Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 20:03:09
|
|
|
|
Erin
|
anonimna/jokica in jana - čestitam za Vse naj naj!!!! In kako ste ve? sonček me je prišla malo okregat da me nič ni tu, ampak je res da sem zadnje dni tako utrujena da sem tudi na nosečkah bolj malo...vas pa berem še vedno-redno in držim pesti za vas. sonček, škoda da je zmanjkal na UZ zdravila ravno pri tebi, usoda ti res nagaja ampak bo pa v prihodnjih dneh ko imaš ponovno UZ. Ne spoznam se ravno na velikost foliklov ampak držim pesti da bodo pridno rasli in bodo pravi za Držim držim držim pesti pa če te srečam še vedno velja da te peljem na kavico pa če te koj zvlečem sej jest častim Bom spremljala kako je s teboj in mislila nate... Kako ste ostale? Bumbum, se*, nf, hmm, LuNa, trinity, ledenka, špelka, oktavija, anonimna , polaris, tinkamiška, maša,zorica,murkica, štunfek, KAHLO (upam da nisem katere moje soborke pozabila)????????????? Pogrešam vas in navijam za vas---vse dokler ne pridete do cilja ... Še vedno stojim za mojimi besedami... ne bom vas zapustila, ne bom na vas pozabila, le malce manj pogosto se bom oglasila, ampak vseeno angelčke na nebu bom prosila, da ne pozabijo na vaša darila, v katerih se skriva testek, ki kaže le plusek. Naj se izpolni vaša največja želja ... !! Pikepoke za srečo Vedno vaša navijačica
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 20:06:24
|
|
|
|
polaris
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 20:06:28
|
|
|
|
sonček33
|
Erin - hvala
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 20:08:56
|
|
|
|
Erin
|
Ve samo pridno slončkite pa pazite nase, velja?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 21:12:09
|
|
|
|
blustar
|
Meni žal ni uspelo. Sem imela SS na začetku 6.tedna. Tako da se vam pridružim v bojih spet februarja. Bova kak mesec počakala. Glavno krizo sem že prebolela in se prepričujem, da je boljše prej kot kasneje. Ker zelo verjetno pride do tega zaradi genetskih nepravilnosti. Zdaj pa hitro kakšna rozika na seznam, da nevtralizira.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 21:36:33
|
|
|
|
Fargesia
|
Erin, hvala!!! Blustar...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 21:42:34
|
|
|
|
oktavija
|
Draga Erin! Hvala, ker si nam v tako dobro podporo! Morem ti povedat, da me je tvoja pesmica čist omehčala do solz... Hvala še enkrat!!! Vemo, da nas ne boš zapustilo, vendar je logično in prav, da se boš malo več zadrževala na sosednjem forumu z ostalimi srečkami nosečkami!!! Me vse pa upamo in prosimo angelčke, da se ti bomo lahko kmalu pridružile!!! Uživaj v nosečnosti in dobro pazi na svojo pikico, ker je še vedno zelo ranljiva!!! Rade te imamo!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 21:47:30
|
|
|
|
sapi
|
Blustar bodi močna ... sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 21:57:02
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1 Oktavija, Kate 26 - za vaju še vedno držim pesti, da se tečka ne prikaže. Metulj1 - pri meni še nobenih sprememb, tudi križ me je bolel samo pol ure zjutraj, nekajkrat sem mislila da se bo ulila pa nič, samo vse belo , nimam niti izcedka... ČUDNO! No dokler ne pride imam še vedno upanje.... je pa hudič, da so znaki za nosečnost zelo podobni znakom za M, tako da ne moremo vedet kaj točno je dokler se ne pokaže eno ali drugo... Držim pesti za vse boreke!!! Za vse nove noesčke veliko iskrenih čestitk in dobro pazite svoje pikice!!! Vsem, ki pa va je obiskal , pa veliko !!! Vsem navijačicam pa hvala ker ste vedno z nami in nas spodbujate!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 21:59:36
