|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
15.12.2007 11:14:03   
Anonimen
baloncy, drži se!  jaz sm pa dans dost slabo, dvakrat sm že bruhala, pa še prehlad mam hud, ampak glede na to, da bom čez 8 dni vidla svoja pikeca pokeca, sem sam s tem okupirana in komaj čakam.  punce uživajte v soboti

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
   [Brisano sporočilo]
15.12.2007 11:53:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
15.12.2007 14:07:06   
s@nny
Ojla,

Mene lahko brišete iz seznama. Učeri so mi ugotovili, da je pikici nehal srček bit v 9 tednu-tko, da so me takoj poslali na čiščenje. Tko, da sva z mojim ful žalostna.

Vsem pa želim lepo in zdravo nosečnost.

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
15.12.2007 14:11:27   
pika74
s@nny.... pa ne še ti... user posted image user posted image user posted image .... zakaj je tolk tega punceuser posted image ????

A ni že dovolj? To je pa že preveč... v pon. bom pa še jaz...user posted image .

s@nny žal mi je, da se je to zgodilo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
15.12.2007 14:17:13   
maja24
S@nny joj pa ne no,pa kaj je zej touser posted image user posted image user posted image

Pika ti pa nehej zej stem,boš vidla da bo vse uredu,črne misli pa kr stranuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
15.12.2007 14:18:19   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: maja24
Pika ti pa nehej zej stem,boš vidla da bo vse uredu,črne misli pa kr stranuser posted image

Jawohl user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
   [Brisano sporočilo]
15.12.2007 16:40:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
15.12.2007 16:41:25   
lex
s@nny pa ne še tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj to ni več res, da vas mora toliko doživeti razočaranje.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
   [Brisano sporočilo]
15.12.2007 16:43:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2509
15.12.2007 16:56:45   
soncek64
ojla,

tudi jaz se vam pridružujem. Predviden rok imam 25.7.2008. To je naš drugi sonček.user posted image Kako se kaj počutite?Jaz kar ok samo zelo sem utrujena. Pa veliko belega izcedka.Pa sem bila pri g pa ni nič groznega baje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
15.12.2007 18:28:27   
pika74
Hmmm... zdej pa še ta rjavkast izcedekuser posted image ... Vse do danes ni bilo nič... samo belkast izcedek in nič drugega. Pojavil se mi je prej popoldne, med sprehodom... potem pa spet izginil... Ko grem na WC, ni spet nič.

OK sem nekaj brala po RR in piše večinoma, da če je rjavkast, da je treba počivat... če je krvav pa takoj na urgenco... se pravi... ker imam itak v pon. pregled in UZ, lahko počakam, če ne bo krvavo... a mam prou? Al mislte, da bi mogla prec dirkat na urgenco?

Drgač me pa mal špika tko mal desno od popka. Niso glih krči... sam tko mal špikne vsake tok cajta...user posted image .

Lp

(odgovor članu soncek64)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
15.12.2007 18:42:04   
karmi25
hej vse nosečke,

jaz vas sploh ne folgam brat niti odpisovat, nekaj dni me ni blo pa vas sploh ne sledim, vglavnem  jaz se vam bom javla samo vsake tolko da vas pozdravim in javim svoje stanje. SEm bla na pregledu 12. 12. in sem vidla svojo pikico, velika je bila 1,39 cm, zdaj je že kakih 6 mm več, pa srček sem tudi vidlauser posted image user posted image user posted image . sem bla ganjena kot prvič, če ne še bolj. Naslednji pregled imam 14. 1. 2008 in obenem tudi NS.

Sem videla da se nekaj o srečanju dogovarjate, jaz bi tudi prišla, če mi javite kdaj bo in kje. katera organizira pa mi naj pošlje ZS ker itak nimam časa vsega brat. To srečanje bi blo bolj po mojem okusu, ker nekak nimam obstanka preveč za računalnikom.

Lep pozdrav vsem.

29.11.2007 bo moj mali sonček Omen Gabriel pihnil svojo prvo svečko, julija 2008 pa bo že postal starejši bratec.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
   [Brisano sporočilo]
15.12.2007 20:14:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmi25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
15.12.2007 20:29:19   
lex
hruška no jaz sem mela do zdaj otroke pokonci - no Aleksu morem še zobe umit, pol greta pa z atijem spat - mami ne velja, ker ne zna pravljic o rdečem kombajnu in rdečem traktorjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2514
   [Brisano sporočilo]
15.12.2007 21:04:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
15.12.2007 23:27:06   
lex
hruška pri na je imel kombajn vlogo pepelke, traktor pa vlogo princa. Pri atijuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Smo bili vsi trije v veliki postelji in ati začne pravljico pravit, smo skor Alino gor zbudili ko smo se vsi trije krohotali in valjli od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , torej atiji znajo smešne pravljice.

Ti pa ne zavidam, če je kateri čez tebe peljal. Ker vem kak je to. Verjemi bo bolje!

