|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
15.12.2007 22:47:01   
kristi79
Hvala Bambina. Kako se pa to popravi? Oprosti ne vem.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
15.12.2007 22:47:06   
felicia
majchi ni treba vidiš da sem še vedno zahaklana tuki gor tako da bom vidla kaj bo

seveda pa me lahko pokličeš če ti je kej dolgčasuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
15.12.2007 22:47:48   
felicia
kristi samo copy paste pa popraVIŠ PA JE

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
15.12.2007 23:08:28   
felicia
mene ta kmetija dela žično čist

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
15.12.2007 23:23:50   
kristi79
To pa je blo napeto. 

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
15.12.2007 23:37:51   
lex
bambina ko si glih pri carkljanju svojih otrok, glede zdravil. Ko je Aleks dobil prvi AB je prišla moja mami in povedala štorijo: Ko si bila majhna in si dobila prvič sirup sva skor pol flaške popile (beri polile) potem pa je na obisk prišla teta zagrabla žličko mi jo potisnila v usta in sem popila. Sicer sem zraven tulila a AB če ga že dobiš je treba spravit dol. Jaz pri Aleksu prakticiram inekcijo (brizgo) Najboljš ima poleg Daleron ostali sirupi je nimajo. Mu jo nafilam zraven seveda v eni roki bombon pa ga kaj hitro pogoltne. drugač prporočajo tekočino a samo da se AB splahne po ustih naprej. V glavnem kar se tiče zdravil moramo biti z njimi nežno grobe, ker jim s tem bolj kot ne samo koristiš.

Jaz sem pa za Dašo navijala, pa ne vem zakaj. Biljana me spominja ne eno puco s katero je hodil moj brat. Mogoče zato. Pa nimam nič proti njej.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kristi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
16.12.2007 10:16:29   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
mah mene full razjezi, jaz se vedno matram lepo odpirat vrata, ne samo zarad svojega avta, ampak tudi zaradi sosednjega...pol pa vidiš kako nekatere čist briga in z čist flegma odprejo nastežaj vrata user posted image  če bi ga vidla, bi mu že dala vetra!
Veš kaj pa mene ful razjezi. Ker imam dva otroka in na vsaki strani zadaj avtosedež, rabim malo več prostora za vrata odpret. In ponavadi zanalašč lepo parkiram, da je z obeh strani čimveč placa. In ko pridem nazaj do avta, naložena z vrečkami in dojenčkom v eni roki, se mi nekdo zraven na 1cm parkirauser posted image To me pa res razjezi. Folk sploh ne misli na drugega kot nase. In takrat tudi jaz z vso močjo vrata odprem, me prav briga če je fičo ali beemve!
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

jah z avti je križ...pri nama bi vsak rezerven del toliko stal, da si sploh ne upam pomisliti, da bi se kaj pokvarilo  mormo pač v zakup vzet pri nakupu. je pa res hitro premajhen, tudi nas prostorsko baše, pa je ornk karavan! s svojim grem pa še do trgovine težko, če vzamem tamalo s sabo!
Draga moja. Pa nam zaupaj kaj imaš to za en majhen avto. Ker če v karavan ne greste trijeuser posted image Mi smo imeli pri Vesni še Mazdo 323F (mali nizek kao športni avto), pa smo se peljali v Dalmacijo na morje trije odrasli in Vesna v košari, pa še voziček in vsa prtljaga zraven. Zdaj imamo pa Mazdo Premacy, ki ni zelo velik enoprostorec (v primerjavi z Majchinim kombijemuser posted image ), pa gre čuda stvari not, pa še dva otroka in vozek in kaj še vse jaz not nabašem...

< Sporočilo je popravil Putka -- 16.12.2007 10:17:41 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
16.12.2007 10:20:55   
rogljicek
Dobro jutro mamice. A sneg je padal v Slo? Ga je kaj ostalo? Pri nas ga še ni nič, niti snežinka ni padla user posted image
Drugače se mamo pa fajn, iščemo in hodimo gledat hiše, pijemo kuhano fino in se mamo redi. U glavnem fajn. Smo našli 2 približno všečni hiši, vendar pri obema nekaj manjka. Ena nima garaže, vendar je čist dokončana in full huda, na drugi bi pa moral še full delat, da bi jo zrihtal po našem okusu. Pa sva rekla, bova pa še mal iskala, da nejdeva eno, ki bo skor brez napak.