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: blustar Meni žal ni uspelo. Sem imela SS na začetku 6.tedna. Tako da se vam pridružim v bojih spet februarja. Bova kak mesec počakala. Glavno krizo sem že prebolela in se prepričujem, da je boljše prej kot kasneje. Ker zelo verjetno pride do tega zaradi genetskih nepravilnosti. Zdaj pa hitro kakšna rozika na seznam, da nevtralizira. Vem kako ti je in ti želim da to grdo iskušnjo hitro pazabiš... Me smo s tabo, drži se!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 22:02:46
|
|
|
|
Kate26
|
Čer! No, dan je skoraj naokoli, o moji , pa še vedno ni ne duha ne sluha (niti za malenkost nimam obarvanega izcedka z rdečo ). Zjutraj, še v postelji sem imela par minut močne krče, da sem že mislila, no zdaj pa se bo zagotovo prikazala, pa ni bilo nič. Test pa mi je danes zjutraj pokazal le eno črtico. Me pa vsake toliko časa malo špikne v zgornjem delu maternice in čisto rahlo me bolijo prsa. Drugih znakov pa nimam. Tako da čakam kaj se bo zgodilo; če ne pride do petka bom naredila v petek še en test. Čeprav imam pa občutek, da se bo nesramnica prikazala danes ponoči. Kakorkoli že, sigurno vam poročam. METULJ1, pikica36, naja***, hvala za pestke in spodbude! Anonimen, jana_k, čestitam!!! Varci, naja***, METULJ1, oktavija, držim pesti, da bo . Blustar, žal mi je. Vendar ne smeš obupat!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 22:03:03
|
|
|
|
murkica
|
Erin hvala. Tudi me vse mislimo nate in na tvojo pikico, čeprav nisi več toliko prisotna tukaj. Pa, da ne boš mislila, da ti kaj zamerimo, ti smao uživaj in pazi nase in na svojega . Vsake toliko pa le skoči k nam in nam malo napiši kako si in kako kaj poteka ta tvoja . Saj veš, vse upamo, da se ti pridržimo in bomo čvekale na forumu nosečke. Punce, le glejte da jutri pade kakšna nova . Jaz sem se že odločila, da bom postala rozika in pika. Sem poslala na en dolg izlet okoli svet, ki bo trajal vsaj devet mesecev, če se ne bo kaj preveč ustavljala. BOdite pridne in lahko noč. Jaz šibam naprej delat, da bom šla lahko čim prej pančkat.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 22:31:20
|
|
|
|
trinity22
|
Erin, zlata si, ko se tako spomniš na vse nas, tvoje besede so tako lepo zvenele v moja ušesa. Ti samo uživaj v svoji in pazi na , včasih pa pridi na nas malo pogledat, da nam daš malo spodbude, da se bomo pridno borile še naprej, dokler ne pridemo za tabo ... Jana_K iskrene čestitke in lepo blustar žal mi je drži se sonček je že kaj novega, držim pesti da bi foliki lepo rastli in bili ravno pravšnji za Kje pa se kaj skrivajo LuNa, Ledenka, Se*, kam ste se potunile al se samo grejete ob svojih k je zuni tak mraz?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 22:31:55
|
|
|
|
lučka 25
|
blustar
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 22:39:08
|
|
|
|
KAHLO
|
Erin hvala, ti moram sporočit da sem vidla tvoje fotke v albumu....božansko le tako naprej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 22:40:20
|
|
|
|
LuNa73
|
blustar Erin, ti pa si res zlatica... tak lepo pesmico si spesnila.... No, nosečniška utrujenost te že daje... kaj pa slabost? Jaz sem o.k... le s kroničnim pomanjkanjem časa zadnje čase . Novega ni nič tako da... Sem si tud jst ogledala tvoj albumček... kakega lepega bušija že imaš .. ampak, a nisi ti rekla, da si se zredila še preden si bila nosečka... kak si te bla prej suha Pa še eno piotanje: a to je tvoj mačkon in če ja, a si ga ti fotkala? sonček, itak vem, da veš, da ti bo uspelo s tem zdravilom ali brez ! pikica36 - vonj je vse močnejši... a že vohaš tud ti? Jst samo upam, da se boš od tega omamnega vonja, ki res tako lepo diši, tud en mal al pa fejst poredila Mašika moja, kje si ti? Kako kaj foliklčki?
