Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 17.12.2007 15:45:46
|
|
|
|
ajna12
|
Hvala vsem za čestitke. Praznovanje je bilo že v soboto, danes pa gre Anja še na Dedka mraza v Hrastnik in bo rojstni dan mimo. Biba, za tiste v očkah, se pa ne ravno sekirat, jo boš mogla priti večkrat pogledat in boš videla da imajo že tudi mlade. Kaj bi dala, da bi še kdo v žlahti imel takšne otroke, lunca ima tako angelčka, je bil v soboto ful priden. Naše pa razganja, ta velika pri 5 bere male tiskane črke, tako da jo mal premzamo, tamali gredo pa tako same .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 17.12.2007 20:08:13
|
|
|
|
Angellina
|
ojla! Mene sam neki zanima... a mate tisti, ki imate 2 avta, 2 avtosedeža al prestavljate? Mi mamo 2, s tem, da je en sposojen in ga bo treba počas vrnit nazaj, tko, da bo treba še po enga.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 17.12.2007 20:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Angie, mi mamo enga v našem avtu, enga bo pa ata mel v svojem, če naju bo kdaj kam peljal. Se mi zdi tko veliko boljš, kot pa ga ven jemat.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 17.12.2007 20:46:19
|
|
|
|
ajna12
|
Angellina, , naša štorija je ta, 2 avta - 4 avtosedeži. Eden zjutraj pelje otroke, drugi gre ponje in to iz druge smeri, se ne da vmes zamenjat avta. Potem smo 1 si sposodila, kupili 1 jahača in 2 kvalitetna avtosedeža, ki jih imamo v tistem avtu ki ga imamo tudi za daljše vožnje.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 17.12.2007 22:06:36
|
|
|
|
Angellina
|
Aha... tok da mal vem, kako je v navadi. Sej mojga boli "K" kak majo drugje, sam jaz pa še vseeno raje vprašam... ..za boljši filling.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 17.12.2007 22:12:26
|
|
|
|
KBM
|
Mi imamo dva avta in prestavljamo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 7:09:13
|
|
|
|
Bubamaraa
|
mi mamo tri avte in dva avtosedeža in bom pomoje kupila še kar en sedež... ker mi gre prestavljanje pošteno na živce....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 8:11:03
|
|
|
|
Angellina
|
Hvala za odgovoreeeeeeee . Pa drgač?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 8:45:17
|
|
|
|
ta.nja
|
Bo.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 9:01:49
|
|
|
|
kapesanta
|
Angi, mi imamo samo en stolček in ga prestavljamo - če se spomniš imamo Kiddy life pro, ki ga ni treba pritrjevati s pasovi, tako da dejansko malega odnesemo iz avta s stolčkom vred. Tako je vedno stolček tam kot Rok. Zato sva se tudi odločila zanj, ker imava midva dva avta, vozi se pa še z mami in očitom, tko da bi rabili tri . No sigurno bi pa kupila še en stolček, če bi ga bilo treba monitrat s pasovi, ker smo bolj lene sorte... Ima pa mami še en klasičen avtosedež za pritrdit (sam je že star), bolj za rezervo, če slučajno pozabimo in stolček peljem na šiht - pol pa vzame ta starega in kolne ko ga montira...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 9:51:24
|
|
|
|
Angellina
|
O Tanja . Kapesanta ja vem katerega maste. Sam men je maxi cosi nekak najbolj. Pa med RECARO Young Sport Trendline Bellini balinava. Bova še vidla. Ampak odločila sva se, da kupimo zdele 2 kvalitetna avtosedeža do konca in to je to.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 12:48:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mily In veeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiikoooooooo srečnih kilometrov ti želim!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 12:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
O, Mily.. Končno!!! ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 12:59:36
|
|
|
|
KBM
|
Milly, čestitke , pa srečno
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 13:29:53
|
|
|
|
mily
|
HVALAAAAAAA Sem tuk vesela, da sem končno nardila izpit, da se mi kr smeji . Sem se prejle celo pot čez dolino smejala, ka si je kej narod mislu . V glavnem, res sem hepi.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 15:49:48
|
|
|
|
ajna12
|
Mily ČESTITKE ! Veliko uspešnih kilometrov! A je res zdaj en mlajši v komisiji?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 16:47:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ajna ziher je en mlad v komisiji ..pa mu je Mily fajn dekoltirala in ga izzivala.... zato je pa šlo tko gladko.... Mily čestitke.. .. in lepo prosim, da prvo leto tvoje vožnje me vseen še obvestiš kdaj boš na cesti.... (ziher je ziher)
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 19:29:49
|
|
|
|
mily
|
Hvala. Romana, od jutri naprej verjetno vsak dan, tko da . Smo šli prejle še avto zavarovat za mladega voznika, jutri si grem pa še izpit na občino zrihtat.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 19:51:56
|
|
|
|
Bubamaraa
|
pišuka.... Čbela kaj če bi se vi preselili v Zagorje???? zaradi vaše varnosti in varnosti tvojega otroka.... priporočam... aja čbela...če se slučajn Trot še gdro drži mu kupi psa.. baje pomaga...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 20:30:50
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Čbela kaj če bi se vi preselili v Zagorje???? zaradi vaše varnosti in varnosti tvojega otroka.... priporočam... Ti si smešna. JAz pa Zagorje Bi mogla bit prevečkrat pri tašči, kr bi skoz kuhala kosilo.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 20:32:02
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 aja čbela...če se slučajn Trot še gdro drži mu kupi psa.. baje pomaga... Nimam ojrotu, sej veš z rodovnikom so dragi. Enga mešančka pa tud nočem.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 20:36:04
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 aja čbela...če se slučajn Trot še gdro drži mu kupi psa.. baje pomaga... Nimam ojrotu, sej veš z rodovnikom so dragi. Enga mešančka pa tud nočem. aja... pol si pa fensi.... pa še neki je... če maš psa morš večkrat pucat po tleh kot pa jaz....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 20:36:59
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 aja čbela...če se slučajn Trot še gdro drži mu kupi psa.. baje pomaga... Nimam ojrotu, sej veš z rodovnikom so dragi. Enga mešančka pa tud nočem. aja... pol si pa fensi.... pa še neki je... če maš psa morš večkrat pucat po tleh kot pa jaz.... Ja sej to ma pa tud skrbi.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 20:38:54
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sej veš, da jaz premal pucam..
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 21:07:55
|
|
|
|
Miss Piggy
|
mily, čestitam!!! Nisi zjutri nič povedala!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?