|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
16.12.2007 23:37:54   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ja nč grem tud jaz v mižule,je treba zjutr vstat.
pa-pa,pa se tipkamozjutr pri kavi.user posted image

pa-pa še o mene user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
16.12.2007 23:38:56   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
pa še darilo moram kupit za v vrtec.imajo srečolov in moram nekaj za 2e kupit pa ne sme bit sladkarija user posted image ...kaj pa enega zajčka....user posted image ....

mogoče kak lonček z božičnim motivom.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
16.12.2007 23:39:38   
natasaom

Nataša,da na svetu ni pravice sem jaz že davno ugotovila.Sam a misliš da je una ko dobi vse na pladnu  v življenju srečna in stvari ceni.Tak se kr hiter znajde v dreku,pa si še ven ne zna pomagat.Take izkoriščevalce jaz nikol nisem obrajtala.

[/quote]

ne verjamem.njej bo vedno lepo postlano!njen dragi gara ko žival,da je lahko kupil vse novo za dojenčka..pa jest imam tolk lepih stvari,samo jih noče..rodila je 2 tedna prekmalu pa ni imela nič prištiman..jest sem imela vse 1m prej..mal pri sestri za vsak slučaj...sej ji pa mamica vse pere in lika..to je to-jaz sem pa sama in sem mogla tolk prej..
moja sestra ima pa mene..njej bom pa jest vse poštimala

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
16.12.2007 23:39:52   
hanna1
...sam to še--prijazne pa niste,ko duskemb sploh ne pustite do besede...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
16.12.2007 23:41:20   
natasaom

pa še darilo moram kupit za v vrtec.imajo srečolov in moram nekaj za 2e kupit pa ne sme bit sladkarija user posted image ...kaj pa enega zajčka....user posted image ....

mogoče kak lonček z božičnim motivom.

jutri grem na lov...po moje bom kupila puzle.imajo prav fletne za 1.70e

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
16.12.2007 23:41:21   
hanna1
....uh,spet sem neki kr tk brez veze not vrgla...grem res spat user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
16.12.2007 23:42:33   
julci
Vidiš kako bo tvoja sestra vesela,ko ji boš stala  ob strani in ji pomagala.Jaz bi bla prav ponosna da bi mela takšno sestro.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
16.12.2007 23:42:35   
natasaom
 lahko noč  user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
16.12.2007 23:44:04   
julci

...sam to še--prijazne pa niste,ko duskemb sploh ne pustite do besede...user posted image user posted image user posted image
Duška kje pa se skrivaš,nam dans prsti po dolgemcajtu spet fejst letijo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
16.12.2007 23:45:40   
natasaom

Vidiš kako bo tvoja sestra vesela,ko ji boš stala  ob strani in ji pomagala.Jaz bi bla prav ponosna da bi mela takšno sestro.

midve ena drugi stojiva ob strani.sva ko dvojčici.ko sem rojevala je tud njo bolel.ne moreš verjet..in ko je moj prišel iz porodnišnice je reva skup padla..cel dan je stala pred vrati in jokala.zato pa sta s hano tako povezani

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
16.12.2007 23:45:49   
julci
jutri grem na lov...po moje bom kupila puzle.imajo prav fletne za 1.70e
to je tud lepo darilo,midvaz Mihano sva jih vedno rada sestavljala.Jaz še posebej,sam take z najmanj 1000 kosi.Ti pokažem jutr.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
16.12.2007 23:48:34   
julci
midve ena drugi stojiva ob strani.sva ko dvojčici.ko sem rojevala je tud njo bolel.ne moreš verjet..in ko je moj prišel iz porodnišnice je reva skup padla..cel dan je stala pred vrati in jokala.zato pa sta s hano tako povezani
Pa tk bi se vsi mogli met radi,pa si pomagat med seboj,ne pa da ti gdo  v težavah pa hrbet obrne(moja tašča je lep primer).

