|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
25.12.2007 9:52:29   
Oranža
Dobro jutro, evo ena kavicauser posted image .
Kako ste kaj preživeli Božično noč? Mi smo spali od 22h so 03h pa pol od 03.30 do 07. 30user posted image user posted image , zdej pa spet spančkamo.
Tavelikmu se je pa skor odtrgalo k je videl da je dobil darila in da je Božiček pojedel piškote in popil mlekouser posted image user posted image . Zdej pa že cel jutr leta po hiši ko utrgan.user posted image  Pri nas je tako turobno vreme, prav nič božično....namesto da bi snežilo, je samo en kup ene sivine.....še dobro da je ivje na drevju, je vsaj neki belegauser posted image .
No jst vam želim da prežive4te čim lepše današnji danuser posted image .
Scuba upam da ste kaj boljšeuser posted image .
Se beremo....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 951
25.12.2007 10:15:35   
zirafa76
dobro jutro vsem...user posted image

Soncne pozdrave iz Bratislave, vceraj je bilo tako lepo..drugace se ni snezilo, ampak vceraj je cez cel dan zacelo snezit,tako da je bil res romanticen bozic...Imamo prelepo smrecko, ati je naredil odlicno vecerjo, z lososom in skampi...Jaz sem spekla kolac, pa se on je naredil nekaj francoskega..on ful dobro kuha in je odgovoren za kuhinjo pri nasuser posted image user posted image
Zraven sma spila se malo vina...No, Izabela pa je imela svoj najvecji solisticni koncert...user posted image Sele ob 11.00zvecer mi je uspelo jo dat v posteljo..a je pol spala do 6.00 zjutraj..
Dobili smo velikooooo daril...bom dodala slikice, pa lahko vidite nas bozic...

no, grem...se en dan caka..tasca in tak naprej..

uzivajte

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 952
25.12.2007 10:34:16   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro!!!
Tudi naša ta velika je navdušena nad darili. Ne more verjeti, da je božiček res prinesel darila, ki jih je napisala user posted image .
Ta mala pa zopet pridno spi po zajtrku. Tudi mi že nekaj časa spimo od 22 ali 23 do 8 -9h. Vmes se zbudi in ji dam dudo in zaspi naprej.
Upam, da se sedaj zopet ne pokvari, ko sem jo tako pohvalila. Ponavadi je že tako.
Glede kašlja vam ne znam svetovati. Pravijo, da kašljajo zaradi smrklja, ki jim teče v grlo. Malo višje vzglavje in čiščenje noska. To mi je včeraj svetovala pediatrinja.

barika, jaz imam ene kapjice viška. Sem zadnjič naročila dvojne in imam ene dovolj. So se krči sedaj malo unesli in upam, da jih ne bomo več rabli.
Javi!!

Grem piti kavico, ki jo je skuhal user posted image .
Uživajte v snegu !!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 953
25.12.2007 10:55:49   
scubadiver
Dobro jutro punce,
naša princeska še pančka skupaj z očkom v najini postelji. Kako sta lepa tkole skupaj. SE mi kar orosijo oke ko jih hodim gledat. Jo je blo pa včeraj spet težko uspavati. Jo je očka nosil okoli do pol treh user posted image . No ampak je pa vsaj potem spala do osmih, kar pa tud ni tko slabo.

Vanja hvala za dobre želje kar se tiče počutja in hvala za kavico. Jaz nisem še prav nič boljše. Še vedno imam 37,5 vročine, uho se je uneslo, me pa vse ostalo boli. Najbolj me trenutno boli zgornji del, tako da včasih komaj zadiham, ker se ravno tiste mišice razširijo. Upam, da bo vsaj moj dragi že boljši, da bo lahko malo prevzel Lano, da bi jaz bolj počivala. Bomo videli ko se zbudita.

Žirafa vi ste meli pa fajn večerjo user posted image . Kako je fajn ko naši fantje kuhajo a ne? Moj tud ful obvlada in mu prav z veseljem prepustim kuhinjo user posted image

Pri nas pa ni božiček nič prinesel, zgleda da nismo bili pridni user posted image . Z mojim sva se zmenila da si ne bova nič kupovala, Lani pa tudi nisva nič kupila, pa čeparv je res priden sonček. Bo pa drugo leto več. Tudi okrašeno nimamo nič, tko da sploh ne vem kaj naj poslikam za v dojenčkov album pod rubriko: moj prvi božič user posted image . Bomo poslikali ko bodo prišli moj brat, njegova žena in sinček in bodo prinesli darila. Pa bomo potem te slikce nalimali noter.

