|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
26.12.2007 16:23:06   
buba1131
Jaz bi pa rabila pomoč.

Ko smo še hodile z trebuščki naokrog ste pisale o sušilnih strojih in da se odločate za nakup oz. nekatere jih že imate in ste ful zadovolne z njimi. Jaz sem zdaj pri treh otrocih spoznala da enostavno nimam prostora za sušenje in  časa za likanje takih ogromnih količin oblačil.

Zanima me katere (firma in tip) sušilca imate doma in ali ste zadovojne z njim in ali je še vedno potrebno likati.

Bila bi vam zelo hvaležna za odgovore.

Scuba  želim ti da bi čim prej ozdravela. 
Ostalim pa veliko cartanja in prespanih noči( mi jih sicer nimamo).

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 976
26.12.2007 16:57:22   
nicolina
Buba, jaz imam od gorenja in sicer kondenzacijskega. Sem prav zadovoljna z njim. Je pa res, da ogromno stvari potem sploh ne rabiš likat, edino pazit moraš pri bolj finih puloverjih, ker se lahko skrčijo. Men so se že dva. user posted image  

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 977
26.12.2007 17:05:27   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Vanja, zdele res nisem mogla ker me je tako bolelo da me je res dušilo samo da sem se premaknila. Mi je nekako tako pritisnilo na pljuča da nisem prišla do zraka. Ni šlo zarad vročine, ampak enostavno malčice nisem mogla niti dvignit, niti po flaški nafutrat, ker me je teža ubijala.
Danes ko sem pod tableti je že bolje.. Ah ja, nč ne gre prav po načrtih.. Ampak bomo že--

Scuba oprosti, sem mislila da nisi upala dojit zaradi vročine oz. ker si pač zbolelauser posted image . Nisem vedela da nisi mogla nič dvigovat. Joj joj te je pa res ornk, kaj pa če bi šla k zdravniku? Da se ornk pozdraviš, da ti ne vseka spet čez čas , ker tole s pljuči se ni za hecat. Ja jest upam da se ti stanje kmalu izboljšauser posted image user posted image .

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 978
26.12.2007 18:27:12   
Tanayya29
Ojla.
Danes je kar zatišje.
Moj je pršu iz službe,se preoblekel in zrihtal in šel na žurkouser posted image .
Jaz pa doma.Sedaj je trenutno zaspal,ura je 6 popoldan,pa je do sedaj spal samo,ko sva bila na sprehpdu(1uro),in sedaj .

Koliko pa vam spijo čez dan?
Meni nikoli več ne sestavi 3 ure skupaj,1 uro je že veliko.No,saj drugače je priden čez dan,lahko ga pustim celo malo v lupinici ali v ležalniku,sicer skoz pojem zraven in pritiskam na vse mogoče igračke,ampak ,da si malo roke odpočijem je že.user posted image .

Scuba je zdravje kaj boljš?Pa pojdi ju3 do svojega zdravnika.Verjetno pa ni mastitis.

Kako pa vaši malčki in petarde?
moj nič kej ne reagira,bomo vidli kako bo za NL.

mama11 vedno ti hočem povedat,kako je bilo meni vedno neznansko všeč ime Tamara(mi je še všec)in vse zaradi Borisa Novkoviča in Tamare.Jaz sem vedno sanjala,da moja punčka bo Tamara,in full sem si želela ,da bi bilo meni tako imeuser posted image .To ti vedno hočem povedati,pa vedno pozabim...

vanja v. upam,da Timona ne matra več...btw kje sta z laubico zvedeli za to ime?Je full luštno ime,sem ga pa prvič slišala,ko je laubica rodilauser posted image user posted image .

Meni tud rečejo,da je Taj full redko ime,meni se pa sploh ne zdi.

Nič,šibam malo pojesti,ko še spi...

Se še kaj oglasim.

