ella79
|
Kakšno zatišje kam ste se skrile Jaz sem zdej pomoje dokončno prebudila... Ker mamo za naše že skoraj vse pripravljeno, sem se še spomnila, da je treba v telefončke spravit kakšna fajn SMS sporočilo o veselem dogodku. Sem mal po netu pogledala, nič novega, izvirnega. Našla sem tole, pa dejte še ve kaj dodat... Mamici v veselje in atiju v ponos, na svet sem prikukal brez zobkov in bos, dne... ob... velik ... in težek... Vaš .... Minilo je mesecev devet, zdaj končno prikukal/a je na svet, težek/a_____g, visok/a_____cm z imenom________, danes (dne......) polepšala nama je življenje. Ker bila je prava lunca, rodila se je punca. Ker na puncah svet stoji, veseli punce smo prav vsi. Dne......., težka.....g, visoka.....cm in zdrava (ime otroka) se nama je rodila. Oj,še me ne poznaš,ime mi je --------------,luč sveta sem zagledal ob ------,velik sem ------------ in težak -------------,se kmalu vidimo, adijo. Po 9ih mesecih (datum in ura) sem prišla na svet. Aja, da se predstavim! Ime mi je -----, težka ------g in velika ---cm. Komaj čakam da te vidim-pa čeprav megleno... Danes sva mamica in očka postala,ne bova več okrog ga srala.....od zdaj ne rabiva niti budilke saj si naša ....... že brusi glasilke..... Danes je končno zagledala lučko sveta, naš sonček z imenom Alina! Sem ...g težka, .....cm velika in sem izrezana mamina/atijeva slika! Danes, 1.1.2006, ob 13.05 sem mamici ______ in atiju ____ prišel delat družbo na ta svet. Ime mi je _____! Imam že temne in daljše laske - že pravo frizuro. Alisia je moje ime naj vsak zdaj to zve. Danes 39 min čez deset sm prijokala na svet. Imam 0,5 metra in 3,135 kile me poznajo dobre vile Očka Matej,mami Nina skupaj srečna smo družina. Bodi srečen skup z menoj in z nami si zapoj JUHUHU! bela štorklja je razpela krila, košaro sanj in upov pred naju odložila, vanj pa malega Urbana položila. Gašper moje je ime, naj sedaj vsak to ve, 1.3 ob 15.30 sem se rodil, mamici Maji se v naročje skril, 0,50 m sem velik in 3500 g težek, zdrava, pridna sva oba a sedaj potrebujeva počitek... pa, pa! Luna svetla je jokala, svojo nam je zvezdo dala, zvezdi Hana je ime, zraven Novak piše se, 3560 g je težka, 0,49 m velika, njen se lep obraz svetlika... Sem pravi šarmer. Ime mi je Jaka. Na svet sem prišel danes ob ___ uri, tehtam ___ kg, velik pa sem 1,8 m. No tok je velik moj ponosni oči ___ , pa tudi moja ponosna mamica ___ je dost večja od mojih 53 cm. Lep pozdrav iz ljubljanske porodnišnice!
|