|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vaše mnenje
17.12.2007 10:28:38   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

Eni po 4 mesecih, drugi po 10 letih tretji nikoli, pa ni rečeno da bodo oni po 10 letih bolj srečni al nevem kaj ker se pač dlje poznajo. Mogoče bota vidva še bolj.

Se strinjam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.12.2007 10:30:30   
Lepotica
Mal me bega k pravijo, da ko postanejo stvari toliko resne, da se začneš pogovarjat o tem, da se ljudje in odnosi spremenijo. Pri nama je tako, da dlje ko sva skupaj bolj se obožujeva in lepše nama je skupaj.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.12.2007 11:14:56   
Anonimen
Mene je zaročil po 1 mesecu popolnoma nepričakovano. Po 7 letih sva se poročila, poročena že par let in imava otročička.

Važno je kaj čutita. Če je PRAVI ni nič čudnega, da je zaroka tako hitro. Saj do poroke ponavadi ne pride takoj po zaroki. Kot rečeno pri nama je trajalo 7 let. Da sva odrasla drug ob drugem, preživela marskikatero hudo preizkušnjo in se dopolnila in se še vedno dopolnjujeva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
17.12.2007 11:20:19   
Lepotica
Pa tiste k pišete, da vas je partner zaročil, kako je to naredil?

da bo našel zaklad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.12.2007 11:21:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanima me, ali se vam zdi prehitro, če se par zaroči po 7 mesecih zveze?

Če čutita, da je to to, potem ne. Midva sva se zaročila po 9 mesecih, poročila pol leta po zaroki, mesec po poroki sem zanosila s hčerko, zdaj imava pa že dva otroka, pa bova čez 3 mesece šele 3. obletnico poroke. In nama super klapa. Saj so krizice, ampak kdo jih pa nima. Ni nič hujšega. Sva oba imela od prej toliko slabih izkušenj, da sva oba vedela kaj hočeva in česa nočeva. Pa še živela sva že skupaj pol leta pred zaroko in sva se tudi v tej smeri uspela spoznat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
17.12.2007 12:10:30   
tinkatonka

poletni večer, klopica za vrtno uto, samo soj cestnih luči v daljavi in lune....potegnil iz žepa škatlico in vprašal, če bom njegova za vedno.

Nekako v znak pripadnosti je sam želel nositi enak prstan (je kupil oba istočasno) in z mojim JA, sem tudi jaz njemu nataknila prstan gor. user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.12.2007 12:12:02   
Lepotica
Ful lepo...

da bo našel zaklad.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.12.2007 12:14:44   
Anonimen

Je odvisno tudi od tega kolk sta stara. ker je mal drugač če se o poroki pogovarjata pri 20 al pa pri 29.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
17.12.2007 12:31:53   
Lepotica
25 let

da bo našel zaklad.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.12.2007 12:32:52   
mika
Mal me bega k pravijo, da ko postanejo stvari toliko resne, da se začneš pogovarjat o tem, da se ljudje in odnosi spremenijo. Pri nama je tako, da dlje ko sva skupaj bolj se obožujeva in lepše nama je skupaj.

verjamem, da te bega kar pravijouser posted image ...presliši in se osredotoči na to kako doživljata vidva vajino vezo. in tako kot je pri vama, je bilo tudi pri nama, nikoli se nisva mogla naveličat drug drugega, nikoli nama ni zmanjkalo tem za pogovor.
sem tud jaz poslušala, da ko se enkrat med poliže, je pol ne vem kajuser posted image .

najbolj pomembno je, da ohranita tak odnos, da se ne oddaljita. če nastopi kriza se morata znati opravič drug drugemu in z besedami povedati, kaj vaju tišči, ker misli brati  ne zna nihče. pa še to...OHRNITA DOTIK, objem poljub...kar tako ali ob slovesu ali snidenju, pa bosta uspela.

