|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
24.12.2007 1:02:15   
rumba
Aja, seveda, to sem prej izpustila:user posted image
Neža, vse naj, naj, naj.... bravo mami!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
24.12.2007 1:40:09   
Afnica
user posted image

Evo, to sem še sedaj rihtala, darilo za naša 2. Za oba v enem. Nekatere stvari se mi zdi noro duplo kupovat, boljše 2 različne zadeve. V tem primeru igrače. Bombažki telefon in Fisher Price pojoča knjiga.

No, grem spat. Zasluženo. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
24.12.2007 2:24:33   
Anonimen
Afnica, še dobro, da si napopala slikico daril in povedala, da si jih zdajle zavijala, ker sem jih jaz čisto pozabila.user posted image Sem jih zdajle ekspresno letela zavit, ker jutri gremo namreč k tašči na večerjo in bosta še nečaka tam, pa ne bi blo fajn, da jutri ob odhodu ugotovim, da daril nimam zavitih.

No, počasi se bom tudi jaz spokala spat. Nočko.

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3128
24.12.2007 7:05:30   
bačko
Dobro jutro!
Žana je že vstala.Malo se še premetava po najini pojstelji.Je bila kar pridna ponoči.user posted image
Afnica  potem pa ima Lana isto kot Žana.Samp Lana ima velikega.Edino moraš čuvati da se ne udari kam.
Majrim vidim da tvoja že lepo sedi v stolčku za kopanje.Razmišljam da bi ga tudi jaz kupila.A si zadovoljna z njim?
Jaz Žane ne morem več kopati v banjci ker imam okoli poplavo.Tako čofota!user posted image In sem se odločila da se bo sedaj kopala kar v veliki banji.No se javim kasneje.Žana se krega!
Kako naredite bučko?

< Sporočilo je popravil bačko -- 24.12.2007 7:07:09 >

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
24.12.2007 7:25:28   
Anonimen
Dobro jutro julijke 2007,
samo, da vas malce pozdravim in vas predvsem pohvalim, kako ste bile res zelo, zelo pridne... Sem dobila takšne gušte po vaših sladkarijah, pa lepo zavitih drilih in okrašenih stanovanjih... no, saj jaz sem se tudi nekaj vmes matrala, samo še niti približno tako, kot sem si želela...že vidim, da me bo spet prehitel božič, pa bo spet vse napol.... Smrečico smo postavile punce prejšnji teden, jaslice smo punce naredile napol, ker smo jih delale punce same iz porcelanastih punčk... user posted image  sem danes poslala še v službo, pa vidim, da bi bilo bolje, da bi bil danes doma user posted image user posted image user posted image ....

Imejte se lepo. Lepo praznujte, cartajte naše julijčke in morebitne njihove bratce in sestrice in seveda njihove očke... Naj bo današnji večer poseben, s polno mero topline in čarobne vznesenosti, leto 2008 pa naj vam prinese predvsem veliko lepega...

user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
24.12.2007 8:06:30   
bačko
Miša99 hvala za čestitko!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
24.12.2007 8:30:43   
Afnica
Good morning. Sneguje. user posted image  Po doooolgem času spet beli božič. Jupi.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Afnica  potem pa ima Lana isto kot Žana.Samp Lana ima velikega.Edino moraš čuvati da se ne udari kam.

Kje ga ima pa Žana?

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
24.12.2007 8:56:56   
bačko
Afnica isto na glavi!Je ena slika v albumu in se vidi.Je od datuma 19.11.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
24.12.2007 9:01:31   
Freycha
joj baja tvojega posta sploh nisem zaregistrirala.. ja šit tole z joško, no. Samo če nimaš rdeče joške, so verjetno res gljivice. Pa malemu tudi maži usteka z daktarinom, sicer ti jih bo vsakič sprot spet prinesel na bradavico. Pišuka, pa glih pred prazniki user posted image

en velik user posted image  zate in tvojo joško user posted image

Diti pa očitno mleko za ponoči in več dovolj. Non stop se zbuja, sedaj spet je dvakrat na noč in tudi sicer nemirno spi. Mislim, da bomo mogli tudi počasi ukiniti uspavanje v rokah in jo bova položila v posteljico pa kak drug sistem za uspavanje našla, ker bi bila vedno bolj po rokah in ko jo položiš dol, se takoj zbudi. No, včeraj sem jaz ko zombi hodila naokoli, danes pa moj dragi..... sam to res ne gre več. Bodo potrebne drastične spremembe........

joj punce ste pridne s to peko. Jaz nisem pa nič spekla, zadnjih par dni sploh kosila nisem kuhala.... Sicer me je pa itak minilo vse do tega božiča in praznikov in samo še komaj čakam, da bo mimo....

