tejč
|
Živjo, čveke, komaj sem se pregrizla čez večerne seanse. Feliška, lepa slikca ,Mančkova, hvala, sem pa tud včeraj gledala skoraj celo Kmetijo in sem navijala za Biljano, ker Daša mi je šla v vseh 3 epizodah, k sem jih gledala, blaaaznooo na živce. Dons se dobimo še z enimi-dopoldne smo mel obiske-prjatli z otroki, gremo v en kafič, kjer se bodo otroc lahko igral, mi pa kavo pili . Predali smo novoletna darilca-medenjake, lično zavite v novoletne kornete z napisom OKUSNO PRESENEČENJE. nE VEM, MENI se zdi,da nam je dobr ratalo. Prst sem si poškodvala-Ajšo sem dajala na wc in mi je pokrov prletu z vso močjo na noht palca -mam črno. No, glede fiziološke, MAjchi, je zdaj jasno, a ne? Dobrodošle nove/bolj nove. Tole glede parkiranja-se pridružujem, dedci itak komplicirajo, jaz pa podobno kot Majchi-ne ne vem kako, Mamo pa Peugeot 206 SW in Cliota (tati za v LJ) in je čist OK- pa smo 4. Je pa res, da nismo razvajeni, za nas je ta pežojček pravi luksuz in not spravimo še pa još. Je pa res, da niti jaz niti moj nisva usekana (kje pa!) na avte in nama je kratko malo ravno, kaj je, sam da se peljemo. /No, temu primerno je zdle tud usran. Seveda bi pa imela Toyoto Raw, če mi jo kera kupi, ni problema, pa še kakega bi našla. Dijooo