Juniorka, kam je pa tvoj možek pičil? V Hermanijo? Se nam boste kmal pridružil?user posted image

Sem vas samo pozdravit hotla in uživajte v snegu, če je ostal.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
16.12.2007 10:23:27   
kristi79
Mi imamo pa berlingota, ki ima zadaj na obeh straneh drsna vrata. To je bi eden od glavnih pogojev, ko sem kupovala avto.
Drugač men grejo taki, ki ti parkirajo čist zraven tud ful na živce. Taki, ki parkirajo čez dva parkirišča, pa mi sploh dvignejo pritisk.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
16.12.2007 10:24:12   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Mi smo imeli pri Vesni še Mazdo 323F (mali nizek kao športni avto), pa smo se peljali v Dalmacijo na morje trije odrasli in Vesna v košari, pa še voziček in vsa prtljaga zraven. Zdaj imamo pa Mazdo Premacy, ki ni zelo velik enoprostorec (v primerjavi z Majchinim kombijemuser posted image ), pa gre čuda stvari not, pa še dva otroka in vozek in kaj še vse jaz not nabašem...

user posted image  Putka, mi mamo še vedno tisto malo hondo in smo prav smešni, ko se ven pa not bašemo, ampak kar gre. Vse se da, če se hoče. Ampak, zdej smo pa res že naveličanni tlačenja Reyinih stvari ven pa not, tako da gremo u kratkem na enoprostorca.  

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
16.12.2007 10:31:09   
kaya2007
In ko pridem nazaj do avta, naložena z vrečkami in dojenčkom v eni roki, se mi nekdo zraven na 1cm parkira

ja, to gre tudi meni na živce...in veš da vedno parkiram tko, da je prostor za ven, saj tudi jaz vlačim otroka in vrečke user posted image  da do štacune ne morem, sem pa o ta drugem avtu govorila, ne o karavanu user posted image  smo bili pa tudi v karavanu nabasani, ko smo se spravljali na morje user posted image  ampak to sva bila tudi midva, še preden je bila kaja he he

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
16.12.2007 10:36:42   
Putka
Veš rogljiček, včasih ko se kaj pritožujem čez naše (ne)udobje, se spomnim, ko smo bili mali. Imeli smo Yugeca, pa smo se ravno tako v Dalmacijo na morje vozili, celo dol do Pelješca pa stari magistrali. Ko smo se iz tujine vrnili, je imel pa fotr pravico avto uvozit in sta šla v Nemčijo po Forda! Smo gledali to čudouser posted image

Sugar, uživaj! Mene ima tudi, da bi šli malo do morja. Mogoče se gremo v petek čez bivšo mejo sprehodit, pa na kafe v Trst. Je res lepo na primorskem takle čas, če ni ravno burje.

Lex, hvala za razlago. Jaz se narobe razumela, sem mislila da si zaradi nosečnost odstavila. Bolezen in zdravila, to je pa druga stvar.

Majchi, mi prakticiramo kar injekcijsko brizgo (10ml), ji nežno stisnem par ml v vsako nosnico. Je sicer bolje, če sedi ker potem ne gre v grlo, ampak jo takrat ne morem dobro zagrabit. Učinkovito je tudi na boku, ker potem lepše v sinuse steče, ampak je spet treba biti grob. Aquamaris mi je fajn, ni zelo močen, mene pa tolk zgečkauser posted image

Ker Katja zaenkrat še ni bila tolko zabasana, vedno bolj nosnice. In s fiziološko se lepo zmehča, pa potem z vatko ven potegne. In Feliška ima prav, pravilno je da v grlo teče. Jaz tudi tako pravim, važno je da gre smrkelj ven, skozi nos ali v grlo.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
16.12.2007 11:36:38   
Majchi
Ok, informacij v zvezi s fiziološko sem ful dobila. Hvalauser posted image .

Kar se pa avta tiče, se pa jaz zdaj nimam kaj pritoževat. Je res velik in tako kot pri Kristi drsna vrata na obeh straneh. Parkiram jaz lepo, saj mi grejo iste stvari na živce, kompliciram pa prov nič.
Ko smo šli letos na morje, sva poleg običajnih kufrov, neseserjev, armaflexov za na plažo, hrane, platoja z vodo, s sabo vlekla še Lanino košaro za spat (od koška), lavorček za cunje obešat (za Lano kopat, da nisva banjice vlačla), na vrh vsega tega je pa moj položil še voziček (takrat je bil še PP GT3-ogromen), no in na koncu je še tisto roleto čez prtljažnik potegniluser posted image  tok je še blo placa. Res super!

Joj, Lano sem že pred pol ure dala v posteljco, ker je ful zaspana, pa še vedno slišim jamranje iz spalniceuser posted image . Hudič mali, namesto da bi spala, se uči kobacanja po postelji, zraven pa stoka, ker je tok težkouser posted image .

