Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:34:36
|
|
|
|
Anonimen
|
če bi bilo urejeno družinsko življenje, ne bi bilo dolgočasno, tako pa si poiskala nedolgočasje zunaj družine. In ce poisces nedolgocasje zunaj druzine.. in ce ga recimo ohranjas kaksno leto in pol.. Kaj to pomeni?
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:34:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika urejeno je zame takrat, ko se nimam nad ničemer pritoževati . Pa ko se česa veseliš....pa ko pride kakšen metuljček....vsaj sezonski...in domač...
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:35:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika urejeno je zame takrat, ko se nimam nad ničemer pritoževati . In vse kar zelis in hoces.. rabis.. najdes v partnerju a ne? Najdeta skupaj.. Je tko?
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy če bi bilo urejeno družinsko življenje, ne bi bilo dolgočasno, tako pa si poiskala nedolgočasje zunaj družine. In ce poisces nedolgocasje zunaj druzine.. in ce ga recimo ohranjas kaksno leto in pol.. Kaj to pomeni? Da je že skrajni čas, da nekaj narediš....da ne postaneš dolgočasen še sam...
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:37:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: mika urejeno je zame takrat, ko se nimam nad ničemer pritoževati . In vse kar zelis in hoces.. rabis.. najdes v partnerju a ne? Najdeta skupaj.. Je tko? Vse ne....veliko tega pa. In večino bistvenega....:).
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:38:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy če bi bilo urejeno družinsko življenje, ne bi bilo dolgočasno, tako pa si poiskala nedolgočasje zunaj družine. In ce poisces nedolgocasje zunaj druzine.. in ce ga recimo ohranjas kaksno leto in pol.. Kaj to pomeni? Da je že skrajni čas, da nekaj narediš....da ne postaneš dolgočasen še sam... JA. Ampak kaj to pomeni, za tisto uradno vezo..?
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:39:05
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: mika urejeno je zame takrat, ko se nimam nad ničemer pritoževati . In vse kar zelis in hoces.. rabis.. najdes v partnerju a ne? Najdeta skupaj.. Je tko? točno to
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy JA. Ampak kaj to pomeni, za tisto uradno vezo..? Da je v bistvu urejena....in v bistvu skrajno dolgočasna.
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:40:18
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy če bi bilo urejeno družinsko življenje, ne bi bilo dolgočasno, tako pa si poiskala nedolgočasje zunaj družine. In ce poisces nedolgocasje zunaj druzine.. in ce ga recimo ohranjas kaksno leto in pol.. Kaj to pomeni? Da je že skrajni čas, da nekaj narediš....da ne postaneš dolgočasen še sam...
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: mika urejeno je zame takrat, ko se nimam nad ničemer pritoževati . In vse kar zelis in hoces.. rabis.. najdes v partnerju a ne? Najdeta skupaj.. Je tko? točno to A mislita, da je treba najti vse....prav vse?
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:43:42
|
|
|
|
mika
|
Da je v bistvu urejena....in v bistvu skrajno dolgočasna. ja in urejena je verjetno v tem smislu, da se ne kregata, lepo vzgajata otroke, mož ji v vsem pomaga, pravzaprav je zlat mož...... ob njem pa ne čuti, kar bi si želela.
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa efekt prepovedanega? A to poveca metuljcke? v bistvu jih... Zakaj ti je vsec, ce pocnes nekaj prepovedanega? A je to tko.. da se v vezu pocutis utesnjeno.. in zato stalno pocenes nekaj.. kar je prepovedano.. da si pridobis obcutek svobode?
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:45:10
|
|
|
|
mika
|
A mislita, da je treba najti vse....prav vse? traba je najti tisto kar želiš in potem imaš vse. če tega nimaš, rovariš in iščeš naprej
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: mika urejeno je zame takrat, ko se nimam nad ničemer pritoževati . In vse kar zelis in hoces.. rabis.. najdes v partnerju a ne? Najdeta skupaj.. Je tko? točno to A mislita, da je treba najti vse....prav vse? Ja.. VSE... kar se tice ljubezenskega podrocja.. prijatelji so itak tudi drugi.. ampak so prijatelji.. ne pa 'prijatelji' ne gres na kavo s polnim trebusckom metuljckov..
< Sporočilo je popravil Tjazy -- 18.12.2007 22:46:24 >
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:47:09
|
|
|
|
mika
|
A je to tko.. da se v vezu pocutis utesnjeno.. in zato stalno pocenes nekaj.. kar je prepovedano.. da si pridobis obcutek svobode? tako jaz razumem. prepovedano- svoboda, ker se odločiš kljub temu, da je prepovedano in je samo tvoja odločitev..drugi so proti
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:48:18
|
|
|
|
HuAnita
|
Sej vsak slej al prej tud kdaj na koga druzga misli k seksa. IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Jaz vedno, ker zadnjih 16m, kar se je knedl rodil, še nisva v miru seksala, točno ve, kdaj se mora zbuditi
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:48:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika A mislita, da je treba najti vse....prav vse? traba je najti tisto kar želiš in potem imaš vse. Pa je to možno, da imaš vse....?
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Zakaj ti je vsec, ce pocnes nekaj prepovedanega? A je to tko.. da se v vezu pocutis utesnjeno.. in zato stalno pocenes nekaj.. kar je prepovedano.. da si pridobis obcutek svobode? Ker je drugače....ker ni urejeno, navidezno urejeno....
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:51:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A mislita, da je treba najti vse....prav vse? Ja.. VSE... kar se tice ljubezenskega podrocja.. Aja....to je pa zdaj že drugače....čeprav nisem prepričana, da lahko ob partnerju najdem vse....oziroma da je on pogoj za vse.
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:52:43
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mika A mislita, da je treba najti vse....prav vse? traba je najti tisto kar želiš in potem imaš vse. Pa je to možno, da imaš vse....? kar se družine tiče imam vse ......o ostalem še razmišljam
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika kar se družine tiče imam vse In kaj šteje pod ta vse?
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja....to je pa zdaj že drugače....čeprav nisem prepričana, da lahko ob partnerju najdem vse....oziroma da je on pogoj za vse. Ko ga bos spoznala.. bos prepricana.. Ampak na tem podrocju... ne biznis.. in ostalo..
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:55:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Aja....to je pa zdaj že drugače....čeprav nisem prepričana, da lahko ob partnerju najdem vse....oziroma da je on pogoj za vse. Ko ga bos spoznala.. bos prepricana.. Prepričana, da je on pogoj za vse Ne verjamem....
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:57:30
|
|
|
|
mika
|
čeprav nisem prepričana, da lahko ob partnerju najdem vse....oziroma da je on pogoj za vse. jaz ob mojem najdem vse, verjetno bi tudi bil pogoj, ker sem si svoje življenje tako predstavljala. če ne bi imela takšnega življenja...ne vem...mogoče bi iskala naprej ali pa bi spremenila moj vse.
|
|
|
|
RE: Moški, ob katerem sem čisto mehka... 18.12.2007 22:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Prepričana, da je on pogoj za vse Ne verjamem.... Ne da je pogoj za vse.. Da imas ob njem vse, kar potrebujes za custveno zadovoljstvo.. Da ne rabis drugih, da ti ni dolgcas s partnerjem..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?