Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 15:00:17
|
|
|
|
rija
|
draga moja SC, ja, jaz sem šla res samo enkrat to leto sama ven....prednovoletno ampak nisem vidla nobenega hot tipčka zdaj pa ne vem, al rabim nove lečke ali sem bila na narobe kraju ob narobe času
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 15:01:41
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Čuj Rija, kvariš RR povprečje
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 15:03:00
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija draga moja SC, ja, jaz sem šla res samo enkrat to leto sama ven....prednovoletno ampak nisem vidla nobenega hot tipčka zdaj pa ne vem, al rabim nove lečke ali sem bila na narobe kraju ob narobe času Tudi jaz ga očitno kvarim. Bo treba k okulistu.
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 15:04:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Da vi2 slučajn ne pišeta tamle pod anonimno Ok, Rija, zate sem 100%....se pomojem tvojga tolk bojijo, da se te noben ne upa pogledat
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 15:09:56
|
|
|
|
pety78
|
Ja, ja, moja je tretja tema...
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 15:33:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Pa greste res samo 1x letno ven????? Enkrat na leto lahko priznaš.... . Drugače si hitro tretirana kot slaba in neskrbna mama. Doma in na RR.
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 15:37:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne jst sm bla letos dvakrat Obakrat novoletni žur Za v penzijo sm
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 15:46:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila decembra že 4x zunaj. Moj pa nikamor noče.
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 15:49:23
|
|
|
|
Taula
|
Jaz nisem bila nič zunaj. Moj pa...mogoče on anonimno piše?
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 15:57:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Pa greste res samo 1x letno ven????? Ne!!!! P.S.: Jst letos še nisem bila!
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:07:52
|
|
|
|
jazz
|
Mi je kolegica razlagala, da je bil njen znanec na nekem zaključku in da je ostalo deset tipov na koncu žura in so imeli dve K...., za popestrit. Vsak je plačal 150 evrov in celo noč so z njima počeli kar se jim je zljubilo. Mislim, ej, noro!!!! Žalostno za tistih 10 žena, ki so čakale doma, da pride ljubi z zaključka...ne vem a sem staromodna, al se meni zdi to idiotsko!
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazz Mi je kolegica razlagala, da je bil njen znanec na nekem zaključku in da je ostalo deset tipov na koncu žura in so imeli dve K...., za popestrit. Vsak je plačal 150 evrov in celo noč so z njima počeli kar se jim je zljubilo. Mislim, ej, noro!!!! Žalostno za tistih 10 žena, ki so čakale doma, da pride ljubi z zaključka...ne vem a sem staromodna, al se meni zdi to idiotsko! O mater. 150€ Očitno so jih rabl....kurbe namreč. Zato pa jst svojga ne spustim več k z 100€ ven .
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:16:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je kolegica razlagala, da je bil njen znanec na nekem zaključku in da je ostalo deset tipov na koncu žura in so imeli dve K...., za popestrit. Vsak je plačal 150 evrov in celo noč so z njima počeli kar se jim je zljubilo. Bolje to kot nepotešene sodelavke :).
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:18:00
|
|
|
|
jazz
|
Ane? Mene je tut šokiral, kam ta svet pelje, pa saj nikoli ne veš....če bi imel samo 100 evrov, bi mu pa ziher sodelavc posodil! Saj ne hecam se!
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:18:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej sam te k....so pa ful zaslužle! 1.500€ v eni noči za 10 prbitih dedcov k jim itak sam par minut stoji. Dobra kupčija. Matr ena je v eni noči zalužla mojo mesečno plačo. Treba premislt o menjavi poklica , vsaj čez praznike k so te čage . jazz moj resnično dvomim da bi šel na kurbe. Oz. če bi šel bi bil vsej tolk brihtn da neb dopustu da bi pol tu ven pršlo. Pa ene si tud neb delil še z petmi sodelavci pomoje. Je pa preškrt za kej tacga, tko da resno dvomim da bi kkšni plačou . Je fletn, ne rab plačvat
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:21:32
|
|
|
|
jazz
|
Sem tut jaz računala ja! Ma ni variante....z veseljem obdelujem enega samega čez celo leto ZASTONJ....so kot škatla bombonov...nikol ne veš kaj boš dobil!!!!
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazz Sem tut jaz računala ja! Ma ni variante....z veseljem obdelujem enega samega čez celo leto ZASTONJ....so kot škatla bombonov...nikol ne veš kaj boš dobil!!!! Vidiš, jst ga ne zastojn. Mi je dns nov stol za k kompu kupu, da bom lažje sedela pa kle gor čvekala . Me je kupu . Packa sm
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej sam te k....so pa ful zaslužle! 1.500€ v eni noči za 10 prbitih dedcov k jim itak sam par minut stoji. Dobra kupčija. Matr ena je v eni noči zalužla mojo mesečno plačo. Treba premislt o menjavi poklica , vsaj čez praznike k so te čage .
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 19:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A si mogla to temo odpret, da sem sla brat 3. link
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 25.12.2007 0:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj ti je res dolgčas SC? Da se posmehuješ ljudem... To je bolj za zamislit, kot za posmehovanje... Žalostno... Šalim se Jaz letos še nisem bila na žurki, sem prelena
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 25.12.2007 9:11:04
|
|
|
|
caillou
|
Ja, al pa jih prestavit na dnevne ure, potem naj se pa vlačjo in pikajo, če jim paše . Ne, ne hodim na žurke, sploh. Na zadnji sem stoje zaspala .
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 25.12.2007 14:11:06
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ar, čudno se ti šališ.... kajla, evo, to ti je rešitev Ribica, ja sploh no3 je fascinantni
|
|
|
|
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 25.12.2007 16:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
SC to se dogaja sam poročenim... . Samskim se kaj tacga očitno ne dogaja. K bi jst rabla da bi mi en na dušo pihal takih žurov pa ni...
|
|
|
Plenice na domnada56Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (
47%)
Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (
15%)
Dostava zgodaj zjutraj (
0%)
Dostava zvečer (
4%)
Dostava sobota in nedelja (
0%)
Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (
34%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!