|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaradi službe zapustiti partnerja...
21.12.2007 16:26:10   
hrchy
...in sicer 'lokacijsko'.

Če bi vam ponudili dobro službo v drugem kraju ali državi, recimo za leto do dve... Bi bila katera pripravljena narediti ta korak, se odseliti in priti potem nazaj? In kako bi na to gledali vaši partnerji?

Moških poznam kar nekaj, ki so to naredili in šli (in tudi po določenem času, nekaj mesecih ali letih, prišli nazaj v SLO), ampak a bi tudi katera punca to naredila? Se mi zdi da je bila to zmeraj moška domena, iti v tujino 's trebuhom za kruhom'user posted image

Pa recimo da sta še brez otrok, da bo lažje razlagat, ker otrok verjetno nobena ne bi zapustila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaradi službe zapustiti partnerja...
21.12.2007 16:28:30   
jazzz27
ga vzameš seboj, če je tako idealna in dobra služba!!user posted image user posted image  Jaz se nebi za to odločila! S sedanjim partnerjem!

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2007 16:30:18   
pika74
Jaz sem šla za pol leta v tujino... sam ne glih delat ampak študirat... pa sva takrat hodila že...ene 8 let, če se ne motim. Je blo pa ful težko... ful sva se pogrešala... pa enkrat me je pršu obiskat, enkrat jest domov vmes... ampak vseen sva prežvela user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2007 16:40:21   
Anonimen
Bi ga sabo vzelauser posted image

Ne, za leto ali dve neb šla. Šla bi za redcimo maksimalno pol leta. Tolk ja. Celo leto pa ne.

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2007 16:41:42   
Anonimen
Jaz pa ne bi... Konec koncev je odvisno od tega, kako bi partner to sprejel.. Če ok potem ni problema, če pa bolj slabo, pa sem raje doma kot pa v tujini...

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2007 16:46:17   
mojMika
Jaz poznam eno, ki je šla za pol leta v tujino, doma pa pustila moža in še ne eno leto staro punčko.

Pa moja svakinja tudi - najprej je šel njen fant na Dunaj, ona pa malo za tem v Brno. Upam, da bosta preživela!

Jaz pa ne bi šla, razen če bi partner šel zraven.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2007 17:27:50   
Teya*D.
jaz tudi sama nebi šla nikamor!ne vem razdalja bi mi bila preveč če nebi mogla še isti večer nazaj k njemu.

(odgovor članu mojMika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2007 17:29:16   
Strawberrie Cherrie
Odvisno kam, odvisno za kako dolgo in odvisno koga bi puščala doma.
otroka definitivno ne, za več kot leto dvomim, da bi šla, pa Evrope tut ne bi zapuščala, tko bi vsej med vikendi tam pa tam lahko šla domov.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2007 18:14:49   
Kepica83
Če je prava ljubezen pa vzami dragega zraven. Jaz brez mojega ne zdržim en dan kaj šele dalj časa. Ti se s tvojim pogovori in tehtno premisli da ti nebo kdaj žal. Lahko greš pa izgubiš svojo veliko ljubezen ker za dalj časa biti ločen ni enostavno. lahko pa ostaneš pa se s fantom skregata pa tudi tvoje sanjske službe več nebo. Sicer pa ti najbolj veš kako trdna je vajina zveza. Če si 100% zaupata in vesta da nemore nič priti vmes. Niti druga oseba. Pol pojdi če pa ne, pa ne.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2007 18:22:52   
karmy
Glede selitve v tujino ste malo paranoične. Ko bi malo le pokukale v tisto temo kjer se je zelo veliko slovenskih družin javilo iz vsega sveta user posted image Če je dobra služba, bi bila par mesecev sama gor, potem bi šla samo še po malega. Vsi ostali bi preživeli brez meneuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
21.12.2007 19:59:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.12.2007 20:23:42   
piščanc
grem kamor koli. sedaj s celo družino, prej bi šla pa tudi sama. preden sva se odločila za otroke, mi partnerska veza ni bila na prvem mestu. če bi šel z mano OK, če ne pa ...

ampak služba bi morala biti pa res na kožo pisana.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.12.2007 20:35:10   
Kepica83
Nevem kako lahko izjavite da vam zveza ni bila na prvem mestu? Kaj pa vam je pol  bilo NO.1?

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2007 21:10:51   
Anonimen
Ni šans, da grem brez moža in otroka.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.12.2007 21:14:06   
Anonimen

se da. samo morata imet oba partnerja razciscene pojme. in kaj je nekaj let v primerjavi z vecnostjo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.12.2007 21:25:56   
Anonimen
Najboljši preizkus je služenje vojaškega roka. Ampak zdaj ga žal ni več. Obveznega.
Jaz osebno nebi mogla it, dragi naj pa kar gre, kartico pa doma pusti. user posted image

< Sporočilo je popravil Taly -- 21.12.2007 21:31:55 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
21.12.2007 21:33:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
21.12.2007 21:35:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.12.2007 21:37:05   
Anonimen
Moja stara starša sta šla "za 2 leti" v Nemčijo delat(mojega očeta in strica sta doma pri njuni babici pustila), ti 2 leti pa sta se zavlekli na 30 let...

Jaz tega ne bi naredila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
21.12.2007 21:37:49   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Nevem kako lahko izjavite da vam zveza ni bila na prvem mestu? Kaj pa vam je pol  bilo NO.1?

jaz

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.12.2007 21:55:20   
Olivija
Zakaj pa ne. Pri nas imamo že v družini tako tradicijo. Moja sestra jo pa zdaj nadaljuje. Najprej je bila ona v Švici in on na Dunaju (6 mes.), potem je šla ona v ZDA in on na Švedsko (6 mes.), trenutno je ona v Parizu in on spet nazaj na Dunaju. Zaenkrat jima gre krasno. Bosta pa morala še do oktobra potrpeti.

Brez otrok, za 1-2 leti se mi sploh ne zdi problematično. Obstaja Skype, dobre letalske povezave, ...

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.12.2007 22:57:00   
Anonimen
Če bi vam ponudili dobro službo v drugem kraju ali državi, recimo za leto do dve... Bi bila katera pripravljena narediti ta korak, se odseliti in priti potem nazaj? In kako bi na to gledali vaši partnerji?

Ja :).

Sam kaj ko mi je doma tako lepo.....bi moralo biti nekaj čisto sanjskega, da bi šla.

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
21.12.2007 23:46:57   
Anonimen
Ne bi. Brez partnerja ne bi sla, ze zelo zelo tezko bi zapustila Slovenijo, pa ceprav samo zacasno.

There is no place like home .. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
21.12.2007 23:59:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
22.12.2007 8:41:10   
caillou
Odvisno je samo od tega, kaj postavljaš na prvo mesto ?  Jaz moža, zato ne bi šla.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?