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 26.12.2007 18:32:12 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 979
26.12.2007 19:02:12   
Dajica
baba1131-mi imamo susilca od Candy, kondenzacijski in moram reci, da sem ful zadovoljna. Najprej ga sploh nisem hotla imeti, se mi je zdejo brez veze, pa me je moj vseeno preprical o nakupu. Tko fajn je, ko cunje operes in jih potem samo prestavis v susilca in po kaksni uri ali malo vec, jih lahko poberes ven in pospravis v omaro. Vecina stvari jaz ne likam, redko kaj. Npr. plenicke ja, pa srajce, drugace pa samo z roko potegnem pa je.

Scuba-upam, da bos kmalu spet zdrava! user posted image

nayya- nasa puncka prespi skoraj cel dan. Res, jo previjem, podojim, pa ze spi. Vcasih se zgodi, da je po dojenju kaksno uro budna, gleda naokoli, potem pa spet zaspi. Tko da zaenkrat ni veliko dela z njo.

Danes sem jo prvic sama kopala, me je blo kr malo strah, kako bo,ali bo jokala, ali ji bo vsec, ali jo bom znala pravilno prijeti...pa je tko uzivala, sploh ni nic jokala. In po kopanju je spet zaspala kot top. Moj pa je vse seveda posnel, da bo imela Kaja za v spomin, ko jo je mamica prvic kopala. user posted image

Za Bozic smo se imeli super, je moj nabavil vsa darila za nas, mene, Kajo , moja starsa, sestro in njeno druzinico. Je bilo tako lepo gledati, ko sta necaka (6let in 2 leti) odpirala darla, tako vesela sta bila, mi pa tudi, ko smo ju gledali. Potem pa smo se ostali odpirali. Kot v filmu se mi je zdelo, tko lepo. Kaja je dobila ful lep pajacek za ven, pa se eno igracko, cebelico, tako posreceno. Jaz pa nogavicke, pa pizamo s pandami. user posted image

Zdej grem pa malo pocivat...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 980
26.12.2007 19:17:31   
nicolina
Nayya, moj Tin tud ne spi veliko čez dan v enem kosu. Še nikoli ni spal skupaj 3 ure, največkrat 1 uro, včasih samo 10 min, včasih pol ure, čist različno.
Petarde ga ne motijo preveč, se mi zdi, da sploh ne reagira.

Jaz tako pogrešam, ker ni nič sončka, da bi šla ven. A ostale greste kaj?
Sicer imamo v petek 1. posvetovalnico, tako bomo šli vsaj malo od doma na zrak. user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 981
26.12.2007 19:23:28   
marinci
Zdravo
Danes je 1 mesec in 10 dni od poroda, polno dojim. Včeraj me je začelo špikat v desnem jajčniku(tam nekje) danes pa krvavim. Zgleda da sem dobila menstruacijo. user posted image  Ginekološki pregled sem imela pred tednom dni, tud uz mi je nardila in je blo vse ok. Dala mi injekcijo za zaščito. Kk to, da je menstruacija tk hitro, al pa so krvavitve zaradi injekcije????

Lp

Jan 16.11.2007
Julija & Glorija 25.11.2010

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 982
26.12.2007 19:49:44   
Ilije
Pozdravljene!

Še dobro, da je zaradi praznikov malce zatišja tle gor, ker drugače vas sploh ne bi utegnala več spremljat.

scuba upam, da si šla k zdravniku, ker Lana v prvi vrsti potrebuje zdravo mamico!!!

sušilc naš je iz gorenja, kondenzacijski, bolj poceni variata. sem ne glede na ceno zadovoljna... malce me samo skrbi kakšen bo poračun elektrikeuser posted image

spanje čez dan Ajda ne spi nikoli več kot uro ali uro in pol v kosu, razen če jo po rokah cartljamo. takrat pa spi. Je pa tudi res, da med dremeži ni kaj dosti budna. ravno dovolj, da se previjeva, najeva in včasih še malce poigrava. Ji je pa ful fajn če je budna, da jo nosmo po stanovanju, ker ful rada opazuje okolico ali kajuser posted image  To je v bistvu njena najljubša igra, kakšne ropotuljice, glasbeni loki in vrtiljaki je ne zamotijo za dolgo.

