|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
26.12.2007 17:50:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

punce....zadnjič mi je ena (tašonkauser posted image ) povedala za en šampon za temenca...lahko še enkrat,ker si nisem napisala??user posted image

mustela proti temencam

evo, sem popravila... se opravičujem... prehitro tipkam...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 26.12.2007 17:58:42 >

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
26.12.2007 17:58:19   
Freycha
predvidevam, da je mustela - brez m-ja, ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
26.12.2007 18:03:40   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

kaj je nam al kaj je otrokom prinesel božiček?

vsem

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
26.12.2007 18:09:04   
kapica
Ajvy, nam je boyicek prinesel sal, lak ya nohte, pa nekaj ya kuhno in take prckarijeuser posted image .
Freycha, sedaj stvari stojijo tako, da bova jay in Dino ostala v slov. , moy pa se vrne v nemcijo sam ya nekaj tednov, da vidima v tem casu, ce se bo se kaj spremenilo. Drugace pa starsi fejst pritiskajo, ces, da se morava potrudit, da je treba vlagat v yakon, da je treba to in ono. Seveda je tudi njim yal, ce ne bo uspelo, jih rayumem. Ampak je mal ybrka v glavi, ker kr naprej poslusama, kaj je treba, moy pa tudi. Y moje strani sem pa se vedno mnenja, da nima vec smisla, ker enostavno ni dovolj ljubeyni. Kot receno, bova videla sedaj kako ob, ko bova narayen en cajtuser posted image . Hvala ya skrbuser posted image , nisem hotela nic pisat, da vas ne obremenjujem y temi yadevamiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
26.12.2007 18:16:11   
Freycha
s temi stvarmi nikoli ne obremenjuješ nikogar. Mislim, da vse punce skrbi zate in jih zanima, kako se bodo stvari odvile. Pa ne zaradi firbčnosti, ampak ker si pomoje nobena ne želi, da bi bila nesrečna in žalostna itd....
verjamem pa, da je to za starše kar malo šok in posledično na vaju velik pritisk. Ampak na koncu vedno ostane tisto, kar vidva rečeta in se domenita, ne? Zato srečno.... res upam, da se bodo stvari odvile tako, da bo kar najboljše za vas tri.....

od dragega sem dobila nov smučarski kombinezon (bundo in hlače), od staršev še nič, ker se jutri šele vidimo, od tašče in tasta pa kozmetiko (šampon in gel za tuširanje itd..), katerih itak ne bom smela uporabljati, ker sem alergik in take stvari niso zame user posted image  aja, pa dekco......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
26.12.2007 18:17:12   
siskamiska
Kapica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
se pa vidi da nisi navajena na slovensko tipkovnico user posted image , je kar umetnost prebrat......

Freycha ful ste lušni user posted image user posted image user posted image user posted image , ti sicer malo fušaš, ampak ne tolk kot jaz user posted image user posted image user posted image . Evo dokaz TUKAJ

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
26.12.2007 18:20:59   
Freycha
luuuštni ste šiškamiška user posted image user posted image user posted image  fajn tole ne user posted image  jaz sem se full nasmejala, ko sem prvič videla user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
26.12.2007 19:20:57   
corfu
čer

Otroci v postelji, še perilo obesim, pomijem posodo in se počim na kavčuser posted image . Kapica, lepo, da se nam javišuser posted image

Punce glede GH, čim manj komplicirat, če pač tisti dan kam greste pa frutek v torbo, ne bo zato nič narobe.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
26.12.2007 20:12:11   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Češnca joj jaz pa rajši 5 dni peglam ko pospravljam stanovanjeuser posted image

Ja, super, no! Pol si pa lahko pomagava. user posted image user posted image

Jest sm od mojih za božič dobila eno mikico, čokolado, tople nogavice, sliko, angelčka, od sestrične knjigo in hlače, od tete pulover, od bratranca album, od tašče in tasta pa copate. Vse uporabno in zaželjeno! user posted image  A ja, midva si letos nisva izmenjala daril...

kapica user posted image  Me te podpiramo v vsaki odločitvi!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
26.12.2007 20:16:37   
mateya24
POzdravljene punce!

Sem vam za nazaj dolžna voščilo...no boljše, da kar napišem, upam, da ste imele lep in vesel božič in da so vam božički prinesli kar lepega.

