zirafa76
|
Koncno pozdrav se od nas Upam, da ste lepo praznovale.... pa je mimo bozic...sem takoj dobla kilo gor od vseh vrst peciva, kolacev in keksev..saj druga ne jem Tukaj je namrec navada, da se ful napece..kot pri nas za poroke..res svasta, pa sa od vseh dobivala skatle z pecivom, pa se sama sem spekla svoj prvi kolac...VANJA HVALA. .pa moja mami mi je se dala neke recepte..pa sej ne mormo vse pojest Drugace pa gremo zgodaj zjutraj v SLo..pogledat se nas del druzine in se ful veselim, da vidim mami pa vse domace ... Smo se pa obdaroval leto...je bilo polno pod smrecko, ampak men je bil res obcutek...Jaz sem dobila printer..sem si ga ful zelela, pa parfum, nov telefon nokia,mojmu sem kupla komplet za britje nov,z vso kozmetiko, pa masazno napravo za noge, ker ko dela, je to cele dneve...aja, pa rokavice in se malenkosti..Izabela pa je dobila dvojne nove copatke,ene z zajcki, druge z zirafami, dvojne take cort hlacke,no z srajckami,pa ta komplet za oddtis noge..vsi skupaj smo se dobili nek set za caj, pa denar od tasta in tasce..sta se kar razkurla.. , pa Baby Bjorn ..Tako da smo res imeli bogatega bozicka...No, vsaj prvo leto, ker je prvi poseben bozic..Prvic imama doma bozic in se Izabelin je prvi...pa smo rekli, zakaj pa ne.. SCUBA...Upam, da se cimmprej pozdravis ..to je res nadlezno..jaz sem se nekako zvlekla.....za sedaj KRVAVITVE...Naj vam povem..po cisci, ki se je koncala po 7 tednih!!!, je bil mir par dni..pol pa sem dobila ful krvavitev ..no en dan je vse skup trajal, pa nic par dni, sedaj pa sem dobila nek temno rdec, skoraj crn izcedek, ki je ze dva dni...Nimam pojma, kaj je, po napetem trebuhu in zbadanju v jajcnikih sklepam, da prihaja , bojim pa se, da bo silovito..upam samo, da ne ko sem v SLO..ker pol pa znorim.....Tako, da si dajem tampone not pa ven..pa ja in ne,..kr nekaj zmesano.... No, dala sem tudi slikce v album,upam da boste uzivali.....tam je samo Izabelina kapa malo majhna..ja, kaj cmo, raste punca... papa...pozdravcke