Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 1:02:15
|
|
|
|
rumba
|
Aja, seveda, to sem prej izpustila: Neža, vse naj, naj, naj.... bravo mami!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 1:40:09
|
|
|
|
Afnica
|
Evo, to sem še sedaj rihtala, darilo za naša 2. Za oba v enem. Nekatere stvari se mi zdi noro duplo kupovat, boljše 2 različne zadeve. V tem primeru igrače. Bombažki telefon in Fisher Price pojoča knjiga. No, grem spat. Zasluženo.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 2:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Afnica, še dobro, da si napopala slikico daril in povedala, da si jih zdajle zavijala, ker sem jih jaz čisto pozabila. Sem jih zdajle ekspresno letela zavit, ker jutri gremo namreč k tašči na večerjo in bosta še nečaka tam, pa ne bi blo fajn, da jutri ob odhodu ugotovim, da daril nimam zavitih. No, počasi se bom tudi jaz spokala spat. Nočko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 7:05:30
|
|
|
|
bačko
|
Dobro jutro! Žana je že vstala.Malo se še premetava po najini pojstelji.Je bila kar pridna ponoči. Afnica potem pa ima Lana isto kot Žana.Samp Lana ima velikega.Edino moraš čuvati da se ne udari kam. Majrim vidim da tvoja že lepo sedi v stolčku za kopanje.Razmišljam da bi ga tudi jaz kupila.A si zadovoljna z njim? Jaz Žane ne morem več kopati v banjci ker imam okoli poplavo.Tako čofota! In sem se odločila da se bo sedaj kopala kar v veliki banji.No se javim kasneje.Žana se krega! Kako naredite bučko?
< Sporočilo je popravil bačko -- 24.12.2007 7:07:09 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 7:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro julijke 2007, samo, da vas malce pozdravim in vas predvsem pohvalim, kako ste bile res zelo, zelo pridne... Sem dobila takšne gušte po vaših sladkarijah, pa lepo zavitih drilih in okrašenih stanovanjih... no, saj jaz sem se tudi nekaj vmes matrala, samo še niti približno tako, kot sem si želela...že vidim, da me bo spet prehitel božič, pa bo spet vse napol.... Smrečico smo postavile punce prejšnji teden, jaslice smo punce naredile napol, ker smo jih delale punce same iz porcelanastih punčk... sem danes poslala še v službo, pa vidim, da bi bilo bolje, da bi bil danes doma .... Imejte se lepo. Lepo praznujte, cartajte naše julijčke in morebitne njihove bratce in sestrice in seveda njihove očke... Naj bo današnji večer poseben, s polno mero topline in čarobne vznesenosti, leto 2008 pa naj vam prinese predvsem veliko lepega...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 8:06:30
|
|
|
|
bačko
|
Miša99 hvala za čestitko!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 8:30:43
|
|
|
|
Afnica
|
Good morning. Sneguje. Po doooolgem času spet beli božič. Jupi. IZVIRNO SPOROČILO: bačko Afnica potem pa ima Lana isto kot Žana.Samp Lana ima velikega.Edino moraš čuvati da se ne udari kam. Kje ga ima pa Žana?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 8:56:56
|
|
|
|
bačko
|
Afnica isto na glavi!Je ena slika v albumu in se vidi.Je od datuma 19.11.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 9:01:31
|
|
|
|
Freycha
|
joj baja tvojega posta sploh nisem zaregistrirala.. ja šit tole z joško, no. Samo če nimaš rdeče joške, so verjetno res gljivice. Pa malemu tudi maži usteka z daktarinom, sicer ti jih bo vsakič sprot spet prinesel na bradavico. Pišuka, pa glih pred prazniki en velik zate in tvojo joško Diti pa očitno mleko za ponoči in več dovolj. Non stop se zbuja, sedaj spet je dvakrat na noč in tudi sicer nemirno spi. Mislim, da bomo mogli tudi počasi ukiniti uspavanje v rokah in jo bova položila v posteljico pa kak drug sistem za uspavanje našla, ker bi bila vedno bolj po rokah in ko jo položiš dol, se takoj zbudi. No, včeraj sem jaz ko zombi hodila naokoli, danes pa moj dragi..... sam to res ne gre več. Bodo potrebne drastične spremembe........ joj punce ste pridne s to peko. Jaz nisem pa nič spekla, zadnjih par dni sploh kosila nisem kuhala.... Sicer me je pa itak minilo vse do tega božiča in praznikov in samo še komaj čakam, da bo mimo.... Nič, grem malo zrihtat....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 9:05:19
|
|
|
|
bačko
|
Freycha ne se sekirat glede peke.Jaz tudi nisem nič pekla.Bom naslednje leto!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 9:15:15
|
|
|
|
bačko
|
Drage moje julijke! Želim Vam in domačim prijetno praznovanje in da bodo vsa nesoglasja in jeza izginila.Želim Vam da ste srečne v krogu družine.Naj bo ta večer veliko topline in lepih besed in tudi veliko smeha.Čuvajte svoje otročičke in jim že zdaj povejte kako ste srečni da jih imate in da jih imate rade.Punce uživajte!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 9:44:06
|
|
|
|
majrim
|
samo na hitro...bačko...fliper je zakon...sem full presenečena,kako uživaj...itak brca sto na uro...pa komot jo stuširam... bodite na in imejte se punce, vesel
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 9:44:45
|
|
|
|
majrim
|
neki me je zaj............