marinci kaj pomeni tvoja krvavitev pa nimam pojma.

lp

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 983
26.12.2007 21:15:45   
barika
Lep pozdrav,
punce, meni se je uresničla skrita želja za božička, namreč, moj se je javil, da bo cel teden pomival posodo, če to ni lepo. za božička sem pa dobila eno ful dobro knjigo o vzgoji otrok (Skrivnost srečnega otroštva) in doma narejene kupone (pnpr. pol ure masaže, umivanje posode, pol ure miru ... ful me je presenetiluser posted image user posted image user posted image )

Marinci, tudi jaz sem dobila nekaj groznega podobnega menstruaciji, pa še ni 6 tednov okol, pa dojim, pa isto me boli kot prve 14 dni po porodu, ne vem kaj bi to bilo, sem pa ful jezna in žalostnauser posted image  user posted image , smo mislal da bo za novo leto akcija user posted image , pa ne bo nič iz tegauser posted image

lep pozdrav

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 984
26.12.2007 21:29:57   
Tanayya29
barika super darilo,ni kajuser posted image user posted image user posted image .

krvavitev jaz sem jo dobila za en dan,drug dan rjav izcedek in potem nič večuser posted image .to je bilo prejšnji vikend...mi je pa sedaj dal g. spet ene svečke,k neki razkužujejo,pa še nisem dala not,k full peče in še 14 svečk jeuser posted image .
ilije naš Taj bi se tudi samo nosil in ogledoval stanovanjeuser posted image .

nicolina jaz sem šla danes kr ven,in včeraj tut...fajn ga zadekam,in spi z nasmeškom v vozičku.

Lahko nočko vsem......

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 985
26.12.2007 21:31:46   
Laubica
Pozdravček-sušilec imam gorenjev kondenzacijski ki mi je ravno DANES CRKNILLLLuser posted image user posted image moram jutri servis klicat -če jih bom sploh dobila
Dnevno spanje-ga ni samo dremamo po 15-20 minut,je pa drugač ful priden -zelo se mu dopade ta igralna podloga,not se smeji in gruli da ga je veselje gledat
ImeTimon-ga imamo tukaj blizu nas-hodi v 5. razred(sem šla mamico vprašat če bi jo motlo če bi bil še naš Timon pa se je prav razveselila da nam je všeč,drugač pa nas res vsak vpraša -ja kje si pa to našlauser posted image Že za Tinej-a so me to vspraševali-to sem si pa izmislilauser posted image ČE bo ati dal blagoslov še za enega bi pa bil Vitjanuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 986
26.12.2007 21:33:02   
Laubica
Naš se pa sploh ne rad nosi malo ga cartaš -pa že zendri-ga daš dol ,se pa smejiuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 987
26.12.2007 21:41:11   
nicolina
Marinci, res ne vem kaj bi blo to, lahko da gre res za menstruacijo. Jaz sem danes 4 tedne po porodu, pa imam še skos čiščo oz. krvavitev. Kolk časa ste jo ve imele?
Barika, super darilo user posted image user posted image user posted image .

Naš sonček že spi 1 uro in grem jaz tudi, dokler ne bo alarm.

Lepo in mirno nočko vsem...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 988
26.12.2007 21:47:30   
Laubica
Čišča-7 tednovuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 989
26.12.2007 22:40:39   
Oranža
ja jst ga mam pa spet na rokohuser posted image  ne vem kaj ga dons matrauser posted image  upam da ne bomo takole celo noč. še dobro da je enej ful priden otrokuser posted image .
nayya - ime poznam že nekaj časa, ker smo za sodelavko iskali ime, pol sem pa kar mal pozabila nanj....smo pa vsi trije izbirali skupaj imena in je moral biti vsem trem všeč, tko da timon je bil - pa še grškega izvora je, kot enejuser posted image . So bili pa v igri še tristan, gaj in vid.
spanje čez dan - jah dopoldne kar nekak napol prečuka, popoldan pa odbrenči kake 3-4 urce. ma je pa vse odvisno od dneva.
barika - to je pa res fajn darilouser posted image user posted image . glej da ga izkoristišuser posted image . A ni fino, k veš da je resnično iz dna srcauser posted image .

