madejka
|
Evo, sem končno uspela vse skoz prebrat pa da pokomentiram: Tašonka ojoj a že 12. začneš? Pa same nočne maš to? A lahko tud jaz dobim geslo za blog al dovoljenje al kak je že to? Rumba hvala za kompliment Afnica full lepo zavijaš! Bačko tud jaz sem razmišljala o tem delfinčku, ki ga ima Neža od majrim. Se mi zdi full fina zadeva. Samo ne vem. če ne bi potem spet moj križ preveč trpel Miša99, Bačko, Majrim, Bojana, Baja, Anja7, Sanek1, Corfu, Freycha, tini6, siskamiska, pupi, Ajvy HVALA za voščila ob božiču! Punce Maj se zahvaljuje za čestitke ob 5mesečnici Jaz sem se spomnila šele, ko sem tu vidla čestitke Jaši čestitke! Bojana, Freycha ne se sekirat, če niste nič pekle...jaz tud nisem. Še za božično večerjo je bil narezek Baja Pa upam, da najhitreje mine tale sitna bolečina! Je pa šit zdaj med prazniki brez sladkarij bit a? Corfu jaz sem bila že nazaj na svojih kilah, pa sem spet šla gor Zdaj se pa ne tehtam več. med prazniki sploh ne Maja maš full gužvo? Poldy mah ne sekiraj se zdaj, ne bo nič boljše! Pa glavno je, da si ti OK! Ok dans sem na drugem računalniku, na katerem mi delajo še ostali smeški, zato pošiljam za nazaj in za naprej Sploh zdaj med prazniki vam želim veliko objemčkov tistih, ki jih imate radi! Tak, zdaj sem pa pojedla še francosko solato, ki je ostala od božične večerje, grem še darila za jutri pripravit. Zavita so vsa! Sem pa dobila (od božička seveda) bluetooth slušalko pa dvojne gatice pa z Majem skupaj sva dobila ogledalo za v avto Dragi je pa dobil jumbo vrečo za sedet. Maj pa hlače pa milupa bananino kašico