Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:22:15
|
|
|
|
mika
|
Meni je najvec tisti, ki ga ljubim.. ce je to to?! Ni pogoj.. mi je pa VSE! Ce recem karkoli drugega.. lazem sebi.. kak ni pogoj? praviš, da ti je VSE in če ljubezni ne bi bilo, ne bi imel VSE. se pravi ljubezen je pogoj za tvoj VSE o jezus, a to sploh kdo razume
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:23:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ne bi bilo nic... bi pa mi sigurno nekaj fajn manjkalo.. Ce je del tebe drugje.. in tisto drugo izgine.. potem izgine tudi del tebe.. Tko pac je! Aha.....in kam bi izginila tista energija? Ne vem..
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:23:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika ma ne, ne moreš bit sam sebi pogoj. pogoj, da sem sedaj na RR je, internet, elektrika, računalnik.....ne, ne razumem kako bi lako bila sama sebi pogoj Pogojev je več.... Materialni kot je net in pc....moje telo....in moja misel.
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:24:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Ni narobe.....če pri tem ne pozabiš tudi nase. ne bom pozabil nase..
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:25:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Ni narobe.....če pri tem ne pozabiš tudi nase. ne bom pozabil nase.. Kaže drugače....
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Meni je najvec tisti, ki ga ljubim.. ce je to to?! Ni pogoj.. mi je pa VSE! Ce recem karkoli drugega.. lazem sebi.. kak ni pogoj? praviš, da ti je VSE in če ljubezni ne bi bilo, ne bi imel VSE. se pravi ljubezen je pogoj za tvoj VSE o jezus, a to sploh kdo razume Ja jst razumem.. ljubezen ni pogoj.. zato ker jaz ljubezen do nje imam.. se zdi kot da je pogoj.. ce te ljubezni ne bi bilo.. potem pa ne bi niti vedel za to.. torej ni pogoj.. pa kak ti ne stekas? Ti vse stekas..
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:29:00
|
|
|
|
mika
|
Materialni kot je net in pc....moje telo....in moja misel. ja, sej....to je pogoj, da sploh prideš do tistega VSE, ravnotako je pogoj, moje življenje, da sem sploh med živimi....očitno je men to premalo oz ne posvečam temu pozornosti, ker mi je nekako samoumevno
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Ni narobe.....če pri tem ne pozabiš tudi nase. ne bom pozabil nase.. Kaže drugače.... Kje kaze drugace? Nee.. ne kaze drugace...
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Materialni kot je net in pc....moje telo....in moja misel. ja, sej....to je pogoj, da sploh prideš do tistega VSE, pogoj sta samo moje telo in moja misel.....ki sta meni vse....
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:30:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika očitno je men to premalo oz ne posvečam temu pozornosti, ker mi je nekako samoumevno Ja.. to kar je kao pogoj.. je samoumevno... Nima smisla.. o tem govort..
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Kje kaze drugace? Nee.. ne kaze drugace... Ok, če tako praviš :).
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:34:25
|
|
|
|
mika
|
ljubezen ni pogoj.. zato ker jaz ljubezen do nje imam.. se zdi kot da je pogoj.. ce te ljubezni ne bi bilo.. potem pa ne bi niti vedel za to.. torej ni pogoj.. a nimaš občutka, da si to iskal, da te je nekaj vleklo, da brez ljubezni je kar nekaj....sej si najdeš nadomestilo, ampak te še vedno žene naprej...se pravi, da čutiš da tam nekje nekaj je, ki pomeni VSE.....no vsaj pri men je bilo tako pa kak ti ne stekas? Ti vse stekas..
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ce bi to bilo res.. bi bila srecna.. Si srecna? Pretezno? Hm....večinoma pomirjena.....zadnje čase. Osredotoci se na tisti del.. ko nisi pomirjena.. Zakaj nisi?
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:36:41
|
|
|
|
mika
|
Ja.. to kar je kao pogoj.. je samoumevno... Nima smisla.. o tem govort.. zakaj pa tega nisi napisal na začetku, pa nam ne bi bilo treba 3 strani naklanfat
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ja.. to kar je kao pogoj.. je samoumevno... Nima smisla.. o tem govort.. Zakaj nima smisla?
