Juno
|
Živjo, po dolgem času se spet oglašam. Spremljam in berem vas redno, le oglasim se bolj poredko. V zadnjih dneh sem prebrala toliko žalostnih novic, da mi je kar hudo. Predstavljam si žalost in nemoč mamic, katerih pikice prezgodaj odletijo v nebo. Iskreno sočustvujem z vami: nena22, ninica 04, Balonchy, Cipresa, suzugov, Zvezdica, s@nny. Kar 7 julijskih zvezdic že žari na nebu. Pogled na jasno zvezdno nebo je res lep, a naše zvezdice naj ostanejo raje pri nas in in nas osrečujejo tu na Zemlji. Vsem mamicam ki jih je doletela nesrečna usoda želim, da bi bile močne. Verjamem da je to težko, a čas je dober zdravnik in želim vam da bi bolečina počasi zbledela in da bo za vas kmalu posijalo sonce, sonce pod vašim srčkom. Verjamem da te slabe novice vplivajo na vse nas, nas vse prizadanejo in v nas vzbujajo strahove. A biti moramo pogumne, optimistične! Pika74 - srečno danes na pregledu, držim pesti da bo vse OK. Pa tudi za vse ostale držim pesti. Jaz imam pregled jutri. Priznam da me je strah. Še posebej mi je hudo, ker je s@nny napisala, da je možen vzrok za njeno izgubo pregrada. Tudi jaz jo imam. In zato že od začetka rizično nosečnost. Včeraj sem sklenila, da bom bolj dosledno upoštevala navodila svoje ginekologinje in res počivala. Ker sem drugače zelo aktivna, mi je to kar težko, a ko berem take zgodbe.... Slabosti so pri meni še vedno prisotne. Bruham sicer ne, mi je pa slabo čez cel dan. To me sicer že utruja, a se vedno potolažim s tem, da je slabost dober znak, da je s pikico vse ok. Probleme imam tusi s prebavo, ki mi dela po polžje, zato sem vsa napihnjena in imam velik trebušček. Vsako noč grem lulat in potem ne morem zaspat...A vseh nosečniških tegob sem vesela, naj le trajajo, le da bo s pikico vse ok. Držim pesti za vse nas! Jutri se pa kej oglasim, kako je bilo na pregledu. lex, na NS sem naročena 22.12.2007. Pozdravček!