ribicau
|
Hej babnce, kako? Jest sem še kr utrujena od sobote. Mel smo se bomba dobr! Eva je bla pr mojih starših od petka zvečer, do nedelje zjutraj in naju tud sekundo ni pogrešala, ker se jim je tolk dogajal...no comment. Sem bla pa vesela, ko sva jo v nedeljo prišla iskat, da se je vrgla okrog mene....me je bla res vesela, sem kr solzne oči dobila. Sem pa ugotovila, da tole nespanje in žuriranje ni več glih zame, ker potem pol tedna k seb hodm. Še dobr, da mi vsaj Eva spi čez noč, ker drugače ne vem kako bi sfolgala vse skup. Atena777 mi še nimamo nahrbtnika. Ker nismo šli na ski opening, ga potem še nismo šli kupit . Nismo šli pa zato, ker je imel moj en izpit na magisteriju, pa je mogu it. Verjetno bomo šli za konec sezone...marca! Sem pa dobila ponudbi na mail, od punc z RR-ja, za rabljene Maya maya....pa mi zde nč ne odpišeta nazaj. U glavnem, zdej morm najprej kupit termometer za v ušesa, ker če bo Eva imela kakšno vročino, ji s tistim navadnim ne morem zmert, ker ko je naga, ni sekundo pri miru, kr pleza. Zdele ko se zbudi in poje, greva v Kranj po plenice, pa mal grem za darila pogledat. Še kr nimam nobene ideje. Aja, pa za Evo morm kakšne štumfe dobit, je čist bosa kar se tega tiče . Ajde fajn bodte, se še kej oglasim.
|