|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Juţna) Primorska
20.12.2007 20:14:00   
helenav
Majrim  či sej o non či sej? ( piši kao govoriš:-))))user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
20.12.2007 20:19:04   
majrim
sem,sem...ampak bom mogla it,ker me možek preganjauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
20.12.2007 20:21:14   
helenav
user posted image

user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
20.12.2007 20:24:01   
helenav
na uni tabli ki jo drži miškolin bi moglo pisat  BAD GIRL user posted image user posted image user posted image user posted image   pa noče prikazat  

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
20.12.2007 20:26:29   
helenav
lahko noč.....sem že dosadna s temi monolgi.....jutri ko bom prečikirala...bo sigurno kašna napisala minuto za tem ko bom offline

grem jaz.....

user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
20.12.2007 20:28:10   
majrim
helenav...itak me daje ta predbožični časuser posted image ...zjutraj je prišlo neki vmes,a je zdej že vse ok...včasih sem pač mala smrklja...pa malo preveč čustvena...
..kam ti je zbežal dragi??user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
20.12.2007 21:36:32   
melaverde
dober večer !!

tudi mi smo končno doma user posted image  smo šli v taverno poslušat nečakinjo ki je nastopala in smo se tako premrazli, da je joj... pa čestitke smo oddali na pošto user posted image
tejčica, res zelo lepe čestitke, mala je prava umetnica user posted image

helenav, valda nisi cedla kavču ?! user posted image  jaz se ga prav bojim ker ko legnem, ne vstanem več... user posted image  ja, veseli december je tu, moj mož ima fešto v soboto... ampak meni včasih prav paše bit sama in gledat kak dober film user posted image

Žana04, Val se doji kadar se mora...to pomeni da ga prisilno pristavim k prsom, me odrine, pa spet ga stisnem in pol v tretje prime... sem povedala P in ta mi odgovori, da bi se tudi jaz naveličala 6 mesecev jest eno in isto ?! in naj se ne sekiram ker ene dojijo veliko manj ?????
tako da...z njo si ne morem nič pomagat !! user posted image  pač ko vpraša (in to je vedno ko vidi žlico, krožnik, skodelico) mu dam GH, dopoldan sadje, za kosilo zelenjava in zvečer če ful teži kašico z vodo...ma se bojim da se bo ful zredil ker poje ene porcije ?!?

Zrak - Enei, čestitke mali črv !!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

thaiss, imam eno dobro novico !!!!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
20.12.2007 21:51:07   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
thaiss, imam eno dobro novico !!!!!

itak te samo ena stvar lahko veseli v tem cajtu in to je........

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
20.12.2007 22:17:08   
melaverde
boga, tolko sem te gušla s to vrečo...da mi je nisi ti zrihtala, da ti neham težit ?! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.12.2007 7:34:03   
tejčica
Jutro!

Kaj še vse sladko spančkate? Jaz sem že žehto zlikala, mal pospravla, kavico spila... včeraj zvečer sem celo okna pomila.user posted image
Danes šibam z obema malima v Lucija, ker imata oba zobarja. Najbrž bo še peeestrooo.

Zunaj se spet dela lep dan.user posted image Izkoristite ga.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.12.2007 9:19:39   
helenav
jutrooooooo

sej sem vedla, da če bi še malček počakala, bi se kašna prikazala..Mela ja sem podlegla kavču in sva imela prav lepo intimno razmerje do polnoči, ko me je Klara zbudilauser posted image user posted image user posted image ..
je pa dane spala 12 ur!!!!!!!! Seveda smo dvakrat jedli....in sedaj se sama pogovarja v ležalniku....user posted image upam, da bo tako pridna tudi potem ko gremo v Koper.....ma verjetno se špara in mi bo delala dišpete!

ciaooo

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.12.2007 9:42:07   
melaverde
jutrooo

Vi se hecate ampak mi smo res do sedaj spali...se je zbudu ob 5h in do 7h klepetal, pljuval in cukal mamo user posted image user posted image
midva se tudi odpravljava v Koper...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.12.2007 9:44:48   
Žana04
Jutro!

Mela, lahko si srečna, da imaš pravega jedca. Pri nas doma sta oba otročka anti za hrano. Zadnjič reče mož, kako je to možno, saj se drugi otroci tresejo ob pogledu na hrano... Pa mu odgovorim, da se tudi najina dva treseta...ker je ne marata.user posted image
Ma ne, da so tudi za to krivi geni user posted image  
Tejčica in Taja, bravo za čestitke user posted image user posted image user posted image , res so lepe.
Toliko na hitro, ker imam Julijo v naročju. Noč je bila katastrofalna, očitno pa ima Julija še dovolj energije, da je ne pobere spanec. Jaz naredim vsako toliko en čimin stoje, vsake dve uri pa bi prav prišla še user posted image .
LP!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
21.12.2007 16:09:24   
helenav
ne morem verjet...da včasih v Izoli ki je tako majhna ne srečam nobene...pol grem pa v Koper....in srečam melo..zrak...thaiss....user posted image user posted image user posted image

Pero kot sem vam rekla....Koprčanke ne zamerit....pero Izola je Izola....imaš kje parkirat...imaš sprehajalne poti še in še....ni gužve da ne moreš hodit..ampak je pasalo malo spremembe in kot mi je mela priporočila jo je treba tudi na hrup navadit...ampak je bila pridna!!!

