Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 16:28:30
|
|
|
|
jazzz27
|
ga vzameš seboj, če je tako idealna in dobra služba!! Jaz se nebi za to odločila! S sedanjim partnerjem!
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 16:30:18
|
|
|
|
pika74
|
Jaz sem šla za pol leta v tujino... sam ne glih delat ampak študirat... pa sva takrat hodila že...ene 8 let, če se ne motim. Je blo pa ful težko... ful sva se pogrešala... pa enkrat me je pršu obiskat, enkrat jest domov vmes... ampak vseen sva prežvela .
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 16:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi ga sabo vzela Ne, za leto ali dve neb šla. Šla bi za redcimo maksimalno pol leta. Tolk ja. Celo leto pa ne.
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 16:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa ne bi... Konec koncev je odvisno od tega, kako bi partner to sprejel.. Če ok potem ni problema, če pa bolj slabo, pa sem raje doma kot pa v tujini...
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 16:46:17
|
|
|
|
mojMika
|
Jaz poznam eno, ki je šla za pol leta v tujino, doma pa pustila moža in še ne eno leto staro punčko. Pa moja svakinja tudi - najprej je šel njen fant na Dunaj, ona pa malo za tem v Brno. Upam, da bosta preživela! Jaz pa ne bi šla, razen če bi partner šel zraven.
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 17:27:50
|
|
|
|
Teya*D.
|
jaz tudi sama nebi šla nikamor!ne vem razdalja bi mi bila preveč če nebi mogla še isti večer nazaj k njemu.
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 17:29:16
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Odvisno kam, odvisno za kako dolgo in odvisno koga bi puščala doma. otroka definitivno ne, za več kot leto dvomim, da bi šla, pa Evrope tut ne bi zapuščala, tko bi vsej med vikendi tam pa tam lahko šla domov.
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 18:14:49
|
|
|
|
Kepica83
|
Če je prava ljubezen pa vzami dragega zraven. Jaz brez mojega ne zdržim en dan kaj šele dalj časa. Ti se s tvojim pogovori in tehtno premisli da ti nebo kdaj žal. Lahko greš pa izgubiš svojo veliko ljubezen ker za dalj časa biti ločen ni enostavno. lahko pa ostaneš pa se s fantom skregata pa tudi tvoje sanjske službe več nebo. Sicer pa ti najbolj veš kako trdna je vajina zveza. Če si 100% zaupata in vesta da nemore nič priti vmes. Niti druga oseba. Pol pojdi če pa ne, pa ne.
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 18:22:52
|
|
|
|
karmy
|
Glede selitve v tujino ste malo paranoične. Ko bi malo le pokukale v tisto temo kjer se je zelo veliko slovenskih družin javilo iz vsega sveta Če je dobra služba, bi bila par mesecev sama gor, potem bi šla samo še po malega. Vsi ostali bi preživeli brez mene
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2007 19:59:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 20:23:42
|
|
|
|
piščanc
|
grem kamor koli. sedaj s celo družino, prej bi šla pa tudi sama. preden sva se odločila za otroke, mi partnerska veza ni bila na prvem mestu. če bi šel z mano OK, če ne pa ... ampak služba bi morala biti pa res na kožo pisana.
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 20:35:10
|
|
|
|
Kepica83
|
Nevem kako lahko izjavite da vam zveza ni bila na prvem mestu? Kaj pa vam je pol bilo NO.1?
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 21:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni šans, da grem brez moža in otroka.
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 21:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
se da. samo morata imet oba partnerja razciscene pojme. in kaj je nekaj let v primerjavi z vecnostjo?
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 21:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljši preizkus je služenje vojaškega roka. Ampak zdaj ga žal ni več. Obveznega. Jaz osebno nebi mogla it, dragi naj pa kar gre, kartico pa doma pusti.
< Sporočilo je popravil Taly -- 21.12.2007 21:31:55 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2007 21:33:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2007 21:35:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 21:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja stara starša sta šla "za 2 leti" v Nemčijo delat(mojega očeta in strica sta doma pri njuni babici pustila), ti 2 leti pa sta se zavlekli na 30 let... Jaz tega ne bi naredila.
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 21:37:49
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko Nevem kako lahko izjavite da vam zveza ni bila na prvem mestu? Kaj pa vam je pol bilo NO.1? jaz
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 21:55:20
|
|
|
|
Olivija
|
Zakaj pa ne. Pri nas imamo že v družini tako tradicijo. Moja sestra jo pa zdaj nadaljuje. Najprej je bila ona v Švici in on na Dunaju (6 mes.), potem je šla ona v ZDA in on na Švedsko (6 mes.), trenutno je ona v Parizu in on spet nazaj na Dunaju. Zaenkrat jima gre krasno. Bosta pa morala še do oktobra potrpeti. Brez otrok, za 1-2 leti se mi sploh ne zdi problematično. Obstaja Skype, dobre letalske povezave, ...
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 22:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi vam ponudili dobro službo v drugem kraju ali državi, recimo za leto do dve... Bi bila katera pripravljena narediti ta korak, se odseliti in priti potem nazaj? In kako bi na to gledali vaši partnerji? Ja :). Sam kaj ko mi je doma tako lepo.....bi moralo biti nekaj čisto sanjskega, da bi šla.
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 21.12.2007 23:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bi. Brez partnerja ne bi sla, ze zelo zelo tezko bi zapustila Slovenijo, pa ceprav samo zacasno. There is no place like home ..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2007 23:59:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 22.12.2007 8:41:10
|
|
|
|
caillou
|
Odvisno je samo od tega, kaj postavljaš na prvo mesto ? Jaz moža, zato ne bi šla.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?