|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
20.12.2007 9:12:27   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

moci- ne sekiraj se...kakšen pa je ta kuhinjski robot?

mah, multipraktik. tak, ki ima še uno roko, da stepa sam, ne da jaz mikser držim in zapravljam časuser posted image

uvau!!!
a pol s tisto roko tud tvojga user posted image  kar sam mikser miksa, da ti ne zapravljaš časuser posted image user posted image user posted image user posted image

to ni zapravljanje časa. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 651
20.12.2007 9:12:28   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Moci, bravo za negativne teste in čestitke za user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žlehtnoba pa še dela, kaj
user posted image user posted image

Mah, stara, sem tako vesela, da nisem edina. A veš kak sem se razširila na šihtu. Samo junk hrano žremo. Po novem letu grem na dieto user posted image .
Mislim, da bo kakšna kilca šla že prej dol, gre gremo vsi z Nežo na nov način prehrane. Vsi za enega eden za vse.

ah, a veš kaj. ti kar naprej govoriš, da si majhna pa debela. potem sem pa jaz tako tudi pričakovala. brez veze. razočarala si meuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 652
20.12.2007 9:13:52   
altati

Moci, bravo za negativne teste in čestitke za user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žlehtnoba pa še dela, kaj
user posted image user posted image

Mah, stara, sem tako vesela, da nisem edina. A veš kak sem se razširila na šihtu. Samo junk hrano žremo. Po novem letu grem na dieto user posted image .
Mislim, da bo kakšna kilca šla že prej dol, gre gremo vsi z Nežo na nov način prehrane. Vsi za enega eden za vse.

nakladašuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 653
20.12.2007 9:14:10   
altati

Altati, tudi Muki1 se javlja med prijatelje.

Muki1 ne obstajauser posted image user posted image user posted image

Aja, se še nisem prijavila user posted image

čudakinja, ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 654
20.12.2007 9:14:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

zoja razume ne. to pomeni, da gre do omare, prime ročaj, žuga s prstom in govori ne in čaka kaj bo. ko jaz vstanem ona hitro odpre omaro in vzame ven prvo stvar, ki ji pride pod rokouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se pa sine in ata kregata nekako takole:

ATA: Tristan ne to delat ! Ne ! ( in žuga s prstom )
TRISTAN: dej dej dej
ATA : Tristan NE ! ( in spet žuga s prstom )
TRISTAN:  ti ti ti ti skkljkkkjkkllkdjk ti ti ti ( in žuga s prstom nazaj ter cepeta)

pri nas nas pa pri NEEEEEEE enostavno samo zignorira....ne šlivi niti pod točko razno....po možnosti te še gleda direktno v oči in dela tisto, kar mu želiš preprečitiuser posted image user posted image

se podpišem pod Altati- nekje se pa mora videti, da sta na isti dan rojenauser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
20.12.2007 9:14:39   
altati

moci- ne sekiraj se...kakšen pa je ta kuhinjski robot?

mah, multipraktik. tak, ki ima še uno roko, da stepa sam, ne da jaz mikser držim in zapravljam časuser posted image

uvau!!!
a pol s tisto roko tud tvojga user posted image  kar sam mikser miksa, da ti ne zapravljaš časuser posted image user posted image user posted image user posted image

to ni zapravljanje časa. user posted image

me veseli, da tako razmišljašuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 656
20.12.2007 9:15:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

zoja razume ne. to pomeni, da gre do omare, prime ročaj, žuga s prstom in govori ne in čaka kaj bo. ko jaz vstanem ona hitro odpre omaro in vzame ven prvo stvar, ki ji pride pod rokouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se pa sine in ata kregata nekako takole:

ATA: Tristan ne to delat ! Ne ! ( in žuga s prstom )
TRISTAN: dej dej dej
ATA : Tristan NE ! ( in spet žuga s prstom )
TRISTAN:  ti ti ti ti skkljkkkjkkllkdjk ti ti ti ( in žuga s prstom nazaj ter cepeta)

pri nas nas pa pri NEEEEEEE enostavno samo zignorira....ne šlivi niti pod točko razno....po možnosti te še gleda direktno v oči in dela tisto, kar mu želiš preprečitiuser posted image user posted image

se podpišem pod Altati- nekje se pa mora videti, da sta na isti dan rojenauser posted image

ha, ha, očitno!
luna pa to, a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
20.12.2007 9:18:50   
Maxica

