baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Baja, kak pa ti oz. tvoja joška? ( če ne veš zakaj se gre, verjetnoi to vprašanje ful čudno zgleda ) Pa res, če je slučajno kdo kar tak vletel v naš čvek si ziher misli svoje . Kaj šele zadnjič, ko mi je freycha poslala en objemček - zame in za mojo joško al nekaj podobnega . Drugače pa malo bolje je, ker me ne boli več po vsakem dojenju. Ko me, pa kar zvezde vidim, traja pa 2 uri. Čez praznike smo se imeli kar lepo. No, na predbožilčni večer sem bila cela izmozgana, tak da si z dragim nisva niti večerje naredila in sem jedla smokije in pila pivo , tolko o slavnostni večerji . Včeraj pa smo se imeli res fajn . Prišla je moja mama z njenim dragim pa oče z njeno drago in njunim sinom pa moja sestra z njenim dragim ter babica. Tokrat je bila prava pojedina , družba super, mali je bil zeloooo priden... Dobila pa sem 2 sliki, pižamo, knjigo Otroci so iz nebes, mali piskerček za kuhat kašice , brisače, copate, šal, gel za tuširat, angelčka in čokolade. Mali pa je dobil pojočo knjigo, glasbeno škatlo s kockami za razvrščat, majčko, nogavičke, knjigo s pravljicami, vodno knjigo, mehko knjigo in igračo vrtiljak. Pri tašči in tastu še nismo bili, niti poklicali se nismo... že voham zamero... Freycha saj tisto kašo z glutenom lahko prišparaš za kasneje - po 6.m menda lahko jejo hrano, ki vsebuje gluten. No razen, če je Dita alergična, to pa ne vem. Pa žal mi je, da si imela zasran božič. Prihodnja leta bo bolje, ti se sam drži svoje zaobljube . Kapica tudi jaz ti želim vse dobro, v mislih sem s tabo in ti iz srca želim, da bosta z Dinotom srečna, tako ali drugače . Zdaj pa se le sprosti in uživaj v SLO. btw, iz katerega konca pa si? Se mi zdi, da sem 1x zasledila, da si Štajerka... Mateya boga Zala, skoz nekaj... . Držim pesti, da se že enkrat rešite tega začaranega kroga bolezni
|