|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   depilacija
13.12.2007 10:31:48   
Anonimen
men pa zanima, če je lahko kej narobe, če se depiliram po intimnem predelu s depilacijsko kremo?preduser posted image  sem se vedno pa ni bilo nobene reakcije!zdej pa nevem?kej je trebuh že velik (33t) se pobrijem težko-partnerju pa ravno ne zaupam sploh pa ne zdej k sm user posted image !prosim za kak nasvet!hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: depilacija
13.12.2007 10:38:56   
Taula
Jaz delam isto...samo važno je, da ti krema ne zaide v nožnico. Za to bi pa mogla biti pravi ekspert že.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2007 11:17:00   
TinkiBinki
Katero kremo pa priporočaš? Jaz nimam dobrih izkušenj s temi kremami, pa ne vem, s katero se naj, da bo učinkovito...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2007 11:19:11   
Naja30
Jaz se kar pobrijem, ampak s kakšnim milom za spodaj (intimo) in britvico. Sem že ekspert user posted image
Drugače pa me je v prvi user posted image  nekaj dni pred porodom dragi spodaj pobril. Da so imeli v porodnišnici manj dela user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2007 11:43:59   
Anonimen
jz uporabljam od veet-zeleno, mislim da je za občutljivo kožo!
povejte mi še, nazadnje se ni je okoli splovila(velike sramne ustnice) rahlo poškodovala koža-rahlo sem krvavela-ampak je minilo le peklo je k user posted image , al je to kej narobe?sm si pol namazala s ognjičem-pa je blo bolš!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   lasersko odstranjevanje dlak bikinji predel
13.12.2007 16:11:57   
Anonimen
je lahko skodljivo v nosecnosti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: lasersko odstranjevanje dlak bikinji predel
13.12.2007 16:23:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

je lahko skodljivo v nosecnosti?

http://med.over.net/forum5/read.php?19,1046565,1046577#msg-1046577

http://med.over.net/forum5/read.php?19,1039687,1039687#msg-1039687

http://med.over.net/forum5/read.php?19,1037654,1037654#msg-1037654

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2007 18:58:47   
Anonimen
A mislite da navadno depiliranje s kremo kaj škoduje?
In zakaj?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2007 20:03:56   
špelin@

A mislite da navadno depiliranje s kremo kaj škoduje?
In zakaj?

Ne škoduje.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4235417,4235417#msg-4235417

http://med.over.net/forum5/read.php?19,995424,995495#msg-995495

http://med.over.net/forum5/read.php?19,985713,985713#msg-985713

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2007 20:57:24   
Anonimen
Jaz sem se. user posted image  Z Veet-om. user posted image  

In ne; ne škoduje.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2007 15:33:21   
Anonimen
kako je pa z voskanje..sem skoraj 3 mesece noseca in za zdaj hodim na brazilsko depilacijo in me zanima do katerega meseca mi bo to uspevalo (gibčnost in dostopnost)...resnicno nebi rada presla nazaj na britvico..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2007 15:34:56   
špelin@

kako je pa z voskanje..sem skoraj 3 mesece noseca in za zdaj hodim na brazilsko depilacijo in me zanima do katerega meseca mi bo to uspevalo (gibčnost in dostopnost)...resnicno nebi rada presla nazaj na britvico..

Če hodiš na brazilsko, ti jo itak delajo drugi, torej gibčnost tu nima zveze. Od spodaj je tudi ob velikem trebuhu vse čisto lepo dostopno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.12.2007 0:33:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Če hodiš na brazilsko, ti jo itak delajo drugi, torej gibčnost tu nima zveze. Od spodaj je tudi ob velikem trebuhu vse čisto lepo dostopno user posted image

gibcnost ma dosti veze...more tud kozmeticarka lepo zravn prit...tako da so nekatere poze prav fino raztegnjene...je moja prva nosecnost in ne vem do kam bom lahk spravla nogo...povrsina mora za voskanje bit napeta.....