nč, jst vas lepo pozdravljam, želim mirno nočko vsem
nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 990
26.12.2007 22:57:41   
zirafa76
Koncno pozdrav se od nasuser posted image user posted image Upam, da ste lepo praznovale....user posted image

pa je mimo bozic...sem takoj dobla kilo gor od vseh vrst peciva, kolacev in keksev..saj druga ne jemuser posted image user posted image Tukaj je namrec navada, da se ful napece..kot pri nas za poroke..res svasta, pa sa od vseh dobivala skatle z pecivom, pa se sama sem spekla svoj prvi kolac...VANJA HVALA.user posted image user posted image .pa moja mami mi je se dala neke recepte..pa sej ne mormo vse pojestuser posted image user posted image

Drugace pa gremo zgodaj zjutraj v SLo..pogledat se nas del druzine in se ful veselim, da vidim mami pa vse domaceuser posted image ...

Smo se pa obdaroval leto...je bilo polno pod smrecko, ampak men je bil res obcutek...Jaz sem dobila printer..sem si ga ful zelela, pa parfum, nov telefon nokia,mojmu sem kupla komplet za britje nov,z vso kozmetiko, pa masazno napravo za noge, ker ko dela, je to cele dneve...aja, pa rokavice in se malenkosti..Izabela pa je dobila dvojne nove copatke,ene z zajcki, druge z zirafami, dvojne take cort hlacke,no z srajckami,pa ta komplet za oddtis noge..vsi skupaj smo se dobili nek set za caj, pa denar od tasta in tasce..sta se kar razkurla..user posted image user posted image user posted image , pa Baby Bjornuser posted image ..Tako da smo res imeli bogatega bozicka...No, vsaj prvo leto, ker je prvi poseben bozic..Prvic imama doma bozic in se Izabelin je prvi...pa smo rekli, zakaj pa ne..

SCUBA...Upam, da se cimmprej pozdravisuser posted image user posted image ..to je res nadlezno..jaz sem se nekako zvlekla.....za sedaj
KRVAVITVE...Naj vam povem..po cisci, ki se je koncala po 7 tednih!!!, je bil mir par dni..pol pa sem dobila ful krvavitev ..no en dan je vse skup trajal, pa nic par dni, sedaj pa sem dobila nek temno rdec, skoraj crn izcedek, ki je ze dva dni...Nimam pojma, kaj je, po napetem trebuhu in zbadanju v jajcnikih sklepam, da prihajauser posted image user posted image , bojim pa se, da bo silovito..upam samo, da ne ko sem v SLO..ker pol pa znorim.....Tako, da si dajem tampone not pa ven..pa ja in ne,..kr nekaj zmesano....user posted image user posted image

No, dala sem tudi slikce v album,upam da boste uzivali.....tam je samo Izabelina kapa malo majhna..ja, kaj cmo, raste punca...

papa...pozdravcke

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 991
26.12.2007 23:14:36   
zirafa76
AH..ene slike so obrnjene...soryyyyyuser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 992
27.12.2007 8:23:59   
Laubica
Žirafa-Lepa družinica ste ,je pa Izabela atiju podobnauser posted image
Dobro jutrouser posted image za kafetarce in user posted image čaj za mene user posted image ,moj malček je danes zjutraj imel takiiiiii rafal v plenički da jo je skoraj razneslouser posted image .Sem že servis za sušilca klicala -pa mi na gorenju rečejo -ja 8.1.sem rekla hvala ampak jaz rabim danes in nasvidenje,sem nekega privatnika dobila in pride po 11h,pa še v Vrhniko sem klicala -smo dobili Monopoly družabno igro-not pa nekaj v € nekaj v tolarjih-haloooo,pa tak ja ne morejo prodajat sem si mislila in poklicala pa dobimo jutri nove kartice brez problemauser posted image -tak da sem že bila telefonistka na vse zgodaj user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 993
27.12.2007 11:41:57   
potepinka
Zanima me katere (firma in tip) sušilca imate doma in ali ste zadovojne z njim in ali je še vedno potrebno likati.
IZVIRNO SPOROČILO: buba1131