Neposredna povezava do sporočila: 2516
16.12.2007 9:10:47   
Anonimen
jutro punce moje. sunny za tebe sem se večkrat spraševala kako si. spomnim se te čisto na začetku potem pa se nisi več javljala. ne vem kaj naj ti rečem. hudo mi je zate, 9 tednov, to je že zelo dolga doba user posted image user posted image  rada bi ti rekla, drži se, pa vem da se boš mogla, ker ti drugega ne preostane in na koncu čez nekaj časa boš dobila popolno darilo, ljubkega dojenčka. user posted image   hruška, jaz sem tudi zelo prehlajena, imam vneto grlo, kreham, cela se čistim, ampak ne upam nič vzet in kar čutim, kako imam vedno bolj boleče grlo... ti kr lepo v posteljo, pa čajčka pit, pa božaj svojega bušija, ker notri je vse ok.  pika74, jaz sem tudi včeraj imela rjavo sluz čez dan. samo jaz sem pač komplikator, ne morem si pomagat... in sem šla na dežurno ambulanto. sej vem, da bi lahko do ponedeljka počakalo, ampak ko pomislim, da sem v 12 tednu. pa da je možnost da nekaj krvavi tam notri, se mi kr utrga od groze in sem se morala it prepričat. v vseh svojih letih, sem bla pri zdravniku recimo enkrat odkar sem dosti stara, da sama hodim, ker glede ničesar ne kompliciram, vse sama pozdravim, čakam da je bolje, a zdaj ko v meni raste zaklad, si ne morem pomagat. sej mi je kr hudo za uboge doktorje in sestre, ko takle hodimo punce tja... v glavnem, veljalo je, da sem par dni, en teden zadaj, pa se je izkazalo, da je moj otrok pohitel in ujel manjkajoče milimetre, tako da je bil včeraj velik točno za 11 tednov, kolikor sem tudi imela. se pravi 4 cm, srček je bil, baje da je počla žilca v materničnem vratu, kar se pač zgodi, glede na vse... vseeno pa nisem čisto mirna, ker je zdravnica dolgo časa brez besed gledala tisti ekran in na koncu rekla: ne ne, sej srček je. kao, neki drugega pa ne štima... mogoče je pa sam iskala krvavitve user posted image  punce, držte se, dajmo sam dobre novice prosim, če ne si sploh ne bom več upala gor. in se mi zdi da ravno zarad tega ker je tolk negativnih izkušenj tle gor, se tko ustrašimo... če ne bi mela neta, bi šla lepo na kontrole ko bi blo treba, tak pa gledam vsak papir če ja ni kej gor in če je gor krvavo, hop k zdravniku. sam zdej sm si pa prisegla, da ne bom več. samo če bo res kri ali pa zelo obilno in krči.   uh sm se razgovorila. mejte se

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
16.12.2007 9:25:14   
pika74
No viš lunica24, pol bi se pa včeri še srečale, če bi jest šla... user posted image .

Ma sam, da je vse OK ane user posted image ... sej za to, da je zdravnica dolg časa iskala neki... to se pa ne sekirej preveč... pomoje že dolg ni vidla tok fletnga otročka user posted image . Če bi kej blo, bi ti že rekla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
16.12.2007 9:31:38   
Anonimen
ja po moje bo to to hahhaah user posted image  lep je pa res. po mamici pač. kaj ti si iz celja tudi?  drgač pa me mama zdele gleda, pa gleda... pa reče: ooo sej sm vedla. ti si pa fejst shujšala. fino fino zdej pa le glej da boš obdržala to. ojej surprise mami, ne bo šlo user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
16.12.2007 9:38:41   
pika74
U ne, nisem s CE. Sem mislila, da si šla na urgenco v Lj... pol se pa ne bi vidle user posted image ...

Mame ja... včasih znajo bit prou posrečene...user posted image ... ampak so pa edine ane user posted image .

Jest pa zdele tole poslušam: http://www.youtube.com/watch?v=F8BH4M9V1N8 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
16.12.2007 9:52:19   
Anonimen
fajn izbira komada , primeren user posted image   ne pol se pa res ne bi srečale.. hja mama je ena sama, luč sredi teme.... (neka pesem ko sem jo zadnjič na radiu slišala) ... tak zdej pa grem, opravit svoje dolžnosti. pucat, se razume user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
16.12.2007 13:00:39   
s@nny
Ojla,

Pika 74 ti kr let na urgenco. Jz nebi niti trenutka odlašala. Pri men je blo tud čisto malo, tko da sm misnla, da me bojo dali samo malo na bolniko- pa je očitno blo že prepozno. Škoda je reskirat. Baje pa pride do takih primerih od 25-50%. Sm bla ful presenečena.Vzrok pa naj bi bila pregrada oz. da telo izloči, ker ni mel prave kromosome.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
   [Brisano sporočilo]
16.12.2007 17:50:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu s@nny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
16.12.2007 18:05:40   
Anonimen
hruška vem, grozno je. kr strga se ti. pomisliš, da je v trenutku vsega konec... hvala bogu, da je vse super s tvojim zakladkom. bedne bedne krvavitve.

Neposredna povezava do sporočila: 2524
16.12.2007 20:15:41   
Inigo
jst sm tut tk prehlajena... pravzaprav se mi zdi da imam angino. bom počakala še kakšen dan, če se še bolj mandlji razbolijo, potem moram v velenje k svojemu zdravniku po antibiotike user posted image upam, da je samo vnetje in da je kak virusek, ki bo kmalu izvenel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?