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.12.2007 10:31:22   
špelin@
gibcnost ma dosti veze...more tud kozmeticarka lepo zravn prit...tako da so nekatere poze prav fino raztegnjene...je moja prva nosecnost in ne vem do kam bom lahk spravla nogo...povrsina mora za voskanje bit napeta.....

Ups, oprosti, se mi vidi, da te vrste depilacije osebno ne poznam. No, boš že nekako, drugače pač zadnje mesece ne boš "Brazilka", pa brez zamere. Če hujšega ne bo oz. bo to edina "komplikacija" v nosečnosti, si itak zmagala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.12.2007 11:48:38   
Anonimen

Ups, oprosti, se mi vidi, da te vrste depilacije osebno ne poznam. No, boš že nekako, drugače pač zadnje mesece ne boš "Brazilka", pa brez zamere. Če hujšega ne bo oz. bo to edina "komplikacija" v nosečnosti, si itak zmagala user posted image

kok je fino na tem forumu ko ti odgovarjajo , tiste ki nimajo pojma za kaj se gre in kako nekaj gre...in na koncu izpades budalo sam...kao...prvo, kako teslo, kaj sprasuje, sej tole gre pa brez problema, a na koncu ti odgovori nekdo ki tega sploh ne pozna....fulll dobro!!!
in ko jim poves da pa le ni tolk izi te pa lepo potolazijo, da verjetno bos mel miljon drugih komplikacij in da ce bos pac neurejen se pa sploh ne rabis sekirat, sej te v bolnici z rjasto ziletko pobrijejo.....

mislim punce svaka vam cast za tako pomoc....boljse da clovek sploh ne vprasa kaj tukaj gor ker znate bit zlo prijazne....

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.12.2007 12:36:15   
*mancaG*

jz glede voskanja bikini brazil nevem, ti pa povem iz lastnih izkušenj: sm bila pri kozmetičarki v 32t z velkmu trebuhom-voskanje nog in se je gospodična ful potrudla, mi je ful ponagala!tko da neki časa boš še gibčna, če si pa vitka boš pa še dleje-upam da ti ne bo treba na britvicouser posted image !boš vidla da bo šlo, kozmetičarkam se gre tud za biznis in se bodo potrudle-vrejm!
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.12.2007 14:51:33   
špelin@

kok je fino na tem forumu ko ti odgovarjajo , tiste ki nimajo pojma za kaj se gre in kako nekaj gre...in na koncu izpades budalo sam...kao...prvo, kako teslo, kaj sprasuje, sej tole gre pa brez problema, a na koncu ti odgovori nekdo ki tega sploh ne pozna....fulll dobro!!!
in ko jim poves da pa le ni tolk izi te pa lepo potolazijo, da verjetno bos mel miljon drugih komplikacij in da ce bos pac neurejen se pa sploh ne rabis sekirat, sej te v bolnici z rjasto ziletko pobrijejo.....
mislim punce svaka vam cast za tako pomoc....boljse da clovek sploh ne vprasa kaj tukaj gor ker znate bit zlo prijazne....

1. Se še enkrat opravičujem za nevednost. In dodajam, da sem bila sama v vseh nosečnostih do konca dovolj gibčna, da sem se lahko po mili volji raztegnila. Edino videla se nisem spodaj čez trebuh.

2. "da verjetno bos mel miljon drugih komplikacij"
Ljubica, ISKRENO ti želim samo to komplikacijo - da boš pač ob brazilsko. Nobeni ne želim drugih komplikacij, sem dala sama skozi preveč hudega.

3. Nisem te imela za teslo ali budalo, kot ti ocenjuješ, niti nisem bila nevljudna. In tisti znakec user posted image  je mišljen točno tako kot izgleda.