A katera kaj ve kako je Debeluška? A se je sploh kaj javila na tem forumu? Se mi zdi, da je tako dolgo nisem brala da me kar malo skrbi?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 954
25.12.2007 11:21:43   
Tanayya29
Jutro.

No,mi smo imeli kričavi božič...saj se je Taj jokal od 8-1 zjutraj,in zaspal šele ob 2h zjutrajuser posted image ,sedaj še spančka....no,ja sem pa sama kriva...sem jedla že za kosilo prave božične stvari.

spoznavni večer pa je bil super,je prav fajn gospoduser posted image .

Meni je božiček prinesel verižico in zapestnico(je ena zanimiva zgodica okrog tega....moj je vidu zapestnico potem pa je že zavijala in zagleda še verižico in še to vzame,in je narobe ceno pogledal in prodajalka zavije in pove ceno ga je skor na rit vrglouser posted image user posted image ,tako da je to tudi hkrati darilo za rojstni dan.)Je pa zelo lepo.

Mami je prinesla predvsem za Tajauser posted image user posted image .

Mi2 sva jutri cel dan sama in mož se vrne šele v četrtek,tako,da bova sama še ponoči...upam,da bomo spali.

En lep božičen dan!

aha,Debeluška pa res...enkrat se je javila po porodu,več pa ne...pa rozika 12 se tudi nič ne javi...le kje so?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 955
25.12.2007 12:21:01   
Mamathea
Pozdravljene

Srečen božičen dan, pa čeprav je malo sivine na nebu, upam, da je kje drugje po Sloveniji vsej mal sončka, ker v Lj ga res ni od nikoder.
Mi imamo pa danes 3 tedne, pa je naš mali pikec tako razdražljive volje, da kr ne morem verjet. Ponoč je spal tako, tako zdaj pa tudi skoz protestira in se hoče nosit okrog po rokah. Sem pa opazila, da ima malo rdečih pikic na trebuščku in upam, da niso kake alergije na pohodu.
Scubadiver men so pa v porodnišnici rekli, da dokler detece ne dopolni 6 tednov, da se je treba kr tam oglasit pri dežurnem pediatru, zato ne vem al se gre res na Metelkovo, al kr nazaj v porodnišnico? Sicer pa je vedno najoblje mislit na to, da sploh ne potrebujemo dežurnega zdravnika in to je še najboljše.
Upam, da je Lana danes že veliko bolje, pa tudi mamica in očka naj se čimprej pozdravita. Sej bo, držimo pseti za vas in smo v mislih z vami.
Počas grem js spet mal pospravit, saj trenutno Tijan leži v svoji torbi in pridno gleda naokoli, ker so ga atekove roke super pomirile. Verjetno en bo dolgo tako, zato hitro šibam.
Vsem, ki ste dodale nove slikce, super krasno, čestitke za tako luštne bebice, pa hvala vsem za božična voščila.
Lepo preživite današnji super praznični dan.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 956
25.12.2007 19:30:12   
Laubica
Čer-mi smo preživeli zelo lepo saj včeraj je moj ta veliki sin doživel velikoooo presenečenje,kajti DOMOV ga je prišel obiskat PRAVI BOŽIČEK (to mi je zdaj on naročil da z velikimi črkami napišemuser posted image )in mu prinesel darila .Tako da smo vsi veseli kako lepo je to bilo.user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 957
25.12.2007 20:21:23   
naraščaj
dober večer.

mi smo dobro.
včeraj zvečer smo šli k moji najstarejši sestri na božično večerjo in smo se vrnali mal čez pol deset in sva nato šla še kopat našo Tajo, je bla pol čist zmatrana, smo se najedli mal pocrkljali in je nato spala od 11.30 do 3.30 pol zopet jest in spanje do 5.30 spet jest in spanje do 9,30. aja vmes je še mal potegnla, ko sva jo prestavla v najino poslo. Skratka smo se naspali. Čez dan je bla tut pridna, tako, da sem danes jaz po dobrtem mescu kuhala in povabla moja starša na kosilo. Pol pa smo šli še na sprehod, saj se je pri nas pokazal sonček in smo mogli skoristit. Pol je bla pa tok zmatrana, da je spala skor 3h. Zdaj pa je že 2x mela v hlačah "generalko" user posted image user posted image . Ta zadnjo je spucal ati, jaz pa tle visim.