Imam eno prošnjo....kupim ali pa če katera posodi mičkene žabice? Jaz jih nikjer ne dobim....povsod so velike številke...mi pa smo še mičkene....Sm bila v Arielu..BC..Idexe,....v Popsy v portorožu...in njente di njenteuser posted image user posted image user posted image Tako...da res...če mi lahko katera pomaga bi ji bila ful hvaležna.....user posted image user posted image

Mela....čakam ZS!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.12.2007 16:16:38   
thaiss
helenav jaz imam ene mičkene, rade volje posodim, sam so svetlo plave!
Jaz sem šla danes v Koper ker sem imela opravke (banka,zavarovalnica) in lihtako, ne da bi se zmenla sem srečala zrak, pol se je pa še mela uštullauser posted image (hecam, hecam mela)
Sem se odločla da ne grem v Koper do drugega leta, izjemoma če bo kej nujnega. Katastrofa- ni parkinga, vse ceste razkopane...Včeraj sem šla iz Špara ob 15:55 in ob 16:20 sem bla komaj pri Soči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mela čakam raport!!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.12.2007 16:48:36   
helenav
thaiss  user posted image user posted image user posted image user posted image ni panike....jaz imam ene in še te so modre...sploh nima veze...samo da ji bo toplooo....ampak res žalostno da sredi zime ne moreš enih žabic dobituser posted image user posted image ..poleti ko pa sem nabavljala so me postrani gledale če sem kaj zimskega hotela...user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.12.2007 19:09:22   
majrim
samo,da vas pozdravimuser posted image ...mora božiček zavit še kako darilceuser posted image ,tudi za tiste kosmateuser posted image
...uživajte  v vikendu,kjerkoli že bosteuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.12.2007 19:09:56   
majrim
koperuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.12.2007 19:30:03   
Sibil_
Trenutno se zelo strinjam z Koper user posted image , sploh za promet.Ampak drugače pa meni osebno Izola glih ne potegne, ne bi nikoli živela v Izoli.
Za mene je opcija Koper ali Lucija oziroma Portorož, ampak bolj Koper.Samo zdej bodo kmalu začeli pri nas delat cesto in me je že zdej groza kako bo, fujj.user posted image

Za šetat pa ni problem niti zdaj, peš povsod 'prideš ker ni gužve.Beri-redkokdo gre peš, večina z avtiuser posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.12.2007 20:02:45   
thaiss
Koper Center ni šans da bi živela!!! Izole pa sem se kar navadla, za pohajat pa je definitivno lepše ko po Kopru!

Helenav dobiš v ponedeljek!!!
majrim pridna, mi še nič nismo kupliuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.12.2007 20:11:42   
tejčica
Pa kaj je zdej to tu gor? Tekmovanje Koper - Izola??? Ženske, prazniki so tu, mal več dobre volje pokažte.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.12.2007 20:30:45   
helenav
thaiss  user posted image ......dobiš kavico v ponedeljek....

ma sej se ne kregamo ali dajemo..Izola je pač boljša...in ni debate sploh da ne bi bila
user posted image

Grem jaz.......user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.12.2007 20:41:17   
Sibil_
Ribari user posted image , mi je ostalo še iz srednje šole, hehe.

No, pa naj ima vsaka svoje mnenje, meni je Izola mesto invalidov (pohvalno!), ribarov in ribjega smrada (čeprav tega ni več, pravijo).

V Kopru je pa definitivno preveč južnjakov, pa strogi center tudi meni ni ne vem kako ljub (ampak to v nobenem obalnem mestu, ker so bajte preveč skupaj in si gledaš v krožnik).

Glede šetanja pa jaz ne vidim nekih bistvenih prednosti ne v Izoli in ne v Kopru-mogoče edino da res v Izoli hodiš ob morju, ampak tam najbolj piha, tko da ne vem če je prednost to pozimi...user posted image

LP,pa ne se razburjat, vsaka itak da navija za svoje-najlepša je pa štajerska...user posted image
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
21.12.2007 20:59:54   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
najlepša je pa štajerska...user posted image  

Pol pa očitno Gorenjske še nisi videla, da tako trdiš.user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.12.2007 21:04:19   
Sibil_
Ja, saj tudi Gorenjska je ok, ma vse je ok razen Novega mesta.Novo mesto je pa črna luknja v Slo, mislim groza no.Vsaj meni.PA tut dolenjci mi niso preveč pri srcu-vsaj kar jih jaz poznam.user posted image

PA če slučajno katera je od tam naj ne zameri, prosim.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

adaptirano mleko
Sanikaa

(68%)

(32%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!