Anonimen
|
jutro punce moje. sunny za tebe sem se večkrat spraševala kako si. spomnim se te čisto na začetku potem pa se nisi več javljala. ne vem kaj naj ti rečem. hudo mi je zate, 9 tednov, to je že zelo dolga doba rada bi ti rekla, drži se, pa vem da se boš mogla, ker ti drugega ne preostane in na koncu čez nekaj časa boš dobila popolno darilo, ljubkega dojenčka. hruška, jaz sem tudi zelo prehlajena, imam vneto grlo, kreham, cela se čistim, ampak ne upam nič vzet in kar čutim, kako imam vedno bolj boleče grlo... ti kr lepo v posteljo, pa čajčka pit, pa božaj svojega bušija, ker notri je vse ok. pika74, jaz sem tudi včeraj imela rjavo sluz čez dan. samo jaz sem pač komplikator, ne morem si pomagat... in sem šla na dežurno ambulanto. sej vem, da bi lahko do ponedeljka počakalo, ampak ko pomislim, da sem v 12 tednu. pa da je možnost da nekaj krvavi tam notri, se mi kr utrga od groze in sem se morala it prepričat. v vseh svojih letih, sem bla pri zdravniku recimo enkrat odkar sem dosti stara, da sama hodim, ker glede ničesar ne kompliciram, vse sama pozdravim, čakam da je bolje, a zdaj ko v meni raste zaklad, si ne morem pomagat. sej mi je kr hudo za uboge doktorje in sestre, ko takle hodimo punce tja... v glavnem, veljalo je, da sem par dni, en teden zadaj, pa se je izkazalo, da je moj otrok pohitel in ujel manjkajoče milimetre, tako da je bil včeraj velik točno za 11 tednov, kolikor sem tudi imela. se pravi 4 cm, srček je bil, baje da je počla žilca v materničnem vratu, kar se pač zgodi, glede na vse... vseeno pa nisem čisto mirna, ker je zdravnica dolgo časa brez besed gledala tisti ekran in na koncu rekla: ne ne, sej srček je. kao, neki drugega pa ne štima... mogoče je pa sam iskala krvavitve punce, držte se, dajmo sam dobre novice prosim, če ne si sploh ne bom več upala gor. in se mi zdi da ravno zarad tega ker je tolk negativnih izkušenj tle gor, se tko ustrašimo... če ne bi mela neta, bi šla lepo na kontrole ko bi blo treba, tak pa gledam vsak papir če ja ni kej gor in če je gor krvavo, hop k zdravniku. sam zdej sm si pa prisegla, da ne bom več. samo če bo res kri ali pa zelo obilno in krči. uh sm se razgovorila. mejte se
|