Evo, govorila z našo P. Dala bo opravičilo, zlata naša dohtarca user posted image .
No, vidiš, prav super.user posted image user posted image user posted image user posted image

Maxica. Premišljeno stopi v boj. Ne prenagli se s kakšnimi najavami odpovedi. Tudi jaz se strinjam z Pikapolono, da če ne gre drugače, greš delat pa na 4 ure in potem za polovični delovni čas še nekoga zaposlijo. Ampak to imej kot zadnjo šanso, če bi tebi najbolj ustrezalo 6 ur, vztrajaj na 6. Pismo, zakon je zakon. So pa tvoje sodelavke resnično stare zahojene krave user posted image .
Kako pa naj grem za 4 ure delat? A namesto, da vztrajam za 6, vzamem za 4? Pišuka, sam pol se mi pa za ta denar res že ne splača hoditi v službo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 658
20.12.2007 9:19:15   
moci
ohoho jutranji rr žuruser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.12.2007 9:24:56   
Anonimen
jutro- a ste vse na spidu danesuser posted image user posted image

Jaz bom pa zgleda nov blog morala odpreti, ker moje stare kode ne sprejme in ne sprejmeuser posted image

aja, star e-mail delauser posted image , zdej ga moram samo še spraznit, potem me pa lahko bombardirate s pošto za pol leta nazajuser posted image

uf, kaj imam danes še dela- stanovanje pospravljam, poliram vse kotičke.........že včeraj, danes sledi nadaljevanje

maxica- naši delodajalci še niso tako moderni, da bi spoštovali zakone- oni delajo tako in samo tako, kot njim najbolj ustreza (da zaslužijo čimveč). Ampak, če si to res želiš, se ne vdaj, pa če si pripravljena na to, da ostaneš doma, pojdi do konca ( to ti pripada in pika)!! Če te bodo pa še kej zajuser posted image , jih pa prijavi!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
20.12.2007 9:26:04   
Maxica
Muki, sam da se pozdravite čimprej, Budimpešta bo že počakala. Čeprav ti verjamem, da bi pasalo iti.
Z mamo pa tudi čisto verjamem, da pride do konfliktov. Tudi mi živimo pod isto streho, včasih se počutim, kot da sva z možem stara 15 let in nisva sposobna niti WCja odmašit.user posted image  Ampak enkrat bomo živeli na svojem, v velikem prostornem stanovanju, in se bomo obiskovali in se radi imeli s svojimi starši.user posted image
Možno pa res, da se ti pripravlja menstruacija, če nisi noseča.user posted image  Mene je tudi nekaj tiščalo v jajčnikih, pa zredila sem se spet, in to sam zaradi službe, sem prepričana. Cel dan nekaj sediš, pa ješ, prideš domov ves glup in zmatran, se uležeš, in ješ. Eh, brezveze.
Ampak zdaj je december, pustimo bedarije pri strani in se veselimo.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 661
20.12.2007 9:26:45   
moci
en nasvet, prosim. rada bi descu kupila denarnico. pa ne kakšno penzjonistično. zdaj ima eno hudo martens, včasih so jih imeli v massu, zdaj pa ne več. kam naj grem? sem že mal iskala, pa nič. ne mislim, pa en kup štacun prebrskat. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 662
20.12.2007 9:28:19   
Maxica
Jaz sem pa danes sanjala, da smo sedeli pri eni pogostitvi, ful ljudi je bilo, med njimi je bila tudi Altati in njen možek, ki se je meni tako dopadel, da sem se čisto zacopala vanj.user posted image  Pa Jaša je bil, sta se nekaj z Lanom igrala, potem sem pa jaz šla ven, in našla Qlandijo, kjer sem trčila v Sivkomivko, ki je imela lih enih 100 kil.user posted image  Svašta.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 663
20.12.2007 9:36:36   
altati

en nasvet, prosim. rada bi descu kupila denarnico. pa ne kakšno penzjonistično. zdaj ima eno hudo martens, včasih so jih imeli v massu, zdaj pa ne več. kam naj grem? sem že mal iskala, pa nič. ne mislim, pa en kup štacun prebrskat. 

jaz sem jo lani mojmu kupila.
V DZS-ju, ful lepo, usnjeno. V centru mesta.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 664
20.12.2007 9:37:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz sem pa danes sanjala, da smo sedeli pri eni pogostitvi, ful ljudi je bilo, med njimi je bila tudi Altati in njen možek, ki se je meni tako dopadel, da sem se čisto zacopala vanj.user posted image  Pa Jaša je bil, sta se nekaj z Lanom igrala, potem sem pa jaz šla ven, in našla Qlandijo, kjer sem trčila v Sivkomivko, ki je imela lih enih 100 kil.user posted image  Svašta.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro da vem, da moram moža skrivat pred tabouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 665
20.12.2007 9:41:56   
altati
pismo, jaz sem pa ravnokar ugotovila, da imava z možičkom jutri obletnico poroke....
kaj pa zdaj?
kaj naj naredim?
kakšna ideja?????????