Scuba, upam, da ste bolši.

Mam pa tak napad na sladko, jaz pa nisem nič pekla, mam sam kupljene piškote. Bo treba it k moji sestri, mam ful dobr. Čeprav sem prej mojmu govorila, da bi tut jaz kaj spekla (sem anti talent za pečenje).

Obdarovanje: Moj user posted image  je nabavil darilca za naju, jaz pa žal nisem nč, sem mu že prej rekla, da bo hodil dedek mraz (gremo namreč v čet al pa petek v CE, če ne bo kaj vmes pršlo). Midva se navadno ne obdarujeva na veliko, tko bol sibolno.

vam pa kr mal zavidam, tistim, ki pravte, da možeki fajn kuhajo, moj namreč to ne prakticira oz. samo ko je kriza in lahk preštejem na prste ene roke. Ni vsak za vse, je pa zato, na drugih področjih zlo spreten (sam svoj mojster user posted image )

nč, se beremo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 958
25.12.2007 22:34:38   
scubadiver
Punce hvala ker mislite name in za lepe želje. Jaz sem vedno slabše. Pe vedno imam vročino, s tem da me iz hrbta tko boli da komaj diham. SEm hotla it na urgenco da bi mi dali kakšna protibolečinska sredstva, pa so rekli da je bilo pred kako uro tm 130 ljudi. Me je kr minilo. Je dragi skočil potem vsaj v dežurno lekarno po močnejše tablete kot so lekadol. Sem namreč popoldne hotla malo zaspat pa ne morem ležat niti v eni pozi.. Mi takoj tko čudno pritisne da ne morem dihat. Grozota. Zdej ko so mi prijele tablete je malo bolje.

Sem vesela za vse ki ste se imele lepo in za vsa darila.
Laubica si kr predstavljam kako je bil vaš prestolonaslednik srečen ko je prišel božiček. Krasno presenečenje user posted image

Nayya super da je spoznavni večer uspel. Sem prav vesela za tvojo mami in tega gospoda. Točno ja, Rozike tud ni nič več user posted image

Mamathea upam da res ni kakšna alergija. Držim pestke!!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 959
26.12.2007 9:20:34   
Laubica
OJEJ SKUBAuser posted image PA TE JE DOBRO ZAGRABLOuser posted image user posted image user posted image -želim ti da ti bo čimprej bolje revica,jaz sem pri prvem tako zbolela da sem dobila tako močen antibiotik da sem mogla takoj nehat dojit-je pa bil takrat hvala bogu že 8 mesecev star,res se mi smiliš,ker zdaj ko se želiš z malim žulit pa si sama takkkoooo grozno slabauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 960
26.12.2007 9:23:29   
Laubica
Meni je božiček prinesel verižico in zapestnico(je ena zanimiva zgodica okrog tega....moj je vidu zapestnico potem pa je že zavijala in zagleda še verižico in še to vzame,in je narobe ceno pogledal in prodajalka zavije in pove ceno ga je skor na rit vrglo ,tako da je to tudi hkrati darilo za rojstni dan.)Je pa zelo lepo.

NAJA-lepo se je tvoj dragi nasamariluser posted image user posted image user posted image ,komplet pa imaš vseeno a neuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 961
26.12.2007 9:45:33   
Tanayya29
jutro.....

moram se pohvalit,da smo spali od 21-5 in od 5.30-9...kaj takega..ker prejšnjo noč ni kej dost spal in včeraj čez dan tudi ne...no,sem prav vesela.Še jaz sem se fulllllllll naspalauser posted image .
Sva pa danes cel dan sama ,ponoči tudi ,in jutri cel danuser posted image user posted image .Upam,da bo priden.....

tablete za dojenje...obup...mam take joške in tok mleka....da mi jih je ob 5 zjutraj skor razneslouser posted image .No,saj mi je fajn.

scuba...upam,da si kaj bolje...da kmalu ozdraviš....en user posted image user posted image .

laubica ja imam fajn verižco ja user posted image user posted image ,sam zaenkrat jo samo Taj občuduje.Morm mal med ljudi.

No,šibam....

danes se še večkrat oglasim,saj sem itak sama.....

lep praznik.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 962
26.12.2007 9:53:53   
Laubica
tablete za dojenje...obup...mam take joške in tok mleka....da mi jih je ob 5 zjutraj skor razneslo .No,saj mi je fajn.