No pri nas je ena sama velika katastrofa, kot zgleda je mala staknila nek virus...čakamo na jutr zjutraj, da pridemo k naši pediatrinji in še ona to potrdi.
Borimo se z vročino do 39,6, drisko, nespanjem, sitnobo, kričanjem, mala noče jest, pit..v glavnem...za user posted image user posted image . pa taki prazniki.

Za dans ponoči so nas opoozorili na možnost vročinskih krčov in v tem primeru moramo takoj nazaj v bolnico, me je že kar strah noči , pa itak se že cela nenaspana, tak da user posted image

Grem raje, ker dragemu ravno ne uspeva tolaženje...

Pa da vam še zaželim, da lepo pričakate novo leto, če se nebom mela možnosti več oglasit. Srečnega in predvsem zdravegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
26.12.2007 20:23:49   
SANEK1
Dober večer!

Joj, Mateya, boga Zala. Upam, da se čim prej pozdravi, zato ji pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
mamici pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem trem pa želim mirno nočko.

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
26.12.2007 20:29:33   
SANEK1
Freycha, kak ste? Kak je Ditina alergija? Je kaj bolje? Tudi vam želim, da se vam stanje najhitreje uredi user posted image user posted image user posted image
Baja, kak pa ti oz. tvoja joška? ( če ne veš zakaj se gre, verjetnoi to vprašanje ful čudno zgleda user posted image )

Kapica, pusti času čas, pa bosta že vidla kako naprej. Vidva z Dinom pa kar uživajta med domačimi.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
26.12.2007 21:36:03   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Baja, kak pa ti oz. tvoja joška? ( če ne veš zakaj se gre, verjetnoi to vprašanje ful čudno zgleda user posted image )

user posted image user posted image user posted image  Pa res, če je slučajno kdo kar tak vletel v naš čvek si ziher misli svojeuser posted image . Kaj šele zadnjič, ko mi je freycha poslala en objemček - zame in za mojo joško al nekaj podobnegauser posted image . Drugače pa malo bolje je, ker me ne boli več po vsakem dojenju. Ko me, pa kar zvezde vidim, traja pa 2 uri.user posted image

Čez praznike smo se imeli kar lepo. No, na predbožilčni večer sem bila cela izmozgana, tak da si z dragim nisva niti večerje naredila in sem jedla smokije in pila pivouser posted image , tolko o slavnostni večerjiuser posted image . Včeraj pa smo se imeli res fajnuser posted image . Prišla je moja mama z njenim dragim pa oče z njeno drago in njunim sinom pa moja sestra z njenim dragim ter babica. Tokrat je bila prava pojedinauser posted image , družba super, mali je bil zeloooo priden... Dobila pa sem 2 sliki, pižamo, knjigo Otroci so iz nebes, mali piskerček za kuhat kašiceuser posted image , brisače, copate, šal, gel za tuširat, angelčka in čokolade.user posted image Mali pa je dobil pojočo knjigo, glasbeno škatlo s kockami za razvrščat, majčko, nogavičke, knjigo s pravljicami, vodno knjigo, mehko knjigo in igračo vrtiljak.user posted image Pri tašči in tastu še nismo bili, niti poklicali se nismo... že voham zamero...

