|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
19.12.2007 20:03:09   
Erin
anonimna/jokica in jana - čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse naj naj!!!!

In kako ste ve?
sonček me je prišla malo okregat da me nič ni tu, ampak je res da sem zadnje dni tako utrujena da sem tudi na nosečkah bolj malo...vas pa berem še vedno-redno in držim pesti za vas.
sonček, škoda da je zmanjkal na UZ zdravila ravno pri tebi, usoda ti res nagaja ampak bo pa v prihodnjih dneh ko imaš ponovno UZ. Ne spoznam se ravno na velikost foliklov ampak držim pesti da bodo pridno rasli in bodo pravi za user posted image Držim držim držim pesti pa če te srečam še vedno velja da te peljem na kavico pa če te koj zvlečemuser posted image sej jest častimuser posted image user posted image user posted image user posted image Bom spremljala kako je s teboj in mislila nate...
Kako ste ostale? Bumbum, se*, nf, hmm, LuNa, trinity, ledenka, špelka, oktavija, anonimnauser posted image , polaris, tinkamiška, maša,zorica,murkica, štunfek, KAHLO (upam da nisem katere moje soborke pozabila)????????????? Pogrešam vas in navijam za vas---vse dokler ne pridete do cilja user posted image ... Še vedno stojim za mojimi besedami...

ne bom vas zapustila,
ne bom na vas pozabila,
le malce manj pogosto se bom oglasila,
ampak vseeno angelčke na nebu bom prosila,
da ne pozabijo na vaša darila,
v katerih se skriva testek,
ki kaže le plusek.

Naj se izpolni vaša največja želja ...user posted image !!
Pikepoke za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vedno vaša navijačicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
19.12.2007 20:06:24   
polaris
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
19.12.2007 20:06:28   
sonček33
Erin - hvala

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
19.12.2007 20:08:56   
Erin
user posted image

Ve samo pridno slončkite pa pazite nase, velja?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
19.12.2007 21:12:09   
blustar
Meni žal ni uspelo. Sem imela SS na začetku 6.tedna. Tako da se vam pridružim v bojih spet februarja. Bova kak mesec počakala.

Glavno krizo sem že prebolela in se prepričujem, da je boljše prej kot kasneje. Ker zelo verjetno pride do tega zaradi genetskih nepravilnosti.

Zdaj pa hitro kakšna rozika na seznam, da nevtralizira.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
19.12.2007 21:36:33   
Fargesia
Erin, hvala!!!user posted image

Blustar.
..user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
19.12.2007 21:42:34   
oktavija
Draga Erin!

Hvala, ker si nam v tako dobro podporo!user posted image  Morem ti povedat, da me je tvoja pesmica čist omehčala do solz...
Hvala še enkrat!!! Vemo, da nas ne boš zapustilo, vendar je logično in prav, da se boš malo več zadrževala na sosednjem forumu z ostalimi srečkami nosečkami!!!
Me vse pa upamo in prosimo angelčke, da se ti bomo lahko kmalu pridružile!!!

Uživaj v nosečnosti in dobro pazi na svojo pikico, ker je še vedno zelo ranljiva!!!
Rade te imamo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
19.12.2007 21:47:30   
sapi
Blustar bodi močna user posted image user posted image user posted image  ...

sapi

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
19.12.2007 21:57:02   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Oktavija, Kate 26 - za vaju še vedno držim pesti, da se tečka ne prikaže.

Metulj1 - pri meni še nobenih sprememb, tudi križ me je bolel samo pol ure zjutraj, nekajkrat sem mislila da se bo ulila pa nič,  samo vse belouser posted image , nimam niti izcedka...user posted image  ČUDNO!
No dokler ne pride user posted image  imam še vedno upanje.... je pa hudič, da so znaki za nosečnost zelo podobni znakom za M, tako da ne moremo vedet kaj točno je dokler se ne pokaže eno ali drugo...user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse boreke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Za vse nove noesčke veliko iskrenih čestitk in
dobro pazite svoje pikice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vsem, ki pa va je obiskaluser posted image , pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Vsem navijačicam pa hvala ker ste vedno z nami in nas spodbujate!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
19.12.2007 21:59:36   
oktavija
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: blustar

Meni žal ni uspelo. Sem imela SS na začetku 6.tedna. Tako da se vam pridružim v bojih spet februarja. Bova kak mesec počakala.

Glavno krizo sem že prebolela in se prepričujem, da je boljše prej kot kasneje. Ker zelo verjetno pride do tega zaradi genetskih nepravilnosti.

Zdaj pa hitro kakšna rozika na seznam, da nevtralizira.

Vem kako ti je in ti želim da to grdo iskušnjo hitro pazabiš... Me smo s tabo, drži se!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
19.12.2007 22:02:46   
Kate26
Čer!