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 9:45:26
|
|
|
|
bojana2
|
Dobro jutro...res je dobro... ...končno Najprej seveda: A_R vse naj, naj, naj, naj za tvoj rd!! Maju in mojmu Jaši pa vse naj naj za 5 masecev!! Ampak ste pa res pridne s tole peko...pri nas pa nič ne diši... ...ni časa. Sej se bom mogla dans na hitro mal potrudit, pa nekaj spečt. S temile medenjački ste mi zmešale glavo...njami... Corfu jaz sem zgubila že vseh 8kg kolikor sem jih med nosečnostjo pridelala. Pa še kakega več - čeprav nič ne hujšam... ...mi nekak ne paše jest zadnje čase - razen sladkih stvari seveda!! Kaj čmo. Tašonka sem hotela zadnjič prečekirat tvoj blog pa nisem not prišla...sej če ni za javnost ni panike...drgač bi pa prosila za geslo...sem tud jaz totalni firbec... Afnica zelo lepo zavito darilo... Rumba čudovit avatar... Ikonca lepo da si se oglasila, jaz pa še kr pogrešam Kristino...upam, da je vse ok!! Tudi jaz vam želim vsem lepe, kaj lepe - čudovite praznike, preživite jih z najljubšimi in uživajte!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 9:53:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Angel_rebelde... Vse najboljše ob rojstnem dnevu! Maj in Jaša... bodita pridna 5-mesečnika!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 9:59:39
|
|
|
|
bačko
|
Angel-Rebelde vse najboljše za tvoj rojstni dan! Maj in Jaša tudi vama vse naj naj!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 10:00:20
|
|
|
|
tini6
|
A_R vse najboljše za tvoj rojstni dan! Maj in Jaša vse najboljše ob obmesečnici! Afnica lepo si zavila darilo za male, jaz sem letos bolj klasiko naredla, čeprav se tud jaz rada izživljam nad darili. Naša Špela pa je ful pridna ponoči, očitno ni več tako lačna, kot prejšnji teden.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 10:16:32
|
|
|
|
majrim
|
AR ...lepo praznuj!!!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 10:21:20
|
|
|
|
Češnca
|
A_R vse naj, naj, naj, naj za tvoj rd! Maju in Jaši vse naj za 5 masecev!!! Afnica ful lepo si zavila! majrim hud ananas!!!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 10:48:32
|
|
|
|
SANEK1
|
A.R., vse najboljše ta tvoj rojstni dan! Ker spadaš med mlajše, ti pošiljam: Maj in Jaša, tudi vama vse najboljše ob vajini obmesečnici:
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 10:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke Maju in Jaši ob obmesečnici Hvala za čestitke.. In ravno tako je, kot sem si zamislila... Sneg... Iiii.. Manjka še samo kakšen dedc
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 10:55:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Zdaj me pa nekaj zanima... Malemu danes full noro dogaja.. Smo šli k babici gor, na pokopališče pokojnega dedka.. Vse super in prav... Ko smo prišli domov, se je full igral, ... Ko pa je kazal znake za spat, sem ga hotela dati spati, a se je takooo drl, kot da bi ga iz kože dajala? No, ratalo mi je ga uspavati, nakar se čez nekaj časa zbudi in začne noro dreti... A so to mogoče zobki? Ker sem mu dlesni potem namazala s Calgelom, pa spi sedaj dolgo... Jaz sem se kar jokat začela, ker ga nisem mogla umiriti, saj ga ne poznam takega, še bolj huje se je drl, kot takrat, ko so bili krči... to je preutrujenost, ko se je preveč stvari zgodilo
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 10:59:52
|
|
|
|
bačko
|
Punce kako naj Žani naredim bučko?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 11:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
bačko, jaz sem jo samo olupila, narezala na koščke, skuhala in potem speštala... je jedel kot veliki...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 24.12.2007 11:04:25
|
|
|
|
baja*
|
Punce hvala za odgovore glede joške in za objemčke . Včeraj sem cel popoldan študirala glivice na netu, tak da jih imam v malem prstu (no v joški ) . Odločla sem se, da za nekaj časa skinem sladkarijo, ker je pravi fujter za glive (pa glih med prazniki , zato tudi NIČ ne bom pekla), non stop mažem z Daktarinom in seveda upam, da čim prej mine... Rumba pozdravljena nazaj . lep avatar imaš ikonca kak fajn, da si se javila, napiši kdaj par besed kako se imate... bačko mi smo glih v fazi bučke , mali jo ima full rad, naredim jo pa tak: olupim, narežem na kocke, skuham v čisto malo slani vodi, pretlačim v vilico in malo zalijem z vodo v kateri se je kuhala. Pa dober tek Žani majrim lepe fotke pravi cuker je mala Angel_Rebelde vse naj naj za rojstni dan! Maj in Jaša čestitke Babike lepo praznujte, radi se mejte, cartajte se...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?