Freycha saj tisto kašo z glutenom lahko prišparaš za kasneje - po 6.m menda lahko jejo hrano, ki vsebuje gluten. No razen, če je Dita alergična, to pa ne vem. Pa žal mi je, da si imela zasran božič. Prihodnja leta bo bolje, ti se sam drži svoje zaobljubeuser posted image .
Kapica tudi jaz ti želim vse dobro, v mislih sem s tabo in ti iz srca želim, da bosta z Dinotom srečna, tako ali drugače user posted image . Zdaj pa se le sprosti in uživaj v SLO. btw, iz katerega konca pa si? Se mi zdi, da sem 1x zasledila, da si Štajerka...
Mateya boga Zala, skoz nekaj...user posted image . Držim pesti, da se že enkrat rešite tega začaranega kroga bolezni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
26.12.2007 21:40:36   
poldy
Spet imam nekaj za povedat: AAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mleka mi je zmanjkalo, dons se mi že cel popoldan dere, dopoldan je blo zgleda dost, opoldan je bla itak riževa kašica, popoldan pa nenasitna, na eni strani pojedal, čez pol ure na drugi, čez eno uro spet....jaz pa pri mami pa nič aptamila, trgovine zaprte, jaz brez avta..... Sem ji dala še enkrat kašico, malo bolj redko okrog 150 ml, je vse pojedla, zvečer pa pojedla z obeh jošk, kar je pač blo in sem ji naredila še 150ml aptamila, pa je vse pojedla pa še bi????? Se pravi, da je blo pri meni bore malo na obehuser posted image
Upam, da se jutri razreši kaj bo dala zavarovalnica za avto, ker čene se mi bo zmešalo. Niti popravt ga ne moremo dat, dokler ne pride oglednik! Jeuser posted image ti praznike!!!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
26.12.2007 21:52:29   
Ajvy
Kapica, jst ti želim, da se tako zrihta vse, da bo za vse najbolje....ne poslušajta drugih, le svoje srce.....kakorkoli že, mi smo tukaj...

Freycha, Siskamiska..kolk hudouser posted image user posted image se sploh nisem mogla nagledat---kako zanimivo je gledat otroške obrazke.....

MAteya, jst iskreno upam, da se vam stvari hitro porihtajo...user posted image  za vas

Poldy, kaj se vse tebi ne zgodi......upam ,da boš čimprej mobilna, vem kako se počutiš...midva imava samo en avto, tak da sem jst večinoma časa nemobilna in je včasih kar kriza....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
26.12.2007 21:53:27   
Ajvy
Tale alergija tak napreduje , da me je že orenk strah, kaj se bo iz tega izcimilo...vedno bolj me skrbi, da to ni alergija, ampak da sem kaj drugega fasala.....ssssssssssssrrrrrrrrrrrrrrrbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
26.12.2007 22:07:56   
madejka
Meni pa tile Elfi ne delajouser posted image Bom še probala na drugem compu.

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

s temi stvarmi nikoli ne obremenjuješ nikogar. Mislim, da vse punce skrbi zate in jih zanima, kako se bodo stvari odvile. Pa ne zaradi firbčnosti, ampak ker si pomoje nobena ne želi, da bi bila nesrečna in žalostna itd....

Je Freycha kar fajn napisala tole! Se strinjam!

Češnca ja, jaz tebi peglam, ti pa meni stanovanje pospravljašuser posted image Samo jaz peglam samo od malega bodye pa srajce od dragega, ki jih pa zdaj ni, ker ne hodi v službouser posted image Zdaj mi pa reči, da ti še gate peglašuser posted image

Mateya user posted image za Zalo, da bo kmalu boljše!

Poldy zgleda rabiš en user posted image !

Jaz sem pa dobila od dragega dvojne gatike od Lisce pa špegl za v avto (z Majem sma ga skup dobila) pa medenjake pa bluetoothe slušalko. Čaki, se mi zdi da sem to že pisala nekjeuser posted image Pa od naših termo vrček za omakce pa en kup drobnarij pa od tašče in tasta sma z dragim dobila posteljnino in koledar. Maj je pa dobil torbo Bebica pa ene hlače pa črno majčko z napisom Rock your baby. Je rekel ati, da jo bo nosil do 18. letauser posted image Od dragijevih staršev pa bombažka (lučko) pa ene hlače, pa dve majčki. Pa še nismo vseh daril skup nabrali, nas še čakajo potauser posted image

Baja a pol tole proti glivicam pomaga?user posted image

Tašonka hvala za vabilo, bom kaj napisala ko pridem k sebiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
26.12.2007 22:09:14   
madejka
Ayvj kaj te pa srbi?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
26.12.2007 22:17:10   
Freycha
danes sem prvič tamalo kopala sama v banjici (sicer jo v Tummy tubu, ali pa z dragijem v banjici) in sem čist po nepotrebnem švicala in se obremenjevala kako bo. Šlo je super, mala je skopana, nahranjena in že spi user posted image user posted image user posted image