Jaz imam Gorenje in zadovoljna

Koliko pa vam spijo čez dan

Nayya podobno kot tebi.
Je pa bila danes čudovita noč upam da tako ostane spal od 22-3.30 in od 4-8.15

Kako pa vaši malčki in petarde
Nič ne reagira

Naš se pa sploh ne rad nosi malo ga cartaš -pa že zendri-ga daš dol ,se pa smejiuser posted image user posted image user posted image laubica bragor ti

ČIŠČA-6 TEDNOV
ŽIRAFA-FUL LEPE SLIKCE

NO JAZ IMAM DANES  POPOLDAN G UPAM DA BO VSE OK JAVIM KO PRIDEM NAZAJ

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 994
27.12.2007 12:10:34   
Mamathea
Lepo pozdravljene
Po hudo neprespani noči se še jaz malo oglašam. Naš mali je imel ful krče ponoči in je tulil kot zmešan, ampak zdaj pa spančka. Ati ga je nosil ponoči naokoli pa tudi to ni pomagalo. Jaz sem bila že čisto obupana, saj sem kr nekaja fantazirala, da težko diha in da se zato joče... pa smo ga pristavljali k zizi pa nazaj v ziko, pa v ta velko posteljo, pa spet na zizo.... takoj, ko smo ga odstavili od zize je spet jokal. No zdaj se je pomiril. Sem pa danes na dieti, itak sem že nekaj dni nazaj izločila mleko in jajca, danes tudi žitaric ne bom jedla, ampak samo koruzno polento in kuhan riž na vodi, pa da vidimo, če boto kaj pomagalo, da ne bo imel krčev in da bojo tiste pikice na trebuščku izginile.
Drugače pa smo ok, zdaj , ko spančka ga pa nikakor ne morem zbudit, pa bi mogel jest pa noče in noče odpret očk.
Lepo se imejte, bodite super fajn.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 995
27.12.2007 13:08:55   
Oranža
Mamathea a si probala s kamilicami kopel - res pomaga za pikice. Za hrano pa nimam pojma, jst tud ne vem več kaj naj jemuser posted image . Mleko sem tud jaz izločila, sam me ful baše k pol pa pire krompirja ne morem jestuser posted image . Ma če bi človek vedel....al pa res tolk zraka pohlasta zravenuser posted image . Je pa včeraj in danes po vsakem obroku podiral kupčkeuser posted image , ampak ga je kljub temu ful zvijalo, zato sumim mleko, ker sem včeraj in predvčerajšnim pila belo kavo., pa včeraj smo palačinke jedli. Jogurt pa beje lahko jemo, ma kje je tuki kaka logika, je ravno tako iz mleka narejeno.
No ja bo šže, bomo pa polento žulil pa marmelado na kruh.Ponoči je sicer spal, zdej pa že cel dopoldne cmevka, kakor ga odložim se dere. Pa je sit previt....nič mu ne manjka. Ga vzameem k seb je pa kot bi na gumb pritisnil in ga ugasnil.
Šibam alarm...

(Pablo Casals)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 996
27.12.2007 13:29:30   
makica
Se dolgo nisem nič oglasila, vendar enostavno ni časa. Ker sem zamudila čas, da bi izrekla lepe božične praznike, mi ostane samo voščilo za novo leto. Tako da vsem želim vse lepo in dobro v letu 2008.