če pogledam najin zakon, (skupaj sva 10 let, od tega tri poročena) nama super uspeva, ker počneva to, kar sem ti napisala. seveda pride do kakšnega nesporazuma, ampak da ne pride do krize se je treba pogovorit.

midva sva se zaročila aprila 2001 na morju, na plaži. pripravil je fotoaparat, da se bova slikala in me vpršaluser posted image . ker je rak po horoskopu, mi je potem ulovil majhnega rakca in sem rekla.... tak zdaj te pa mamuser posted image . rakca sem izpustila.

men se recimo ne da pogovarjat o tem kaj bo...kdo je rekel, da bova za vedno skupaj, nič ni 100% itd.....ja, sej vem da ni nič 100%, zakaj bi pa moralo bit kaj narobe med namauser posted image  , zakaj bi morala o tem govorit, če pa se imava lepo in nama uspeva ohranit zdrav odnos.

o ja, sej bi ga kdaj tud zlasala user posted image , sam rešiva pravočasnouser posted image

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.12.2007 12:56:57   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

poletni večer, klopica za vrtno uto, samo soj cestnih luči v daljavi in lune....potegnil iz žepa škatlico in vprašal, če bom njegova za vedno.

Nekako v znak pripadnosti je sam želel nositi enak prstan (je kupil oba istočasno) in z mojim JA, sem tudi jaz njemu nataknila prstan gor. user posted image user posted image

jaz bi umrla od smeha, nisem romantične sorte.

se vidi, da nisem poročenauser posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.12.2007 13:01:43   
Jančika_
Po treh mesecih zveze sva vedela, da se bova poročila. In sva se res - manj kot leto dni po začetku "hoje". Skupaj sva zaživela šele mesec po poroki, pa nama prav fajn greuser posted image . Letos sva praznovala 8. obletnico poroke.

S prejšnjim partnerjem sem bila skupaj 7 let; tri leta sva živela skupaj - pa je šlo vseeno vse v franže. Čas ni garancija za čisto nič.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.12.2007 13:06:42   
Lepotica
Pa ko ti reče, da živi le še za to, da zaživiva skupej in imava vsaj dva otročka, vem da je to to!!

da bo našel zaklad.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.12.2007 13:08:38   
Anonimen

Vcasih je prehitro po 7 letih..

vcasih je dovolj 7 minut..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
17.12.2007 13:10:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

če nastopi kriza se morata znati opravič drug drugemu in z besedami povedati, kaj vaju tišči, ker misli brati ne zna nihče. pa še to...OHRNITA DOTIK, objem poljub...kar tako ali ob slovesu ali snidenju, pa bosta uspela.

Tocno.. user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
17.12.2007 13:13:52   
Lepotica
Mika lepo si napisala.

da bo našel zaklad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
17.12.2007 13:13:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
17.12.2007 14:48:06   
Anonimen
Midva sva po dobrih dveh mesecih poročila user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
17.12.2007 14:57:22   
tropicana
Za moje pojme je to prehitro.Kako lahko dobr spoznaš človeka v tako kratkem časuuser posted image ...a vsaj živita skupaj?

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
17.12.2007 15:08:32   
baguSka

Odvisno od tega, kaj ti (vama) poroka sploh pomeni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.12.2007 15:15:23   
baguSka

user posted image user posted image user posted image  moj je mel tok lepe plane.. lani za novo leto.. pa sem mu vsak plan podrla.. pol me je pa kr na kavcu pred tv-jem.. je bogi revez ze cist obupu.. in kar je blo najhujs je blo to, da me on najprej vprasa se preden mi pokaze prstan, ce se res nebi zarocila (ker sem mu ze veckrat rekla da ne) in sem spet dala isti odgovor.. pol mi pa prstan pokaze in itak da sem rekla ja.. ampak je blo full bedno.. in mi no blo ql, da je tko naredu.. pa sem mu to tud naslednji dan povedala in je bil itak razocaran, ampak dons sm pa najbl hepi srecnica na tem planetu in komi cakam da se cist zares porociva... :)))

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
17.12.2007 15:15:29   
malecka

Ko sva šla na sadno kupo je kelnarci dal zaročni prstan, ona pa ga je porinila v sladoled. Nisem imela pojma in ko sem prišla do prstana je pokleknu........naprej si pa lahko predstavljaš. Mi je skoraj srce odpovedalo. In po dveh letih sva se poročila.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
17.12.2007 22:34:22   
Anonimen

Ne...saj veš, če si z nekom za skupaj ali ne zelo hitro....če si iskren s sabo :).

Samo ponavadi si raje kar nekaj domišljamo....in čakamo, da nam našo odločitev potrdi čas, ker ne zaupamo sebi.

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 17.12.2007 22:36:46 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
17.12.2007 22:39:01   
nejcko
Moj oče in mama sta se poročila po 6 mesecih poznanstva in sta poročena že 40 letuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
17.12.2007 22:59:18   
natalia
čisto odvisno - ni garancija za ama baš ništa.

pa srečno!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?