No, dan je skoraj naokoli, o moji user posted image , pa še vedno ni ne duha ne sluha (niti za malenkost nimam obarvanega izcedka z rdečo user posted image ). Zjutraj, še v postelji sem imela par minut močne krče, da sem že mislila, no zdaj pa se bo zagotovo prikazala, pa ni bilo nič. Test pa mi je danes zjutraj pokazal le eno črtico. Me pa vsake toliko časa malo špikne v zgornjem delu maternice in čisto rahlo me bolijo prsa. Drugih znakov pa nimam. Tako da čakam kaj se bo zgodilo; če ne pride do petka bom naredila v petek še en test. Čeprav imam pa občutek, da se bo nesramnica prikazala danes ponoči. Kakorkoli že, sigurno vam poročam.

METULJ1, pikica36, naja***, hvala za pestke in spodbude!
Anonimen, jana_k, čestitam!!!user posted image user posted image user posted image
Varci, naja***, METULJ1, oktavija, držim pesti, da bo user posted image .
Blustar, žal mi je. Vendar ne smeš obupat!!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
19.12.2007 22:03:03   
murkica
Erin hvala. Tudi me vse mislimo nate in na tvojo pikico, čeprav nisi več toliko prisotna tukaj. Pa, da ne boš mislila, da ti kaj zamerimo, ti smao uživaj in pazi nase in na svojega user posted image . Vsake toliko pa le skoči k nam in nam malo napiši kako si in kako kaj poteka ta tvoja user posted image .

Saj veš, vse upamo,  da se ti pridržimo in bomo čvekale na forumu nosečke. user posted image

Punce, le glejte da jutri pade kakšna nova user posted image user posted image .

Jaz sem se že odločila, da bom postala rozika in pika. Sem user posted image poslala na en dolg izlet okoli svet, ki bo trajal vsaj devet mesecev, če se ne bo kaj preveč ustavljala. user posted image

BOdite pridne in lahko noč. Jaz šibam naprej delat, da bom šla lahko čim prej pančkat.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
19.12.2007 22:31:20   
trinity22
Erin, zlata si, ko se tako spomniš na vse nas, tvoje besede so tako lepo zvenele v moja ušesa. Ti samo uživaj v svojiuser posted image  in pazi na user posted image , včasih pa pridi na nas malo pogledat, da nam daš malo spodbude, da se bomo pridno borile še naprej, dokler ne pridemo za tabo ...

Jana_K iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in lepouser posted image

blustar žal mi je user posted image  drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček je že kaj novega, držim pesti da bi foliki lepo rastli in bili ravno pravšnji za user posted image

Kje pa se kaj skrivajo LuNa, Ledenka, Se*, kam ste se potunile al se samo grejete ob svojih user posted image  k je zuni tak mraz?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
19.12.2007 22:31:55   
lučka 25
blustar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
19.12.2007 22:39:08   
KAHLO
user posted image user posted image user posted image user posted image Erinuser posted image user posted image user posted image  hvala, ti moram sporočit da sem vidla tvoje fotke v albumu....božansko le tako naprej

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
19.12.2007 22:40:20   
LuNa73
blustar user posted image user posted image user posted image

Erin, ti pa si res zlatica...user posted image tak lepo pesmico si spesnila....user posted image user posted image user posted image  No, nosečniška utrujenost te že daje... kaj pa slabost? Jaz sem o.k... le s kroničnim pomanjkanjem časa zadnje časeuser posted image . Novega ni nič tako da...
Sem si tud jst ogledala tvoj albumček... kakega lepega bušija že imašuser posted image .. ampak, a nisi ti rekla, da si se zredila še preden si bila nosečka... kak si te bla prej suhauser posted image user posted image  Pa še eno piotanje: a to je tvoj mačkon in če ja, a si ga ti fotkala?user posted image

sonček, itak vem, da veš, da ti bo uspelo s tem zdravilom ali brez user posted image user posted image !

pikica36 - vonj je vse močnejši... a že vohaš tud ti?user posted image user posted image  Jst samo upam, da se boš od tega omamnega vonja, ki res tako lepo diši, tud en mal al pa fejst poredilauser posted image

Mašika moja, kje si ti? Kako kaj foliklčki?user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 19.12.2007 22:47:45 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
19.12.2007 22:47:27   
trinity22
LuNa midve se pa očitno lovima, jaz te iščem pri decemberkah pa si ti pri januarkah, jaz grem k januarkam pa ti k decemberkam, no važno da se najdeva, pa lahko noč in lepe sanje.