Mi smo drugače fajn. Je Lana imela nekaj dni nazaj malo krizo in bi skozi jedla. Je bil očitno poskok v rasti ker se je sedaj umirilo. Spi še vedno kar nekaj čez dan. Ponavadi 2 x po 3 ure. Lahko kdaj malo prekine spanec, hitro poje in spet odsrči dalje. Je pa od včeraj v svoji sobici in sem si ful odahnila. Sicer hvala bogu da imam Angelcare, da je tudi moj spanec miren. ko je lačna se v njeni sobi uležem poleg posteljice in jo nahranim. Danes sem potem tudi tam ostala, ker sem zaspala in se zbudila ob 6.00. Je zadnjič naredila rekord v spanju v kosu in sicer od 2.00 - 8.15. Sicer ni več ponovila, je pa dokazala da lahko. Drugače pa se zbuja nekje na 4 - 5 ur, kar je sprejemljivo. Vse kar je nad 3 ure je super.

Krči so se nekako umirili. Še vedno se izogibam mlečnim izdelkom, vendar sem jedla francosko solato pa čokoladno potico pa ni bilo nobenih problemov. Vidim da lažje prdka kot je pred časom, prdi pa ogromno in tudi skozi kaka. Ne pomnim kdaj ne bi imela pokakano plenico.

Za sušilni stroj pa ne morem odgovorit ker ga nimamo in se ga tudi branim. Imamo dovolj prostora za sušenje in se mi ne da prebirat kaj je za stroj in kaj ne.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 997
27.12.2007 14:23:05   
nicolina
Oj,
mi smo danes tudi imeli burno noč . Sej  bi on pridno spančkal, pa mu nosek ni dal. user posted image  Smo dajali  fiziološko, pa s pumpico smo probali, pa ni šlo nič ven. Sem se že u strašla, da se je prahladil, pa ni, se mu je samo v nosku nabralo. Komaj čakam, da dobim pumpico od rije, mogoče bo šlo kaj več ven.
No, zdej je kar priden, lepo spančka, vsake toliko časa se zbudi, ker mu ne da dihat.
Grem malo pospravit, ker nisem še nič naredila, popoldan dobimo obiske, se pol kaj javim... pa pa

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 998
27.12.2007 14:36:04   
potepinka
Jaz sem tudi danes naročila pumpico od rije upam da jo kmalu dobim,ker ima Mark ful zabit nos,pa še kašlja.Baje je kašelj od noska.Zdaj pa šibam k G

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 999
27.12.2007 14:37:51   
ajtak
Hej,
Sem mela vceraj kar slabo vest ko sem sam preletela in nic napisala...

Torej, susilca mamo mi gorenje, kondenzacijskega in je ok. Ga pa ne uporabljam non-stop, ce se res mudi kaj posusit pa bolj za brisace in trenirke... ostalo se vedno raje na susilih.

Tjas po dnevi skoraj nic ne spi, tko po pol ure, urco zadrema ene 3× dnevno- razen ce ga zmatramo s kakim dolgim sprehodom potem spi 3 ureuser posted image .

ponoci lepo spi, se pa zbudi 2× za hranjenje.

Kar se petard tice smo malo iz mesta in ni panike. Pa tudi ko smo bili v mestu ni bilo videt da ga kaj fejst motijo, sem se jaz bolj ustrasla.

Cisca se je meni zelo hitro zacela umirjat in sedaj sem ze en teden cista, tudi dnevnih vlozkov nimam vec. Tudi boli me nic vec tako da sva vceraj prvic po nevem kolkem casu spet poizkusila user posted image . No predigra je bla kul ampak sama akcija pa bolj za zjokat user posted image user posted image , sva cist iz vaje pa se full naju je bilo oba strah in mene je malo bolelo, skratka slabse kot prvic user posted image user posted image user posted image .

Tjasek je pogruntal, da zna tud gor gledat in sedaj z zanimanjem gleda vrtiljak in steguje rokice proti igrackam, ko pa se ustavi pa full protestira user posted image . Pa full ze sam glavo drzi, skor prevec za en mesec in 10 dni. Kako pa kaj vasi? a ze kej glavo drzijo al pa kravice pasejo? Kdaj to pride?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?