NAJA-se opravičujem ker nisem brala zakaj in kje si dobila te tablete -jaz bi to tudi imela za rezervo,sem zdaj ko sem vsak dan delala že imela krizo v mleku in sem moža prosla naj nabavi Novalac-če bi bilo treba ,samo sem pol z sezamom,brezalkoholno pivo in tresenjem prišla nazaj na normalnouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 963
26.12.2007 9:57:08   
Tanayya29
laubica ginekolog mi jih je predpisal(tametil al trametil),je pa v stranskih učinkih napisan,da se poveča mleko oz.,da lahko iz prsi teče mleko in,da se lahko prsi malo povečajo...user posted image user posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 964
26.12.2007 10:15:17   
Mamathea
Dobro jutro

Uboga Scuba, le zakaj ti mora bolezen prav zdaj nagajat, ko je mala Lana na svet prišla. Močno mislimo nate in držimo pesti, da bo kmalu bolje. Po vsakem dežju posije sonček, zato bo tudi pri vas kmal sijal. Če te boli v prsnem košu lahko poskusiš prekuhat kamilične cvetove, jih zaviješ v pleničko in še toplo položiš na prsni koš, to tudi zelo dobro deluje pri dojenčkih, če imajo probleme in bolečine v prsnem košu, pomaga pa tudi odraslim. Zase lahko uporabiš tudi kitajsko mast, ali pa wick vaporoub, al pa kaj podobnega za namazat, mojo mami je zadnjič ful prijelo v prsnemkošu, bolel jo je cel hrbet, na kašlj ji je sililo... pa se je začela mazat s kitajsko mastjo po prnsme košu, zadaj po hrbtu, pa še pod nosom in ena, dva tri je bla bolš.
Naja za Tametil je tud meni že govorila patronažna, sam je rekla, da ponavad je treba to čist na začetku dat, da pomaga (baje bimogli to dat že v porodnišnici, če vidijo, da je pomanjkanje mleka), sam če ti praviš, da deluje tudi zdaj, pol je ok. Super to, le naj mlekarne še naprej pridno delujejo:)))))

Jaz pa sem danes mal na dieti se bom izogibala vsemu mlečnemu in jajcam (jajčnim dodatkom...), da vidim, če bodo pikice na trbuščku našega Tijana izginile, čeprav se mi zdi, da mogoče pa ima te pikice od pleničke, saj mu glih tam pritiska na kožo in da ima občutljivo kožo sem se že prepričala, to je pa čist po men, mene se kdo sam narahlo dotakne pa sem že vsa rdeča, isto je z njim.
Evo ga srčka zlatega se že prebuja, zao šibam.

Lepo se imejte, krasno preživite dan, Naja tebi pa naj mine kar se da lepo, pa upam, da se pri vas pojavi kaj sončka, da bosta lhko šla s Tajem vsej ven.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 965
26.12.2007 10:26:45   
scubadiver
Ojla punce,
spala sem bolj slabo, čeprav sem bistveno bolje kot včeraj. Tablete očitno pomagajo. Se je pa bolečina preselila. NI več iz hrbta ampak je samo še pod dojko. Verjetno to ne more bit mastitis glede na to, da nikoli nisem imela prav veliko mleka? Bolj v lekarniških količinah? Res pa je, da dva dni nisem pristavila Lane ker sem imela vročino. Ampak ko sem si včeraj pumpala - torej po dnevu in pol je mleko komaj pokrilo dno flaške. Verjetno potem ne more bit mastits a ne?

Nayya sem pozabila pokomentirat tvoje darilo. Prav fino se je tvoj dragi zafrknil, pa maš sedaj krasen kompletek user posted image . Kam pa si poslala moža da bosta s Tajem kar sama?
A kaj veš a tale Tametil lahko predpiše tudi pediater? MIdve z Lano imava namreč pregled v petek, jaz imam pa G. šele 7.1.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 966
26.12.2007 10:31:07   
scubadiver
Mamathea ful ti hvala za nasvete. Bom videla kako se bo tole moje stanje danes spreminjalo. Ker zdej me boli samo še pod dojko. Mah prov čudno je vse skupaj. Ampak zdej vsaj lažje diham. Prej me je še zaradi tega skrbelo. Imam pa kitajsko mast doma, sam se nekako nisem spomnila nanjo. Bom probala še to, saj škodit sigueno ne more.

Neposredna povezava do sporočila: 967
26.12.2007 11:11:55   
nicolina
Ojla, se mal na hitrco javim, dokler Tin spi.

Smo se včeraj cel dan potepal, bili na božičnemkosilu pri tašči, pol smo imeli še obisek, tako d ami ni zneslo se javit.

