cv3rklic4
|
Živjo, punce! Končno, po res dolgem času se spet malo oglašam - vas pa nonstop prebiram, tako da sem na tekočem Torej zjutraj sem imela 2. pregled. Sestra me je stehtala - od 1. pregleda sem se zredila za 1 kg, pritisk imam 120/80, kri je baje "za vola ubit" dobra, edina težava so bakterije v urinu, tako da sem morala danes zjutraj še enkrat dat vodo in me bodo potem poklical, če je ok. Verjetno ker ful premalo pijem. Sestra je rekla, da moram 3 litre na dan popit. Se bo treba kar potrudit. Zdravnica me je pa malo vprašala kako sem, pogledala je izvide z NS in poslušala srček. Očitno je vse ok, tudi počutim se dobro. Za morfologijo me je naročila 28.1.2008 (Kaja08 - ko boš utegnila), kar pa se mi zdi - glede na to, da na isti dan naroča punce, ki ste 10 dni ali več za mano - kar malo čudno. Ampak ok, ona že ve. Pa možek bo šel lahko zraven in je rekla, da naj si vzameva malo več časa. K sreči bova takrat 1. na vrsti, že ob 7h, tako da ne bova nič čakala ampak takoj "iz postelje" na pregled. Lepo se imejte, pa še naprej tako pridno tipkajte, da ne bo v službi takega dolgčasa! Aja, tudi jaz še ne čutim brc, čeprav je bilo v ponedeljek nekaj čudno - neko tako nabijanje - lahko da je bilo samo črevo Papa, pa čimveč sončka!
|