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: a nimaš občutka, da si to iskal, da te je nekaj vleklo, da brez ljubezni je kar nekaj....sej si najdeš nadomestilo, ampak te še vedno žene naprej...se pravi, da čutiš da tam nekje nekaj je, ki pomeni VSE.....no vsaj pri men je bilo tako Ja.. tko nekako.. Ampak kje je tukaj kaksen pogoj? nobenega pogoja ni.. Al pa ga jaz ne vidim.. !?
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Ja.. to kar je kao pogoj.. je samoumevno... Nima smisla.. o tem govort.. zakaj pa tega nisi napisal na začetku, pa nam ne bi bilo treba 3 strani naklanfat Jst????? Sploh o tem nisem nic govoril.. o kaksnih pogojih.. meni se zdaj ni jasen ta vajin pogoj.. ?! Nobenih pogojev nimam.. ali ne vidim..
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:39:50
|
|
|
|
mika
|
Ampak kje je tukaj kaksen pogoj? nobenega pogoja ni.. Al pa ga jaz ne vidim.. !? jaz vidim ljubezen kot pogoj
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ja.. to kar je kao pogoj.. je samoumevno... Nima smisla.. o tem govort.. Zakaj nima smisla? Ker je to tko.. ce ni sonca.. ni zemlje.. ni zivljenja.. ce ni prostora.. ni sonca.. ce ni prostora.. ne more obstajati prostor.. Kje se ustavis? kdo je ustvaril prostor? ki je pogoj za VSE!? brez veze..
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No pa da se še enkrat vtaknem v tale pogovor, če koga slučajno še sploh zanima. Tip me je postavil na realna tla se vidi da je bol zrel in bol trezno razmišlja kot jaz , hvala bogu za njegovo ženo da ima takega moža. Direkt mi je povedal da bi bilo bolje da tole kavo če bo do nje sploh prišlo pomaknjemo nekam v prihodnost, da bom takrat morda bol trezno razmišljala. Tole me je totalno šokiralo in razočaralo, ampak po moje je to le trenutni navdih in bolje je tako. Vesela sem da obstajajo v teh časih še takšni moški, ki se zavedajo da imajo doma ženo in otroke, da se s tem lahko marsikoga prizadane. Sama vem da sem bila zaslepljena od tele zagledanosti ampak tole sem potrebovala takšno direktnost, da sem se malo zbrihtala, verjamem da mi bo še nekaj časa hudo ampak čez nekaj časa bo tole zame le spomin in morda potem le pride do tele kavice..... Opaaa miki, jao jao jao, to sem komaj zdaj prebrala(hvala BAGI ) Pa kaj si ti nor, kake jadnice na tem svetu p.s. morda pa je on vseeno razpoložen za avanture samo pač ne s tabo.
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Ampak kje je tukaj kaksen pogoj? nobenega pogoja ni.. Al pa ga jaz ne vidim.. !? jaz vidim ljubezen kot pogoj ljubezen je dejstvo.. in ker to dejstvo obstaja.. obstaja tudi vse drugo.. druagce ne bi?!
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:43:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika jaz vidim ljubezen kot pogoj Saj jo vidimo vsi....samo vsak na svoj način. Ti do družine, jaz do sebe, Tjazy do nekoga, ki mu je vse....samo za anonimno ne vem, kaj ljubi. Urejenost in dolgočasje?
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:45:42
|
|
|
|
mika
|
morda pa je on vseeno razpoložen za avanture samo pač ne s tabo. ...in anonimna je do kocna pribita. nivess, a tebi zmedene ženske dvigujejo ego?
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
samo za anonimno ne vem, kaj ljubi. Urejenost in dolgočasje? Tega ocitno ne.. ker beži stran..
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 23:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy samo za anonimno ne vem, kaj ljubi. Urejenost in dolgočasje? Tega ocitno ne.. ker beži stran.. A je zbežala? A ni že pribežala nazaj
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?