Tinje dobil polno daril, večinoma za obleč, od druge babice pa še knjižico za modro varčevanje in gor 500 EUR.  user posted image  Lepo, ne?  Jaz sem dobila male malnekosti, ampk vse prav pride.

Nayya, super, da je večerja uspela, no pa si še fajn darilo dobila. user posted image  Možek se je dobro izkazal.
Scuba, upam da si boš bolje in boš čimprej ozdravela. user posted image user posted image user posted image  zate... 
Mammathea, Tin je tudi imel pred dvemi dnevi rdeče pikice po trebuščku. Jaz mislim, da je blo od plenice, ali mu je blo pa vroče. Lahko bi šlo tudi za kako alergijo. Sem mu namazala z bepathenom in je izginilo.

Spali smo dobro, ampak ima ponoči tako zamašen nosek, da je groza. A majo vaši tudi? Sem mu dajala fiziološko, pa ne kaj preveč pomaga. Čez dan je pa ok. Naročila sem pumpico pri riji, pa bomo morda kaj spravili ven. user posted image
Če jo želi še katera naročiti, jih ima na zalogi. Sem včeraj kontaktirala z njo.

Se še kaj javim, alarm se oglaša...

Neposredna povezava do sporočila: 968
26.12.2007 11:17:27   
nemrak
user posted image user posted image ,
nicolina, koliko pa stane pumpica pri Riji!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 969
26.12.2007 11:23:19   
Tanayya29
scuba ja bogica....upam,da se stanje umiri...
Tametil lahko predpiše osebni zdravnik , pa G,vprašaj pediatra,lahko tudi on.Meni so dali Tametil takoj v P.,pa takrat ni zaleglo.Sem našla še nekaj od Pušenjaka,ko je napisal.Sicer saj veš mnenja so deljena,v lekarni farmacevtka sploh ni vedela,da je to tudi za dojenje,te tablete so za prepričevanje slabosti...

no,evo kaj je napisal "vseved" Pušenjak..

"Za tametil pa ni povsem jasnih stališč, kako dolgo naj se ga uproablja. Običajno zadostuje nekaj dni do 2 tedna, toliko, da se "prebije led", predvsem psihosloški moment, ki včasih zaviralno deluje nadojenje, ko porodnica zaradi začetnih težav in "lakote otroka" zgubi živce, zapade v zaključeno zanko stresa, strahu pred neuspehom, nejevolje nad svojo neuspešno "materinsko vlogo" (kar je neumnost a si veliko žensk vseeno to očita!), vse skupaj pa deluje zaviralno na dojenje.
Pri nekaterih redkih pa se po vsakem poskusu prekinitve s Tametilom mlečnost bliskovito in občutno zmanjšpa. Takim redkim sem predpisoval Tametil tudi 3 - 4 mesece, je pa potrebno biti pozoren na morebitne sopojave po daljšem času jemanja, predvsem motnje v motoriki (težje obračanje v postelji, težave pri pričetku hotenih gibov, tremor rok, ipd. - takoimenovani ekstrapiramidalni znaki) Ti po prenehanju jemanja tametila običajno minejo, sopojavi pa znajo koga tudi zelo prestrašiti, pa jih ne poveže z zdravili. V tem primeru je potrebno seveda Tametil ukiniti.
običajno dajemo Tametil samo pri začetku dojenja, ker je za 99% pomanjkanja mleka kriv psihološki faktor, nezaupanje, slaba samozavest ipd. Morda pa ste vi med tistimi 1%, ki objektivno nimajo dovolj mleka. V tem primeru pač uporabljajte Tametil dalj časa. Zdravilo ne škodi, sicer bi ga ne dajali. V večini primerih pa po 2 - 3 tedenski uporabi mlečnost sama doseže zadovoljivo raven in Tametil preprosto ni več potreben. Boste videli, če vam bo mlečnost po dveh mesecih, po prenehanju jemanja Tametila premočno upadla in bi želeli dojiti še naprej, boste zdravilo pač uporabljali naprej."

meni so tablete pomagale,včeraj zjutraj sem izčrpala za cel obrok,preden je jedel,sem mu potem dala kar po flaški to mleko,je pa tko,da sedaj malo poje zaspi se čez pol ure zbudi,poje spet mal zaspiuser posted image ,no ja......

moj danes dela do 5h,potem pa grejo na novoletno zabavo v Goriška brda(najeli so avtobus),tako da...bo pijanicauser posted image user posted image ,jutri pa dela spet zjutraj in danes sploh ne vem kdaj bo ponoč prišeluser posted image user posted image ..

no,naj se zabava...user posted image user posted image

Evo šibam,malo pospravit...

pa pa

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 26.12.2007 11:26:15 >

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 970
26.12.2007 11:32:50   
nicolina
Nemrak, stane 11, 50 EUR s poštnino, ima pa še zraven krtačke za čiščenje, ki stane 1,40 EUR.