Nič, grem malo zrihtat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
24.12.2007 9:05:19   
bačko
Freycha  ne se sekirat glede peke.Jaz tudi nisem nič pekla.Bom naslednje leto!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
24.12.2007 9:15:15   
bačko
Drage moje julijke!
Želim Vam in domačim prijetno praznovanje in da  bodo vsa nesoglasja in jeza izginila.Želim Vam da ste srečne v krogu družine.Naj bo ta večer veliko topline in lepih besed in tudi veliko smeha.Čuvajte svoje otročičke in jim že zdaj povejte kako ste srečni da jih imate in da jih imate rade.Punce uživajte!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
24.12.2007 9:44:06   
majrim
samo na hitro...bačko...fliper je zakon...sem full presenečena,kako uživaj...itak brca sto na uro...pa komot jo stuširam...user posted image bodite na user posted image  in imejte se user posted image
punce, vesel

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
24.12.2007 9:44:45   
majrim
user posted image neki me je zaj............user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
24.12.2007 9:45:26   
bojana2
Dobro jutro...res je dobro...user posted image ...končno

Najprej seveda:
A_R vse naj, naj, naj, naj za tvoj rd!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maju in mojmu Jaši pa vse naj naj za 5 masecev!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak ste pa res pridne s tole peko...pri nas pa nič ne diši...user posted image ...ni časa. Sej se bom mogla dans na hitro mal potrudit, pa nekaj spečt. S temile medenjački ste mi zmešale glavo...njami...user posted image

Corfu jaz sem zgubila že vseh 8kg kolikor sem jih med nosečnostjo pridelala. Pa še kakega več - čeprav nič ne hujšam...user posted image ...mi nekak ne paše jest zadnje čase - razen sladkih stvari seveda!! Kaj čmo.

Tašonka sem hotela zadnjič prečekirat tvoj blog pa nisem not prišla...sej če ni za javnost ni panike...drgač bi pa prosila za geslo...sem tud jaz totalni firbec...user posted image

Afnica zelo lepo zavito darilo...user posted image

Rumba čudovit avatar...user posted image

Ikonca lepo da si se oglasila, jaz pa še kr pogrešam Kristino...upam, da je vse ok!!user posted image

Tudi jaz vam želim vsem lepe, kaj lepe - čudovite praznike, preživite jih z najljubšimi in uživajte!!! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
24.12.2007 9:53:12   
Anonimen
Angel_rebelde... Vse najboljše ob rojstnem dnevu! user posted image user posted image user posted image

Maj in Jaša... bodita pridna 5-mesečnika!

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3140
24.12.2007 9:59:39   
bačko
Angel-Rebelde vse najboljše za tvoj rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Maj in Jaša  tudi vama vse naj naj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
24.12.2007 10:00:20   
tini6
A_R vse najboljše za tvoj rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

Maj in Jaša vse najboljše ob obmesečnici!user posted image user posted image user posted image

Afnica lepo si zavila darilo za male, jaz sem letos bolj klasiko naredla, čeprav se tud jaz rada izživljam nad darili.

Naša Špela pa je ful pridna ponoči, očitno ni več tako lačna, kot prejšnji teden.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
24.12.2007 10:16:32   
majrim
ARuser posted image ...lepo praznuj!!!

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
24.12.2007 10:21:20   
Češnca
A_R vse naj, naj, naj, naj za tvoj rd! user posted image user posted image user posted image   

Maju in  Jaši vse naj za 5 masecev!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Afnica ful lepo si zavila!

majrim hud ananas!!! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
24.12.2007 10:48:32   
SANEK1
A.R., vse najboljše ta tvoj rojstni dan! Ker spadaš med mlajše, ti pošiljam:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maj in Jaša, tudi vama vse najboljše ob vajini obmesečnici:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
24.12.2007 10:49:40   
Anonimen
Čestitke Maju in Jaši ob obmesečnici user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke.. In ravno tako je, kot sem si zamislila... Sneg... Iiii.. Manjka še samo kakšen dedc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3146
24.12.2007 10:55:48   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Zdaj me pa nekaj zanima... Malemu danes full noro dogaja.. Smo šli k babici gor, na pokopališče pokojnega dedka.. Vse super in prav... Ko smo prišli domov, se je full igral, ... Ko pa je kazal znake za spat, sem ga hotela dati spati, a se je takooo drl, kot da bi ga iz kože dajala? No, ratalo mi je ga uspavati, nakar se čez nekaj časa zbudi in začne noro dreti... A so to mogoče zobki? Ker sem mu dlesni potem namazala s Calgelom, pa spi sedaj dolgo... user posted image Jaz sem se kar jokat začela, ker ga nisem mogla umiriti, saj ga ne poznam takega, še bolj huje se je drl, kot takrat, ko so bili krči... user posted image

to je preutrujenost, ko se je preveč stvari zgodilo

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
24.12.2007 10:59:52   
bačko
Punce kako naj Žani naredim bučko?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
24.12.2007 11:01:53   
Anonimen
bačko, jaz sem jo samo olupila, narezala na koščke, skuhala in potem speštala... je jedel kot veliki...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
24.12.2007 11:04:25   
baja*
Punce hvala za odgovore glede joške in za objemčkeuser posted image . Včeraj sem cel popoldan študirala glivice na netu, tak da jih imam v malem prstu (no v joškiuser posted image ) . Odločla sem se, da za nekaj časa skinem sladkarijo, ker je pravi fujter za glive (pa glih med praznikiuser posted image , zato tudi NIČ ne bom pekla), non stop mažem z Daktarinom in seveda upam, da čim prej mine...

Rumba pozdravljena nazajuser posted image . lep avatar imašuser posted image
ikonca kak fajn, da si se javila, napiši kdaj par besed kako se imate...
bačko mi smo glih v fazi bučkeuser posted image , mali jo ima full rad, naredim jo pa tak: olupim, narežem na kocke, skuham v čisto malo slani vodi, pretlačim v vilico in malo zalijem z vodo v kateri se je kuhala. Pa dober tek Žaniuser posted image
majrim lepe fotkeuser posted image  pravi cuker je malauser posted image
Angel_Rebelde vse naj naj za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image
Maj in Jaša čestitkeuser posted image user posted image

Babike lepo praznujte, radi se mejte, cartajte se...

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?