Rogljiček, snega je pri nas čisto malo po strehah in po travi (pol še zelenega ven gleda), ceste so pa čiste. Čez kakšni dve uri ne bo več nikjer nič, ker sonček sije. Drugače je pa tudi men všeč bel Božič.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
16.12.2007 12:02:38   
felicia
oj

no ko smo se točlk razpisale o avtih pa napište kakšne avte mate, me zanima, sem firbec. Mi mamo puntota pa sem kar zadovoljna za te mestne ture. Čeprav, če bi šla z njim kam daleč, pa ne bi imela kakšnega drugega avta, bi že kako nabasala stvari, pa bi jih verjetn pol manj vzela pa bi še vedno šlo. Kar zadeva parkiranje pa priznam da sem včasih res nepazljiva in parkiram lih tolk da parkiram, včasih tudi čez dva parkirišča, al pa tik ob drugem avtu, še posebi če se mi mudi hihihi tako da pazte da mi ne boste avta popraskala - bodite pozorne na puntote s sedežem!user posted image

evo ena fajn stran za zaml zabave kako eni parkirajo

neki nagaja evo stran pa si poglejte www.parkirni-butci.net/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
16.12.2007 12:05:45   
felicia
ja snega pa tudi pri nas ni več nič user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
16.12.2007 13:37:11   
tejč
Živjo, čveke, komaj sem se pregrizla čez večerne seanse.user posted image Feliška, lepa slikca ,Mančkova, hvala, sem pa tud včeraj gledala skoraj celo Kmetijo in sem navijala za Biljano, ker Daša mi je šla v vseh 3 epizodah, k sem jih gledala, blaaaznooo na živce.

Dons se dobimo še z enimi-dopoldne smo mel obiske-prjatli z otroki, gremo v en kafič, kjer se bodo otroc lahko igral, mi pa kavo piliuser posted image . Predali smo novoletna darilca-medenjake, lično zavite v novoletne kornete z napisom OKUSNO PRESENEČENJE. nE VEM, MENI se zdi,da nam je dobr ratalo.

Prst sem si poškodvala-Ajšo sem dajala na wc in mi je pokrov prletu z vso močjo na noht palcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -mam črno.user posted image user posted image user posted image

No, glede fiziološke, MAjchi, je zdaj jasno, a ne?
Dobrodošle nove/bolj nove.user posted image

Tole glede parkiranja-se pridružujem, dedci itak komplicirajo, jaz pa podobno kot Majchi-ne ne vem kako,
Mamo pa Peugeot 206 SW in Cliota (tati za v LJ) in je čist OK- pa smo 4. Je pa res, da nismo razvajeni, za nas je ta pežojček pravi luksuz in not spravimo še pa još. Je pa res, da niti jaz niti moj nisva usekana (kje pa!) na avte in nama je kratko malo ravno, kaj je, sam da se peljemo. /No, temu primerno je zdle tud usran.user posted image user posted image user posted image  Seveda bi pa imela Toyoto Raw, če mi jo kera kupi, ni problema, pa še kakega bi našla.user posted image

Dijooo

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
16.12.2007 15:04:26   
juniorka
Evo, malo štajerskega snega
user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
16.12.2007 15:11:11   
juniorka
Pa še ena s plavanja!
user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
16.12.2007 16:42:19   
Eca
Samo da vam javim, prvi del fotk iz Kanarov je v albumu.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
16.12.2007 18:17:32   
Eca
Evo  vse fotke so gor. Samo pokomentiram še!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
16.12.2007 19:21:47   
Cappy96
Ojla!
Jst sem že bolj mobilna! Lana sicer malo šmrka, samo če ne bo jutri slabše, pridemo na plavanje. Oči bo verjetno šel z nama, ker ima spet nočno. Pa da smo vsaj malo skupaj!

Putka, ena user posted image  za tvojo mami! Sam eni dohtarji si pa privoščijo! user posted image   No comment..., da me ne bo rr cenzuriral.
Lepo, da si šla na službeno fešto. Mi smo jo imeli v petek, samo ne samo naša firma, temveč MOL, Holding, pa ne vem, kdo še vse. In zato nisem šla v tisto gužvo na gospodarca. Sem bla pa zadnjič z mojim v eni gužvi- sva šla na koncert Pankrtov v Tivoli in sva se imela fajn. Lana je bla pri mami in je bila ful pridna.

Parkiranje- se trudim lepo parkirat. Mi grejo pa ful na živce preozki boksi, sploh v kakšni parkirni, k morš popravljat k mutav. Moj avtek ni glih velik, je pa širok.