Neposredna povezava do sporočila: 971
26.12.2007 12:20:04   
Oranža
dobro jutro punce, najprej se opravičujem za vse napaki ki jih bom nardila, ker imam v eni roki timona z drugo pa....pišem user posted image
nayya res fino, kako si prišla do novega nakitauser posted image user posted image user posted image .
No zdej mi ga je pa Enej vzeluser posted image .
Laubica bravo za Božička, najbrž se mu je kar trgalo od srečeuser posted image user posted image .
Mamathea moj je tud mel alergijo in sicer sem ''pametna'' proskusila 2 micena koščka saharceuser posted image . No mi je rekla patronažna naj mu naredim kamelično kopel, absolutno nič mazat, nobenih olj, ker zapirajo pore!! Pa mu je res pomagala, dans nima skor nič večuser posted image . Drugače pa ima Timon tudi zelo občutljivo kožo in jaz ne semem uporabljat nobenih mil in olj in krem, ampak kopel iz hrastovega lubja, razen kadar se pojavi kaka alergija, potem pa s kamelicami (kar 2 l).

Scuba eno vprašanje: zakaj nisi dojila? Tudi če si ti bolna lahko dojiš brez problema. Zdej ti mal manjka mleka ampak če si ga boš stiskala pa Lano mal večkrat poskusi pristavit k dojkam pa bo bolje. Boš vidlauser posted image . Swej vem da je težko ko si sam komaj pokonci ampak je vredno truda.

Moram šibat alarm se oglaša....se4 pridem še kaj potipkat....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 972
26.12.2007 13:19:54   
ajtak
Hej, upam da ste lepo praznovale!! Nemrak, ce bos narocala pumpico mi prosim naroci krtacko za ciscenje, ker bi jo rabla.

Napisem kej vec kop bo cas.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 973
26.12.2007 16:03:06   
Oranža
ojla, našo žabico pa dons neki matra, tko da je skoz po rokah na joških...no ja sam da se do večera umiri.
scuba, če nadaljujem kar si hotla prej napisat...jst sem pri eneju tud za novoletne praznike zbolela, sem imela 2 dnio okoli 39/40 vročine, pa vse me je bolelo, podobno kot pri tebi. pa so mi res pomagali kamilični obkladki kot je rekla mamathea,  pa tamalga sem probala čimvečkrat pristavit - po nasvetu patronažne - pa smo nekako progurali. se pa takoj na mleku pozna. pa probaj se čimbolj sprostit pa ne se sekirat, pač pri tebi traja malo dlje. pa sej lana ni lačna, al maš kaj al pa nič, samo če bi rada dojila, verjamem da ja, probat ni greh.user posted image sej bo boš vidla, sej šele slab mesec od poroda, nikjer ne piše da mora vse takoj zlaufat kot namazano. držimk pesti da se čimprej pozdraviš in da vama zadeva steče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če pa ne pa nič hudega, trudiš se kolker se morešuser posted image user posted image user posted image .
mamathea čestitke za včerajšne 3 tedneuser posted image user posted image
nayya user posted image  za tvojo mami....
zdej pa šibam, ga bom probala mal v voz dat, da vsaj mal polikam.
moja2 sta šla vkino gledat čebelji film...jutri gre pa mož že v službouser posted image , no sej samo za 2 dni, pa 3 je dnevi mu še očetovskega ostanejouser posted image user posted image  še bo lušnouser posted image
se beremo kasneje...

(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 974
26.12.2007 16:06:22   
scubadiver
Vanja, zdele res nisem mogla ker me je tako bolelo da me je res dušilo samo da sem se premaknila. Mi je nekako tako pritisnilo na pljuča da nisem prišla do zraka. Ni šlo zarad vročine, ampak enostavno malčice nisem mogla niti dvignit, niti po flaški nafutrat, ker me je teža ubijala.
Danes ko sem pod tableti je že bolje.. Ah ja, nč ne gre prav po načrtih.. Ampak bomo že--

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?