Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Meni se pa enostavno zdi, da smo tudi starši ljudje in da se mora otrok tudi naučit počakat. Joj, ja, ja, ja, ja, mora počakat in pika. Prav to, da ne bi bilo treba počakat, bi bilo FUUUULLLL narobe. Jaz sem ga kar malo pobiksala tule, ampak ne pri dveh letih, že prej bi morala s tem začet. No, O.K., samo ko je otrok še mičken, res ne moreš vedeti, kakšen bo zrasel, v smislu, kako zahteven bo. Če bi to takrat vedela, bi da gotovo načrtno puščala po par sekund počakat. Za vsako stvar. Par sekund, čisto tako, da mu zleze pod kožo. Ja, in pošiljanje v sobo je tudi v redu metoda, če otrok terorizira vse okrog sebe. Pri nas sicer ni bilo treba prav velikokrat, ampak parkrat pa je le bila prehuda. Saj se itak vidi, da otrok takrat prav rabi, da mu postaviš mejo. In če mu jo postaviš, se bo počutil varnega, če drugega ne. Ker si ti njegov starš in ti mu poveš, do kje lahko gre. On je otrok in tega ne ve, starš pa je odgovoren zanj in to ve. S tem mu nudi varnost. Ne razumem, kako da tvoja mati tega ne ve, če je "iz foha". Če že ne čuti tako, pa vsaj kdaj kje to lahko prebere. Zdaj pa moram šibar, ker moj otrok pa že ne more mene čakat. Ne, saj je, me prideta iskat v službo, pa sta klicala, da sta že skoraj tu. Šibam.
|