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 19.12.2007 22:47:45 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 22:47:27
|
|
|
|
trinity22
|
LuNa midve se pa očitno lovima, jaz te iščem pri decemberkah pa si ti pri januarkah, jaz grem k januarkam pa ti k decemberkam, no važno da se najdeva, pa lahko noč in lepe sanje. Prav tako lepe sanje vsem ostalim, ki se odpravljate v pančevo deželo, pa sanjajte same in da se vse to potem uresniči
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 22:52:24
|
|
|
|
LuNa73
|
trinty, hudič bi bil, če bi se posti sprot brisal...tak pa fajn vse ostane in nč ne zamudimo . Lahk noč tudi tebi... pa nja se ti sanja kaj lepega, kar se bo nadaljevalo v real lifu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 19.12.2007 23:39:57
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Mašika moja, kje si ti? Kako kaj foliklčki? Evo tvoje Mašike! mislim da je šlo vse nazaj, ker me nič ne boli...niti med !!! sem ful vesela...moja slina se ful čudno obnaša...oziroma praprot v njej...od nedelje do petka je bila praprot, potem v soboto in nedeljo nič, v ponedeljek spet, v torek zjutraj nič več, zvečer pa...danes zjutraj spet nič...zdej pa še čakam da se slina posuši...smešno, a ne? pomoje če bo kej iz tega bom zadnji letošnji dan delala test in nič prej... Pa ti, moja Lunca, kako si?!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 20.12.2007 7:32:08
|
|
|
|
murkica
|
Vam bom pa jaz danes skuhala eno kavico za dobro jutro. Evo kavica in pa seveda za vse nosečke čajček . Upam, da ste vse imele lepe sanje in da ste zagledale , ker jaz potem sploh ne dvomim, da se to nebi uresničilo. Jaz sem to sanjala enkart v času O, zdej pa nič več in bomo videli kaj bo iz tega. Znaki: Sploh ne vem če jih je kaj dosti, tako za kot . No razen tega, da me špika v jajčnikih, kot me je prvikrat, ko sem zagledala in da sem blazno utrujena. Drugače pa nič. No saj je še nekaj dni do nepričakovane M, tako, da upam, da se bo kaj iz tega izcimilo. Maša, tudi meni se zdi, da je ta mesec moja O čisto poblaznela. Sicer je res, da si jaz to nič ne testiram z mikroskopom, ker ga nimam , pa niti si ne merim tem. ali pa uporabljam kakšne testerčke, ampak samo glede na opazovanje sluzi. Sem jo imela nekje skupaj 5 dni, v pravem času, ko sem jo tudi pričakovala, glede ne cikluse. No potem paje izginila za dva dni in se je znova pojavila za dva dni. Tako, da ne vem ali sem imela ta mesec 2 O ali pa je samo ta sluz drugače prisotna in me malo zafrkava. No smo pa pač dlje INTENZIVNO (da ne bo spet katera napisala, če tudi mi sexamo samo med O), pa da ne boste mislili, da se je kdo pritoževal .
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 20.12.2007 7:40:55
|
|
|
|
pikica36
|
jokica , jana Čestitke za oktavija, kate, maša,..... jaz ful ful stiskam pestke za vas !!!! maša zardi praproti se ne sekiraj, meni je pušenjak rekel, da ko praprot izgine , je to dober pokazatelj, da je O bila, pojavlja pa se zaradi povišanega hormona estrogen, ki pa je znak za živahno dogajanje v foliklih , meni ni glih najbolj jasno to dogajanje.... pa vseeno blustar tebi pa en močan ej Luna... a veš da js pa nič ne voham sicer pa.... vsak december se poredim ampak, bi bla pa ful vesela, če bi se tokrat za spremebo od česa drugega ne od "papice" ti pa le vohaj... pa povej kaj navohaš js sem ena dva meseca fejst vohala, da se nekaj dogaja , pa sem narobe vohala. ta mesec nič ne voham, me nič ne tišči me ne bolijo zizeki,edino kar je , da sem že dva dni full občutljiva , bog ne daj da mi kdo kaj reče v bolj grobem tonu bog ne daj da je to znak PMS
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 20.12.2007 7:45:18
|
|
|
|
METULJ1
|
Hoj, mene lahko pobarvate v modro, me je danes zjutraj v vsem svojem sijaju obiskala . Se selim med januarke, za vas vse pa še vedno močno stiskam pesti, da vas ne obišče. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 20.12.2007 7:46:51
|
|
|
|
murkica
|
Ja PMS je hudič. Jaz se kar malo bojim, da bo M prišla in potem jo bom imela čez novoleto. No sicer sem prepričana, da je ne bo ampak, vseeno, če bo prišla se bova pa res pošteno skregali, ker sedaj je pa tega že dovolj. Hehe. Res jo bom tako na , da si še dolgo ne bo upala priti. METULJ1- Žal mi je, da je prišla.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 20.12.2007 8:54:37
|
|
|
|
sapi
|
Tudi moja se je prikazala kot sem predvidevala ... sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 20.12.2007 9:08:27
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro borke moje!!!! Prišla sem vas malo pozdravit in sporočit da pri meni še vedno nič novega!! Bom počakala do božička pol bom pa test delala! Držite pesti da bo +.... No jaz vas lepo pozdravljam in delat! Rada vas imam
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?