SANEK ko smo ukinili riževo kašo, kjer je že adaptirano mleko, se je stanje precej izboljšalo. Potem sem pa še od Johnson-a kupila neko Nautral kremo in ji full dobro dene na kožo. zdej ji dajem sadne kaše, kjer je povsod tudi jabolko, pa se mi zdi, da ni nič slabše. Razmišljam, da bi spet probala s čistimi jabolčnimi kašicami, pa da vidim, če bo spet vsa pikasta po obrazu. No, pikice ima, samo ni tako hudo, kot je bilo.

baja sej, da sem objemala tvoje joške, je bila bolečina samo za izgovor...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar se glutena tiče, sem pa brala, da so ljudje šele nekje po osmem, devetem mesecu, ali celo po enem letu začeli uvajati gluten user posted image  Mah se full bojim, da ne bi kake celiakije fasala..... Sam odprta škatla pa pomoje tudi ne zdrži naslednje pol leta user posted image

joj Mateyka, vi pa res nimate sreče no user posted image  Bom držala pesti za Zalo user posted image

Poldy bolj ko se boš obremenjevala, manj bo mleka. Ma jeuser posted image š kuruser posted image v avto... glavno je, da sta vi zdravi, pleh se bo že popravil, pa tudi mala bo imela več koristi, če se ne boš sekirala in boš imela dovolj mleka in ne bo hajke, kje Aptamil dobit. Ne me narobe razumeti, samo so to vse minljive stvari (pleh), je mamino mleko in njeno počutje bolj pomembno!!

Ajvy še bolj smešno je bilo iskati prave slikice, da glava paše user posted image
Kje te kaka alergija daje in kaj se bojiš, da je? Gljivice?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
26.12.2007 22:42:32   
baja*
Freycha aja odprta škatla pa res ne bo počakalauser posted image , nisem vedla da si jo že odprla. A tak pozno eni uvajajo gluten? Jaz ga sicer še ne in ga še tud nekaj časa ne bom, samo pred 1 letom ga pa menda že bom. Pa super, da ti je šlo tak fajn pri kopanjuuser posted image .

poldy po mojem imaš zato manj mleka, ker si se tolko presekirala te dni. To se takoj pozna. Saj verjamem, da ti je full bed za avto pa da si odvisna od drugih, samo zdaj itak nič več ne moreš... Probaj se nekak skulirat te dni, da boš obdržala mleko, avto bo pa tudi že porihtan...

ajvy user posted image  da se pozdraviš.
madejka prej sem pozabila čestitat Maju za zobkauser posted image . Zate pa eno user posted image , da te ne bo grizeluser posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
26.12.2007 22:44:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ayvj kaj te pa srbi?user posted image

Hrbet, roke, noge....vrat...take male rdeče pikice so.....
Glivice niso......user posted image sem se ta mesec umila..............

sem se spomnila ene resnične anekdote....je bila ena kraljica(ne vem točno kera), ki je zase dejala , da je vir čistoče. ker se umije vsake dva meseca- tudi če ni umazanauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
26.12.2007 22:52:40   
madejka
Ajvy si kaj delala takšnega kot sicer nisi ali kaj jedla takega? Se sekirala preveč? Vse to vpliva na alergije. Vprašaj mene... dva dni ne spim pa sem cela mehurjastauser posted image

Baja hvalauser posted image Me je zdnje čase malo zbadalo pri dojenju pa nisem neke pozornosti polagala na to. Zdaj pa vem kaj je blo touser posted image Ti ti mulc maliuser posted image

Freycha user posted image da si se opogumila! Saj ni tako težko zdaj ko že malo sami sedijo.
Kdaj greste na Krvavec?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
26.12.2007 22:54:57   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Glivice niso......user posted image sem se ta mesec umila..............

pa daj, jaz sem si tudi ta mesec že umila joške, pa imam (sicer po lastni diagnoziuser posted image ) vseeno gliviceuser posted image

dost bo za danes, grem še dragemu malo družbo delat, pol pa spat...

nočkouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
26.12.2007 22:59:47   
madejka
Baja nočko!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
26.12.2007 23:00:48   
Freycha
jutri dopoldne gremo gor madejka. Samo nič hudega, mamo internet tut gor, vam bom vseeno grenila razpoloženje user posted image

jaz grem tut k dragiju - aja, da ni v službi je. No bo pa moj prijatelj iz nočne omarice na vrsti user posted image user posted image user posted image  hecam se malo

lahko noč babike user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?