Za darilo nimam ideje, sem že za božička komaj kaj naumila...
kakšna druga ideja?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 666
20.12.2007 9:44:47   
moci

pismo, jaz sem pa ravnokar ugotovila, da imava z možičkom jutri obletnico poroke....
kaj pa zdaj?
kaj naj naredim?
kakšna ideja?????????

kakšna druga ideja?

http://www.harmonija.eu/index.php?location=1008

še nisem bila, imam pa bon in sem že vse prešnofalauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 667
20.12.2007 9:46:58   
altati

kaj pa zdaj?
kaj naj naredim?
kakšna ideja?????????

kakšna druga ideja?

http://www.harmonija.eu/index.php?location=1008

še nisem bila, imam pa bon in sem že vse prešnofalauser posted image

moci, a ti prideš pa otroke čuvat?
zdaj, čez praznike?
kdaj lahko, da rezerviramuser posted image .
ker po praznikih tole odpade, ker imam operacijo....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 668
20.12.2007 9:50:46   
lucika
sem napisala en dooollg post, pa mi je račudelnik reku sory, ne bo šlo:(

hvala za čestitke za službo. so plusi in so minusi, tak da ostajam nevtralna, do rahlo navdušena. delo bo v nabavi, tujina, plače nismo omenjali, bo presenečenje, delovni čas je isti kot možev, firmi sta sosednji. zdaj lahko hodim peš, ko se selimo pa z enim avtom. mali bo šel babici, ki je v sosednji hiši od naše nove. zdaj ga bomo morali vozit (cca.3km); pol pa bo itak lahko kar spal naprej...

imamo neke borbe na banki. ma, manj kot imaš denarja, več ti povsod kasirajo in bolj zajbavajo. ampak jaz se ne dam.
smo dobili nekega idiotskega cenilca, ki meni, da je bolj realen od sodnozapriseženih cenilcev (ker on ima pa le tečaj al karkoli), pa ceni hišo na vrednost po kateri jo lahko proda v dveh dneh. pa manj kot 1o miljonov bomo kredita vzeli, pa imajo take bedaste. zdaj se sekiram zaradi tega, kaj si en idiot misli. ma, najrajš bi drugega poklicali, samo zato, da vidim kdo ima prav. ampak mi je škoda 200 eurov. mah, pol ga bom, ko bomo s hišo gotovi...

no, zdaj bom dala ok, da me spet ne vrže ven.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 669
20.12.2007 9:57:08   
pikapolona2
http://producten.hema.nl:80/

ful dobra reklama user posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 670
20.12.2007 9:57:56   
altati
lucika- ja kaj pa pogodba? kdaj jo podpišeš? v njej pa ja mora pisati plača? ti si mi hecnauser posted image user posted image user posted image .

cenilca pa pošlji nekamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 671
20.12.2007 10:18:40   
muki1
*anč* glede kocke nimam pojma, kje se da dobit.

Altati, napiši mu pesem. Izlij svoja čustva user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 672
20.12.2007 10:26:48   
pikapolona2

Altati zraven pa še koreografijo naštudiraj pa na koncu eno kavico s smetanco popijtauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 673
20.12.2007 10:30:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Altati zraven pa še koreografijo naštudiraj pa na koncu eno kavico s smetanco popijtauser posted image user posted image user posted image

a uno koreografijo ko lezem v smetnjak in iz njega, al kaj imaš v mislih????
pismo babe, jaz ne bi dada, da bi mi dedec bruhal na obletnicouser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 674
20.12.2007 10:32:32   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

a uno koreografijo ko lezem v smetnjak in iz njega, al kaj imaš v mislih????
pismo babe, jaz ne bi dada, da bi mi dedec bruhal na obletnicouser posted image

ne ne uno k plešeš, pa si samo v mašnico oblečena....mijav...pa otroke mal k varuški zapeljiuser posted image .
ne resno lepo praznujta!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?