Vso srečo v nosečnosti in zdravo štručko ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.12.2007 14:53:36   
špelin@
Pa še tole dodajam: mislim, da je to, da misliš, da v porodnišnicah brijejo z - citiram - "rjasto žiletko" konkretna žalitev in nizek udarec za med. sestre oz. babice, ki se tam trudijo za porodnice.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.12.2007 14:56:39   
gerilum
Ojla,

jaz se tudi voskam (no ne brazilsko ampak po celih nogah) in hodim že celo nosečnost. Recimo temu naravna poza za voskanje je najprej ležanje na hrbtu, potem pa na trebuhu, sedaj v 30. tednu sem bila na voskanju in seveda ležanje na trebuhu odpade user posted image . Tako da mi je najprej tako da sem ležala na hrbtu, potem na boku, potem sem se dala na vse štiri user posted image , potem pa sem še stala ona pa skakala okoli mene po kolenih. Depilacija je trajala 1h, namesto 30 običajnih minut ampak se je kozmetičarka res potrudila in je rekla da so kr vajeni nosečnic in da se vse da če se hoče. Sem zagovornica depilacije in sama ne bi šla na britje med nosečnostjo in tudi 1 mesec pred rokom sem naročena na depilacijo, če bo uspelo pa spet tik pred porodom user posted image .

Sicer je brazilska drugače, ampak tudi pri navadni mora bit koža nategnjena in prav zato sva s kozmetičarko izvajali akrobacije in se trudili da kljub ogromnem trebuhu pride do napete kože! Upam da ti bo zneslo, je pa res da se je meni med nosečnostjo prag bolečine znižal in me bolj boli kot prej, pa koža je bolj občutljiva, ampak se da user posted image

(odgovor članu *mancaG*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.12.2007 16:37:28   
TinKiCa1
Ojla!
Sicer sem sama user posted image , sem v 25t in imam že kar velik trebuh, ker tala naša mala kar hitro raste..in zaenkrat se lahko sama brijem..vzamem peno in britvico in se pobriejm. Ker se že nekaj časa brjem spodaj, točno vem kje se morm in kako! Tako da ubistvu vse čutm..če bomo pa mal čudn pobrite, pa nas ne bojo čist nch čudn gledal, ne?! ;)

Bodte veseleuser posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.12.2007 17:19:54   
MARTINŠČICA
Ali katera izvaja brazilsko depilacijo doma, da jo npr. partner popedena?

200% MAMI

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.12.2007 9:41:25   
tosja
Jaz tud hodim na voskanje user posted image Se kozmetičarka ful potrudi! user posted image  user posted image
Sicer gre bočno user posted image ne več na trebuh... user posted image user posted image user posted image
Vse ostalo pa britvica opravi... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.12.2007 9:42:17   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA

Ali katera izvaja brazilsko depilacijo doma, da jo npr. partner popedena?

Brazilske ne...sam britvico pa mu zaupam! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.12.2007 13:42:48   
portugalka
kaj pa nevarnost depilacije (katerkoli), če se ti zaraščajo dlake?

kr sama karkoli naredim, se mi vedno zarastejo in to je zeloo neprijetno,
srbi in tišči...
zato si ne predstavljam, kako šele bo, ko bo obrila babica pred porodom -če se mi
zarastejo dlake tam, ojej... user posted image

ima katera kak nasvet, kako naj torej to prebrodim, kakšna drugačna vrsta depilacije, kijer se dlake ne zaraščajo tako pogosto?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.12.2007 21:24:18   
Bonnie_RR
Js skoz uporabljam Weet, tud med nosečnostjo ni bilo nič drugače. Ker sem imela napovedan CR, sem se večer pred odhodom v porodnišnico lahko lepo v miru uredila in tako sestri prihranila delo. Sicer so me vseeno gor napotili na britje, pa me je sestra takoj nazaj dol poslala, ker naj bi bilo menda super.user posted image No, sama nisem bila ravno prepričana, ker sem "delala bolj po občutku"...user posted image user posted image user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?