Fiziološko imam pa v spreju in se jo kar da našpricat. Lano vzamem v naročje, ji kažem flaško, jo mal hecam in ko je končano, jo pohvalim. Pa se tolk zadovoljno nasmeji. Prej sem imela ampule od Nivee, pa ni in ni šlo. Samo kričanje!

Eca, luštne fotke! Pri nas imamo par cm snega in je fajn mal slikce iz toplih krajev pogledat.

Jst pa nujno rabim frizerja. Nimam nobene frizure, rada bi imela malce svetlejše lase, pa me moja frizerka noče pobarvat in ker bi rada imela po parih letih spet dolge lase, mi samo špice poreže.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
16.12.2007 19:24:30   
Putka
Tejč, sem malo brskala po zurnal.si, pa naj bi bili kao 14.12. objavljeno zmagovalci natečaja. Pa ne najdemuser posted image Da vidim kdo je zmagal, Kan ali Nan ali Pan..

Cappy, moj fotr je bil pa v petek na tej žurki in je bil ful navdušen. Pa ni nek žurer. Baje so bili fajn koncerti.

Eca, kje pa je kaka fotka navdušene turistke?

Majchi
, se jutri vidimo? Ti prinesem Just, ok.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
16.12.2007 19:25:54   
Cappy96
SEZNAM MAJČIC user posted image

user posted image

1) 27.04.2007 petrinja         user posted image Matevž (PDP 08.05.2007)
2) 29.04.2007 Ančka1          user posted image Tevž (PDP 02.05.2007)
3) 29.04.2007 Putka            user posted image Katja (PDP 08.05.2007)
4) 29.04.2007 Juniorka        user posted image Nelson (PDP 04.05.2007)
5) 01.05.2007 Rožica81       user posted image Nace (PDP 01.05.2007)
6) 01.05.2007 kjava           
user posted image Erika (PDP 04.05.2007)
6) 02.05.2007 kristi79          user posted image Anže (PDP 29.04.2007)
7) 05.05.2007 BabyGirl        user posted image Hana
8) 06.05.2007 AjdaN            user posted image Ana (PDP 08.05.2007)
9) 07.05.2007 Eca               user posted image   Dorian (PDP 07.05.2007)
10) 10.05.2007 Kaya2007   user posted image   Kaja (PDP 08.05.2007)
11) 14.05.2007 Indy            user posted image  Mark (PDP 10.05.2007)
12) 16.05.2007 Rogljiček    
user posted image    Reya
13) 16.05.2007 sugar          user posted image   Vall  (PDP 23.05.2007)
14) 19.05.2007 Bambina     user posted image   Griša (PDP 09.05.2007)
15) 19.05.2007 Tejč           
user posted image   Maša (PDP 17.05.2007)
16) 20.05.2007 Felicia         user posted image   Uroš (PDP 21.05.2007)
17)  21.05.2007 Majchi        
user posted image   Lana (PDP 20.05.2007) 
18)  22.05.2007 lex             user posted image   Alina  (PDP 22.05.2007)
19)  24.05.2007 dodi           
user posted image   Vida in user posted image Vilma
20) 26.5.2007 Cappy96       user posted image  
Lana (PDP 22.05.2007)

21) 26.05.2007 petrazg      user posted image    Anže (PDP 24.05.2007)
22) 28.05.2007 iwa             
user posted image    Ema (PDP 25.05.2007

Felicia, hvala za copy-paste nasvet user posted image , sem dodala moj PDP.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
16.12.2007 20:07:51   
lex
mi imamo pa ful snegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tak da smo se včeraj kepali, danes pa orng sankaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem včeraj šla samo v trenerki ven, pa sem prišla ko sneženi mož domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , danes smo bli pa vsi 4je v kobinezonihuser posted image .

Mi imamo hyundai sonato, ful velik avto samo pri treh nam bo verjetno placa sfalilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tak je fajn ta avto vozit. Midva imava ful rada limuzine in ker ma tale ful prostora not, boma verjetno zelo težko našla kajr nama bo takoj ušeč. Majchi kaj pa imata vidva?
Pariranje? Znorim ko kateri user posted image  parkira čez 2 boxa

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
16.12.2007 20:50:07   
Majchi
Lex, midva imava enoprostorca, Lanchia Phedra. Ampak to je res velik enoprostorec, skoraj kot kombi.

Hm, mene pa že nakaj dni po jajčnikih šraufa. Se tko počutim kot da bo user posted image  prišla. Jah, nimaš kaj, saj sem bila brez od lanskega avgustauser posted image . Še vedno pa imam upanje, da to ne bo to.

Putka, je že Just? Ok, super. Sem te že ravno hotla vprašat, kdaj bo.

Zdej grem pa fotke od Ece gledatuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?