo pa tud še kaj zrasla.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:46:12
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Čbela kako je bilo na ognjemetu?? ker naju je tolk zebl, da sva raje šle z Mojco na topl... Ja ful dobr, je Taj tok užival, da bi mi blo kr žal, da ga nebi peljala. Pa ful je bilo majhnih otrok v vozičkih, pa ni bilo slišati joka, zgleda, da je to malim všeč. ful fajn...res....da nima straha... Danaja je bla pa tolk tečna, da sploh ne vem kaj jo je pičilo....obupna je bila...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:46:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Čbela kako je bilo na ognjemetu?? ker naju je tolk zebl, da sva raje šle z Mojco na topl... Ja ful dobr, je Taj tok užival, da bi mi blo kr žal, da ga nebi peljala. Pa ful je bilo majhnih otrok v vozičkih, pa ni bilo slišati joka, zgleda, da je to malim všeč. A res? No fino. Jaz sem pa vesela, da nisva šle, ker se mi zdi še premala za to, taka plašna je, sej veš, pa tisto pokanje še meni ni všeč, kaj šele za ta mala ušeska.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:47:37
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Hotka jaz jo ne bi še vozila v telem sedežu, ker ji je preveč "nalauf"... sam če pogledaš kolk so visoko trakovi.... ne vem no... jaz ne bi... Ja, sej sem napisala, da se dajo še nižje pasovi. Je pa sedež od 9 do 18 kg, tako da je čist primeren. Je pa res, da je zelo visok, preširok pa ne bo, ker bo zdej pozimi itak full oblečena, do poletja bo pa tud še kaj zrasla. ja pol je pa kul...... ker to mi je takoj v oči padlo..zato sm pa rekla.... je pa tašča res fajn zrihtala....boš vidla kolk je zlatga denarja vredn, da bota mela dva sedeža....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?