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
16.12.2007 23:48:55   
natasaom
tud jest imam rada puzle.si bom kupila ene za dušo.hani pa kupujem otroške-jih tud rada sestavlja.tele male ji bom pa nakupila in nalepla,da bo imela slikice v sobi

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
16.12.2007 23:49:58   
natasaom
[(moja tašča je lep primer).
[/quote]

moja še lepši user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
16.12.2007 23:54:33   
julci
Uh zdaj pa že solo tolčemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej Hana to je pa še moj dolg od včeraj,če se spomnešuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
16.12.2007 23:54:39   
natasaom
vidim,da ste šle spat-jest grem tud-zares user posted image   lahko noč

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
16.12.2007 23:55:42   
natasaom

Uh zdaj pa že solo tolčemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej Hana to je pa še moj dolg od včeraj,če se spomnešuser posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
16.12.2007 23:56:19   
julci

tud jest imam rada puzle.si bom kupila ene za dušo.hani pa kupujem otroške-jih tud rada sestavlja.tele male ji bom pa nakupila in nalepla,da bo imela slikice v sobi
men je enkrat kolegica dala ene puzle za sestavt,s kužekom na sliki,ampak vse je blo enako.Sem ji 4 dni sestavljala,ampak sestavla sem jih pa,blo je pa okol 1100 delov.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
16.12.2007 23:57:10   
julci
Zdaj jo pa jaz tud šibam

Pa pain lepe sanje

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
16.12.2007 23:57:46   
natasaom

men je enkrat kolegica dala ene puzle za sestavt,s kužekom na sliki,ampak vse je blo enako.Sem ji 4 dni sestavljala,ampak sestavla sem jih pa,blo je pa okol 1100 delov.

uh!!!jest bom raje najprej 500 kosov user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
17.12.2007 8:55:06   
julci
DOBRO JUTRO ZASPANKEuser posted image

A nč ne vohate moje user posted image prav prijetno diši.

Pri nas pa spet snežu.Jupiiiiiiii!user posted image user posted image user posted image
Mi je pa zgleda Zala spet zbolela.je že navsezgodaj  zjutraj bruhala,pa neki pokašljuje.Ne vem če ni Miha iz šole prinesel spet kako virozo.Hvala bogu bojo naslednji teden otroci doma,da se malo vse skupaj umiri,če ne bom znorela.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
17.12.2007 9:05:13   
hanna1
Ja,hvala,julci,bo prav zapasala zdajle ena orng kava user posted image user posted image user posted image user posted image

Še posebej,če pogledam skozi okno in vidim,kako leposneži in si rečem...kako fajn,da mi ni treba ta trenutek nikamor---zdajle gledam snežinke,pa Hana tud--sva obe,kot dva majhna otroka,pa otroške pesmice poslušava--fajn nama je user posted image user posted image user posted image user posted image

Zali pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image pa še kakšno user posted image user posted image user posted image , da ne bi bilo nič resnega in bi tud vidve lahk uživali v snegecu

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
17.12.2007 9:09:19   
hanna1
bbbbbbbbk, ml0kkbiii,lo.ččđ-lk ćžć
user posted image user posted image user posted image user posted image --ne vem,kaj to pomeni

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
17.12.2007 9:20:06   
natasaom
dobeo jutro!kupila sem igrico ribolov user posted image ...pri nas pa snegec samo malo naletava..julči hite ji pikovit daj .naša hana pa ko vidi calpol pravi,da jo grlo boli user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
17.12.2007 9:41:15   
Anonimen
Dobro jutro.

Nisem vas še brala za nazaj, ampak vidim, da ste pridno klofale.
Mi smo včeraj imeli paniko. moj oče je že več kot en teden imel težave, ker so mu močno otekale noge in ni mogel dihat. (drugače je srčni bolnik) Njegov zdravnik ga ni niti pogledal, samo mu je napisal antibiotik. Zaradi tega jaz že nekaj let norim, da mu ne more samo receptov pisat in da naj menja zdravnika.
Včeraj pa je nastala panika. Mama in brat sta ga po kosilu odpeljala k dežurnemu v bolnico, tam pa so ga takoj priklopli na flaše (infuzijo), dobil je inekcijo lasixa in tabletko pod jezik. Z rešilcom so ga peljali do internega bloka (cca 50m), ker ni smel sploh hodit.
Moj user posted image  je poklical sošolca iz gimnazije, ki je zdravnik na internem in je povedal, da so to očitni znaki za odpoved srca. Mislila sem, da bom umrla.
Tam so ga imeli do pozno zvečer, potem pa so ga spustili domov. S em, da je dobil še eno injekcijo lasix-a.

Danes pa se začenja pohod po preizkavah. Mami gre z njim k splošnemu zdravniku po napotnice in da naredi galamo.

Ful sem se prestrašila.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?