|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
20.12.2007 15:12:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Kaja08 ti si pa zaslužiš eno veliko čokolado za ta seznam, ki ga delašuser posted image

Jaaaa, čokolada user posted image  Pa glej, da bo Milka user posted image

ti samo naslov pošljiuser posted image jih imam ene par še domauser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
20.12.2007 15:12:52   
Kaja08
Ojojoj, kaj jse pozabm povedat - ta najpomembnejšo novico!! Včeri sem prvič začutila našga user posted image  Je bil prav čuden občutek - popoldne sem ležala na kavču in gledala TV in kar naenkrat me na hitr neki začrvič tm v maternici... Najprej sem se kar malo ustrašila, kaj je to. Potem me je pa dons dopoldne v službi spet. Jeeeejjjj, naš mali je pa živahen user posted image user posted image  Pa šele v 17. tednu sem in to je moja prva user posted image !!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
20.12.2007 15:14:21   
Anonimen
Kaja čestitke za prve brcike.user posted image user posted image user posted image user posted image Verjetno si bolj pri ta suhih, da si jih prej čutila. A ni fajn, ko začne enkrat brcat, jaz tudi komaj čakam. Takrat se res začneš zavedat, da nosiš v trebuhu živo bitjece.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
20.12.2007 15:15:12   
Anonimen
AnjaPH, na naredila sem ti ticker, zdej si pa ta spodnjo kodo samo napopi v svoj profil - pod dodaten opis. Za prvo silo bo, ko se boš pa naučila, si ga boš pa lahko spremenila po svoji izbiri

Ja Kaja ti si meganamberuan! user posted image  Kajo za predsednika user posted image   Hvala leeepaaa user posted image

Dobrodošlica novinki, zdaj mora priti pa še ena, da nas bo okroglo 60 user posted image

Drugače pa - ali črvičenje pomeni, da se mali giblje??? Jaz sem pa mislila da me bo navilo na WC user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
20.12.2007 15:17:56   
katja_k
Kaja08 pa le ni bilo treba tako dolgo čakati na brcike, kot si včeraj mislila user posted image . Po mojem je pomagalo, da smo se včeraj o tem pogovarjeleuser posted image !!!

LP!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
20.12.2007 15:19:40   
pikica_30
O fiiinooo Kaja08! Blagorček! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud v 17t in 1. user posted image  in sedaj upam, da bom kaj začutila še v starem letu 2007! user posted image

Aja, pa še to: danes me mami kliče v službo in reče, da je brala kitajski horoskop in naši user posted image  bodo podgane!!! user posted image  Baje pa če bodo fantki, bodo nadvse privlačni in uspešni, za punčke mi pa ni nič rekla, ker jaz skoz govorim, da bo fantek! user posted image  (Čeprav še ne vem). Potem je pa še en kasneje v službi razlagal, da je številka 8 (naši user posted image  bodo seveda rojeni v 2008) ful srečna številka v numerološkem smislu in da pomeni neskončnost! Jeeej! Kaj pa ve menite o teh astrloško-numeroloških zadevah?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
20.12.2007 15:19:42   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH
Ja Kaja ti si meganamberuan! user posted image  Kajo za predsednika user posted image   Hvala leeepaaa user posted image
Drugače pa - ali črvičenje pomeni, da se mali giblje??? Jaz sem pa mislila da me bo navilo na WC user posted image

user posted image
Ja, men je tud moj reku, da mi prebava dela user posted image  Sam, kaj k je pa nimam tm pr maternici!! Je kr brcika bla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
20.12.2007 15:21:17   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Aja, pa še to: danes me mami kliče v službo in reče, da je brala kitajski horoskop in naši user posted image  bodo podgane!!! user posted image  Baje pa če bodo fantki, bodo nadvse privlačni in uspešni,

Uuu, pol bom mela pa Brada Pitta za sina. No, sej, itak bo lep, če je pa moj, knede user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
20.12.2007 15:22:20   
katja_k
AnjaPH: Niny in jaz sva ti tudi pomagale, kaj pa midve user posted image , nisva dovolj pomagali user posted image ?
(kako je že ena od vas rekla - HORMONČICE user posted image  se mi zdi)

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
20.12.2007 15:37:48   
Anonimen
AnjaPH: Niny in jaz sva ti tudi pomagale, kaj pa midve , nisva dovolj pomagali ?

Ojojoj katja in ninny mea culpa takooo mi je žaaal da sem vaju izpustila!

user posted image  tudi za vaju user posted image

(odgovor članu katja_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2710
20.12.2007 15:42:30   
Anonimen
Že dobro, AnjaPH, hormoni delajo.user posted image

Mislim, da nam Taly pravi hormončiceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
20.12.2007 16:16:09   
Anonimen
Dons sem imela en kup dela s temi tickerji.Pa mi je koncno uspelo.Zdaj moram pa se taveliko notr spravit,da ne bo zamere.

Dobrodosle vse noveuser posted image user posted image user posted image ,pikici-30,ninny,pa Mojci78,user posted image user posted image za uspesne preglede.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
20.12.2007 17:10:17   
Anonimen
Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za preglede, sussy dobrodošla.

