Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 12:48:53
|
|
|
|
*erika*
|
jaz sem rodila pred kratkim v kranju in ni bilo nobene gnece,bila sem z se eno mamico skupaj v sobi.saj so dvoposteljne sobe vecinoma
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 12:51:12
|
|
|
|
zoom zoom
|
Rodila aprila v Lj, ful gužva. So nas kar predčasno domov popokali, ker nas niso imeli kam dat.
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 13:05:49
|
|
|
|
Taula
|
Pred kratkim je bil članek o tem. V Lj je baje nora gužva..dajo več v eno sobo, predhodno jih domov odpustijo, čakajo na porod. Baby boom je. Za druge bolnišnice ni pisalo, da je taka gneča.
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 13:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Rodila sem maja na Jesenicah pa je bila ful gužva.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2007 13:14:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 13:20:46
|
|
|
|
želva
|
Rodila sem 12 dni nazaj v Postojni, pa ni bilo gneče! Prva dva dni sem si sobo delila še z eno mamico, potem pa sem bila dva dni sama v sobi.
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 13:34:44
|
|
|
|
*tajda*
|
Rodila sem oktobra v Kranju in ni bilo gužve,en dan sem bila celo sama v sobi.
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 13:48:48
|
|
|
|
manetka
|
Gužva ta pa je dobra, a je bolš it ne rodit kokr pa bit v gužvi
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 13:52:57
|
|
|
|
Taula
|
Ene pač moti, če je gneča v prodnišnici in zato izberejo raje drugo.
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 13:58:38
|
|
|
|
špelin@
|
Ko sem rodila v LJ pred dobrima dvema letoma in pol, so bile vse porodne tako zabasane, da sva bili dve v eni - ločeni z zaveso Rodila sem pred sotrpinko, ki so jo pripravljali za CR, zato ne vem, kako je ona prenašala moje renčanje V sobi tiste 3 dni na oddelku sva bili pa le dve, ker je bila ta majhna.
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 14:00:06
|
|
|
|
kobacaj
|
Rodila sem maja v ljubljanski porodnišnici in nas je bilo kar 5 v sobi. Sem se komaj (zašita in švoh) zrinila okrog svoje in sosednje postelje, pa me ni bilo toliko skupaj .
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 14:02:14
|
|
|
|
Taula
|
Rodila sem maja v ljubljanski porodnišnici in nas je bilo kar 5 v sobi. Sem se komaj (zašita in švoh) zrinila okrog svoje in sosednje postelje, pa me ni bilo toliko skupaj . Kako pa to izgleda ko so obiski?
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 14:05:52
|
|
|
|
amaya
|
kakšna štala....grawe...ja eden čez drugega lazijo...in to mi plačamo...
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 15:13:35
|
|
|
|
kobacaj
|
Ko so bili pa obiski smo pa skoraj zadahnili, pa en čez druzga so hodil, tako da smo še ful časa zračile, ker je bil v sobi obupen zrak.
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 15:14:14
|
|
|
|
CUKRČEK
|
jaz sem rodila konec julija in je bila nora gneča. Rodila sem v Ljubljani.
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 15:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Rodila marca v Lj. porodnišnici, pa je bila babica skor cel čas pri meni, ker tistio dan ni bilo gneče. Pa moja cimra je čist komot podaljšala na svojo željo bivanje v porodnišnici, pa ena znanka aprila isto. Pa full je govora kolk se je več otrok rodilo, ampak je kolega, ki dela na davčni pogledal v njihovo statistiko in je reku, da je manj otrok kot lani (davčno št. pa itak vsi dobijo takoj).
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 15:37:58
|
|
|
|
Taula
|
V članku je bilo mišljeno tudi, da se jih bo veliko rodilo drugo leto..da je sedaj ful . Kar mi je rekla tudi G, ki dela na komisiji. No ja..ko grem jaz rojevati me bodo že nekam zatišali.
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 16:22:06
|
|
|
|
hokejistka
|
Prejšnji petek zvečer je v LJ P rojevalo 15 porodnic. Imeli so zasedene vse postelje in CTG-je. Tiste, ki so bile bolj nujne so dali naprej, ostale so pa malo počakale. V kratkem imam rok, pa se sploh ne sekiram. Kaj pa naj naredim, važno, da pride ven zdrav.
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 18:31:48
|
|
|
|
Svet
|
pred 3 tedni sem bila v porodnišnici na opazovanju in ženske so v sobah čakale, ker je blo tako zasedeno....noro!!!
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 18:34:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka Prejšnji petek zvečer je v LJ P rojevalo 15 porodnic. Imeli so zasedene vse postelje in CTG-je. Tiste, ki so bile bolj nujne so dali naprej, ostale so pa malo počakale. Ko sem pred 8,5 leti v LJ rodila prvo piko, nas je na tisti dan rodilo 14. Prav tako pred 2,5 leti. Se pravi, gneča niti ni tako nov pojav - je pa definitivno pogostejši
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2007 18:51:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 19:03:10
|
|
|
|
Aurea
|
Nekaj statistike Ni dvoma da se krivulja zopet dviga Osnovni podatki o rojenih, Slovenija, letno Živorojeni - SKUPAJ LETO 2006 18.932 Vir: Statistični urad Republike Slovenije, Ministrstvo za notranje zadeve - Centralni register prebivalstva, Inštitut za varovanje zdravja RS.
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 19:12:05
|
|
|
|
Ancy
|
Ja, zadnji 2 leti je spet malo več rojstev (nad 18.000), samo to ne bo dolgo trajalo ker so potem vedno manjše generacije v svojem reproduktivnem obdobju in če je cele generacije 25.000 in od tega pol žensk, pa jih še nekaj ne rodi..... no in smo tam...... Drugače je pa verjetno odvisno od dnevo, na luno so zihr porodnišnice bolj polno..... no in prav je da so polne
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 19.12.2007 23:12:18
|
|
|
|
Anitka
|
Tudi pri nas v Prekmurju se baje po besedah moje G bliža pravi baby boom Tako mi je dejala ob potrditvi moje nosečnosti. Upam, da bo res tako.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?