Prav tako lepe sanje vsem ostalim, ki se odpravljate v pančevo deželo, pa sanjajte same user posted image  in da se vse to potem uresničiuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
19.12.2007 22:52:24   
LuNa73
trinty, hudič bi bil, če bi se posti sprot brisal...tak pa fajn vse ostane in nč ne zamudimo user posted image .
Lahk noč tudi tebi... pa nja se ti sanja kaj lepega, kar se bo nadaljevalo v real lifu user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
19.12.2007 23:39:57   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Mašika moja, kje si ti? Kako kaj foliklčki?user posted image

Evo tvoje Mašike! mislim da je šlo vse nazaj, ker me nič ne boli...niti med user posted image !!! sem ful vesela...moja slina se ful čudno obnaša...oziroma praprot v njej...od nedelje do petka je bila praprot, potem v soboto in nedeljo nič, v ponedeljek spet, v torek zjutraj nič več, zvečer pa...danes zjutraj spet nič...zdej pa še čakam da se slina posuši...smešno, a ne? pomoje če bo kej iz tega bom zadnji letošnji dan delala test in nič prej... Pa ti, moja Lunca, kako si?!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
20.12.2007 7:32:08   
murkica
Vam bom pa jaz danes skuhala eno kavico za dobro jutro. Evo kavicauser posted image in pa seveda za vse nosečke čajčekuser posted image .
Upam, da ste vse imele lepe sanje in da ste zagledale user posted image user posted image , ker  jaz potem sploh ne dvomim, da se to nebi uresničilo.

Jaz sem to sanjala enkart v času O, zdej pa nič več in bomo videli kaj bo iz tega.

Znaki: Sploh ne vem če jih je kaj dosti, tako za user posted image  kot user posted image . No razen tega, da me špika v jajčnikih, kot me je prvikrat, ko sem zagledala user posted image  in da sem blazno utrujena. Drugače pa nič.
No saj je še nekaj dni do nepričakovane M, tako, da upam, da se bo kaj iz tega izcimilo.

Maša, tudi meni se zdi, da je ta mesec moja O čisto poblaznela. Sicer je res, da si jaz to nič ne testiram z mikroskopom, ker ga nimamuser posted image , pa niti si ne merim tem. ali pa uporabljam kakšne testerčke, ampak samo glede na opazovanje sluzi. Sem jo imela nekje skupaj 5 dni, v pravem času, ko sem jo tudi pričakovala, glede ne cikluse. No potem paje izginila za dva dni in se je znova pojavila za dva dni. Tako, da ne vem ali sem imela ta mesec 2 O ali pa je samo ta sluz drugače prisotna in me malo zafrkava. No smo pa pač dlje INTENZIVNO user posted image  (da ne bo spet katera napisala, če tudi mi sexamo samo med O), pa da ne boste mislili, da se je kdo pritoževaluser posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
20.12.2007 7:40:55   
pikica36
jokica , jana Čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oktavija, kate, maša,..... jaz ful ful stiskam pestke za vas !!!!
maša zardi praproti se ne sekiraj, meni je pušenjak rekel, da ko praprot izgine , je to dober pokazatelj, da je O bila, pojavlja pa se zaradi povišanega hormona estrogen, ki pa je znak za živahno dogajanje v foliklihuser posted image , meni ni glih najbolj jasno to dogajanje.... pa vseenouser posted image user posted image user posted image

blustar tebi pa en močanuser posted image

ej Luna... a veš da js pa nič ne vohamuser posted image user posted image sicer pa.... vsak december se poredimuser posted image user posted image ampak, bi bla pa ful vesela, če bi se tokrat za spremebo od česa drugega ne od "papice"user posted image
ti pa le vohaj... pa povej kaj navohašuser posted image

js sem ena dva meseca fejst vohala, da se nekaj dogaja , pa sem narobe vohala. ta mesec nič ne voham, me nič ne tišči me ne bolijo zizeki,edino kar je , da sem že dva dni full občutljiva , bog ne daj da mi kdo kaj reče v bolj grobem tonuuser posted image bog ne daj da je to znak PMSuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
20.12.2007 7:45:18   
METULJ1
Hoj,

mene lahko pobarvate v modro, me je danes zjutraj v vsem svojem sijaju obiskala
user posted image . Se selim med januarke, za vas vse pa še vedno močno stiskam pesti, da vas ne obišče.

Pozdravčki

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
20.12.2007 7:46:51   
murkica
Ja PMS je hudič. Jaz se kar malo bojim, da bo M prišla in potem jo bom imela čez novoleto.
No sicer sem prepričana, da je ne bo ampak, vseeno, če bo prišla se bova pa res pošteno skregali, ker sedaj je pa tega že dovolj.

Hehe.  Res jo bom tako nauser posted image , da si še dolgo ne bo upala priti.

METULJ1- Žal mi je, da je prišla. user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
20.12.2007 8:54:37   
sapi
Tudi moja se je prikazala kot sem predvidevala user posted image ...

sapi

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
20.12.2007 9:08:27   
oktavija
user posted image

Jutro borke moje!!!!

Prišla sem vas malo pozdravit in sporočit da pri meni še vedno nič novega!!user posted image
Bom počakala do božička pol bom pa test delala! Držite pesti da bo +....

No jaz vas lepo pozdravljam in user posted image delat!
Rada vas imam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?