Mene pa zanima, kako se čutijo metuljčki? Tko kot eni mravljinčki? Pa čist spodaj? K jst tole sedaj čutim, pa mi je čist čudno. Malo me daje prehlad, pa sm si skuhala čajčka, zdej pa mal počivam. Pa tko me kei zgaga že cel dan. Včer sem pojedla dve rezini pršuta, domačega, je bil ful slan, pa mam še dans probleme.
In drugače? Še jutri, potem pa frej do 3.1.2008. Komaj čakam, ker nisem mela jesenskih počitnic, ker sem se učila za strokovca, so te počitnice tko zelo dobrodošle. Jupi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
20.12.2007 18:39:04   
kodrana
jaz tudi skos čutim, da se nekaj dogaja tam spodaj.. neke metuljčke.. samo je fora, da imam tudi prebavo precej živahno. in mi skos gruli notri ter se pretaka. imam pa občutek včasih, da le ni vse prebava in sem prepričana, da so že brcike. čuti se pa kot nežno božanje v trebuhu. vsaj jaz tako čutim, potem pa naj bi brce postale precej konkretne. pravijo,da ko začutiš brcike veš, da je to to..  je pa bolj podobno žgačkenju.. prijetnouser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
20.12.2007 18:50:41   
alea01
Hej, hoj!

Dobrodosle user posted image !

Evo mene iz pregleda. Vse je kul, le pritisk je fuuuul nizek. Mi je rekla, da naj bi po kosilu in vecerji spila deci rdecega. Ja, fajn ga bomo pa pili. A kaj, ko se pa mene tok hitro prime, da bom pol skoz pijanauser posted image .

Aja, tista bulica o kateri vam ves cas tezim. Ja to je dejansko dobesedno drek! user posted image Zato pa jo vcasih zacutim, vcasih pa ne. Me je kar sram, kako sem vcasih nevedna. Pa moj mi je rekel, da bi lahko to bilo to, pa sem se mu sam rezala.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
20.12.2007 19:18:04   
AB83
Lep pozdrav vsem skupaj!
Da se vam pridružim še sama. Sem prvič noseča in našo pikico pričakujemo med 5-10.6!
Prebiram, da vas kar nekaj piše o štokanjih v trebuhu. Meni se je tri dni nazaj zgodilo, da me je zvečer tako začelo zategovat v trebuhu, da se 15 minut nisem mogla premaknit niti za centimeter, ker sem mislila da se bom pretrgala. Takoj naslednje jutro sem obiskala ginekologinjo, ki mi je predpisala Apavrine. Njihova funkcija naj bi bila, da naj bi popustili močno zategnjeno maternico. Vendar imam iskreno povedano precej pomislekov glede jemanja tablet, saj gre za močna pomirjevala ki vplivajo na otroka. Kaj mislite ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
20.12.2007 19:32:32   
AB83
user posted image ......se učim kako nastaviti ticker;)

(odgovor članu AB83)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
20.12.2007 19:39:40   
Anonimen
Sedaj si ga pa daš v svoj profil- dodaten opis in bi ti moral delati.
Sicer pa še  dobrodošla med nas AB83user posted image

(odgovor članu AB83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
20.12.2007 19:40:18   
Anonimen
Dobrodošla AB83 - to kodo skopiraš v moj profil v dodaten opis.

(odgovor članu AB83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
20.12.2007 19:41:55   
Anonimen
Ja, apaurin je kr močan. Če si v dilemi piši pušenjaku, pa boš videla, kako in kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
20.12.2007 19:56:17   
Anonimen
to sem najdla glede apaurina pri Pušenjaku

pa še to

http://med.over.net/forum5/read.php?19,980369,980378#msg-980378

upam, da linka delatauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
20.12.2007 21:05:10   
Anonimen
Drage moje: sem vedela da je to to. Jaz čutim brcike. user posted image user posted image user posted image
Tako lepo pogosto so tile metuljčki. user posted image  Že 2 dni, pa si nisem tole tako razlagala.user posted image  Sploh pa ne tako hitro.user posted image

Sem pa v 16 tednu. user posted image  

JUPIIIIIII user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
20.12.2007 21:07:09   
Eva2008
Totalno izmučena. Sem bila celo popoldne s prijateljico v šopingu. Zapravila čez 500€. Aaaaaa...Groza, no. Sem pa nakupila vsa darila, za novoletni službeni žur za jutri komplet garderobo (škornje, plašč, krilce, srajčko - še nič nosečniškega) in še nekaj malenkosti.

Meni se pa čisto malo buši pozna. user posted image  Čez dan sicer ne, zvečer pa se mi zdi majčkeno napet. A ni že čas?! O brcikah še ni duha ne sluha, sicer pa mislim, da bosta obe brcali kot nori, tako, da lahko še malce počakata, čeprav me zanima kakšen je to občutek. Najbrž totalno user posted image user posted image .

Pozdravljene nove nosečke.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
20.12.2007 21:08:09   
Eva2008
user posted image user posted image  Taly za brcike. A da se to čuti kot metuljčkanje? Zanimivo. Sedaj bom samo še na to čakala. user posted image

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
20.12.2007 21:09:56   
Anonimen
A da se to čuti kot metuljčkanje?

Ja tako nekak.

čestitke Taly za brcikeuser posted image user posted image

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?